2011 Ekim Anneleri

Kızlar kızlarrr;

Ben geldim, şimdi çıkıp yine doktora gidicem ama hemen sevincimi paylaşayım dedim;

Şekerim düşmüüş normalmiş yanii çok sevindim umarım artık istediklerimi yememe izin verir doktorum Şimdi de çıkıp kızımı görmeye gidicem hepinizi çoook öpüyorum dua edin bana her şey normal gitsin

Bu arada Emla'yı sorucam doktoruma Rumuz Zeyneb in dedikleri kafamı karıştırdı. İlaçlarla ilgili söylediklerinde haklısın gebelikte hiç ağrı kesici bile almamak lazım prospektüslere kalırsak sonuçta lokal bir uyuşma sağlıyor zannetmiyorum zararlı olabileceğini.

kızlar aynayla yapmıyor musunuz.aynayı koyun altınıza çömelince rahat görürsünüz.

[

ya ben forumu kapatıp bilgisayarı kapatıp uzanmıştım şimdi açtım ama kapanmamış burda yoktum ama burdaymışımm

artık birlikte resime sığmıyorlar cnm birinin kafası aşağıda birinin yukarda doktor aynı karede yakalayamıyo:))))))

ayyy kıyamammmm çok şikerler yaaaaa

kızlar aynayla yapmıyor musunuz.aynayı koyun altınıza çömelince rahat görürsünüz.

[

valla ben münüşüme boy aynası aldım bu aralar bi operasyon geçircem inşallah
münüşüme sorsam kesinlikle bu acıyı yaşamak istemez ama yapcek bişi yokkkk
içimde 1400 kiloluk bebik var egilebilirim inşallah

ayyy ayyy ayyyyy biz 1 hafta daha buyudukkkkkkk
şıkıdık şıkıdıkkk ohh ohhhhh

dün gece 4 e kadar oturduk oglumla hatta davulcu gelip kapıda çalmaya başlayınca baktım bizim oglan tepiniyo
o tepindikçe bende alkışla ritim tuttum

slm cadımın güzel teyzeleri
kızımla yeni bir haftaya daha başlamış bulunuyoruz sabah telefonuma gelen msjda bebişimin doğması halinde artık sağlıkla nefes alabileceği yazıyo ama genede vaktinde gelsin bal böcüğüm
sabah uyku sersemliğiyle kocişe ve taksi durağına nasıl rezil olduğumu anlatayım uyandık adam işe gidecek ama yatantan kazınarak kalkıyorum gözler kapalı falan neyse eşim hazırlandı aşkım durağı ara dedi neyse aradım x sitesi a blok bi taksi lütfen iyi günler dedim kapattım teli eşimin teli şarjdaydı çıkarttım verdim msj atmış yardımcısı sen öğleden sonra gel bugün ben açayım diye iyi tmm hadi geri yatalım dedim ama taksi geldi aklıma geri durağı aradım ve ağzımdan çıkan sözler " az önce bi taksi siparişi vermiştim ya onu iptal edelim lütfen " teli kapattıktan sonra kendime geldim ama iş işten geçmişti tabi biz krizlerdeyiz

selam kızlar,naber nasılsınız?...

bız dun aksam mısafırlıge gıttık..ordan geldıkten sonrada sahura kadar oturduk..kocıs tıka basa dolu oldugundan yemek yemedı namazı kılıp uyuduk takııııııı oglen 1 bucuk olmus gozumu actıgımda..esım elı gobıkımde benı seyredıyor.. benım kızda ben acıktım kalksana artık annneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee dıye ıcerde feryadı fıgan edıyor..esım dıyo cabuk kalk kızm öldü acından ..bıseyler atıstırdıktan sonra bı arada sag tarafıma dayandı muhtemelen ayak topuguydu ılk defa bu denlı net hıssettım..eelımı yan tarafıma koydugumda elıme geldı ayagı allahım ne tuhaf bıseydı ..ben bastırıınca ıcerı dogru kayıverdı..benım kız sureklı yan duruyor..doktor 20 gun sonra gel dedı ama dönmedıgını haberını duyucam endısesınden ne kadar gec gıdersem o kadar ıyımıs gıbı gelıyor..

bu arada annem aradı ve kızımın besıgın kendısının alacagını soyledı..cok sukur boyle ıste sızde ne var ne yok annişler ve danacıkları?

elifcim taksi durağındaki adamıda sabah sabah güldürmüşsündür ne güzel işte.

benım kızımda az önce topugunu dayadı göbeğime ve ılk defa dokununca gerı cekılmedıı ayağını sevdım de sevdımmm

yalnız süt içtiğim günler gerçekten daha enerjık oluyo kuzum bennımmm

elifcim taksi durağındaki adamıda sabah sabah güldürmüşsündür ne güzel işte.
tek temennim onunda uyku sersemi olması ama sesi hiç öyle gelmiyodu
ya eşim uzun zamandır ilk kez şunu yapsanda yesek dedi tüm malzemem hazır ama becerememekten korkuyorum

bismillah de başla kız yapmaya daha önce yapmadığın bişeymi???

benim hain cadımda babasına çok yapıyo onu ben dokununca çekiyo babaya cilve yapacak ya uzatmadık dokundurmadık yerini bırakmıyo ikisini bazen çok kıskanıyorum ama

tek temennim onunda uyku sersemi olması ama sesi hiç öyle gelmiyodu

bismillah de başla kız yapmaya daha önce yapmadığın bişeymi???

yaptım ama çok cıvık oluyo internetten araştırıyorum buldum galiba ne yapacagımı bu arada başka bişi buldum çok güzel ve pratikk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…