İyi oldu açkladığın kafama başka şeyler takılmıştı benim, yavrularına sabır versin inşallah geride bakıcak ilgilenicek birileri vardır..
Yüksek tansiyona bağlı damarlarda ve beyinde bir sorun oluşmuş, ani ölüm işte... Eşi tarafını bilmiyorum ama arkadaşımın anne babası hayattalar, bir ablası daha var bir de kendinden küçük kız kardeşi, hepsi de memurlar, vefat eden ablası da hemşireydi...
Senin aklına ne takılmıştı merak ettim bak...
ay yirim onları bennnnnn resimleri yokmu kız söyle yanyana çekilmişş
canom_14;20491978]
Ben geçen hafta göremedim kukumu çok zor oldu haliyle bacaklarım çok ağrıdı..Sıkıntıdan ağladım, eşim ne oldu dedi. Göremiyorum dedim, tabi gözlerim kızarmış ağlamaktan. Doktora gidelim dedi. Niye dedim bende, doktormu yapıcak diye düşünüyorum delimidir bu adam nedir diyorum. Dalgamı geçiyo yoksa anlamaya çalışıyorum. Öyle ona bakıyorum, hanzade eminmisin göremediğine çok anlamlı bakıyosun diyormeğer gözüm görmüyor diye anlamış.....
Allah cezanı vermesin seni değil kukumu göremiyorum ben dedim, şaşkın tavuk gibi kaldı kocacıım :)). Ben yapıcak değilim heralde dedi anlamsız anlamsız, sana emanet edicek değilim canım hazinemi dedim
artık birlikte resime sığmıyorlar cnm birinin kafası aşağıda birinin yukarda doktor aynı karede yakalayamıyo:))))))
kızlar aynayla yapmıyor musunuz.aynayı koyun altınıza çömelince rahat görürsünüz.
[
slm cadımın güzel teyzeleri
kızımla yeni bir haftaya daha başlamış bulunuyoruz sabah telefonuma gelen msjda bebişimin doğması halinde artık sağlıkla nefes alabileceği yazıyo ama genede vaktinde gelsin bal böcüğüm
sabah uyku sersemliğiyle kocişe ve taksi durağına nasıl rezil olduğumu anlatayım uyandık adam işe gidecek ama yatantan kazınarak kalkıyorum gözler kapalı falan neyse eşim hazırlandı aşkım durağı ara dedi neyse aradım x sitesi a blok bi taksi lütfen iyi günler dedim kapattım teli eşimin teli şarjdaydı çıkarttım verdim msj atmış yardımcısı sen öğleden sonra gel bugün ben açayım diye iyi tmm hadi geri yatalım dedim ama taksi geldi aklıma geri durağı aradım ve ağzımdan çıkan sözler " az önce bi taksi siparişi vermiştim ya onu iptal edelim lütfen "teli kapattıktan sonra kendime geldim ama iş işten geçmişti tabi biz krizlerdeyiz
slm cadımın güzel teyzeleri
kızımla yeni bir haftaya daha başlamış bulunuyoruz sabah telefonuma gelen msjda bebişimin doğması halinde artık sağlıkla nefes alabileceği yazıyo ama genede vaktinde gelsin bal böcüğüm
sabah uyku sersemliğiyle kocişe ve taksi durağına nasıl rezil olduğumu anlatayım uyandık adam işe gidecek ama yatantan kazınarak kalkıyorum gözler kapalı falan neyse eşim hazırlandı aşkım durağı ara dedi neyse aradım x sitesi a blok bi taksi lütfen iyi günler dedim kapattım teli eşimin teli şarjdaydı çıkarttım verdim msj atmış yardımcısı sen öğleden sonra gel bugün ben açayım diye iyi tmm hadi geri yatalım dedim ama taksi geldi aklıma geri durağı aradım ve ağzımdan çıkan sözler " az önce bi taksi siparişi vermiştim ya onu iptal edelim lütfen "teli kapattıktan sonra kendime geldim ama iş işten geçmişti tabi biz krizlerdeyiz
tek temennim onunda uyku sersemi olması ama sesi hiç öyle gelmiyoduelifcim taksi durağındaki adamıda sabah sabah güldürmüşsündür ne güzel işte.
ya eşim uzun zamandır ilk kez şunu yapsanda yesek dedi tüm malzemem hazır ama becerememekten korkuyorum
benım kızımda az önce topugunu dayadı göbeğime ve ılk defa dokununca gerı cekılmedıı ayağını sevdım de sevdımmm
yalnız süt içtiğim günler gerçekten daha enerjık oluyo kuzum bennımmm
tek temennim onunda uyku sersemi olması ama sesi hiç öyle gelmiyodu
bismillah de başla kız yapmaya daha önce yapmadığın bişeymi???
yaptım ama çok cıvık oluyo internetten araştırıyorum buldum galiba ne yapacagımı bu arada başka bişi buldum çok güzel ve pratikk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?