2011 Ekim Anneleri

benim hain cadımda babasına çok yapıyo onu ben dokununca çekiyo babaya cilve yapacak ya uzatmadık dokundurmadık yerini bırakmıyo ikisini bazen çok kıskanıyorum ama

ay benim ogluşum babası elini koydugu zaman saklanıyo eşim elini çekiyo bizimki içerde kuduruyo zati babasıda çok meraklı değil elini koymaya
uzaktan seyrediyo göbegimi arada hanimiş hanimiş yapıyo ama bilemiyorum artıkkkkdogunca neler yapıcam ben ogluma diyo ama şimdi
karnıma pek dokunmuyo ödü kopuyo oglum ısırır diye galiba

benim hain cadımda babasına çok yapıyo onu ben dokununca çekiyo babaya cilve yapacak ya uzatmadık dokundurmadık yerini bırakmıyo ikisini bazen çok kıskanıyorum ama

benımkıde babası dokununca hemen duruyo hareket etmıyo bırde konusursam hemen duruyo dınlıyorrr zilli ne anlıyorsa artıkk

iyi akşamlar anneler.umarım iyisinizdir.ve tabi bebekleriniz de.biz iyiyiz çok şükür kızımla.dün eşim şehir dışına çıktığı için annemde kaldık.anne evi de olsa herkesin kendi evi valla..şimdi evimdeyim. öpüyoruz hepinizi.ve buarada
nddp bebeğine maşallahh canım ismini doğru yazmışımdır inş.:)

Biz geldik doktorumuzdan teyzoşlar;

Canım kızım büyümüş 1837 gram olmuşuuz 10 günde 400 gram almışş maşallah kuşuma Anası da 10 günde1 kilo almış doktorum kızdı tabi ama olsun şekerim yokmuş ya çok rahatladım hem evdeki tartıya göre kilo almamıştım ben Son 3 aylık şeker değerlerim de normal çıktı düşük yani zannedersem Hisar'da yanlış baktılar tahlilleri.

Emla'yı da sordum kullanabilirsin dedi çarşamba cillop operasyonu yaparım artık nihayet Dışarı çıkmışken Elif Şafak ın son kitabını da aldım ee malum artık tatildeyim okurum bol bol

maşallah canım kızınaa artık 2 kilolara yaklaştılar ya çok heyecanlı Allah daha da sağlık versin hepimizin bebişlerine.

kızlarrrr saçlarımı kestırmek ıstıyorum en azından uçlarından çok kırıldı uçlarıı 3 ay önce falan aslında yıne kestırdımm

siz ne diyorsunuz batıl inançlara inanmıyorum yok saçını kestırme bebeğin ömrü kısalır yok sakız cıgneme boklu olur falan fılan

kestırcem saçımııı bendee siz de kestırıyormusunuz

bende fevziçakmaktayım:) dediğin yeri bilmiyorum ama.

Batıl inançlara inanmıyorum ama. Hamileyken saç kestirilince bebeğe gidecek olan vitamin vs. şeyleri vücut saçlara gönderiyormuş. onun için hamileyken saç kestirmek o açıdan iyi değil. bebeğin mamasından çalıyor. bence sabret derim arkadaşım. tabi yine sen bilirsin

Ben 31 martta kestirdim, ağustosun sonunda gene kestireceğim... Bebeğimin gelişiminde de hiç bir aksama olmadı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…