- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
benim hain cadımda babasına çok yapıyo onu ben dokununca çekiyo babaya cilve yapacak ya uzatmadık dokundurmadık yerini bırakmıyo ikisini bazen çok kıskanıyorum ama
ya eşim uzun zamandır ilk kez şunu yapsanda yesek dedi tüm malzemem hazır ama becerememekten korkuyorum
söyle cnm ne olduğunu belki bildiğimiz bişeydir tarif veririz sana
yokkkk dimemmmmsonra can falan çeker uyuyamam gece buldum zati içine unu fazladan koyarsam cıvık olmuyomuş
one be merakettim oy kullanalım herkez açıklasın diyosa beğensin
bacılarım ben çıkayım hepinizi öptük
benim hain cadımda babasına çok yapıyo onu ben dokununca çekiyo babaya cilve yapacak ya uzatmadık dokundurmadık yerini bırakmıyo ikisini bazen çok kıskanıyorum ama
benımkıde babası dokununca hemen duruyo hareket etmıyo bırde konusursam hemen duruyo dınlıyorrr zilli ne anlıyorsa artıkk
aynen ama benım kocam ınanamıyor bılerek yapmıyor dıyoorr :))valla öyle bi anlıyolar ki cnm baksana daha 2 kilocuk bişeyler bizi parmaklarında nasıl oynatıyorlar şimdiden
mücver canımcım hani kabagı rendeleyince suyunu salıyorya ona çare aradım buldumaha topik beni sürgüne yollicak
Biz geldik doktorumuzdan teyzoşlar;
Canım kızım büyümüş 1837 gram olmuşuuz 10 günde 400 gram almışş maşallah kuşumaAnası da 10 günde1 kilo almış doktorum kızdı tabi ama olsun şekerim yokmuş ya çok rahatladım hem evdeki tartıya göre kilo almamıştım ben Son 3 aylık şeker değerlerim de normal çıktı düşük yani zannedersem Hisar'da yanlış baktılar tahlilleri.
Emla'yı da sordum kullanabilirsin dedi çarşamba cillop operasyonu yaparım artık nihayetDışarı çıkmışken Elif Şafak ın son kitabını da aldım ee malum artık tatildeyim okurum bol bol
aa ne güzel ben fevziçakmak mah leliyim bilirsin buraları :)
azizede baktım ama orda kapalı esmer suratsız defol git diycek gibi duran her bişey sorduğumuzda sinir davranan eşim bırak döviyim dediği :) bir hatun var aman gitmesek daha iyi:)
(bu arada atasoyu biliyorsundur sultanmurat caddesinde beşik ve arabamızı ordan bakıcaz sanırım)
kızlarrrr saçlarımı kestırmek ıstıyorum en azından uçlarından çok kırıldı uçlarıı 3 ay önce falan aslında yıne kestırdımm
siz ne diyorsunuz batıl inançlara inanmıyorum yok saçını kestırme bebeğin ömrü kısalır yok sakız cıgneme boklu olur falan fılan
kestırcem saçımııı bendee siz de kestırıyormusunuz
kızlarrrr saçlarımı kestırmek ıstıyorum en azından uçlarından çok kırıldı uçlarıı 3 ay önce falan aslında yıne kestırdımm
siz ne diyorsunuz batıl inançlara inanmıyorum yok saçını kestırme bebeğin ömrü kısalır yok sakız cıgneme boklu olur falan fılan
kestırcem saçımııı bendee siz de kestırıyormusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?