2011 Ekim Anneleri

iyi akşamlarrrrrrrr bir süredir giremiyorum topiğe son haftam yoğun geçti iş yerinde, akşamlarıda 21:00 olmadan sızdım çoğunlukla hepinizi çok özledik oğlumla, inşallah hepiniz iyisinizdir
aslındaa benim moralim birazcık düşük bugün kontrolümüz vardı 1 haftadır basınç şeklinde vajinama sancılar giriyordu sebebi suyumuz fazlaymış ve basınç yapıyormuş erken doğum sancılarını tetiklermiş suyun fazla olması doktor bol bol dinlenmemi tavsiye nst ye bağlandık çok sıkıcıydı çok şükür sancım çıkmadı :18: ama doğumhaneyi ve odalarını gördüm heyecandan kalbim duracaktı
doktoruma senelik iznimin başladığını 2 hafta olduğunu söyledim 2 hafta sonraki kontrolde 31 haftalık olacağım, raporu 32 iken yazmamız gerekiyor dedi 1 haftada ben rapor veririm izne ayrılırsın dedi, gerçi o hafta zaten bayram tatili var sonradan aklıma geldi neyse benim izin başladı yani kızlar darısı başınıza :)
gelelim benim baaaal oğluma rüzgarıma yavrum 1 kilo 492 gram 39 cm olmuş 1 hafta önde gelişimi
1 haftadır inanılmaz hareketli doktoru bile tepti durdu oğlum 2 haftada 389 gram almasına rağmen ben gram almamışım nasıl oluyor hiç anlamadım ama yine 65.60 çıktım son kontrolümde de aynıydı kilom(61 hamileliğe başladığımı kilom) 2 hafta sonra tekrar kontrolümüz var inşallah suyumuz düzelmiş, erken doğum riskimiz kalkmış olur
bu hafta eşimde izinli annemle eşim büyük temizliğe girişecekler duvarlarımız silinecek kıştan terlemişti baya çirkin görünüyor çok iş var çokkk ..bir ara hastane çantamı hazırlıycam eksiklerimi tamamlayıp :18:
bizden havadisler bu kadar sanırsam :26:
işte rüzgarım teyzeleri

Eklentiler

• $13082011.webp
    80,2 KB · Görüntüleme: 40

Bizde sizi özledik tatlı ana & oğul...
Rüzgara da maşallah, kocaman olmuş...
Bir dahaki kontrole kadar her şey yoluna girer inşallah... Kendini de çok yorma...

oglunada sanada masallah cnm ıns bır daha kı kontrolune kadar duzelır

Bizde sizi özledik tatlı ana & oğul...
Rüzgara da maşallah, kocaman olmuş...
Bir dahaki kontrole kadar her şey yoluna girer inşallah... Kendini de çok yorma...

utandık ayten teyzesi utku kardeşimiz nasıl, sen nasılsın yerleştinizmi iyice evinize

ben herşeyin yoluna gireceğine çok inanıyorum zaten doktor bu durumda olup 40 haftasını dolduran hastalarında olduğunu söyledi, inşallah 40.haftamda güle oynaya hastaneye gidip oğlum kucağımda çıkıvercem hemencecik

oglunada sanada masallah cnm ıns bır daha kı kontrolune kadar duzelır

çok teşekkür ederim usluemcim düzelecek inşallah

bu arada topiğimizde suyu fazla olan başka annemiz varmı hatırladığım kadarıyla yoktu yokturda inşallah bayadır okuyamadığım için geçmişi merak ettim benimle aynı durumda olan göbektaşım varmı :26:

allah nazarlardan korusun bebişini.maşallah sanada oğlunada.allah sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin.bol bol dinlen

selam kızlar

bizde bugün doktorumuza gittik,
1280 gr 38cm olmuşuz, bebeiş biraz küçükmüş , ama ben minyon olduğum için bebek de minyon tipli olabilirmiş, ama eğer kilo alacaksada zaten en son dönemde bi anda kilo alıyorlarmış,,

şişliklerim için birşey demedi ama tansiyon olabilir, düzenli ölçeceksin bundan sonra sabah akşam dedi.
kabızlık için çok zorlanırsam kullanmam için bi şurup verdi..

onun dışında tekrar kan sayımı yaptırdı, kan ilacımı geçen ay günde ikiye çıkartmıştı kanım az diye ne kadar fayda etmiş görmek için, ama nerdeyse hiç etkilememiş aynı çıktı değerşler, tabi bunda benim düzenli olarak ilacı kullanmamam büyük etken

iki hafta sonra tekrar gidicez 32. haftada çalışabilir raporu almak için, 3 hafalık rapor alıcam ben.
doğum için ne zaman konuşucaz dedim 38. haftada dedii yaa millet 38de sezeryan doğuruyo bana daha o hafta konuşucakmış, sinir oldum..

bizden bu kadar kızlar..

maşallah canım bebeğine inş. erken doğum riskin kalmaz bidahaya.

güle güle kullanın sağlıkla inşallah :)

maşallah bebeğine biz de daha hiç konuşmadık doktorumla doğum hakkında.bidahaki gidişimde sorucam.
bakalım bizim ki ne dicek ?

maşallah beyzamıza yok yere canın sıkıldı o kadar cnm ya bence tatil öncesinde bunu öğrendiğin iyi olmuş şimdi artık keyifle geçirirsin geri kalan zamanını

ben kestiriyorum cnm hamileliğimden beri 2 sefer kestirdim
güle güle güzel günlerde kullan cnm kız olunca nasılda pembiş pembiş oluyo herşeyi dimi
aman efendim aman kimler gelmiş....
gözlerimiz yollarda kaldı cnm ya artık ihmal etme ama bizi rüzgarımızında her zamanki gibi maşallahı var nede güzel çıkmış resimde
cnm benim görümcemde vardı bu su fazlalığı 3.5 sene önce normal gününde çok sağlıklı bi doğum yapmıstı canın sıkılmasın ama genede bol bol dinlen dikkat et bence bi sonraki kontrolde normal çıkacaktır çok öpüyoruz seni

maşallah cnm bebişine
bence son haftalara bırakma doğumu konusmayı dediğin gibi ne olur ne olmaz bence gittiğinde hem doğumu konuş hemde hastaneyi gez gör için rahatlasın

Aldıklarını görelim sibelcim merak ettim cicilerinizi,teşekür ederim inşallah mina gelicek sibelcim hepimizin kuzusuyla berabere :

Canım daha hiç foto yüklemedim, bir gün denerim, becerebilirsem koyarım cicilerimizi... Yalnız onları aldığımdan beri daha da heyecanlandım ve sabırsızlanmaya başladım. Ama tabi vaktinde gelsinler minikler...Göbeğime bakıp bakıp onu söylüyorum, ciciler alındı diye bak sakın acele etme

Maşallah Edacım eli yüzü baya belirginleşmiş kuzucuğunun. Suyunda düzelir hiç kafana takma, takmıyorsun zaten tebrikler. Pozitif enerji meselesi

Maşallah bebişine, anne minyon olunca bebişinde minyon olma olasılığı çok yüksek oluyormuş. Bir yerde okumuştum. Allah'ın işi işte, minik bayanlar şişko bebişleri taşıyamaz diye demek ki. Bende kansız çıkmıştım, ferrumu ikiye çıkarmıştık bizde, baya da düzenli kullandım. Bakalım benim değerlerde bi değişiklik oldumu merak ediyorum bende. Yalnız demir ilacının iştahımı çok açtığı bir gerçek

İyiyiz biz de, şeker yüklememiz temiz çıktı, en son kontrolde (iki hafta önce) 1035 gr & 35 cm idik, 29 ağustosta bir sonraki randevumuz, bakalım ne kadar büyüdük... ))

Eve de yerleştik ama yakında ustalardan birini evlat edineceğiz, 3 hafta oldu hala ustalık işimiz bitmedi...

Pozitif düşünmen çok güzel, sağlıklı doğumlar hepimize...

biz geldiiik şükürler olsun taşındım yeni evime yerleştim artık sizlerleyimm inanılmaz yorgunum bu arada..allah taşınanlara helede hamileyken taşınmak zorunda kalanlara yardım etsin ciddi çok zormuş ilk taşınma tecrübemi unutmıcam ...neyse geçmiş 93 sayfaydı siz şimdi anlayışla karşılarsınız demi hem hamile hem yorgun bi bayeen olarak okumadan sayfaya dalmamı:78:ilk sayfaya gö<z attım yslzytn maşallah senin paşana bin maşallah allah kem gözden pis nefisten korusun suyunda normali bulsun inşallah en kısa zamanda kafana takıp stres yapmıcanı umuyorum sende inanılmaz bir pozitiflik hissediyorum

ayçaaam bebeğinin herşeyi çook cici hayırlı sağlıklı günlerde afiyetle kullanın annesi mevlüt takımına bayıldım herifim ayılttı beni

varmı herhangi bi gelişme arkadaşlar merak ediyorum çok özledim ben sizleri

bu arada ben yorgunluktan olsa gerek artık yemek yemeyi unuttum ayrıca yeni evim 7.kat esiyo cereyanda çok kalmış olmalıyımki mideyi üşütmüşüm meyveden başka bişey zaten yiyemiyorum yediğim meyvede af buyrun anında çıkıyo aaah bana bi çareee besleyemiyorum kızımı kıymetlim benden yemek bekliyo bişeyler yemeye ç.alışınca o an kıpır kıpır oluyo yavrum benim ya çok üzgünüm sanırım zayıf bi bebeğim olucak varmı bi öneriniz şekerler

tek tek isim yazmıcam çüünkü atladığım unuttuğum olabilir kimseyi küstürmeyelim tüm ekim annelerini öpüyoruz kuzucumla allaha emanet olun allah vakti zamanında sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin kuzularımızı

makarnacım teşekkür ederim canım

elifim canım arkadaşım benim teşekkür ederim bundan sonra buralardayım girmessem bilin ki doğuruyorum yok yok o kadar da değil de artık arayı açmıycam inşallah bu arada çok iyi geldi durumumla ilgili iyi örnek okumak ayrıca teşekkür ederim
sudenazım nasıl herşey yolundadır inşallah

sibelcim teşekkür ederim kötü düşünürsem durum daha vahim olur, kötüyü çağırmıyorum herşey güzel olcak inşallah:89:

aytencim maşallah utku paşama çok sevindim herşeyin yolunda olmasına benim randevumda 27 sinde utku da rüzgar da kocaman olmuş olcaklar inşallah
evin içinde tadilat çok zor Allah yardımcın olsun usta şimdiden sizi 3 kişilik bir aile olmaya alıştırdı desene utku gelenekadar sürmese bari

SELAM KIZLAARRR ..ALIŞVERİŞ YAPABİLDİM SONUNDA ,AMA HAVUZLU HANA GİRİNCE VEDE BİRKAÇ DÜKKAN DOLANINCA SALAK GİBİ OLDUM RESMEN ...ne alcam ,kaçtane alcam ,nerden alcam ,şurda fiyatı neydi ,yok burda neydi ...ayyyyy...en sonunda bebeğim dounca çınar yaprağına muhtaç olmucak kadar aldım bişeyler ,yarın resimlerşni eklerim ,ama ayaklarım koptu resmen ,2 -3 kez aşağı ,sonra gene yukarı ,zaten trafik çok yoğundu giderken ,bide zırt bırt wc ihtiyacı yokmu ,böyle sıkışık zamanlarda mesana üstümü mesken tutuyo hasbam ,listeme göre az bişeyler kaldı ,deterjan ,beşik ,araba,gecelik ,bez falan..kıyafetleri çok takmıştım kafama ,ama hala tam emin değilim halledebildimmi acaba:26::26::26:neyse yarın konuşuruz artık ,resimleri yükleyince ,sadece zıbın tulum ifalan aldım normal kıyafet zaten olmaz dimii?? ayy ne biliim yaaa ,neyse hiç değilse hastane çıkışım güzel ,onu beğenerek aldım bayaa

Sağol canım... Ev boşken yapılan tadilatta hatalı yapılan yerlerin yeniden yapılışı yüzünden çıkamadı ustalar evden, evi temizliyoruz bir usta geliyor batırıyor, neyseki bitti sayılır; bir tek banyoya duşkabinli duş teknesi almıştık onun takılması ve bir klima montajı kaldı...

canımm hoşgeldin güle güle oturun inşallah yeni evinizde
oğlum adına da kendi adıma da çoook teşekkür ederim teyzesi
sen yemeyi unutsanda eminim yavrun yediklerinden kendi payını kapıveriyodur bende pek sağlıklı ve düzenli yemiyorum açıkçası ama oğluş maşallah yediklerimi ayıklayıp kendi payına düşeni kapıveriyoki kilosu iyi sende takma kafana

merhaba kizlar bugun dogru duzgun bakamadim sizlere aklim sizdeydi ama.isimi bitirdim nihayet kizlar icim rahat artik.ya kizlar icker yapmak istiyorum ama yapamadim bir turlu yardim edermisiniz bana,bir kere sordum kimseden cevap alamadim yada ben gormedim.neyse yardim edin bu garibana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…