2011 Ekim Anneleri

merhaba kızlar biz geldik huuu:87::82:

bol bol maşallah bizim topiğe.. dr lara gidilmiş, ciciler alınmış... ohh miss valla

canım one ben anlamadım

Herkes C.tesi ortamlara mı aktı nedir bu topiğin haliii

Tatlım ben 3 aylık hamileyken kestirmiştim öyle bir batıl inanç olduğunu bilmeden gerçi bilsem de kestirmem saçma geliyor bana o zaman tırnak da kesmeyelim, kılları da hiç almayalım sen kestirr kestiir hatta hareketli bir model olsun kendini iyi hissedersin.

Uzun zaman sonra bugün bir makyaj yaptım kendimi nasıl iyi hissettim anlatmamam, 2 ay önce saçlarımı da boyadım ben hem de kızılaaa Doğumdan önce tekrar boyamayı düşünüyorum tabi yine organik boyayla doktorlar sakıncası yok diyor.

Ayten cim başınız sağolsun canım, merhumenin mekanı cennet olsun Allah geride kalan eşine yavrularına bol bol sabır ve sukunet nasib etsin inş..
bu arada kolay gelsin usta işleri de zor oluyor, işler bitmeyince her yer ayakta gibi dimi.. senin alışveriş işleri ne alemde, en son zeytin limon salih bebede indirim var demişti baktın mı canım, şey bide ordakşi yüzde onluk kasadaki indirim sendika inrimim acaba?

GÜLE GÜLE OTURUN YENİ EVİNİZDE.BEN DE YENİ TAŞINDIM.gerçekten çok zormuş.hiç bitmiycek sanmııştım

hoşgeldin eda.rüzgarada maaşallah

kız zehra biz yusufla burdayız yetme mi

şekerin normal çıkmış canım gözün aydın darısı bana inş sen diyet yapmış mıydın zehra yoksa kafana göre mi takıldın?

Edaaaa rüzgar ne güzel çıkmış maşallh kuzuma.. ayy ne güzel yüzleri ayırt ediliyor artık, edutun kuzusununda pozu pek artistikti
bizim de yeni dr umuzdaki ult. cihazından pek net çıkmıyor resimlerimiz malesef.. aman neyse yakında kucağımızda olucaklar inş.... suyun da inş düzene girer canımcım dinlemek dışında ekstra bişi dedi mi dr un.. bu arada tatilin bereketli olsun kuzum:82:

Açıklıyım şöyle bir sazanlık yapmışım son sayfada yazılanları okumadan aaaa neden kimse bir şey yazmamış diye girdim olaya Meğersem Edacım gelmiş, bebiş cicileri yüklenmiş

Edaaa çok özledik valla seniii Rüzgar'ım nasıl iyi mi sen boşver suyun azını çoğunu her şey olacağına varır Yüzü çok belirgin çıkmış resimde maşallah oğlumuza

Aycam bebeğinin kıyafetleri çok güzel güle güle giysin inşallaaah ihtiyaçların da çoğunu almışsın bir tek şey eksiik: misafirimiz

Courtnix canım senin de bebeğine maşallah minyon bebek iyidir asıl iri olması normal doğumu zorlaşırdığından doktorlar tarafından istenmeyen bişiy Benim bebeğime de 10 gün önce haftasına göre zayıf demişti doktor şimdi 3-4 gün ileride belli olmuyor yani hiç

Aheste canım ben dikkat ettim biraz ama öyle çok keskin değil, arada meyve falan yediğim oldu hatta son gün börek yedim Ama ben testimi yanlış yaptıklarını düşünüyorum çünkü zaten baştan saçma bir şey yaptılar bana 75 mg lık baktılar ne biliyim boş yere endişelendirdiler. Bebekte şekerle ilgili hiçbir bulgu yok dedi doktor kaldı ki benim de son 3 aylık şeker düzeyini gösteren bir test yapıldı adını unuttum normal çıktı gayet.

Bu arada günde 2 tane kullanmama rağmen kan değerlerim yükselmeyince ilacımı değiştirdim ferro sanol e geçtim ben de inşallah bu iyi gelir

çok sıkıcı bi ctesi gecesi:44:.Allahtan sağlığımız yerinde çok şükür. artık eskisi gibi dışarı da çıkmıyoruz yani ben kendime pek güvenemiyorum yoruluyorum hemen bide belim tutuluyo.geçen sene bu zamanlar eve girmezdik.bebiş olunca hiç çıkamıcaz gerçi.ama herşeye değer kızım için.

Son düzenleme:

Ay sorma ben de doktorumu değiştirdim bu doktorun makinasında hiçbir şey anlaşılmıyor hatta vücut ölçülerini alırken aaa burası yüzü mü diye heyecanlandım sanıyorum göbeğiydi orası doktor güldüü Sağır duymaz yakıştırır derler ya o hesap görme özürlüyüm yaaa

ohh maşallahhhh kuzuna
çok güzeller canım benim güzel günlerde giyinsin prensesinn
ooo eda hanım hoşgeldiniz maşallahhh rüzgar beyde kocaman olmuşş artistik pozda vermiş yesinler onuuuu
benimde bu aralar rahmime baskı oluyo sanki birden aşagı dogru bişey iniyo acep benimdemi suyum fazla:26:ay neyse 26. sında randevumuz var
o zaman ögrenirim artık
maşallah canım bebişine bende 29+5 te gitmiştim beni niye 3 hafta sonrasına çagırdı seni 2 hafta sonra çagırdıkii:26:
kızz hangi gün gideceksin bakim belki karşılaşırız ben 26 agustos gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…