- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
valla banada bi hoş geldin diyen olmadı yaniiii
banada kimse dimedi ben sana hoşgeldin diyim sende bana de
ay biz 32. haftamızamı gireyruk şincikkkk
ayy bu msjlar gitmiyo ya deli ediyo beni
hayır yazacağımı da unutuyorum ayolcanom, sanseee hoşgeldiniz kızlar....:79:
sanseee o kada rdedin dedin havuzlşuya gitcem diye şimdi resimleri gönder bakalım, yarın çok geç olabilir benim pc son nefeslerinde zati
ayy ne güzel zehracım.. inş benimkide düşmüştür, tam bi hafta listeye uydum bi kaç gündür azcık beyaz ekmek yiyorum ama azcık bi de küçücük bi tatlı yedim:78: ama dikkkatli yiyorum valla zaten kilon yok şekerin niye yüksek dedi drumuz stres yorgunluk filanda etkiliyor ya benimde tam tatil sonrasına denk gelmişti.. ayrıca benim kan değerlerimde düşük, ben düzenli içmiyordum gerçi hapları şimdi atlamıyorum bakalım ne olcak görcez gidince.. bu arada sen bugün tok mu gittin, aç karna almadılar mı kanı?..
ayy ne güzel zehracım.. inş benimkide düşmüştür, tam bi hafta listeye uydum bi kaç gündür azcık beyaz ekmek yiyorum ama azcık bi de küçücük bi tatlı yedim:78: ama dikkkatli yiyorum valla zaten kilon yok şekerin niye yüksek dedi drumuz stres yorgunluk filanda etkiliyor ya benimde tam tatil sonrasına denk gelmişti.. ayrıca benim kan değerlerimde düşük, ben düzenli içmiyordum gerçi hapları şimdi atlamıyorum bakalım ne olcak görcez gidince.. bu arada sen bugün tok mu gittin, aç karna almadılar mı kanı?..
Canım önce açlık kahvaltıdan 1 saat sonra da tokluk baktılar. Benim hgb değerim 10.6 kan ilacı çok yükseltmemiş Gynoferon kullanıyordum daha önce şimdi Ferro Sanole geçirdi bakalım yükselir inşallah.
Düşer seninki de birazcık dikkat et yeter hem kilo olayı da kontrollü ilerliyor öyle olunca şekerin unun şerbetin bize de bebeğe de çok faydası yok.
azıcık tatlımııı..kız ben kendime özel bi tepsi yaptım ,hemde serbetli tatlı ..günde 1-2 dilim yiyorum ,bayılıyorum yaaa..hatta canım çekti şimdi ,azcık yesemmikii..hem bugün çok enerji harcadım dimii??
yeni evin hayırlı olsun tatlım güle güle oturun çekirdek ailenizlebiz geldiiikşükürler olsun taşındım yeni evime yerleştim artık sizlerleyimm inanılmaz yorgunum bu arada..allah taşınanlara helede hamileyken taşınmak zorunda kalanlara yardım etsin ciddi çok zormuş ilk taşınma tecrübemi unutmıcam ...neyse geçmiş 93 sayfaydı siz şimdi anlayışla karşılarsınız demi hem hamile hem yorgun bi bayeen olarak okumadan sayfaya dalmamı:78:ilk sayfaya gö<z attım yslzytn maşallah senin paşana bin maşallah allah kem gözden pis nefisten korusun suyunda normali bulsun inşallah en kısa zamanda kafana takıp stres yapmıcanı umuyorum sende inanılmaz bir pozitiflik hissediyorum
ayçaaam bebeğinin herşeyi çook cici hayırlı sağlıklı günlerde afiyetle kullanın annesi mevlüt takımına bayıldım herifim ayılttı beni
varmı herhangi bi gelişme arkadaşlar merak ediyorum çok özledim ben sizleri
bu arada ben yorgunluktan olsa gerek artık yemek yemeyi unuttum ayrıca yeni evim 7.kat esiyo cereyanda çok kalmış olmalıyımki mideyi üşütmüşüm meyveden başka bişey zaten yiyemiyorum yediğim meyvede af buyrun anında çıkıyo aaah bana bi çareee besleyemiyorum kızımı kıymetlim benden yemek bekliyo bişeyler yemeye ç.alışınca o an kıpır kıpır oluyo yavrum benim ya çok üzgünüm sanırım zayıf bi bebeğim olucak varmı bi öneriniz şekerler
tek tek isim yazmıcam çüünkü atladığım unuttuğum olabilir kimseyi küstürmeyelim tüm ekim annelerini öpüyoruz kuzucumla allaha emanet olun allah vakti zamanında sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin kuzularımızı
sudenazın iyi teyzesi keyfi yerinde bol bol anası üzerinden babasına cilve yapıyo kıpraşık kızım bizde bu hafta gidicez kntrole bakalım neler diyecek dr amcamızmakarnacım teşekkür ederim canım
elifim canım arkadaşım benim teşekkür ederim bundan sonra buralardayım girmessem bilin ki doğuruyorum yok yok o kadar da değil de artık arayı açmıycam inşallahbu arada çok iyi geldi durumumla ilgili iyi örnek okumak ayrıca teşekkür ederim
sudenazım nasıl herşey yolundadır inşallah
sibelcim teşekkür ederim kötü düşünürsem durum daha vahim olur, kötüyü çağırmıyorum herşey güzel olcak inşallah:89:
aytencim maşallah utku paşama çok sevindim herşeyin yolunda olmasınabenim randevumda 27 sinde utku da rüzgar da kocaman olmuş olcaklar inşallah
evin içinde tadilat çok zor Allah yardımcın olsun usta şimdiden sizi 3 kişilik bir aile olmaya alıştırdı desene utku gelenekadar sürmese bari
hayırlı olsun aldıkların cnm allah güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin fazla bişey alma zaten çabuk büyüyolarmış diye herkes bana öyle diyo giydiremezsin elinde kalır diyolar zaten bebişi görmeye gelenlerde getirir bişeyler herkes altın takmaz sonuçta ama bian önce ekle resimleri görelim bekletme bizi yarına kadarSELAM KIZLAARRR ..ALIŞVERİŞ YAPABİLDİM SONUNDA ,AMA HAVUZLU HANA GİRİNCE VEDE BİRKAÇ DÜKKAN DOLANINCA SALAK GİBİ OLDUM RESMEN ...ne alcam ,kaçtane alcam ,nerden alcam ,şurda fiyatı neydi ,yok burda neydi ...ayyyyy...en sonunda bebeğim dounca çınar yaprağına muhtaç olmucak kadar aldım bişeyler ,yarın resimlerşni eklerim ,ama ayaklarım koptu resmen ,2 -3 kez aşağı ,sonra gene yukarı ,zaten trafik çok yoğundu giderken ,bide zırt bırt wc ihtiyacı yokmu ,böyle sıkışık zamanlarda mesana üstümü mesken tutuyo hasbam ,listeme göre az bişeyler kaldı ,deterjan ,beşik ,araba,gecelik ,bez falan..kıyafetleri çok takmıştım kafama ,ama hala tam emin değilim halledebildimmi acaba:26::26::26:neyse yarın konuşuruz artık ,resimleri yükleyince ,sadece zıbın tulum ifalan aldım normal kıyafet zaten olmaz dimii?? ayy ne biliim yaaa ,neyse hiç değilse hastane çıkışım güzel ,onu beğenerek aldım bayaa
hımm anladım bana sanki dr tok gel demişti yanlşış mı hatırlıyorum diye sordum:)
bende senin o dediğin iğrenç ötesi kan hapını malesef kullanmıyordum ama bu ferro güzel bonibon gibi geliyor:82:
şimdi baktımda kızlar bebişler kilo almış diye seviniyor şekerde bebeğin kilosunu etkiliyor ya bende inş benim sıpa daha kilo almamıştır diye dua ediyorum nerdeyse
yeni evin hayırlı olsun tatlım güle güle oturun çekirdek ailenizlebundan sonra rahat edersin artık
sudenazın iyi teyzesi keyfi yerinde bol bol anası üzerinden babasına cilve yapıyo kıpraşık kızım bizde bu hafta gidicez kntrole bakalım neler diyecek dr amcamız
hayırlı olsun aldıkların cnm allah güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin fazla bişey alma zaten çabuk büyüyolarmış diye herkes bana öyle diyo giydiremezsin elinde kalır diyolar zaten bebişi görmeye gelenlerde getirir bişeyler herkes altın takmaz sonuçta ama bian önce ekle resimleri görelim bekletme bizi yarına kadar
ok yolluyum madem,bende merak ediyorum fikirlerinizi:26::26:Eki Görüntüle 240432 Eki Görüntüle 240433 Eki Görüntüle 240434 Eki Görüntüle 240435 Eki Görüntüle 240436 Eki Görüntüle 240437 Eki Görüntüle 240438 bide kendime emzirme sütyeni aldım ,ama çok sade buraya eklemeye gerek yok yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?