2011 Ekim Anneleri

ayy bu msjlar gitmiyo ya deli ediyo beni
hayır yazacağımı da unutuyorum ayol canom, sanseee hoşgeldiniz kızlar....:79:

sanseee o kada rdedin dedin havuzlşuya gitcem diye şimdi resimleri gönder bakalım, yarın çok geç olabilir benim pc son nefeslerinde zati

ayy ne güzel zehracım.. inş benimkide düşmüştür, tam bi hafta listeye uydum bi kaç gündür azcık beyaz ekmek yiyorum ama azcık bi de küçücük bi tatlı yedim:78: ama dikkkatli yiyorum valla zaten kilon yok şekerin niye yüksek dedi drumuz stres yorgunluk filanda etkiliyor ya benimde tam tatil sonrasına denk gelmişti.. ayrıca benim kan değerlerimde düşük, ben düzenli içmiyordum gerçi hapları şimdi atlamıyorum bakalım ne olcak görcez gidince.. bu arada sen bugün tok mu gittin, aç karna almadılar mı kanı?..

banada kimse dimedi ben sana hoşgeldin diyim sende bana de

ay biz 32. haftamızamı gireyruk şincikkkk

hihihihihi teşekkür ederimmm züleyha sanada teşekkürler ,sevindirik olduummcanomcum sende hoş geldin canımm...böyle bi an ilgi istedi canım ,belkide aşerdiimm??
resimleri yarın eklicem ama 2-3 parça bişi ,az önce kim eklediydii ,onunkinden baya azzama olsun gene alırım bendee şaka şaka özendiriklikten diil ,ben bukadar yaptım yaa ..daha neee....şimdi eklerdim ama mukito(kocam) bana tuhaf tuhaf bakıyo ,şimdi sakız olmuyum ağzına olur olmz söylüyo millete ,bide meraklı zaten kafasını uzatıyo arar ara ne yazıyom diyee:82::82::82:

Son düzenleme:

Canım önce açlık kahvaltıdan 1 saat sonra da tokluk baktılar. Benim hgb değerim 10.6 kan ilacı çok yükseltmemiş Gynoferon kullanıyordum daha önce şimdi Ferro Sanole geçirdi bakalım yükselir inşallah.

Düşer seninki de birazcık dikkat et yeter hem kilo olayı da kontrollü ilerliyor öyle olunca şekerin unun şerbetin bize de bebeğe de çok faydası yok.

kızlar ben park yatağı beğendimde rengi erkeğede uygun olur dimi

bi saniye resmini ekleyemedim syol burdandan düzenlenmiyor:)

Son düzenleme:

azıcık tatlımııı..kız ben kendime özel bi tepsi yaptım ,hemde serbetli tatlı ..günde 1-2 dilim yiyorum ,bayılıyorum yaaa..hatta canım çekti şimdi ,azcık yesemmikii..hem bugün çok enerji harcadım dimii??

hımm anladım bana sanki dr tok gel demişti yanlşış mı hatırlıyorum diye sordum:)
bende senin o dediğin iğrenç ötesi kan hapını malesef kullanmıyordum ama bu ferro güzel bonibon gibi geliyor:82:

şimdi baktımda kızlar bebişler kilo almış diye seviniyor şekerde bebeğin kilosunu etkiliyor ya bende inş benim sıpa daha kilo almamıştır diye dua ediyorum nerdeyse

yeni evin hayırlı olsun tatlım güle güle oturun çekirdek ailenizle bundan sonra rahat edersin artık
sudenazın iyi teyzesi keyfi yerinde bol bol anası üzerinden babasına cilve yapıyo kıpraşık kızım bizde bu hafta gidicez kntrole bakalım neler diyecek dr amcamız
hayırlı olsun aldıkların cnm allah güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin fazla bişey alma zaten çabuk büyüyolarmış diye herkes bana öyle diyo giydiremezsin elinde kalır diyolar zaten bebişi görmeye gelenlerde getirir bişeyler herkes altın takmaz sonuçta ama bian önce ekle resimleri görelim bekletme bizi yarına kadar

Seninki önden mi gidiyor kilo olarak?? İnşallah çok iri olmaz çünkü mecburi sezeryana alıyorlar bebek çok iri olunca. Genelde annesinde şeker olan bebekler iri doğar bir de dediğin gibi sen elinden geldiğince dikkat et tatlım sonra testi ztaen tekrarlarlar doktorun düşmüşse diyeti biraz gevşetirsin

Ben çıkıyorum kızlar çok uykum geldi bir de bugün çok hareketliydi feci yorulmuşum öptüüüüükkkk

ok yolluyum madem,bende merak ediyorum fikirlerinizi:26::26: bide kendime emzirme sütyeni aldım ,ama çok sade buraya eklemeye gerek yok yani

ben bişi göremiyorum burda bu nekii???
kızlar artık dahanamıyorum uyucam ,sabah güzel yorumlarınızı görürüm ,ama çokmu eksik doğru söyleyin bak ,iç zıbınları atletleri ,havlusu ,nevresimi önceden vardı zaten eklemedim ,ilk zamanlar bukadar yeter dimii???

iyi uykularr tatlı anneleeerrrr

Allahım kulaklarım hamilelikten dolayımı bu kadar iyi duymaya başladı yoksa üst katta bi ayımı horluyo
Aaayyyyy valla horluyoooooo inanmıyorum bu nasıl bi şey sesi camdan geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…