günaydın kızlar
başta hiç bulantı yaşamayan ben artık her banyodan sonra üşütüp soluğu tuvalette alıyorum.ne var ne yok çıkarıyorum.özellikle ekşi bişi yemişsem.dün kocişle alışverişe çıktık gezicektik...gitmemizle dönmemiz bir oldu.bol nar ekşili salata yiyip çıkmıştım evden e tabi duş almıştım.eve zor yetiştirdi benibir de uzun süredir ilk kez makyaj yapmıştım. aynaya bakınca gülesim geldi akan rimel ve eyeliner'ı görünce e be zeytin makyaj gezme senin neyine yat evinde çıkma bi yere dedim.sora zaten akşam hep hasta gibi yattım. şimdi bugün camdan dışarı bakmaya korkuyorum.bu klimalar,esintiler mahvediyor anlıyacağınız.annem demişti 2 ay önce: uçan kuşun kanadından bile uzak duracakmışız.o bile hasta edecek kadar esinti verirmiş.ee tabi biz hamişlere
evet yaa dün okudum yaşadıklarını ,naptınız?düzeldimi eşinle aranız??şu halimde beni güldürdün banada doktor sezeryan dedi amaaaa inş normal olur
Edaaaa rüzgar ne güzel çıkmış maşallh kuzuma.. ayy ne güzel yüzleri ayırt ediliyor artık, edutun kuzusununda pozu pek artistikti
bizim de yeni dr umuzdaki ult. cihazından pek net çıkmıyor resimlerimiz malesef.. aman neyse yakında kucağımızda olucaklar inş.... suyun da inş düzene girer canımcım dinlemek dışında ekstra bişi dedi mi dr un.. bu arada tatilin bereketli olsun kuzum:82:
evet yaa dün okudum yaşadıklarını ,naptınız?düzeldimi eşinle aranız??
günaydın kızlar
başta hiç bulantı yaşamayan ben artık her banyodan sonra üşütüp soluğu tuvalette alıyorum.ne var ne yok çıkarıyorum.özellikle ekşi bişi yemişsem.dün kocişle alışverişe çıktık gezicektik...gitmemizle dönmemiz bir oldu.bol nar ekşili salata yiyip çıkmıştım evden e tabi duş almıştım.eve zor yetiştirdi benibir de uzun süredir ilk kez makyaj yapmıştım. aynaya bakınca gülesim geldi akan rimel ve eyeliner'ı görünce e be zeytin makyaj gezme senin neyine yat evinde çıkma bi yere dedim.sora zaten akşam hep hasta gibi yattım. şimdi bugün camdan dışarı bakmaya korkuyorum.bu klimalar,esintiler mahvediyor anlıyacağınız.annem demişti 2 ay önce: uçan kuşun kanadından bile uzak duracakmışız.o bile hasta edecek kadar esinti verirmiş.ee tabi biz hamişlere
Açıklıyım şöyle bir sazanlık yapmışım son sayfada yazılanları okumadan aaaa neden kimse bir şey yazmamış diye girdim olayaMeğersem Edacım gelmiş, bebiş cicileri yüklenmiş
Edaaa çok özledik valla seniii Rüzgar'ım nasıl iyi mi sen boşver suyun azını çoğunu her şey olacağına varırYüzü çok belirgin çıkmış resimde maşallah oğlumuza
Aycam bebeğinin kıyafetleri çok güzel güle güle giysin inşallaaah ihtiyaçların da çoğunu almışsın bir tek şey eksiik: misafirimiz
Courtnix canım senin de bebeğine maşallah minyon bebek iyidir asıl iri olması normal doğumu zorlaşırdığından doktorlar tarafından istenmeyen bişiyBenim bebeğime de 10 gün önce haftasına göre zayıf demişti doktor şimdi 3-4 gün ileride belli olmuyor yani hiç
Aheste canım ben dikkat ettim biraz ama öyle çok keskin değil, arada meyve falan yediğim oldu hatta son gün börek yedimAma ben testimi yanlış yaptıklarını düşünüyorum çünkü zaten baştan saçma bir şey yaptılar bana 75 mg lık baktılar ne biliyim boş yere endişelendirdiler. Bebekte şekerle ilgili hiçbir bulgu yok dedi doktor kaldı ki benim de son 3 aylık şeker düzeyini gösteren bir test yapıldı adını unuttum normal çıktı gayet.
Bu arada günde 2 tane kullanmama rağmen kan değerlerim yükselmeyince ilacımı değiştirdim ferro sanol e geçtim ben de inşallah bu iyi gelir
ohh maşallahhhh kuzuna
çok güzeller canım benim güzel günlerde giyinsin prensesinn
ooo eda hanım hoşgeldiniz maşallahhh rüzgar beyde kocaman olmuşş artistik pozda vermiş yesinler onuuuu
benimde bu aralar rahmime baskı oluyo sanki birden aşagı dogru bişey iniyo acep benimdemi suyum fazla:26:ay neyse 26. sında randevumuz var
o zaman ögrenirim artık
maşallah canım bebişine bende 29+5 te gitmiştim beni niye 3 hafta sonrasına çagırdı seni 2 hafta sonra çagırdıkii:26:
kızz hangi gün gideceksin bakim belki karşılaşırız ben 26 agustos gidicem
Bir dahaki muayeneden itibaren NST ye girmeye başlıcaz biiz çok büyüdük artık çoookkk
Ayten cim başınız sağolsun canım, merhumenin mekanı cennet olsun Allah geride kalan eşine yavrularına bol bol sabır ve sukunet nasib etsin inş..
bu arada kolay gelsin usta işleri de zor oluyor, işler bitmeyince her yer ayakta gibi dimi.. senin alışveriş işleri ne alemde, en son zeytin limon salih bebede indirim var demişti baktın mı canım, şey bide ordakşi yüzde onluk kasadaki indirim sendika inrimim acaba?
yeni evin hayırlı olsun tatlım güle güle oturun çekirdek ailenizlebundan sonra rahat edersin artık
sudenazın iyi teyzesi keyfi yerinde bol bol anası üzerinden babasına cilve yapıyo kıpraşık kızım bizde bu hafta gidicez kntrole bakalım neler diyecek dr amcamız
hayırlı olsun aldıkların cnm allah güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin fazla bişey alma zaten çabuk büyüyolarmış diye herkes bana öyle diyo giydiremezsin elinde kalır diyolar zaten bebişi görmeye gelenlerde getirir bişeyler herkes altın takmaz sonuçta ama bian önce ekle resimleri görelim bekletme bizi yarına kadar
ok yolluyum madem,bende merak ediyorum fikirlerinizi:26::26:Eki Görüntüle 240432 Eki Görüntüle 240433 Eki Görüntüle 240434 Eki Görüntüle 240435 Eki Görüntüle 240436 Eki Görüntüle 240437 Eki Görüntüle 240438 bide kendime emzirme sütyeni aldım ,ama çok sade buraya eklemeye gerek yok yani
nidacım çok güzelmiş kızçenin cicileri Allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin
sanırım dün havuzluhandaydınız bizde 14.00 giibi ordaydık uylu setimiz beşiğimize büyük gelmişti onu değiştirip çıktık hemen göremdim seni :) keşke denk gelseydik
iyi gecelr kızlar topikte kimsecikler yok ama ben yazayım.
ZEHRACIM gelinime maaşaallah.
AYÇACIM cicileriniz çok güzel iyi günlerde kullanın.
COTURNIX maaşaallah bebişine.
EDAM şükür kavuşturana.özlettin kendini ve rüzgarımızı.maaşaallah rüzgarımıza.inş senin suyunda normale döner bir problem olmaz canım.kafanı takma sakın.rüzgar zamanında gelicek inş annesini üzmicek
TUĞBAgözün aydın işlerini bitirmişsin.güle güle oturun.
NİDACIM cicilerinizi almışsınız sonunda iyi günlerde kullansın kızçennida yazmışsınya kocamın ağzına sakız olmuyum diye olma bacım ben oldum nezaman bişey alsam hemen söylüyor millete bende sinir oluyorum .şimdi hemen resimlerin çekip gösterirsin diyo .senin koca=benim koca
günaydın kızlar
canım ben anca 3 buçuk 4 gibi oralardaydım ,trafikten dolayıne güzel olurdu vallaagelen geçen bütün hamişleri süzdüm diyebilirim
ohh maşallahhhh kuzuna
çok güzeller canım benim güzel günlerde giyinsin prensesinn
ooo eda hanım hoşgeldiniz maşallahhh rüzgar beyde kocaman olmuşş artistik pozda vermiş yesinler onuuuu
benimde bu aralar rahmime baskı oluyo sanki birden aşagı dogru bişey iniyo acep benimdemi suyum fazla:26:ay neyse 26. sında randevumuz var
o zaman ögrenirim artık
maşallah canım bebişine bende 29+5 te gitmiştim beni niye 3 hafta sonrasına çagırdı seni 2 hafta sonra çagırdıkii:26:
kızz hangi gün gideceksin bakim belki karşılaşırız ben 26 agustos gidicem
canım çok geçmiş olsun çok dikkat etmemiz lazım artık kendimize direncimiz iyice düştü vucütlarımız bebelerimiz için çalışıyor biz gümbürtüye gitmiyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?