2011 Ekim Anneleri

Sansee ve Aycam aldığınız ciciler çok hoş güle güle kullansın bebişleriniz

Bende senin gibiyim. Gezmek için can atıyorum dışarı çıkıncada pişman oluyorum. Terliyorum esince üşüyorum, birde ayaklar şişiyo
Nolcak bizim bu halimiz. Yazın hamilelik daha zor derler kışa kıyasen, yanlış zamanda mı hamile kaldık acaba

Birde hergün ayıptır söylemesi ishal oluyorum. Belki aldığım magneziyumdan dır...

ahestem teşekkür ederimmm doktor amcamız çekenekadar kıpraşıyo bozuluyo bile izlerken çok daha belirgin yavrumun yüzü dediğin gibi inşallah yavrularımızı alıcaz kucağımıza az kaldı burayada kendi çektiğimiz resimlerini koyucaz inşallah

doktor su fazlalığıyla ilgili bol bol dinlenmek dışında birde bol su iç dedi hatta oracıkta kocamı doktoru ve asistanını krize soktum sesli düşünerek zaten suyu fazla bide sumu iççem dedim saf saf ama bende komiklik olsun diye dedimm gerçekkktennn:26:

kıyamam sen miğdeni üşütmüşsün dikkat et kendine.hayat kaliten çok düşer bulantısını bilirim.ekşi ve soğok besinleri tüketme canım

canım komşum teşekkür ederim bende çok özledim hepinizi zaten takmıyorum relaxım :) dipçik gibiyiz biz oğlumla fazlamız varmış(su) eksiğimiz yokmuş ne güzel işte
bu arada gözün aydın şekerin düzene girmiş çok sevindim tatlım bana da ilk seferde direk 75 lik yapmışlardı nedense neyseki atlattık

oo cano hanımm hoşbulduk :) rüzgarım adına teşekkür ederim
aklına kötü şeyler getirme canım inşallah öyle değildir benimde 27 sinde inşallah hayırlı haberlerle döneriz

Bir dahaki muayeneden itibaren NST ye girmeye başlıcaz biiz çok büyüdük artık çoookkk

komşum hiçççte güzel bişi değil çok sıktılar benim karnımı kemerle göbek deliğimin ordan rüzgar kaburgalarıma yapıştı yavruma yer kalmadı eşimide almadılar içeri 40 dk bi oda da tek başıma yattım

Amin canım, sağol... Tatlım alış verişe bayramdan sonra tek seferde halledebilirim, çünkü annem o zaman gelecek mersinden, onun pazarlık gücünden & kumaşlardan anlama yeteneğinden faydalanmak istiyorum...

Ama o zaman kadar dışarı çıktıkça mağazalardan fiyat almaya devam edeceğim, öğrendikçe haberdar ederim canım, pazartesi çıkacağız salih bebenin melekgirmezdeki mağazasına bakmayı istiyorum, orası bayağı büyükmüş...

yerim ben senin cilveli kıpraşık kızını kızlar babacı olur derler demekki doğruymuş bizimkide babası bana yaklaştığı an pısıp kalıyo kokusunumu alıyor nedir gerçi son 1 haftadır maşallah araları iyi arada tenezzül edip 1 2 tepiyor babasını koca adam maymun oldu sevinçten taklalar atıyor
inşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz canım benimm

nidacım çok güzelmiş kızçenin cicileri Allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin
sanırım dün havuzluhandaydınız bizde 14.00 giibi ordaydık uylu setimiz beşiğimize büyük gelmişti onu değiştirip çıktık hemen göremdim seni :) keşke denk gelseydik

canım ben anca 3 buçuk 4 gibi oralardaydım ,trafikten dolayıne güzel olurdu vallaagelen geçen bütün hamişleri süzdüm diyebilirim

nejlaaaaaaaaaam güzel arkadaşım benim teşekkür ederim inşallah herşey yoluna giricek moralimiz yüksek
çok özledim bende sizi kuzum kocaman olmuş gözlerim ticketine kitlendi maşallah yaaaaaaaaaaa nasılsın herşey yolundamı varmı şikayetleriniz heyecan nasıl sayende benim zirve yaptı

selam annişkolar ve bebıkleri..

bız daha yenı uyandıkgece sahurdan sonra yatınca halıyle sabah erken kalkılmıyor..

bu arada yürüyüş yaparken ayakları şişen arkadaslar..aynı yerde sabit dikilmeyın,(bulasık yıkarken mesela)daha fazla yürüyüş yapın ve ıctıgınızden daha fazla su için..

bende tatıldeyken şişmiştim ki hem ne şişlik kaynanam korkusundan ayagımın altından yastıkları ındırmedı(ama şişlikte 15 gun boyunca ınmedı)evıme gelıp tekrar hergun en az 1 saat bazen 2 saat yuruyus yapınca 2 gun surmedı inmesı ve tabı tatıldeyken su cok ıcemedım(herkesın ıctıgı bardakla yda şişeyle ıcemıyorum)onuda duzene sokunca duzeldı..doktorum vucudumda odem olmadıgını soyledı ana saglıktada yok dedıler hamdolsun..hıc gecmıcek sanmıstım..kısaca yuruyus ayagımı sısırıyor dıye sakın yurumemezlık etmeyın..arastırısanız zaten o odemı atmanın tek yoluda su ve yuruyus arkadaslar..bu arada bırde dogum egzersızlerını yapmaya basladınızmı..cok kısıden bu egzersızler sayesınde acılmalarının cok kolay oldugunu ve acısız dogum yaptıgını duydum..kegel egzersızı dıye bırsey var mesela vajınayı kasıp gevsetmek..deneyın zarar gelmez ben yapıyorum hem kılo almıyorum hem kendımı daha enerjık daha hareketlı hıssedıyorum (hamılelık hareketlerımı sınırlamadı)hemde ınsaallah normal dogum ıcın tum sansımı denıyorum..cunku korkuyorum:18:

canım çok geçmiş olsun çok dikkat etmemiz lazım artık kendimize direncimiz iyice düştü vucütlarımız bebelerimiz için çalışıyor biz gümbürtüye gitmiyelim

canım ben anca 3 buçuk 4 gibi oralardaydım ,trafikten dolayıne güzel olurdu vallaagelen geçen bütün hamişleri süzdüm diyebilirim

inanki bende aynı şeyi yaptım hatta hiç görmediğim hamişleri mesela "hanzade", kafama göre gördüğüm hamişlere yapıştırıp kendimce çok eylendim aaa bu hanzade bu zehra falan diye oyun oynadım kendi çapımda

herkese tünaydııııııııııııııııııııııın biraz geç oldu ama hamlamışım laf yetiştirmekte anca bitti
şimdi gidip kahvaltı sonfrasını kaldırmam lazım eşim akşamdan kalma bulaşıklarla cebelleşirken ben yan geldim topiği okuyorum annemde gelmek üzeredir damadımı mı çalıştırıyosun diye cırlamadan kalkim ben

tünaydın kızlar daha yeni kalktık sayılır e sabah yattım ondan ramazanda uyku düzenim çok değişti.
fatosersin arkadaşın bebeğini güle güle büyütsün inşallah.Allah bizede kolay doğumlar nasip etsin.böyle girelim biz de 10 dk da doğurup çıkalım sağlıkla tabi.:)

canım benim 2 hafta sonra 32. haftam dolacak ve çalıabilir raporu almam gerekiyor o hafta o yüzden 15 gün sonra çağırdı
ben 27si cumartesi gidicem

canım çok geçmiş olsun çok dikkat etmemiz lazım artık kendimize direncimiz iyice düştü vucütlarımız bebelerimiz için çalışıyor biz gümbürtüye gitmiyelim

Ya ben sporcu bir şahsiyet olarak fiziksel kısıtlama ve hastalıklara pek alışkın değilim.cidden bağışıklık yerlerde sürünüyor.az kaldı diye avunuyorum.tek tesellim bu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…