2011 Ekim Anneleri

Canım çok tatlı güle güle kullan bizimki de haftaya gelecek inşallah Nasıl çok rahatsız edici kokuyor mu?

zehram gözünü korkutmak gibi olmasında bizimkiler feci mobilya kokuyordu 20 haftalıkken falan alınmıştı sanırım o günden beri havalanıyo anca çıktı kokusu

maşallah 41000 kere o kalça ağrıları bende de mevcut çok yatınca oluyor ama
Allah bir avazda doğurmayı nasip etsin eltine sana ve hepimize

güle güle mışıl mışıl uyusun inşallah oğlun canım içinde ,çok güzeller,hayırlı günlerde kullanın.

ooo çok güzelmiş.hem güle oynaya hem mışıl mışıl kullanın inşallah

Canım çok tatlı güle güle kullan bizimki de haftaya gelecek inşallah Nasıl çok rahatsız edici kokuyor mu?

çok güzeller canım güle güle yatsın bebişinnnn

burcucum ege beyin odası çok şirin mışıl mışıl uyusun o oda da.

burcucum çok güzelmiş ege paşanın odası, sağlıkla uyusunda büyüsün kuzum odasında

Ayy çok şirinmiş oğlunun mobilyaları, gülegüle kullansın

çok güzel olmuş cnm güle güle kullanın

çok saolun kızlar : ) dün geldi oğluşun odası. dünden beri odadan zorla çıkarıyor eşim beni annemle sildik temizledik, odanın kapısını çektim camını açtım hiç kapamadım, baya azaldı kokusu. 1 ayda ancak çıkıyor kokusu diyorlardı ama sanırım 1 haftaya bişey kalmıycak. filli boyanın bebekler için olanından kullandık dedi mobilyacı. çok rahatsız edici koku yok odada. odasının kapısı kapalı olduğu için diğer odalarda hiç koku yok.

merhaba anneler ben kısmetse eylül annesi olacağım mobilya kokusundan muzdarip oldugunuzu okudum biz kısa sürede koku krizini atlattık öncelikleçamaşır yumuşatıcısı katılmış su ile dolapları silin.sonra beyaz kalıp sabunu parçalara ayırın küçük sabunlar da olabilir ben manolyalı almıştım ama beyaz sabun da olur çekmece dolap vs yerleştirin kapakları kapatın 3 4 güne koku epey geçmiş oluyor kıyafetlere falan sinmiyor.yerleştirince sabunu çıkarmadım birkaç gün. mobilyalar sabun sabunlar mobilya kokuo artık.hepinize kolay gelsin

kızlar oğlumun cicileri dün : )) teyzelere gösterelim istedik hemen : )

Eki Görüntüle 240501 Eki Görüntüle 240502 Eki Görüntüle 240503

çoook güzeel güle güle kullansın oğluşun,sağlıklı mutlu günlerde:)benim oğluşumun odasıda perşembe günü geliyo,beli s mobilyanın çapa modelini aldık,odamız biraz küçük ama inşallah sığar.kızlar ya duvarlar tırtıklı olduğu için duvar kağıdı sticker yapışmıyo,kiracıyızda.odayı süsleyebilmek için bunlar dışında öneriniz varmı?

merhaba ggolge mobilyalarınız hayırlı olsun Allah yavrunun sağlıkla büyümesini nasip etsin içinde
bende duvar kağıdı kullanmıycam aksesuarlarla renklendiricem odayı hatta birazdan resimlerini yükliycem daha eksikleri var ama belki fikir olur sana

teyzeleri rüzgarımın odasının son hali

Eklentiler

• $100_3662.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 32
  • $100_3663.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 29
  • $100_3664.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 25
  • $100_3665.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 31
  • $100_3666.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 26
  • $100_3667.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 29

oy oy maşallah boncuğunun her şeyi hazır görünüyor.Allah sağlıkla yatağında yatırmayı nasip etsin...canım bu arada karyola uyku setini hangi markadan ve kaça aldın? ben funnababy beğendim ama 240 tl.ye satılıyor.daha uygun bişi arıyorum...

çok şükür canım teşekkür ederim eksiklerimiz hala var mesela o beşikte yatak yok öylesine serdik uyku setini nasıl görünüyor diye daha sepeti yok (ilk 6 ay bizim odamızda yatıcak) bebek bakım seti almadım, kendime gecelik almadım vs... çoğu bitti ama darısı sizlerin başına :)
funnababy i bende çok beyeniyorum hatta uyku seti ve perdesini takım olarak ordan alıcaktım ama 80x140 başka ölçü yok bizim beşik 60x120 malesef alamadım gönlümdekini bu uyku setini eminönü havuzluhandan aldım üstünede babyhome yazıyor 145 tl ye aldık 80x140lar 165 tl ..

Güle güle büyüsün rüzgar beyimiz odasında
Bi an resimlere bakarken gözümün önünde yıllar sonrası canlanı verdi
Duvarlarda posterler ve etrafa saçılmış çamaşırlarla dolu bi genç odası ve odanın içinde ''yavrum bunları niye buraya atıyosun, bu duvardaki adamlar kim ananın babanın resimlerini assana'' diye söylenen bi yeşil zeytinle ''offfff anne yaaa çıksana odamdan, çıkarkende kapayı kapat''diyen bi rüzgar paşa

zeytinlimon cum çok özür dilerim bizim daha önce alıp beşiğimize büyük gelen ve dün değiştirdiğimiz uyku seti babyhome du sana yazdıktan sonra emin olmak için kalkıp tekrar baktım şevval bebe yazıyor bahriyeli modeli olarak nette aratınca da çıkıyor zaten kusura bakma canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…