Canım çok tatlı güle güle kullan bizimki de haftaya gelecek inşallahNasıl çok rahatsız edici kokuyor mu?
kızlar oğlumun cicileri dün : )) teyzelere gösterelim istedik hemen : )
Eki Görüntüle 240501 Eki Görüntüle 240502 Eki Görüntüle 240503
İsim bulabilmek için yeni sayfa açtım yardımcı olur musunuz
http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri/462932-kizima-isim-ariyorum.html
iyi pazarlar kızlarrrrrrr
ZEYTİNLİMON çok geçmişolsun canım dikkat et kendine.
evet canım büyüdük bayağı 35. haftamıza girdik artıkiyiyiz şükür.şuanlık sıkıntımız yok denecek kadar az .sadece yattığım zaman sağ veya sola yatarsam kalçamın kemikleri ağrıyor buda normalmiş doktorum çatın genişliyor dedi.heyecan durumuna gelince bazen hiçolmuyor bazende çok heyecanlanyorum karışık bir duygu.benim eltimde hamile benden 2hafta kadar önce doğum yapacak sanırım o doğurunca ben daha heyecan yapacam.
burcucum ege beyin odası çok şirin mışıl mışıl uyusun o oda da.
zehram gözünü korkutmak gibi olmasında bizimkiler feci mobilya kokuyordu 20 haftalıkken falan alınmıştı sanırım o günden beri havalanıyo anca çıktı kokusu
Gerçekten miii eyvah eyvaah bittim o zaman ben her gün silerim artık içini dışını
çok güzel olmuş cnm güle güle kullanınkızlar oğlumun cicileri dün : )) teyzelere gösterelim istedik hemen : )
haydi bize gelin dicem ama sanırım geç kaldım
İsim bulabilmek için yeni sayfa açtım yardımcı olur musunuz
http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri/462932-kizima-isim-ariyorum.html
güle güle mışıl mışıl uyusun inşallah oğlun canım içinde ,çok güzeller,hayırlı günlerde kullanın.
ooo çok güzelmiş.hem güle oynaya hem mışıl mışıl kullanın inşallah
Canım çok tatlı güle güle kullan bizimki de haftaya gelecek inşallahNasıl çok rahatsız edici kokuyor mu?
çok güzeller canım güle güle yatsın bebişinnnn
burcucum ege beyin odası çok şirin mışıl mışıl uyusun o oda da.
burcucum çok güzelmiş ege paşanın odası, sağlıkla uyusunda büyüsün kuzum odasında
Ayy çok şirinmiş oğlunun mobilyaları, gülegüle kullansın
çok güzel olmuş cnm güle güle kullanın
çoook güzeel güle güle kullansın oğluşun,sağlıklı mutlu günlerde:)benim oğluşumun odasıda perşembe günü geliyo,beli s mobilyanın çapa modelini aldık,odamız biraz küçük ama inşallah sığar.kızlar ya duvarlar tırtıklı olduğu için duvar kağıdı sticker yapışmıyo,kiracıyızda.odayı süsleyebilmek için bunlar dışında öneriniz varmı?
teyzeleri rüzgarımın odasının son hali
oy oy maşallah boncuğunun her şeyi hazır görünüyor.Allah sağlıkla yatağında yatırmayı nasip etsin...canım bu arada karyola uyku setini hangi markadan ve kaça aldın? ben funnababy beğendim ama 240 tl.ye satılıyor.daha uygun bişi arıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?