2011 Ekim Anneleri

şu halimde beni güldürdün banada doktor sezeryan dedi amaaaa inş normal olur

canim turkiyede cogu kisiye sezeryan diyorlar,bazilari normal tamamda coguna sezeryan deyince insanin akli suphede kaliyor.burda kesinlikle sezeryan yok.en son care sezeryan yapiliyor.bende gecen bir arkadasima soruyorum seni nasil yaptilar sorunlu oldugu icinmi dedim bende sezeryan istiyorum dedimde,oda yok psikolojisi bozulmus 2 cocuktan sonra hamile kalinca ya aldiracam yada sezeryan deyince sezeryan yapmislar,yoksa yok.bende normal dogumdan korkuyorum kizlar,10 cm acilmasini beklemek cok zor geliyor bana ins kolay olur:26:.

bence normal doğum en güzeli ama benim durum farklı bebeğim hem iriymiş hemde ilçede yaşıyorum iğnede vuruluyorum kan kaybından hayati tehlikem var.bence takılma sezeryanlada sonra çekceksin ama çok güzel olcak herşey sonunda kuzun kollarında olcak

iyi pazarlar kızlarrrrrrr
ZEYTİNLİMON çok geçmişolsun canım dikkat et kendine.

evet canım büyüdük bayağı 35. haftamıza girdik artıkiyiyiz şükür.şuanlık sıkıntımız yok denecek kadar az .sadece yattığım zaman sağ veya sola yatarsam kalçamın kemikleri ağrıyor buda normalmiş doktorum çatın genişliyor dedi.heyecan durumuna gelince bazen hiçolmuyor bazende çok heyecanlanyorum karışık bir duygu.benim eltimde hamile benden 2hafta kadar önce doğum yapacak sanırım o doğurunca ben daha heyecan yapacam.

kızlar oğlumun cicileri dün : )) teyzelere gösterelim istedik hemen : )

Eki Görüntüle 240501 Eki Görüntüle 240502 Eki Görüntüle 240503
burcucum ege beyin odası çok şirin mışıl mışıl uyusun o oda da.

cılkım çıktıııı gene temizlik yaptım gerçi çok bişi yapmadım ama benim durumumdayken 2 yer silmek 1 çamaşır yıkamak temizlikten sayılır
yarın inşallah arkadaşım gelecek kk dan tanıdıgım burdan sesleneyim kızzz erken gel öyle 2 saatte kaçmak yok

geçmiş olsun.benimde bi yere çıkmaya gözüm yemiyo.benimkide tuvalet yüzünden.daha tuvaletten çıkmadan tuvaletim geliyo.öğretmenler iftara bursaya inelim diye plan yapmışlar eşim napalım dedi.yok dedim.burnumdan geleceğine eminim.bi de kasık ağrısı.ben oğlanda hiç kasık ağrısı bilmiyodum.kıza özelmi ki.oğlan anaları kasık ağrısı çekiyonuz mu

maaşallah.Allah analı babalı büyütsün inşallah.ismi de ne güzelmiş.arkadaşında sakaryada mı.o nerdeyaptı.sen nerde yapcan.dr.kim?geçen günde sormuştum.arada kaynadı galiba cevap alamadım..ben de sakarya da düşünüyom da ondan soru yağmurum..bi de korseyi sorcam.76 yım.80 le bitirsem.10 kilo doğumla atsam 70 olurum.hangi beden almam gerekir sizce.anlayan var mı.

güle güle kullanın cicilerinizi

Ya ben sporcu bir şahsiyet olarak fiziksel kısıtlama ve hastalıklara pek alışkın değilim.cidden bağışıklık yerlerde sürünüyor.az kaldı diye avunuyorum.tek tesellim bu :)

sen hiç üzülme annesi bebeğinin peşinden koşarken yeniden sportif hayatına hızlı bir giriş yapıcaksın
az kaldı azzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…