şu halimde beni güldürdün banada doktor sezeryan dedi amaaaa inş normal olur
canim turkiyede cogu kisiye sezeryan diyorlar,bazilari normal tamamda coguna sezeryan deyince insanin akli suphede kaliyor.burda kesinlikle sezeryan yok.en son care sezeryan yapiliyor.bende gecen bir arkadasima soruyorum seni nasil yaptilar sorunlu oldugu icinmi dedim bende sezeryan istiyorum dedimde,oda yok psikolojisi bozulmus 2 cocuktan sonra hamile kalinca ya aldiracam yada sezeryan deyince sezeryan yapmislar,yoksa yok.bende normal dogumdan korkuyorum kizlar,10 cm acilmasini beklemek cok zor geliyor bana ins kolay olur:26:.
herrkeze mehaba nasılsınız kızlar.. cok sukur evımdeyım artıkkkkk:)[/COLOR]
ohhh ne güzel insan evinde olunca başka mutlu oluyor
güle güle mışıl mışıl uyusun inşallah oğlun canım içinde ,çok güzeller,hayırlı günlerde kullanın.kızlar oğlumun cicileri dün : )) teyzelere gösterelim istedik hemen : )
Eki Görüntüle 240501 Eki Görüntüle 240502 Eki Görüntüle 240503
kızlar oğlumun cicileri dün : )) teyzelere gösterelim istedik hemen : )
evet canım büyüdük bayağı 35. haftamıza girdik artıknejlaaaaaaaaaam güzel arkadaşım benim teşekkür ederim inşallah herşey yoluna giricek moralimiz yüksek
çok özledim bende sizi kuzum kocaman olmuş gözlerim ticketine kitlendimaşallah yaaaaaaaaaaa nasılsın herşey yolundamı varmı şikayetleriniz heyecan nasıl sayende benim zirve yaptı
burcucum ege beyin odası çok şirin mışıl mışıl uyusun o oda da.kızlar oğlumun cicileri dün : )) teyzelere gösterelim istedik hemen : )
geçmiş olsun.benimde bi yere çıkmaya gözüm yemiyo.benimkide tuvalet yüzünden.daha tuvaletten çıkmadan tuvaletim geliyo.öğretmenler iftara bursaya inelim diye plan yapmışlar eşim napalım dedi.yok dedim.burnumdan geleceğine eminim.bi de kasık ağrısı.ben oğlanda hiç kasık ağrısı bilmiyodum.kıza özelmi ki.oğlan anaları kasık ağrısı çekiyonuz mugünaydın kızlar
başta hiç bulantı yaşamayan ben artık her banyodan sonra üşütüp soluğu tuvalette alıyorum.ne var ne yok çıkarıyorum.özellikle ekşi bişi yemişsem.dün kocişle alışverişe çıktık gezicektik...gitmemizle dönmemiz bir oldu.bol nar ekşili salata yiyip çıkmıştım evden e tabi duş almıştım.eve zor yetiştirdi benibir de uzun süredir ilk kez makyaj yapmıştım. aynaya bakınca gülesim geldi akan rimel ve eyeliner'ı görünce e be zeytin makyaj gezme senin neyine yat evinde çıkma bi yere dedim.sora zaten akşam hep hasta gibi yattım. şimdi bugün camdan dışarı bakmaya korkuyorum.bu klimalar,esintiler mahvediyor anlıyacağınız.annem demişti 2 ay önce: uçan kuşun kanadından bile uzak duracakmışız.o bile hasta edecek kadar esinti verirmiş.ee tabi biz hamişlere
GÜNAYDIN KIZLAR...
cuma günü yeni doğum yapan arkadaşıma gittik. inanılmaz güzel bir erkek çocuk. 4 kilo doğmuş. minnoşumun yanakları tombik tombikti. ooovv küçücüktü, kucağıma aldım öptüm,nasıl emziriliceğini öğrendim, altını değiştirirken seyrettim epey bi vakit geçirdim nevfel bebekle. Çokk şirindi ben ona hayran oldum resmen bukadarmı güzel olunur kızlarr yaaa...
arkadaşımın 2. bebeğiydi. ilkinide normal doğumla ama sunni sancıyla yapmış. geçtiğimiz cumartesi iftara 15 dk kala birde kasığında şiddetli bir sancı başlamış. şiddetli bi karın ağrııs gibiydi diyor arkadaşım üşüttüğünü sanmış önce ama sancı birkaç dakika içinde alttanda gelmeye başlamış. neyse hastaneye gidelim demişler ama iftarlarını yapmalarını beklemek istemiş çünkü doğumun birden başlıycağını hiç düşünmemiş. neyse ezan okunmuş 5-10 dk sonra dayanamamış zaten kan gelmiş ve sancılar 3 dk da bire düşmüş. neyse toplamda sancı başlayalı 25 dk falan olmuşki hastaneye varmışlar.acildeki doktor, doğum başlamış deyip doğumhaneye almış veeee tam 10 dakika sonra nevfel bebek dünyaya gelmiş :)). doktor eğer 5 dk daha gelmeseydiniz doğum evde olurdu demiş. meğer ilk sancı hissettiğinde 6 cm açılma varmış. yani 6 cm açılma olana kadar en ufak bir ağrısı olmamış. hatta arkadaşım küçücükte olsa bir sızlama dahi hissetmedim. diğerinde saatlerce sancı çekmiş ve buna rağmen sunni sancıdan bir kaç saat sonra doğum yapmıştım buyüzdendoğumun başlamış olduğu hiç aklıma gelmedi diyor. doğum yaptığında 39 haftalıktı. nevfel cumartesi gelmeseydi pazartesi günü doktoruyla doğumun olacağı günü kararlaştırıcaklarmıştı. sadece o 10 dakika canı çok yanmış malum minno 4 kilo doğdu. ama şiddetle normal doğumu tavsiye ederim altı üstü yarım saat sancım oldu 10 dk da bağırdım hatta uyuşturun dedim ama ebeler gülüp uyuşmak için çok geç bebek doğmak üzere demişler :) ama sonra çabucak toparlandım dedi. ben gördüğümde 6 günlük lohusaydı ve ne göbüş var,ne doğru dürüst kilovar. birde bildiğiniz geziyor normal muhabbet ediyor ağrısı sızısı falanda yok maşallah kızlar. birde mutlaka korse giy dedi o ince terletmeyen dizden miğdeye kadar olanlardan almış. ilk üç gün giymedim sonra giymeye başladım dedi ama formu gayet yerinde birde doğumda 18 kilo almıştı ama baksanız aynı duruyor :)
neyse yine yazarım arkadaşımdan öğrendiklerimi sizinlede paylaşayım dedim inşallah bizde böyle hemencecik kolayca doğuruveririz. buarada biz kızımla çokk iyiyiz teyzoşlar...
ok yolluyum madem,bende merak ediyorum fikirlerinizi:26::26:Eki Görüntüle 240432 Eki Görüntüle 240433 Eki Görüntüle 240434 Eki Görüntüle 240435 Eki Görüntüle 240436 Eki Görüntüle 240437 Eki Görüntüle 240438 bide kendime emzirme sütyeni aldım ,ama çok sade buraya eklemeye gerek yok yani
Ya ben sporcu bir şahsiyet olarak fiziksel kısıtlama ve hastalıklara pek alışkın değilim.cidden bağışıklık yerlerde sürünüyor.az kaldı diye avunuyorum.tek tesellim bu :)
slm kızlar nasılsınız ???
kızımla evdeyiz yalnızız canımız sıkılıyo ne yapsak ki acaba
herrkeze mehaba nasılsınız kızlar.. cok sukur evımdeyım artıkkkkk:)[/COLOR]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?