canııım çok şirin olmuş çok beğendim güle güle büyüt bebişini
Güle güle büyüsün rüzgar beyimiz odasında
Bi an resimlere bakarken gözümün önünde yıllar sonrası canlanı verdi
Duvarlarda posterler ve etrafa saçılmış çamaşırlarla dolu bi genç odası ve odanın içinde ''yavrum bunları niye buraya atıyosun, bu duvardaki adamlar kim ananın babanın resimlerini assana'' diye söylenen bi yeşil zeytinle ''offfff anne yaaa çıksana odamdan, çıkarkende kapayı kapat''diyen bi rüzgar paşa
pek asi olmuş benim oğlum :18:
duygu nasıl bir hayal gücüdür böyleteşekkür ederiz yani
çok dua ettim huyu suyu aynı eşim gibi olsun diye babası gibi zeki, çalışkan,mülayim, anlayışlı, hamarat, bana hayranelinden her iş gelen,saygılı, hep çocuk ruhlu ve komik, hayvan ve doğa sevgisi olan bir genç olsun yeter
Kocasını hemen övü verdi iki dakkada
Başka istediğin özellikler varsa rüzgar doğmadan yüklettir Ben gittim huyu kocama benzemesin bana benzesin dedim istediğim özellikleri saydım kızıma yüklediler her istediğin özelliğe 100tl alıyolar 5 özellik yükletene 1 özellik bedava kampanya yapmışlar
Bu arada bizim adam biraz huysuz bide küçükken oldukça yaramazmış onun için bana benzemesini istiyorum
daha yazacak çok şey varda özet geçtim ben desene benim yükleme pahalıya mal olacak
hakikaten ne yazssam azbana benzemesede olur kendime bile bazen uyuz olabiliyorum
Hayırlı evlat olurlar inşallah duygucum
zeytinlimon cum çok özür dilerim bizim daha önce alıp beşiğimize büyük gelen ve dün değiştirdiğimiz uyku seti babyhome du sana yazdıktan sonra emin olmak için kalkıp tekrar baktım şevval bebe yazıyor bahriyeli modeli olarak nette aratınca da çıkıyor zaten kusura bakma canım
Yan tarafta çıkan kızının adını pegasusu uçaklarına ver reklamı çıktıkça bunalıma giriyorum
Henüz kızıma veremediğim ismi uçağa nasıl vericemmmmm:84::84::84::84::84:
canım zahmet etmeseydin keşke rahatını bozdum.sorryteşekkür ederim.
ahahah ben o kampanyay katıldım.bakalım ne olacak
bu arada kızlar her ayın 15'inde mothercare mağazaları bazı ürünlerde %50 indirim yapıyormuş bilgisi aldım.yolunuz düşerse bir bakın yarın derim.tabi bu konuda sağlıklı bilgiye sahip hamişlerden cevap alırsak çok daha iyi olur:26:
canım zahmet etmeseydin keşke rahatını bozdum.sorryteşekkür ederim.
ahahah ben o kampanyay katıldım.bakalım ne olacak
bu arada kızlar her ayın 15'inde mothercare mağazaları bazı ürünlerde %50 indirim yapıyormuş bilgisi aldım.yolunuz düşerse bir bakın yarın derim.tabi bu konuda sağlıklı bilgiye sahip hamişlerden cevap alırsak çok daha iyi olur:26:
Ben hayatımda hiç bu kadar gürültülü bi evde oturmadım
1.kattayım üst kattaki adamın horlaması - arka binada oturanların her gece balkonumun altında oturup küfürlü ve yüksek sesle gece 3lere kadar konuşmaları - yandaki müstakil evde oturan sülüman amcanın demir kapıyı yerinden sökercesine açıp kapama sesi - yoldan geçen arabaların gürültüsü - bütün gün kapının önünde bağıra bağıra yop oynayan çocukların sesi Kafayı yiycem bu evde Her odadan ayrı bi ses duyuluyo
Özellikle arkadaki gerizekalılara kaç kere sessiz olun diye rica ettim hatta ettiği küfürleri bile duyduğumu açıkça söyledim ama umurlarında bile değil sadece söylediğim an etkisini gösteriyo ertesi gün yine aynı En kibar cümleleri ohaaaa lan diye bitiyo Aşşa inip hepsinin gırtlağını sıkmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmm
oyyy duyguuuuuuuuuuuuAllah sabır versin canım okurken sinirlendim benimde hiç tahammülüm yok gürültüye-patırtıya, küfürlü erkek muhabbetine eczanelerde kulak tıkacı satılıyor canım tavsiye ederim bu yazdıklarından birinin sesini kestirsen diğerleriyne napcan en iyisi canım kulak tıkacı
küfür edenlerin erkek olduğunu kim söyledi
Az önce kadın tuvallete gitti giderkende ''ben sı..ya gidiyorum ayakkabılarımla girsem nolur'' diye sorduEv giriş katta onun için hep kapının önünde oturuyolar
Onların sesini duymıycak kadar müzik açtım duymak istemiyorum onları
teyzeleri rüzgarımın odasının son hali
Eki Görüntüle 240593 Eki Görüntüle 240606 Eki Görüntüle 240607 Eki Görüntüle 240608 Eki Görüntüle 240609 Eki Görüntüle 240610 Eki Görüntüle 240611 Eki Görüntüle 240612 Eki Görüntüle 240613 Eki Görüntüle 240614 Eki Görüntüle 240615 Eki Görüntüle 240605 Eki Görüntüle 240604 Eki Görüntüle 240603 Eki Görüntüle 240592 Eki Görüntüle 240594 Eki Görüntüle 240595 Eki Görüntüle 240596 Eki Görüntüle 240597 Eki Görüntüle 240598 Eki Görüntüle 240599 Eki Görüntüle 240600 Eki Görüntüle 240601 Eki Görüntüle 240602 Eki Görüntüle 240616
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?