2011 Ekim Anneleri

Merhaba arkadaşlar,

Ocak 2011 annesiyim. Kendi grubunuz vardır mutlaka ama facebookta bebeğimle öğreniyorum :) grubuna katılarak farklı aylardan tecrübeli annelerin paylaşımlarıyla bilgilenebilirsiniz ve bilgilendirebilirsiniz. Hepinizi bekliyoruz.

canim cok guzel odasi var ruzgar bebegin .bizimkide 23 ne geliyor bakalim bende eklerim ins begenirsiniz.

gülşahcım çok teşekkür ederim
beyenmemek ne mümkün ya bu küçük bebelerin eşyalarını kıyafetlerini aklım gidiyor vallahi
eminim senin bebeğinin odasını da çok beyenicemmmmm

gülşahcım çok teşekkür ederim
beyenmemek ne mümkün ya bu küçük bebelerin eşyalarını kıyafetlerini aklım gidiyor vallahi
eminim senin bebeğinin odasını da çok beyenicemmmmm

canim sandalyeden bende almayi dusunuyorum aslinda ama bilmiyorum sigarmi cok hosuma gidiyor,hem babamiz sorun etmez uyandiginda yaninda otururum bende.once bir odamiz gelsin bakalim yerlesince ne kadar yer kalacak,ikeada buldum bende yer olursa ordan almayi dusunuyorum.

ben sandalye yerine tekli bir koltuk alsaydım diye geçirdim aklımdan çoğu kez sanırım daha konforlu olurdu :26:
yine ikeada çok güzel çizgileri olan çok hoş tekli koltuklar var fiyatı sandalyeden daha pahalı ama kaplayacağı yer aynı

gulsahbekir kullanıcısından alıntı
kizlar ticker yapti aheste arkadasim ama nereye nasil yapistircam bilgi verseniz bir,bilmiyorum ilk defa yapiyorum.

cnm kontrol paneline gir, ayarlarımdan profili düzenleye gel, kişisel bilgilerde çizelge bölümü var ahestenin yaptığını oraya yapıştır ve değişiklikleri kaydet de tamamdır

teyzeleri rüzgarımın odasının son hali
çokkk güzelll oglum kıskandı galiba tepinmeye başladı ardındanda agzı açık kaldıgı için hıçkırık tuttu yavrumu
güzel günlerde yatsın rüzgar beyimiz
aman allahımmmm

çok güzeller canım güle güle giysin bebikinnya ben gördükçe az aldım diyorum bir kaç tulum dahamı alsam bilemedimmm:26:

canom yaaaaaaa yerim ben özgürümün minik ağzını daha güzelleri özgürümün olsun inşallah hem getir tatlım paşamı o oda ikisinede yeter kardeş kardeş oynar büyürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…