2011 Ekim Anneleri

1 aydır %50 indirim vardı ben upuzun bi liste hazırladım mesaj gelince ama hüsran indirimde olan çok az ürün var ve sadece tekstil ve eski sezon.ben banyo küveti setini çok beğenmiştim 90 civarıydı,indirimde 45 uygun dedim ama malesef hala 909 lirayada var banyo küveti yani:)

2 gün önce yeni msj geldi mothercareden % 50 + % 25 yapmışlar şimdi.kıyafet ve özellikle yazlık kıyafet kolsuz kısa kollu eksiği olan baksın bence,çümkü ürünleri gerçekten güzel...

slm bacılar canım sıkkın benim yaaaa bu hafta eşim perşembe günü izinli dedim belki dışarda iftar falan yaparız
ramazan oldugu için gezmek için sıcakta çıkmıyoruz dışarı daha ben eşime dışarda iftar yaparız demeden
anlatmaya başladı teyzesi capaya gelip kan verecekmiş ogluda araba kullanmayı bilmiyor diye eşimi şöför olarak yanlarına istemişler
adama izinli gününde rahat yok bana dediki eşim biz çarsamba gunu iftardan sonra köye gitcez ertesi gün kan verip tekrar köye gitcez perşembe
akşamı gelicem ama dersen ki ben yanlız kalamam perşembe günü saat 5 te yola çıkıp köye gidip gelcezdedim sen
o yolu nasıl çekeceksin oruçlu oruçlu kaza yaparsan ben sensiz ne yaparım çarşamba akşamı git dedim sonra demezmi haftaya da kan vermeye
gelmeleri gerekiyomuş dedim gidecekmisin hayır haftaya doktora gitcez ya dedi ama ben pek ümitli değilim
gene kandırırlar kocamı evlendik araba aldık sürekli arayıp şuraya gitcez gel hastabeye yattı teyzesi hergün arayıp bize yemek yolla
yemegi beleşe getirmek için sürekli eşimin işyerindeler eşim bir ara yüzüm kalmadı hergün yemek istiyolar dedi ben bile yanına çok nadir
gittim laf olmasın diye bir kere arabamızla söyle rahat rahat gezemedik bu kadar da kemirgen olunmaz ki canım allaha şükür adam b. köye geçti diye seviniyodum burdada yapıştılar yakasına demiyorlar ki bu adamın hamile karısı var riskli döneminde başkasını bulalım yok nerde birde utanmadan burcuyu bize getir demiş adam gelde sinir olma taaaa b.çekmeceye gitcem milletin evine 2 tane çocuk sürekli tepemde beni çok seviyolar ama bu haldeyken kimseyi çekememyatmaya kalksam yatamam acıktımmı diyememm dedim yok ben evimde kalırım off yaa valla daral geldi doguma girecek olsamda arayıp gel dermi bunlardaha bir kere arayıp nasılsın demediler yani kısacası çarşamba akşamından perşembe akşamına kadar oglumla yanlızız

iyi geceler annecikler....öncelikle şunu demek istedim lütfen ama lütfen kendimizi artık yormayalım...dün farkında olmadan çok yorulmuşum, oğlum hiç oynamadı, bugünde oynamayınca ister istemez endileşendim...öğlenden sonra hastaneye gdip nst çektirdik, kalp atışalrı var ama hala oynamıyordu....ebe bana önce aç olup olmaıdğımı ve yorgunluk durumumu sordu....oruç tutmak isteyenlere duyurulur.. gidip karnını doyur, çikolata ye geri gel dedi....nasıl kötü hissettim kendimi...neyseki sonraki nst de herşey düzgün çıktıda rahatladım...

bu arad aldıklarınızdan baktım eksiklerimi belirledim galiba

oğlum için
burun aspiratörü (orti alıam galiba)
bebe yağı ve pişik önleyici
bebek bezi ( bunun için 1 palet 2-5 kg mı alsam yoksa hepsinş 3-6 mı alsam bilemedim)
dönennce
kova-maşrapa
tırnak makası
yan yatma yastıpı
ev için ana kucağı veya salıncak
süt sağma makinası ve saklama poşeti

benim için
gecelik
terlik
süt arrtırıcı çay
bakım çantası (bu konudada hala düşünmkteyim)

galiba bu kadar

Son düzenleme:
canom yaaaaaaa yerim ben özgürümün minik ağzını daha güzelleri özgürümün olsun inşallah hem getir tatlım paşamı o oda ikisinede yeter kardeş kardeş oynar büyürler

bu aralar çok fazla hıçkırmaya başladı suyun içindeki baloncuklarımı yakalamaya çalışıyo nesağol canım

kız duyguuu maşallahhhhhgöbüş kocaman olmuşşş cicilere ayrıca bayıldık tabiiii

ah be kuzum..eminim kocanda durundan pek memnun değildir ama insanşar tuhaf oluyor....ben acile giderken bile tek başıma kimseye diyemedim ayıp olur taksicilrin işi ne dedim....sen sıkma canını, sonuçta sıkılınca düzlecekmi...

Aşk olsun biz varız niye yalnızmışsın Herşeyden ve herkesten önce özgür var

canom yaa eniştenin lugatında hayır kusura bakmayın malesef kelimeleri yokmu ya neden bu kadar koşturuyor hem seni hem kendini ihmal edip hırpalıyor :26: çok kızıyorum böyle iyi niyeti suistimal edenlere

ya birde dünden beri beynimi kemiren bir konu var ama benmi yanlış anladım bilemedim
kayınvalideyle konuşurken bana dediki sen evde dua okuyomusun bende her gece yatarken bildiğim ne kadar dua varsa okuyup
yatıyorum özellikle yasin açıp okumuyorum dedim bana dedi ki sen yasin oku eviniz müslüman evi olsun
bunu söylemesinin amacı neydi bilemedim o anda okurum dedim ama sonradan aklımı kurcaladı benmi kötü düşünüyorum kiiiii

çok geçmiş olsun edutçum, benim oğlumda yorulduğumda hareketsiz oluyor çoğunlukla oturuncada çok şşükür oturdun dercesene tepiyor bu arada fazla eksiğinde kalmamış ne güzel benimde oturup son bi liste hazırlamam lazım

Eeeee bu korku yetmiştir sana bi daha yormazsın artık kendinide bıdığınıda Ben artık yan gelip yatıyorum Yapılıcak işlere bakıyorum sonrada diyorum ki ben hamileyim onu yapamam artık
hay maşallah yaaaaaaaaaaa süpersin duygucum kızçenin cicileriinede bayıldım

maşallah hepsine....
Teşekkür ederim kızlar
2 gündür acayip yemek yemeye başladım kararlıyım kilo alıcam başarabilirim kızımda sağolsun baya yardımcı oluyo 2 saatte bi karnım kazınıyo Bugün marketten koca bi paket hurma aldım eşim diyoki bu kadar hurmayı napıcan senden fırsat kalırsa yiycem dedim şaşkın şaşkın suratıma bakıyo Benimle yarışa girdi Hatta geçenlerde anlamadım sen mi hamilesin ben mi diyo bana olması gereken herşey niye bana değilde ona oluyomuş acaba kontrole gittiğimde onuda bi ultrasona soksam mı:26:

canom yaa eniştenin lugatında hayır kusura bakmayın malesef kelimeleri yokmu ya neden bu kadar koşturuyor hem seni hem kendini ihmal edip hırpalıyor :26: çok kızıyorum böyle iyi niyeti suistimal edenlere

ya sonuçta teyzesi rahmetli amcasını çok severdi kendini sorumlu hissediyor heralde ki hayır diyemiyor ama haftaya inşallah gel demezler
bende bir yere kadar tahammül ederim çünkü ben onun karısıyım artık ve bebegimiz olacak biz herşeyden önce gelmeliyiz diye
düşünüyorum

Aşk olsun biz varız niye yalnızmışsın Herşeyden ve herkesten önce özgür var
sağol canım benim

geçmiş olsun canım benim kendini çok fazla yorma bende okudugum kitaptan bişey diyeyim çok yoruldugunuz zaman bebeginiz hareket etmiyorsa sol yanınıza yatıp yarım saat 45 dk dinlenin o zaman bebişiniz hareket etmeye başlıyor test edilip onaylandı

O ne demek öyle yaaaa :26::26:Yanlış mı ifade etti acaba
Çokda doğru düşünüyosun

teyzeleri rüzgarımın odasının son hali
edacım odanız çok şirin olmuş.

zeynep cicilerinizi iyi günlerde kulanın

duygucum göbüşün bayağı çıkmışkızçenin ciciileride çok şirin güle güle giysin cimcime.

ahh canım yaa nedir senin bu yanlız kalmaların onlar düşünmüyor seni hiç.kocanında artık hayır gelemem demesi lazım bence.Allah korusun dünyanın binbir türlü hali var ve sen hamilesin.sakın canını sıkma ama biz varız bedenimiz yok ama sanal bağlılığımız yeter inş sana.

ben sol yanıma yatıp yarım saat 45 dk dinlenmeye kalksam uyurum kız ben gerçi o an oynadımı oynıycakmı diye panikle uyuyamam herhalde
Çok şükür bu güne kadar hareketlerinde bi eksilme olmadı hep artışta galiba çok fingirdek bi kızım olucak hiç yerinde durmuyo

O ne demek öyle yaaaa :26::26:Yanlış mı ifade etti acaba

Çokda doğru düşünüyosun

ya 2 gündür aklımda düşünüyorum düşünüyorum çıkamıyorum işin içinden
kötü niyetle söylemiş olamaz diyorum dili sütçmüştür diye düşünüyorum
ama öteki yandan bizim evde kaynanam geldiği zaman yasin-i şerif okur ben çıkarıp okumam
ama kandillerde falan hoca duaları dinlerim acaba evde dua okunmuyo diyemi söyledi acık oldugum için
lafmı soktu bunu çözemedim :26:

okumam derken hiç okumadım anlamında degil hee yanlış anlaşılmasın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…