2011 Ekim Anneleri

Sanırım sana ufaktan bi giydirme yapmış
her geldiğinde mi okur yoksa kandile felan denk gelince mi okur
o senden şüphelenmiş galiba kendisi okurken sende ona eşlik etmiyosun yada bi tanede ben okuyım demiyosun diye

Sanırım sana ufaktan bi giydirme yapmış
her geldiğinde mi okur yoksa kandile felan denk gelince mi okur
o senden şüphelenmiş galiba kendisi okurken sende ona eşlik etmiyosun yada bi tanede ben okuyım demiyosun diye

her geldiğinde arkadaki odaya kapanır yemekten yemege çıkar odadan yani benimle oturup
sohbet etmesi 1 saat almaz :44:aradıgı zamanda mutlaka oku diye tembihler tv de hoca varsa
kanalını saatini söyler köye gittigimiz zamanlarda ben bir kaç bişey sorarım ögrenmek için araya başka şeyleride
sıkıştırır hatta ilk ayımızda gitmiştikte mutfaktayken beni sıkıştırıp utanarak fik fik ten sonra abdest nasıl alınır onu
anlatmak istemiştibiliyorum dediğim zaman şaşırmıştı bende o zamanlar takılmamıştım ayy insanın kalbi kötü olmasın ne diyeyim

duygu cok hos çıkmıssın fazlada kilo almamıssın,bu puanlı olan alt üst takımı nerden aldıgını öğrenebilirmiyim canım çok ciciymiş iyi günlerde kullansın meleğin inşallah..

pembe puantiyeliyi annem kandıradan alıp gönderdi diğer lila puantiyeliyi eve yakın bi mağazadan aldım

ne güzel olmuş kız göbişin maşallah sana cicilerinizde pek bi güzel
boşver cnm sen millet için kocanla aranı bozma nasıl olsa son ayrı kalışları olacak bebişiniz olunca bak bakalım bi yere kıpırdayabilecekmi sizi yalnız bırakabilecekmi seni çok iyi anlıyorum bende çoğu zaman evde yalnızım kocalarımızın işleri aynı sayılır benimkide yemek işinde bi firmada mağaza müdürü izinli günlerinin çoğunuda onun ailesiyle geçiriyoruz....
insanlarda hiç düşünme kalmadığı için herkess nerdeyse domuzdan kıl koparsam kar diye düşünüyo insanında canını en çok bu sıkıyo salak yerine konulup kullanılmak ama bence oda bi yerde patlayacaktır yeter diyecektir ailesine ama sen sakın tatsızlık çıkarma ters teper sonra sen kötü olursun az daha sık dişini cnm

hepimizin var eksikleri cnm ne kadarda tmm desekde illaki çıkacak bişeyler

Daha önce yazdığını görmemiştim canım kusura bakma. Arkadaşımda Sakaryada her ikimizinde doktoru aynı kişi. Altınova hastanesinde Sami KEMİK'e giidyorum. Şuana kadar hastanedende, doktorumdanda çok memnunum. özellikle doktorum çok güler yüzlü ve bilgili ben sormadan o ay neler yaşayacağımı ayrıntılarıyla nalatıyor. doğum için odaları falanda gördük hem temiz hemde modern. sezeryan 1000 tl, normal doğum 750 tl, normal doğum+epidural anestezi 1000 tl. tabi ssk'lı için :) doğum yapan arkadaşımda hastanedende doktordanda çok memnundu. korse konusunda arkadaşım hamilelikten önce 38-40 beden arasıydı buyüzden korseyi 40 beden almış ama mide bölümü oturunca sıkıyor keşke 42 alsaydım dedi. yani hamilelikten önceki bedeninden bir beden büyük alırsan rahat kullanırsın sanırım canım..

Oooooo canom sen daha ne düşünüyosun ne demek istedi diye herşey ortada parçaları birleştir yeter
Gözlerim açık kaldı abdest olayına Kadının seninle ilgili daha en başından şüpheleri varmış desene
Ben kaynanamı çok seviyorum çünkü yok hiç görmedimde (eşim görse bu yazdığımı napardı acaba)

uyandım ama geç oldu galiba

zeynep 1982 okiedog bebek malz. çantasını nerden aldın acaba bende çok beğeniorum o modeli internette 129 lira sen ne kadara aldın?

Kızlar bizim ziyaret saati geldi mutfağı bi ziyaret edelim dolabın kapağını açıp kızımla gönlümüzü bi gezdirelim bakalım canımız ne yemek istiyo
Hepinizi öpüyoruz iyi geceler popolara dikkat açık kalmasın
canom sen kendine bi uyku tulumu alıp içine gir seni anca o paklar ne yaparsan yap hep açıkta kalıyosun çünkü

hadi minnoşunla sana afiyet olsun bende dolaba bi yolculuk düzenlicem birazdan

iyi gecelerrr sizee

teyzeleri rüzgarımın odasının son hali
ayyy çok beğendiiimm ...inşallah benim kızımada böylew bi oda yapabilriim bi günn...çok güzel herşey ,güle oynaya büyüsün rüzgarımız bu güzel odada ,sağlıkla inşallahh...

çook güzel hepsii ,güle güle ,sağlıklı günlerde giydir muratımıza ,inşallah canım...

anaaa kızz ben senin göbeğinin çıkacağını hiç düşünmemiştimçok tatlı olmuşun ama ,sadece göbek varr...

yaa sen hamileliğinin yarısını yalnız geçirdin ,Allah'tan özgür ü başarabilmişinizyslzytn inde dediği gibi eşininde bişeyler söylemesi gerekiyo artık ,gerçi bunlar zaruri şeyler ama gerektiğinde insanlar farklı yöntemlerde bulabilirler işlerini halletmek için...
kayın validene diyecek lafım yok ,gerçi hamileyken dua okumak çok faydalıdır ,ama müslüman evine benzesin lafının altındada art niyet görmedim değil ..neyse canım Senin içini Allah biliyo ,he de geç derim ben ,çünkü bazı insanlar bazen herkesten çok müslüman oldukları inancına kapılıyolar nedense...Allah akıl fikir versin ,yani dua etmeni daha normal bi şekilde önerebilirdiki ,bu daha hoşuna giderdi eminim...
bu arada geçmiş olsun edutcum ,dikkat et kendine ,ben hergün bi parça iş yapıyorum ,çok yormuyorum kendimi...
yarın sağlı ocağına gitcem kontrole ,bu arada aile hekimimede uğrayıp ,idrar ve kan tahlili istiycem ,artık kesin eminimki idrar yollarım mahfolmuş durumda iltihaptan ,wc den çıkar çıkmaz tekrar varmış gibi hissedityorum ,gıcıklığına bi gidiyim diyorum ,1 damla yı resmen ıkınarak çıkarıyorumnyaa varmı böyle bişeyy...en balarda vardı bende iltihap zar zor atlattım zaten ,kaç kutu ilaç kullandım,erkemn doğuma sebep olmadan hallederim inşallah ,
duygunun hurma yazısına ilaveten ,benim dr umda ara öğünlerde mutlaka hurma ye demişti kızlar ,hatta burdada paylaşmıştım ,gerçi çok sallamamıştım ,yemiyodumda ,ama bu yazıyı okuyunca hergün 3-5 yemeye karar verdim ,inşallah şifa olur ,hepimize kolay doğumlar sağlar ..:18::18:
bende tam mutfağa doğru yollancaktım bu msjı yazmaya başlamadan önce yazıp öyle geçeyim dedim ..bakiim dolapta ne varrrr
iyi geceler tatlı rüyalar kızlaaarrr....

eda & zeyneb çok güzel cicileriniz, iyi günlerde kullansın inşallah bebişler
canom sıkma canını, şimdiye kadar değişmedilerse bundan sonra da değişmez eşinin akrabaları. sen özgür'ünle mutlu mesut takıl :81:
bu arada kayınvalidenin ne demek istediğini ben de merak ettim???? biz hamile kaldık kayınvalidelere hormon yüklemesi yapıldı sanki, tuhaf tuhaf laflar ediyorlar, sen takılma canım, hatta düşünmemeye çalış..

bu arada uyuyamıyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…