ya 2 gündür aklımda düşünüyorum düşünüyorum çıkamıyorum işin içinden
kötü niyetle söylemiş olamaz diyorum dili sütçmüştür diye düşünüyorum
ama öteki yandan bizim evde kaynanam geldiği zaman yasin-i şerif okur ben çıkarıp okumam
ama kandillerde falan hoca duaları dinlerim acaba evde dua okunmuyo diyemi söyledi acık oldugum için
lafmı soktu bunu çözemedim :26:
okumam derken hiç okumadım anlamında degil hee yanlış anlaşılmasın
Sanırım sana ufaktan bi giydirme yapmış
her geldiğinde mi okur yoksa kandile felan denk gelince mi okur
o senden şüphelenmiş galiba kendisi okurken sende ona eşlik etmiyosun yada bi tanede ben okuyım demiyosun diye
duygu cok hos çıkmıssın fazlada kilo almamıssın,bu puanlı olan alt üst takımı nerden aldıgını öğrenebilirmiyim canım çok ciciymiş iyi günlerde kullansın meleğin inşallah..
Eki Görüntüle 240593 Eki Görüntüle 240606 Eki Görüntüle 240607 Eki Görüntüle 240608 Eki Görüntüle 240609 Eki Görüntüle 240610 Eki Görüntüle 240611 Eki Görüntüle 240612 Eki Görüntüle 240613 Eki Görüntüle 240614 Eki Görüntüle 240615 Eki Görüntüle 240605 Eki Görüntüle 240604 Eki Görüntüle 240603 Eki Görüntüle 240592 Eki Görüntüle 240594 Eki Görüntüle 240595 Eki Görüntüle 240596 Eki Görüntüle 240597 Eki Görüntüle 240598 Eki Görüntüle 240599 Eki Görüntüle 240600 Eki Görüntüle 240601 Eki Görüntüle 240602 Eki Görüntüle 240616
ne güzel olmuş kız göbişin maşallah sanaKıskançlık insana bu saatte üşenmeden poz verip resim çektirebiliyomuş
Eki Görüntüle 240632 Eki Görüntüle 240633 Eki Görüntüle 240634 Eki Görüntüle 240635
boşver cnm sen millet için kocanla aranı bozma nasıl olsa son ayrı kalışları olacak bebişiniz olunca bak bakalım bi yere kıpırdayabilecekmi sizi yalnız bırakabilecekmi seni çok iyi anlıyorum bende çoğu zaman evde yalnızım kocalarımızın işleri aynı sayılır benimkide yemek işinde bi firmada mağaza müdürü izinli günlerinin çoğunuda onun ailesiyle geçiriyoruz....slm bacılar canım sıkkın benim yaaaa bu hafta eşim perşembe günü izinli dedim belki dışarda iftar falan yaparız
ramazan oldugu için gezmek için sıcakta çıkmıyoruz dışarı daha ben eşime dışarda iftar yaparız demeden
anlatmaya başladı teyzesi capaya gelip kan verecekmiş ogluda araba kullanmayı bilmiyor diye eşimi şöför olarak yanlarına istemişler
adama izinli gününde rahat yok bana dediki eşim biz çarsamba gunu iftardan sonra köye gitcez ertesi gün kan verip tekrar köye gitcez perşembe
akşamı gelicem ama dersen ki ben yanlız kalamam perşembe günü saat 5 te yola çıkıp köye gidip gelcezdedim sen
o yolu nasıl çekeceksin oruçlu oruçlu kaza yaparsan ben sensiz ne yaparımçarşamba akşamı git dedim sonra demezmi haftaya da kan vermeye
gelmeleri gerekiyomuş dedim gidecekmisin hayır haftaya doktora gitcez ya dedi ama ben pek ümitli değilim
gene kandırırlar kocamıevlendik araba aldık sürekli arayıp şuraya gitcez gel hastabeye yattı teyzesi hergün arayıp bize yemek yolla
yemegi beleşe getirmek için sürekli eşimin işyerindeler eşim bir ara yüzüm kalmadı hergün yemek istiyolar dedi ben bile yanına çok nadir
gittim laf olmasın diye bir kere arabamızla söyle rahat rahat gezemedik bu kadar da kemirgen olunmaz ki canım allaha şükür adam b. köye geçti diye seviniyodum burdada yapıştılar yakasına demiyorlar ki bu adamın hamile karısı var riskli döneminde başkasını bulalım yok nerde birde utanmadan burcuyu bize getir demiş adam gelde sinir olma taaaa b.çekmeceye gitcem milletin evine 2 tane çocuk sürekli tepemde beni çok seviyolar ama bu haldeyken kimseyi çekememyatmaya kalksam yatamam acıktımmı diyememm dedim yok ben evimde kalırım off yaa valla daral geldi doguma girecek olsamda arayıp gel dermi bunlardaha bir kere arayıp nasılsın demedileryani kısacası çarşamba akşamından perşembe akşamına kadar oglumla yanlızız
iyi geceler annecikler....öncelikle şunu demek istedim lütfen ama lütfen kendimizi artık yormayalım...dün farkında olmadan çok yorulmuşum, oğlum hiç oynamadı, bugünde oynamayınca ister istemez endileşendim...öğlenden sonra hastaneye gdip nst çektirdik, kalp atışalrı var ama hala oynamıyordu....ebe bana önce aç olup olmaıdğımı ve yorgunluk durumumu sordu....oruç tutmak isteyenlere duyurulur.. gidip karnını doyur, çikolata ye geri gel dedi....nasıl kötü hissettim kendimi...neyseki sonraki nst de herşey düzgün çıktıda rahatladım...
bu arad aldıklarınızdan baktım eksiklerimi belirledim galiba
oğlum için
burun aspiratörü (orti alıam galiba)
bebe yağı ve pişik önleyici
bebek bezi ( bunun için 1 palet 2-5 kg mı alsam yoksa hepsinş 3-6 mı alsam bilemedim)
dönennce
kova-maşrapa
tırnak makası
yan yatma yastıpı
ev için ana kucağı veya salıncak
süt sağma makinası ve saklama poşeti
benim için
gecelik
terlik
süt arrtırıcı çay
bakım çantası (bu konudada hala düşünmkteyim)
galiba bu kadar
Daha önce yazdığını görmemiştim canım kusura bakma. Arkadaşımda Sakaryada her ikimizinde doktoru aynı kişi. Altınova hastanesinde Sami KEMİK'e giidyorum. Şuana kadar hastanedende, doktorumdanda çok memnunum. özellikle doktorum çok güler yüzlü ve bilgili ben sormadan o ay neler yaşayacağımı ayrıntılarıyla nalatıyor. doğum için odaları falanda gördük hem temiz hemde modern. sezeryan 1000 tl, normal doğum 750 tl, normal doğum+epidural anestezi 1000 tl. tabi ssk'lı için :) doğum yapan arkadaşımda hastanedende doktordanda çok memnundu. korse konusunda arkadaşım hamilelikten önce 38-40 beden arasıydı buyüzden korseyi 40 beden almış ama mide bölümü oturunca sıkıyor keşke 42 alsaydım dedi. yani hamilelikten önceki bedeninden bir beden büyük alırsan rahat kullanırsın sanırım canım..maaşallah.Allah analı babalı büyütsün inşallah.ismi de ne güzelmiş.arkadaşında sakaryada mı.o nerdeyaptı.sen nerde yapcan.dr.kim?geçen günde sormuştum.arada kaynadı galiba cevap alamadım..ben de sakarya da düşünüyom da ondan soru yağmurum..bi de korseyi sorcam.76 yım.80 le bitirsem.10 kilo doğumla atsam 70 olurum.hangi beden almam gerekir sizce.anlayan var mı.
her geldiğinde arkadaki odaya kapanır yemekten yemege çıkar odadan yani benimle oturup
sohbet etmesi 1 saat almaz :44:aradıgı zamanda mutlaka oku diye tembihler tv de hoca varsa
kanalını saatini söyler köye gittigimiz zamanlarda ben bir kaç bişey sorarım ögrenmek için araya başka şeyleride
sıkıştırır hatta ilk ayımızda gitmiştikte mutfaktayken beni sıkıştırıp utanarak fik fik ten sonra abdest nasıl alınır onu
anlatmak istemiştibiliyorum dediğim zaman şaşırmıştı bende o zamanlar takılmamıştım ayy insanın kalbi kötü olmasın ne diyeyim
Oooooo canom sen daha ne düşünüyosun ne demek istedi diye herşey ortada parçaları birleştir yeter
Gözlerim açık kaldı abdest olayına Kadının seninle ilgili daha en başından şüpheleri varmış desene
Ben kaynanamı çok seviyorum çünkü yok hiç görmedimde (eşim görse bu yazdığımı napardı acaba)
Kızlar bizim ziyaret saati geldi mutfağı bi ziyaret edelim dolabın kapağını açıp kızımla gönlümüzü bi gezdirelim bakalım canımız ne yemek istiyo
Hepinizi öpüyoruz iyi geceler popolara dikkat açık kalmasın
canom sen kendine bi uyku tulumu alıp içine gir seni anca o paklar ne yaparsan yap hep açıkta kalıyosun çünkü
ayyy çok beğendiiimm ...inşallah benim kızımada böylew bi oda yapabilriim bi günn...çok güzel herşey ,güle oynaya büyüsün rüzgarımız bu güzel odada ,sağlıkla inşallahh...teyzeleri rüzgarımın odasının son hali
çook güzel hepsii ,güle güle ,sağlıklı günlerde giydir muratımıza ,inşallah canım...Eki Görüntüle 240593 Eki Görüntüle 240606 Eki Görüntüle 240607 Eki Görüntüle 240608 Eki Görüntüle 240609 Eki Görüntüle 240610 Eki Görüntüle 240611 Eki Görüntüle 240612 Eki Görüntüle 240613 Eki Görüntüle 240614 Eki Görüntüle 240615 Eki Görüntüle 240605 Eki Görüntüle 240604 Eki Görüntüle 240603 Eki Görüntüle 240592 Eki Görüntüle 240594 Eki Görüntüle 240595 Eki Görüntüle 240596 Eki Görüntüle 240597 Eki Görüntüle 240598 Eki Görüntüle 240599 Eki Görüntüle 240600 Eki Görüntüle 240601 Eki Görüntüle 240602 Eki Görüntüle 240616
anaaa kızz ben senin göbeğinin çıkacağını hiç düşünmemiştimKıskançlık insana bu saatte üşenmeden poz verip resim çektirebiliyomuş
Eki Görüntüle 240632 Eki Görüntüle 240633 Eki Görüntüle 240634 Eki Görüntüle 240635
slm bacılar canım sıkkın benim yaaaa bu hafta eşim perşembe günü izinli dedim belki dışarda iftar falan yaparız
ramazan oldugu için gezmek için sıcakta çıkmıyoruz dışarı daha ben eşime dışarda iftar yaparız demeden
anlatmaya başladı teyzesi capaya gelip kan verecekmiş ogluda araba kullanmayı bilmiyor diye eşimi şöför olarak yanlarına istemişler
adama izinli gününde rahat yok bana dediki eşim biz çarsamba gunu iftardan sonra köye gitcez ertesi gün kan verip tekrar köye gitcez perşembe
akşamı gelicem ama dersen ki ben yanlız kalamam perşembe günü saat 5 te yola çıkıp köye gidip gelcezdedim sen
o yolu nasıl çekeceksin oruçlu oruçlu kaza yaparsan ben sensiz ne yaparımçarşamba akşamı git dedim sonra demezmi haftaya da kan vermeye
gelmeleri gerekiyomuş dedim gidecekmisin hayır haftaya doktora gitcez ya dedi ama ben pek ümitli değilim
gene kandırırlar kocamıevlendik araba aldık sürekli arayıp şuraya gitcez gel hastabeye yattı teyzesi hergün arayıp bize yemek yolla
yemegi beleşe getirmek için sürekli eşimin işyerindeler eşim bir ara yüzüm kalmadı hergün yemek istiyolar dedi ben bile yanına çok nadir
gittim laf olmasın diye bir kere arabamızla söyle rahat rahat gezemedik bu kadar da kemirgen olunmaz ki canım allaha şükür adam b. köye geçti diye seviniyodum burdada yapıştılar yakasına demiyorlar ki bu adamın hamile karısı var riskli döneminde başkasını bulalım yok nerde birde utanmadan burcuyu bize getir demiş adam gelde sinir olma taaaa b.çekmeceye gitcem milletin evine 2 tane çocuk sürekli tepemde beni çok seviyolar ama bu haldeyken kimseyi çekememyatmaya kalksam yatamam acıktımmı diyememm dedim yok ben evimde kalırım off yaa valla daral geldi doguma girecek olsamda arayıp gel dermi bunlardaha bir kere arayıp nasılsın demedileryani kısacası çarşamba akşamından perşembe akşamına kadar oglumla yanlızız
yaa sen hamileliğinin yarısını yalnız geçirdin ,Allah'tan özgür ü başarabilmişinizya birde dünden beri beynimi kemiren bir konu var ama benmi yanlış anladım bilemedim
kayınvalideyle konuşurken bana dediki sen evde dua okuyomusun bende her gece yatarken bildiğim ne kadar dua varsa okuyup
yatıyorum özellikle yasin açıp okumuyorum dedim bana dedi ki sen yasin oku eviniz müslüman evi olsun
bunu söylemesinin amacı neydi bilemedim o anda okurum dedim ama sonradan aklımı kurcaladı benmi kötü düşünüyorum kiiiii
Eki Görüntüle 240650 Eki Görüntüle 240649 Eki Görüntüle 240651 Eki Görüntüle 240652 Eki Görüntüle 240653 Eki Görüntüle 240654
bunlarda benim bebişin cicilerinin bi kısmı.telim kötü çekiyo ama:)gündüz gözüyle çekerim diğerlerini odası gelsinde kuzumun:)
Eki Görüntüle 240650 Eki Görüntüle 240649 Eki Görüntüle 240651 Eki Görüntüle 240652 Eki Görüntüle 240653 Eki Görüntüle 240654
bunlarda benim bebişin cicilerinin bi kısmı.telim kötü çekiyo ama:)gündüz gözüyle çekerim diğerlerini odası gelsinde kuzumun:)
güle güle kullanın cnm çok şirinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?