2011 Ekim Anneleri

aynen canim benim esimde ayni birde oruc olunca maf oluyorum acaba bugun ne isteyecek diye.istediklerini bir bilseniz hep agir seyler hamur isleri,bende diyorumki senmi hamilesin benmi benim canim bu kadar istemiyor.bakalim bugun ne isteyecek hayirlisi:97:

Gününüz aydın olsun ekim anneleri

Cumartesi günü kontrolümüz vardı doktorumun acil işi çıkmış yerine başka bir doktor vardı geri dönmek istemedim muayene oldum.Kadın doktor değil bostan korkuluğu gibiydi ekranı çevirdi kendine hiç göstermedi bana meleğimi:85:ağzından lafı cımbızla al kolaysa nasıl sinir oldum.Ölçümleri alıyor asistanına söylüyor o arada oha sizin çocuk dana gibi olmuş 2.200gr.bu kıçtan bu bebek çıkmaz sen normal yapamazsın bayramdan sonra sezaryen olursun dedi nasıl deli oldum bebeğime dana dedi ya töbe töbe bu akşam kendi doktoruma gideceğim yoksa içim rahat etmez

canim sende oha benim bildigim doktorlar boyle konusmaz desydin,o ne bicim laf oyle hem niye cikmiyacakmis burda bir suru japonlar var canim cop gibiler birde cocuklari doguyor maasallah yani.onlar dogurduktan sonra bizde catir catir dogururuz merak etme sen.kendi doktoruna git sen aklin kalmasin yinede

günaydınnn.böyle mi dedi cidden.sabah sabah yuhh dedirtti kadın bana.şaştım kaldım

yuuuuh sensin dana ö..z deseydin,hayret ya sabah sabah ne doktorlar var ya

gunaydın anneciklerr!!! sorumsuz beyinsiz insanların böle yorumlarından o kadar bıktım ki..hepimizde aynı hassasiyet ama nedense sanki karşımızda bize bu lafları söleyenler hiç anne olmamaış bu psikolojiyi hiç yaşamamış gibi davranıolar..yok karnın kücük yok bebek aşağıda mi ne, yok nie kılo almadın bebek küçük mü doğacak..hele cmt gunu kadın resmen yüzüme: o gittiin hastnede bebek ölümü çok oluoo dıooo..haspam sanki herşeyi sölemenin bi adabı var git eşime söle arastır de,pat dıe yüze denir mi? ya o doktor hanıma ne dicennn,, ohaaymış,lafa bak..kafasına o ultrason cihazını geçircen görcek oha yııı..ay ya böle son aylarımı insanlardan uzak geçirmek isterdim yaa((

ne diye ağzının payını vermedin.....ne biçim konuşuyorsunuz deseydin ya....cidden bu cümleleri mi kullandı öküz adam

zeynep 1982 okiedog bebek malz. çantasını nerden aldın acaba bende çok beğeniorum o modeli internette 129 lira sen ne kadara aldın?

gittigidiyorda 116 bugünlük gaşiba....birde bebek sitelerdinde paramini veya unnadoda arada kampanyası oluyor...bend kararsız kaldım alsammı almasammı diye

Günaydın cici anneleeeer.
Sabahtan beri geçmişi bitirmeye çalışıyorum ama olmuyor. Üstelik 2 dosya da önümde kontrol için bekliyor
Neyse okuyabildiğimiz kadar okuduk. İşler bitince devam ediciiiz artıkınn.
İşleri bitirince damlarız bay baaayy

kuzujm o idrarar sık sıkışmak ilhihaptan değil.....ebe bana dedi zaten şimdi hemen wc ye gitmek istiyorsun çok az gelse bile dedi...nedenibebekler doğum pozisyonundayken idrar torbasına baskı yapmalarıymış....hiç üzme yani kendini bacım

İrem ben seni oruç tutuyor biliyordum. ???
Sabahları ben hiç doymuyorum neredeyse. Açlıktan bıdık uyutmuyor aynen. Dün 8 de guruldamaya başladı. Banane bugün benim tatil günüm dedim, 10a kadar zorla uyumaya çalıştım. Baktım midem bulanmaya başladı (bizimki taarruza geçti sanırsam) hemen kalktım, güzeeeeel bi sofra kurdum kendime. Şey yarım ekmek yedim neredeyse Ama çok güzeldiii

Maşşallah kızımıza Züeleyha Sen kendi tartına güven boşver.
Emla ya senin doktordan da onay çıkmasına sevindim. Sen ve başka arkadaşlarda doktorlarına sorsunlar da emin olayım diye bu haftaki operasyonu önümüzdeki haftaya attım. Teşekkür ederiiiiiz.

Aman aman yeşilim zeytinim gelmiş. Şükür kavuşturana kuzu.
Rüzgarımıza da maşallah
Benim de 2 haftam kaldı. Son 12 gün inşallaaaah.

meryemcim geçmiş olsun yaa o nasıl doktormuş öyle inanamadım asabım bozuldu bence bugün hastanene tekrar git kendi doktoruna muayne ol ücret ödeme o küçük beyinliyide şikayet et lütfennn

rumuzummmmmmmmmmmmm özledim yahuuu nasılsın paşam nasıl seninde şafak baya düşmüş haydi gözün aydın tatlımm

günaydınnnnnnnn bal anneler ve gaymak bebeleriiiiiiiiiiii
benzetmemden de anlaşılacağı gibi henüz kahvaltı yapmadım
oğluş tepip duruyooo ben kalkimde karnımızı doyurim küçük beyim kızmasın

günaydın canlar nasılsınız

edaaaaaaam yuvaya dönmüş rüzgarımın odasıda pek güzel omuuşşşşşözledik seni
nidacım zeynep cicileriniz pek güzel bebişleriniz güle güle giysinnnnn

Selam arkadaşlar :76:
Hepimize iyi haftalar. Bugün ve birkaç gün pek gelemicem.Benim yerime işe başlayacak arkadaş geldi, onunla çalışıyoruz. Yanımda olduğu için açıp okuyamıyorum sizi. Fırsat buldukça bakıcam. kendinize iyi bakın görüşürüz.

topuklu ama benimki birde düz alim diyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…