cicilerinizi güzel günlerde kullanın inşallahne güzel heyecanlar bunlar ya
Eeeee bu korku yetmiştir sana bi daha yormazsın artık kendinide bıdığınıda Ben artık yan gelip yatıyorum Yapılıcak işlere bakıyorum sonrada diyorum ki ben hamileyim onu yapamam artık
Teşekkür ederim kızlar
2 gündür acayip yemek yemeye başladım kararlıyım kilo alıcam başarabilirim kızımda sağolsun baya yardımcı oluyo 2 saatte bi karnım kazınıyo Bugün marketten koca bi paket hurma aldım eşim diyoki bu kadar hurmayı napıcan senden fırsat kalırsa yiycem dedim şaşkın şaşkın suratıma bakıyo Benimle yarışa girdi Hatta geçenlerde anlamadım sen mi hamilesin ben mi diyo bana olması gereken herşey niye bana değilde ona oluyomuş acaba kontrole gittiğimde onuda bi ultrasona soksam mı:26:
Gününüz aydın olsun ekim anneleri
Cumartesi günü kontrolümüz vardı doktorumun acil işi çıkmış yerine başka bir doktor vardı geri dönmek istemedim muayene oldum.Kadın doktor değil bostan korkuluğu gibiydi ekranı çevirdi kendine hiç göstermedi bana meleğimi:85:ağzından lafı cımbızla al kolaysa nasıl sinir oldum.Ölçümleri alıyor asistanına söylüyor o arada oha sizin çocuk dana gibi olmuş 2.200gr.bu kıçtan bu bebek çıkmaz sen normal yapamazsın bayramdan sonra sezaryen olursun dedi nasıl deli oldum bebeğime dana dedi ya töbe töbebu akşam kendi doktoruma gideceğim yoksa içim rahat etmez
Cumartesi günü kontrolümüz vardı doktorumun acil işi çıkmış yerine başka bir doktor vardı geri dönmek istemedim muayene oldum.Kadın doktor değil bostan korkuluğu gibiydi ekranı çevirdi kendine hiç göstermedi bana meleğimi:85:ağzından lafı cımbızla al kolaysa nasıl sinir oldum.Ölçümleri alıyor asistanına söylüyor o arada oha sizin çocuk dana gibi olmuş 2.200gr.bu kıçtan bu bebek çıkmaz sen normal yapamazsın bayramdan sonra sezaryen olursun dedi nasıl deli oldum bebeğime dana dedi ya töbe töbebu akşam kendi doktoruma gideceğim yoksa içim rahat etmez
zeynep 1982 okiedog bebek malz. çantasını nerden aldın acaba bende çok beğeniorum o modeli internette 129 lira sen ne kadara aldın?
ayyy çok beğendiiimm ...inşallah benim kızımada böylew bi oda yapabilriim bi günn...çok güzel herşey ,güle oynaya büyüsün rüzgarımız bu güzel odada ,sağlıkla inşallahh...
çook güzel hepsii ,güle güle ,sağlıklı günlerde giydir muratımıza ,inşallah canım...
anaaa kızz ben senin göbeğinin çıkacağını hiç düşünmemiştimçok tatlı olmuşun ama ,sadece göbek varr...
yaa sen hamileliğinin yarısını yalnız geçirdin ,Allah'tan özgür ü başarabilmişinizyslzytn inde dediği gibi eşininde bişeyler söylemesi gerekiyo artık ,gerçi bunlar zaruri şeyler ama gerektiğinde insanlar farklı yöntemlerde bulabilirler işlerini halletmek için...
kayın validene diyecek lafım yok ,gerçi hamileyken dua okumak çok faydalıdır ,ama müslüman evine benzesin lafının altındada art niyet görmedim değil ..neyse canım Senin içini Allah biliyo ,he de geç derim ben ,çünkü bazı insanlar bazen herkesten çok müslüman oldukları inancına kapılıyolar nedense...Allah akıl fikir versin ,yani dua etmeni daha normal bi şekilde önerebilirdiki ,bu daha hoşuna giderdi eminim...
bu arada geçmiş olsun edutcum ,dikkat et kendine ,ben hergün bi parça iş yapıyorum ,çok yormuyorum kendimi...
yarın sağlı ocağına gitcem kontrole ,bu arada aile hekimimede uğrayıp ,idrar ve kan tahlili istiycem ,artık kesin eminimki idrar yollarım mahfolmuş durumda iltihaptan ,wc den çıkar çıkmaz tekrar varmış gibi hissedityorum ,gıcıklığına bi gidiyim diyorum ,1 damla yı resmen ıkınarak çıkarıyorumnyaa varmı böyle bişeyy...en balarda vardı bende iltihap zar zor atlattım zaten ,kaç kutu ilaç kullandım,erkemn doğuma sebep olmadan hallederim inşallah ,
duygunun hurma yazısına ilaveten ,benim dr umda ara öğünlerde mutlaka hurma ye demişti kızlar ,hatta burdada paylaşmıştım ,gerçi çok sallamamıştım ,yemiyodumda ,ama bu yazıyı okuyunca hergün 3-5 yemeye karar verdim ,inşallah şifa olur ,hepimize kolay doğumlar sağlar ..:18::18:
bende tam mutfağa doğru yollancaktım bu msjı yazmaya başlamadan önce yazıp öyle geçeyim dedim ..bakiim dolapta ne varrrr
iyi geceler tatlı rüyalar kızlaaarrr....
selam kızlar,naber nasılsınız?...
bız dun aksam mısafırlıge gıttık..ordan geldıkten sonrada sahura kadar oturduk..kocıs tıka basa dolu oldugundan yemek yemedı namazı kılıp uyuduk takııııııı oglen 1 bucuk olmus gozumu actıgımda..esım elı gobıkımde benı seyredıyor..benım kızda ben acıktım kalksana artık annneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee dıye ıcerde feryadı fıgan edıyor..esım dıyo cabuk kalk kızm öldü acından .. bıseyler atıstırdıktan sonra bı arada sag tarafıma dayandı muhtemelen ayak topuguydu ılk defa bu denlı net hıssettım..eelımı yan tarafıma koydugumda elıme geldı ayagı allahım ne tuhaf bıseydı ..ben bastırıınca ıcerı dogru kayıverdı..benım kız sureklı yan duruyor..doktor 20 gun sonra gel dedı ama dönmedıgını haberını duyucam endısesınden ne kadar gec gıdersem o kadar ıyımıs gıbı gelıyor..
bu arada annem aradı ve kızımın besıgın kendısının alacagını soyledı..cok sukur boyle ıste sızde ne var ne yok annişler ve danacıkları?
Biz geldik doktorumuzdan teyzoşlar;
Canım kızım büyümüş 1837 gram olmuşuuz 10 günde 400 gram almışş maşallah kuşumaAnası da 10 günde1 kilo almış doktorum kızdı tabi ama olsun şekerim yokmuş ya çok rahatladım hem evdeki tartıya göre kilo almamıştım ben Son 3 aylık şeker değerlerim de normal çıktı düşük yani zannedersem Hisar'da yanlış baktılar tahlilleri.
Emla'yı da sordum kullanabilirsin dedi çarşamba cillop operasyonu yaparım artık nihayetDışarı çıkmışken Elif Şafak ın son kitabını da aldım ee malum artık tatildeyim okurum bol bol
iyi akşamlarrrrrrrrbir süredir giremiyorum topiğe son haftam yoğun geçti iş yerinde, akşamlarıda 21:00 olmadan sızdım çoğunlukla hepinizi çok özledik oğlumla, inşallah hepiniz iyisinizdir
aslındaa benim moralim birazcık düşükbugün kontrolümüz vardı 1 haftadır basınç şeklinde vajinama sancılar giriyordu sebebi suyumuz fazlaymış ve basınç yapıyormuş erken doğum sancılarını tetiklermiş suyun fazla olması doktor bol bol dinlenmemi tavsiye nst ye bağlandık çok sıkıcıydı çok şükür sancım çıkmadı :18: ama doğumhaneyi ve odalarını gördüm heyecandan kalbim duracaktı
doktoruma senelik iznimin başladığını 2 hafta olduğunu söyledim 2 hafta sonraki kontrolde 31 haftalık olacağım, raporu 32 iken yazmamız gerekiyor dedi 1 haftada ben rapor veririm izne ayrılırsın dedi, gerçi o hafta zaten bayram tatili var sonradan aklıma geldi neyse benim izin başladı yani kızlar darısı başınıza :)
gelelim benim baaaal oğluma rüzgarıma yavrum 1 kilo 492 gram 39 cm olmuş1 hafta önde gelişimi
1 haftadır inanılmaz hareketli doktoru bile tepti durduoğlum 2 haftada 389 gram almasına rağmen ben gram almamışım nasıl oluyor hiç anlamadım ama yine 65.60 çıktım son kontrolümde de aynıydı kilom(61 hamileliğe başladığımı kilom) 2 hafta sonra tekrar kontrolümüz var inşallah suyumuz düzelmiş, erken doğum riskimiz kalkmış olur
bu hafta eşimde izinli annemle eşim büyük temizliğe girişecekler duvarlarımız silinecek kıştan terlemişti baya çirkin görünüyor çok iş var çokkk..bir ara hastane çantamı hazırlıycam eksiklerimi tamamlayıp :18:
bizden havadisler bu kadar sanırsam :26:
işte rüzgarım teyzeleri
ayyy çok beğendiiimm ...inşallah benim kızımada böylew bi oda yapabilriim bi günn...çok güzel herşey ,güle oynaya büyüsün rüzgarımız bu güzel odada ,sağlıkla inşallahh...
canım nidacım Allah daha güzellerini elvinime versin inşallahçok teşekkür ederimm
İrem ben seni oruç tutuyor biliyordum. ???
Sabahları ben hiç doymuyorum neredeyse. Açlıktan bıdık uyutmuyor aynen. Dün 8 de guruldamaya başladı. Banane bugün benim tatil günüm dedim, 10a kadar zorla uyumaya çalıştım. Baktım midem bulanmaya başladı (bizimki taarruza geçti sanırsam) hemen kalktım, güzeeeeel bi sofra kurdum kendime. Şey yarım ekmek yedim neredeyseAma çok güzeldiii
Maşşallah kızımıza ZüeleyhaSen kendi tartına güven boşver.
Emla ya senin doktordan da onay çıkmasına sevindim. Sen ve başka arkadaşlarda doktorlarına sorsunlar da emin olayım diye bu haftaki operasyonu önümüzdeki haftaya attım. Teşekkür ederiiiiiz.
Aman aman yeşilim zeytinim gelmiş. Şükür kavuşturana kuzu.
Rüzgarımıza da maşallah
Benim de 2 haftam kaldı. Son 12 gün inşallaaaah.
oy oyy hepsi birbirinden tatlı,bide içinde tatlımı tatlı bi bebişle düşünemiyorum ben bunları,tadından yenmezler:)),inşallah görürüz o günleri,bende yükleyeyim bi ara bari canım çekti,tabi eksiklerimizide farkediyoruz böylece.mesela benim böle süslü bi terliğim yooook,hemen edinmeliyim süslü bi terlik:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?