2011 Ekim Anneleri

Kızlar merhaba,
Hepinize güzel bir hafta geçirmenizi diliyorum.
Biraz geriye bakıp neler kaynatıyorsunuz okuyayım diyorum.
Görüşmek üzere

Herkeze merhaba , bende çokaktif olarak yazmamama rağmen topiği sürekli takip ediyorum .
Bizde c.tesi günü doktora gittik ve kızım 1300 gr olmuş. boyuda 35 cm.
doktoruma sezeryan olmak istediğimi söyledim fakat kendisi normal doğum daha iyi dedi ve mecbur kalmadıkça sezeryan olmaz dedi. Bende normal doğumdan çok korkuyorum:18: şimdiden korku bastı bana düşündükçe daha kötü hissediyorum kendimi napsam bilemedim..

SELAMLARRR:79:

bir geçmişe gideyim dedim kayboluyodum nerdeyse uff aman allahım çok korktum
ama okuduğum kadarıyla miranda rumuz ve ayçam hastaneye gitmiş bebeişlerinden haber getirmişler bize maşallah size ve yavrularınıza bu arada başka hastaneye gidip hebr getiren varsa onlarada birer maşallah umarım her şey yolundadır...

ya kızlar ben olur olmadık yerde altıma kaçırcak gibi oluyorum sürekli tişim var tuvaletten çıktıktan sonra bile var benim oğlan kafayı iyice yerleştirdi birde üstüne zorluyo heralde hayırlısı allahtan...

Günaydın kızlar yeni bir haftaya daha başladık hepimiz için çok rahat sıkıntısız bir hafta olur inşallah.

Yeşil,zeynep,sanse,duygu ve atladığım olduysa özür dilerim Maşallah bebişlerinizin cicilerine sağlıklı günlerde giymeyi nasip etsin Rabbim

Yeni gelen arkadaşlar olmuş hoş gelmişler.

Yeşilll geçen hayır olsun rüyamda seni gördüm bana birisi koli vermiş sana vermem için bende sana ulaştırcam diye o kadar debelendim. Evde olduğun halde kapıyı açmadın camdan bakıp yarın getirirmisin dedin.

bunu söyleyen doktor olmamalı. bu nasıl biridir?? hastaneye şikayet et derim canım..

kızlar herkeze topluca merhaba ben bazen geçmişi kaçırıyorum gözlerde sorun olduğu için kusuruma bakmayın.abuk sabuk rüyalar görüyorum çok enteresan dünkü evlilik yıldönümümüzü sormadınız esefle kınıyorummmmm

günaydın kızlar

yepyeni 3 aylık elektrik süpürgem bozuk 1 haftadır.eskisini ihtiyacı olan birine vermiştim.2 gündür çalı süpürge ile ev süpürüyorum.LG marka çok güzel ama durup dururken motoru yandı.şu hamile halimle beddua mı etti biri bana :84::84::84:

günaydınnn.böyle mi dedi cidden.sabah sabah yuhh dedirtti kadın bana.şaştım kaldım

yuuuuh sensin dana ö..z deseydin,hayret ya sabah sabah ne doktorlar var ya

ne diye ağzının payını vermedin.....ne biçim konuşuyorsunuz deseydin ya....cidden bu cümleleri mi kullandı öküz adam

meryemcim geçmiş olsun yaa o nasıl doktormuş öyle inanamadım asabım bozuldu bence bugün hastanene tekrar git kendi doktoruna muayne ol ücret ödeme o küçük beyinliyide şikayet et lütfennn

Ben hayatımda böyle aptallaştığımı hiç biliyorum ne eşim nede ben sesimizi çıkarmadık lal oldu dilimiz.Odadan çıktıktan sonra ben eşime bakıyorum eşim bana bakıyor umursamayalım dedik ama gece uyku girmedi gözümüze.Akşam olsun doktorumla görüşeyim rahatlatıcak beni eminim.

miryem ayyy sinir oldum ne edepsiz söz öyle banada doktorum normal olmaz bebiş büyük dedi ama beni görsen balina gibiyim kilonla ne alaka takılma sen boş ver

sen kaçıracak gibi oluyormuşsun bitanem ben kaçırıyorum resmen.çok enteresen ayyy pis kız oldum ben

Günaydın hanımlar..

Sanse zeynep bebişleriniz güle güle güzel günlerde kullansın...

Domatesli pilav yeşil odalarınız çok güzel canlarım...

Bebiş buluşmasına gidenler maşallah yavrularınıza, tosunlar büyüyor artık iyiden iyiye...

Miryem kal gelmiş canım sana o an belli ki çok şaşırmışsın, böyel bir uslup beklemediğin için, ama keşke çıkınca şikayet etseydiniz. Geç sayılmaz hala edebilirsiniz ve bence edin ne demek dana o kıçtan bu çıkmaz vss.. terbiyesiz ahlaksız....

Kimlerin kukusunda baskı vardı ımm sansee leynaa zeynep kızlar enfeklsiyonla ilgisi yok, ( ama tedbir için baktır istersen sansecim) bende öyleyim kukumun üstünde mina, bazen bağırtıcak kadar hassas bir noktada duruyor cnaım çok yanıyor...

Benim miğde bulantılarım devam malesef, kokulara karşı aynen ilk başalrdaki gibi aşırı hassasiyette başladı... Dolayısı ile iştahımda azalma oldu ki bu ay bir hayli gayret etmiştim bebeğim kilo alsın diye, inşallah devam etmez artık...

slm ben de netteki yorumlardan onu secip gititm bir kez muayeneye. memnun kalmadım. cunku gereksiz yere benden bi sur tahlil istedi baska birimlere diyetisyen endokrin falan yolladı. maksat seni yolmak resmen. kilomda hic bisey yoktu ki o zaman oldukca az alıyrdum. diyetisyen diye tutturdu cok kilo almısım. tsh ımı herkes normal kabul ederken o yuksek dedi endokrin hocasına yonlendirdi. baktım olucak gibi degil sigortam olmasına ragmen 400-500 tl odeyecegim sadece bir gidis icin. canımı da sıktıgı icn resmen aglayarak hastaneden ayrıldım.
simdi yenibosna safa hastanesini sectim kendime.

doğum fiyatlarını da sordum gittiğim hastaneye normal 750 sezeryan 1000 tl sgk lı hali sizce fazla değil mi sgk ne kadarını karşılıyo ki anlamadım ben

ben de tam tersi sezeryan der diye korkuyrm. ne guzel doktorun var valla hic korkma her seyin en dogalı makbul. dusunsene bütün vücudun yenilenecek normal dogumda genclesiceksin resmen. bi suru paralar verirken herkes genclsemek saglıklı olmak icin sne bir dogumla bunu elde ediceksin. insallah normal dogum yaparız hepimiz (isteyenler tabi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…