zeynep 1982 okiedog bebek malz. çantasını nerden aldın acaba bende çok beğeniorum o modeli internette 129 lira sen ne kadara aldın?
Gününüz aydın olsun ekim anneleri
Cumartesi günü kontrolümüz vardı doktorumun acil işi çıkmış yerine başka bir doktor vardı geri dönmek istemedim muayene oldum.Kadın doktor değil bostan korkuluğu gibiydi ekranı çevirdi kendine hiç göstermedi bana meleğimi:85:ağzından lafı cımbızla al kolaysa nasıl sinir oldum.Ölçümleri alıyor asistanına söylüyor o arada oha sizin çocuk dana gibi olmuş 2.200gr.bu kıçtan bu bebek çıkmaz sen normal yapamazsın bayramdan sonra sezaryen olursun dedi nasıl deli oldum bebeğime dana dedi ya töbe töbebu akşam kendi doktoruma gideceğim yoksa içim rahat etmez
canim sende oha benim bildigim doktorlar boyle konusmaz desydin,o ne bicim laf oyle hem niye cikmiyacakmis burda bir suru japonlar var canim cop gibiler birde cocuklari doguyor maasallah yani.onlar dogurduktan sonra bizde catir catir dogururuz merak etme sen.kendi doktoruna git sen aklin kalmasin yinede
günaydınnn.böyle mi dedi cidden.sabah sabah yuhh dedirtti kadın bana.şaştım kaldım
yuuuuh sensin dana ö..z deseydin,hayret ya sabah sabah ne doktorlar var ya
ne diye ağzının payını vermedin.....ne biçim konuşuyorsunuz deseydin ya....cidden bu cümleleri mi kullandı öküz adam
meryemcim geçmiş olsun yaa o nasıl doktormuş öyleinanamadım asabım bozuldu bence bugün hastanene tekrar git kendi doktoruna muayne ol ücret ödeme o küçük beyinliyide şikayet et lütfennn
SELAMLARRR:79:
bir geçmişe gideyim dedim kayboluyodum nerdeyse uff aman allahım çok korktum
ama okuduğum kadarıyla miranda rumuz ve ayçam hastaneye gitmiş bebeişlerinden haber getirmişler bize maşallah size ve yavrularınıza bu arada başka hastaneye gidip hebr getiren varsa onlarada birer maşallah umarım her şey yolundadır...
ya kızlar ben olur olmadık yerde altıma kaçırcak gibi oluyorum sürekli tişim var tuvaletten çıktıktan sonra bile var benim oğlan kafayı iyice yerleştirdi birde üstüne zorluyo heralde hayırlısı allahtan...
selamlar herkese,
az önce doktordan geldim, bebişim 2.300 gr. olmuş FL:6.52 cm
sevgili gençlik:)
birşey sormak istiyorum medical park bahçelievler hastanesinde Nadide Korkuta giden varmı acaba?doktorun normal doğum yanlısımı yoksa sezaryan yanlısımı olduğunu merak ediyorum:44: bize ilk gittiğimiz zamanlarda ozamn durum ne gösterirse o olur demişti...kesin bi bilgisi olan varsa bilgilendirebilirmi...öptüm herkesiiii bebişleride
selamlar herkese,
az önce doktordan geldim, bebişim 2.300 gr. olmuş FL:6.52 cm
sen kaçıracak gibi oluyormuşsun bitanem ben kaçırıyorum resmen.çok enteresen ayyy pis kız oldum ben
Herkeze merhaba , bende çokaktif olarak yazmamama rağmen topiği sürekli takip ediyorum .
Bizde c.tesi günü doktora gittik ve kızım 1300 gr olmuş. boyuda 35 cm.
doktoruma sezeryan olmak istediğimi söyledim fakat kendisi normal doğum daha iyi dedi ve mecbur kalmadıkça sezeryan olmaz dedi. Bende normal doğumdan çok korkuyorum:18: şimdiden korku bastı bana düşündükçe daha kötü hissediyorum kendimi napsam bilemedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?