2011 Ekim Anneleri

anaaaam bu ne kız ,o nasıl laf öylee...yuhh,yolarım ben öyle doktoru be ,onasıl konuşma öyle ,Allah hastalarına sabır ,yok yok akıl versin ,gidilirmi o doktora yaaa??

maşşallah canım ,benimde doktorum normali destekleyenlerden ,güzel doğumları okumanı tavsiye ederim canım ,bide milyonlarca kadın normal doğuruyo,hatta annelerimiz bile bizlleri ne şartlarda doğurdular kimbilir ,sezeryandan önce napılıyodu ,öyle düşünmeye çalış ,çaktırma bende çok tırsıyorum ,ama yapcak bişey yok,iyi düşün iyi olsun canım...
ben ben bennnn işte bende öyleyim ,yaaa dün gece her uyandığımda wc ye gittim ,en az 25 kere olmnuştur Allah bilir ,saymadım ,ama mahfoldum resmen ,hele o yanma ,sızı ,anlatamam yaniii...

dün böyle bişey yazmışmıydınkii?? ben hatırlayamadım ??yinede hayırlı olsun canım ,nice senelere..çsağlık ,mutluluk ve huzurla inş.

Herkese Merhaba,

Az önce doktorumuzdan geldik, kilomuz 2.380 gr(maşallah) olmuş herşey normall dedi.32+5 haftalığız raporumuzuda aldık artık evdeyiz.Nst miz herşeyimiz normal çıktı bir dahaki kontrölümüz bir ay sonra yani 37 haftada şaşırdım daha sık çağıır zannettim ama doktorada yoğun olduğuiçin soramadım...

evet canım evlilik yıldömüydü ve benim kocam hiç bir şey yapmadı ufo vantıratör almıştı onuda eczanede bir tane uyduruk vantırotör varmış diye iptaletti

ah canım ah biliyorum da korku belası işte napayım. Neyse rabbim hepimizie hayılrısı ne şekilde ise o şekilde doğrumayı nasip etsin.

slm arkadaşlar,
ciciler çok güzel allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin hepimize..
dr a gidenler ne kadar güzel 2 kg geçildi şaka gibi yaklaşıyor artık meleklerimizin gelme vakti,,
hepimize sağlık versin allah...

slmm kızlar ben basur olmusum az önce banyoda farkettim hamileliktenmi acaba benim böyle bir problemim yoktu hamilelikten sonra gecermi kontrolümee çok var doktoruma sorucam ama aranızda bilen varmı??

doğum fiyatlarını da sordum gittiğim hastaneye normal 750 sezeryan 1000 tl sgk lı hali sizce fazla değil mi sgk ne kadarını karşılıyo ki anlamadım ben

bence çok uygun kızz bnmki 2.600 tl sezeryan 1.550 normal bide kan uyuşmazlık iğnesi 300 tl hep artı bıunlarrrr bence hastanen temizse güvnilirse fiyat çok uygunnn

:97:
evet canım evlilik yıldömüydü ve benim kocam hiç bir şey yapmadı ufo vantıratör almıştı onuda eczanede bir tane uyduruk vantırotör varmış diye iptaletti

hımm ozaman bizi kınama canımcım baksana sen bile evlilik yıl dönümünden bişey anlamamışın...neyse bidahaki sene daha güzeel ve özel bi yıl dönümü olur inş. diyelim biz

Doğru canım o indirim bi kaç kişi daha yazmıştı hatta alışveriş yapanlar olmuştu Ben geçenlerde gittim indirim yoktu etiketleri görünce gözlerim yerinden fırladı arkama bile bakmadan çıktım

bende dün baktım mothercare e.yeni sezona geçmiş. herşey acayip pahalı. acaba yeni sezonda da indirim yaparmı. güzel şeyler vardı çünkü.

O nasıl bir konuşma tarzı öyle yaaa, ağzının payını verseydiniz o doktor bozuntusunun... Hatta şikayet etmelisiniz...

çok güzeller canım güzel günlerde kullansın bebişin
şaka mı bu yaaa terbiyesiz saygısız şikayet et canım öyle susup kalma böyle bir yorum yapmaya hakkı yok pis mikrop ay sinir oldum öküz ne olacak danaaaaa
bu arada bebeişine maşallah canım
maşallah canım bebikinee annem söylemişti yeni kanun mu ne geliyomuş sezeryan zorunlu olmadıkça yasaklanacakmış
normal dogum çok sağlıklı oldugu için doktorlarda normal dogumu destekliyorlar bazı kolaycı dr lar sezeryana yönlendirebiliyorlarmış
hakkında hayırlısı olsun canım benim
selamlar herkese,

az önce doktordan geldim, bebişim 2.300 gr. olmuş FL:6.52 cm
oohhhh maşallah bebişinee yaa herkesin bebik 2 kiloyu geçmiş bende heyecanladım valla haftaya benim bebişimde 2 kilo olmuş olacak
slmm kızlar ben basur olmusum az önce banyoda farkettim hamileliktenmi acaba benim böyle bir problemim yoktu hamilelikten sonra gecermi kontrolümee çok var doktoruma sorucam ama aranızda bilen varmı??

canım hamilelikte maalesef böyle bir sorun yaşıyoruz bendede var ilaç kullanıyorum en azından rahatlatıyor inşallah
çarçabuk geçer geçmiş olsun

O nasıl bir konuşma tarzı öyle yaaa, ağzının payını verseydiniz o doktor bozuntusunun... Hatta şikayet etmelisiniz...

Akşam muayenemi olayım içim rahatlasın Halkla ilişkiler ile görüşeceğim.Nasıl canım sıkıldı anlatamam zaten sürekli kusuyorum iki gündür hiç bir şey yiyemedim offf pazartesi yoğunluğuda var iyice halsizleştim:85:

bende dün baktım mothercare e.yeni sezona geçmiş. herşey acayip pahalı. acaba yeni sezonda da indirim yaparmı. güzel şeyler vardı çünkü.

ŞİMDİ ORDAN GELİYORUM hiç de öyle göze görünür bir indirim yok her şey pahalı yeni sezon tulumlar falan çok pahalı bende sadece 3 lü çıtçıtlı bady aldım geldim yenilerinde indirime gireceğini pek sanmıyorum

herkeseee günayddıınnnnnnn

bir sürü alıntı yaptım ama hepsı gıttı

aycanın rresımlerı yesılın odasının yenı halı

arkadaşı doğum yapan arkadaş müthiş hikayeydi allah bızede nasıp etsın

bir sürü resımler vardı banyo küvetıı bır tan süperr bır oda eklenmıstı krem rengı kımındı hatırlamıyorum ama fıyat bılgısı ve nereden aldıgını da yazabılırsen arkadaşım çok sevınırımmm

KIZLAR BAKIN NE BULDUMMMMM

Happy Bebek Odası Takımı - İstikbal Mobilya

BENCE GÜZELL HEM KIZ HEM ERKEK ICIN YALNIZ GIDIP INCELEMEK GEREK MOBILYASı MDF Mİ boyası ne bakmak gerek ama renkler güzellll rengarek kız erkek kullanışlı

bende anlamadım şimdi, eşinle senin mezheplerinizmi farklı onun içinmi dedi acaba? müslüman evi nedemekmiş? yada sen gayrimüslim misin canom? ama o zaman zaten yasin bilmezsin değilmi?????? :26:

bende anlamadım şimdi, eşinle senin mezheplerinizmi farklı onun içinmi dedi acaba? müslüman evi nedemekmiş? yada sen gayrimüslim misin canom? ama o zaman zaten yasin bilmezsin değilmi?????? :26:

yok kız ikimizinde dini aynı ben kuran okumuyorum arada laf sokuşturuyo açık oldugum için dinimizle ilgili bişey bilmediğimi sanıyo
yarabbi şükür demiştim bir kere aa sen biliyomusun falan demişti valla duygunun dediği gibi parçaları birleştiriyorum da hiç iyi şeyler
çıkmıyo karşıma allah ıslah etsin ne diyeyim hakkımda nasıl yanluş düşünebiliyor inanamıyorum

merhabalar biz geldik.evimi süpürdüm sildim toz aldım şimdi rahat rahat oturabilirim.geçmişe henüz bakmadım umarım herkes iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…