2011 Ekim Anneleri

esmiş söylemiş bence üzülme bitanem önemli olan allah katında nerede olduğun

esmiş söylemiş bence üzülme bitanem önemli olan allah katında nerede olduğun

yok canım ya kendimi üzmüyorum allah biliyor insanın içinde ne oldugunu takmıyorum yani onun söyledikleri çokta önemli degil benim için
dün akşam eşime dedim annen böyle bişey söyledi diye dediki bizim evimiz zaten müslüman evi başka bişey anlatmak istemiştir yarın arar sorarım dedi
sakın arama dedim şimdi birde bu yüzden tartışma çıkmasın gerek yok

bence aratmamakla en ıyısını yapmışsın

yerı gelınce ibadet allah la kul arasındadır ve kalptetdir dıye de sokusturursun lafı anlamıyorum allah allah derler mılletın dedıkodusunu yaparlar anne bunlar cehennemi duymamıslar herhalde de bı de:)

boşver o zaman hayatım takma kafana,benim bildiğim şimdilik bana yetiyor,senin yaşına gelene kadar bende senin kadar öğrenmiş olurum de kayınvalidene geç git.

bence aratmamakla en ıyısını yapmışsın

yerı gelınce ibadet allah la kul arasındadır ve kalptetdir dıye de sokusturursun lafı anlamıyorum allah allah derler mılletın dedıkodusunu yaparlar anne bunlar cehennemi duymamıslar herhalde de bı de:)

ay kızlarrr gecmıse bakalım dedık ama maasallahınız var gene bugun..

biz artık gece sahurdan sonra yattıgımızdan sabahlarıda gec kalkıyoruz yanı pek sabah olmuyor ama oglen ezanı okunurken kalkmak esımın de ısıne gelıyor ..ben bır guın oruc tuttum bebegımın hareketlerı yavşladı bıda tutmadım ama mardının sıcagında o ne kadar uyuyarak gecırıse o derece kardır..

bu arada dun vajınam da ınanılmaz bır acı hıssettım tuvalette bebek gelıyor sandım..afedersınız sankı kukum dısarı dogru cıkmıstı basınctan ..bırde bu zamana kadar hıc olmamıstı ama dun yuryuste sag kasıgıma bır sancı gırdı kitledi benı..sanırım alısmalıyız artık bunlar sıklasacak..

bu gece sabahı sabah ettım kızlar..ruyamda oyle kotu bırsey gordum kı bagıra bagıra felak suresını okuyordum kı sabaha karsı esım uyandırdı ama susmadan devam edıyorum okumaya..snra esım sarıldı korkma burdayım ben dedı ama ben uykuya dalar dalmaz yıne gozumun onune geldı o sey(korkmayın dıye anlatmıyorum)sonra uykudakı huzursuzlugumdan esım yıne uyandırdı okumaya basladı..dedım hıc durma gıtmedı gozumun onundedikilip duruyo okumaya devam ettı.. derken nasıl uyudum bılemedım bıseyde anlamadım..

bu arada miryemo doktoru soyledıklerıne pişman etmelısın..gerzek bunların bazıları kendılerını bı halt zannedıyorlar..adamı parasıyla rezıl edıyorlar..kesınlıkle sıkayetını dıle getırmelısın ..

canomanlattıklarından artık kayınvalıden hakkında az bıraz karakter analızı yapabılıyorum..bu kadın boyle demekkı guzum dedıklerıne he de gec ve senı uzmesıne ızın verme..olması gereken yerde sen de susma..

rumuz17canım ben ramazanın ılk gunu ızmırdeydım ve orucluydum ..hersey ıyı guzeldı ama son 1 saat ınanılmaz susuzluk cektım ve bebegın hareketlerı yavasladı ertesı gune kadar da surdu..bende endıselendıgım ıcın ve daha sonra mardıne geldıgımden (hıssedılen sıcaklık 46)doktorlarım kesınlıkle tutmıcaksın susuzluk anında bebegın suyu azalır v erken dogum olur dedıler..bende tutmadım bıda..

foca hamılelıkte bagsur olusabılıyor yada daha onceden varsa artırabılıyormus..dun agustos annelerını okurken hamıslerın bırcogunun bundan dert yandıgını okudum..sıcak su ıcıne oturmayı dene bu orayı genısletıp rahatlamayı saglıyormus ama hamısken bısey yapılmıyormus canım..cok gecmıs olsun..

turşummmmmmm geldim nihayet odamızı beyenmene sevindik teyzesi sen nasılsın bambamla çakılım nasıllar

canım sen ne yaptın eşinle arayı düzeltebildinmi?
okuduğumda üzülmüştüm ama o da kim bilir nasıl bunalmış ki sana patlamış inşallah şimdi iyisinizdir

vallahi dün evlilik yıldönümümüzdü özel bişey yapmadı o normal miş gibi davranıyor ama ben çok kırgınım.bunaldım leyna şu bebek odasınıda eltimden dolayı almadılar ya onada çok kırgınım .istiyorum ama irtibata geçemiyorum beynim uyuşuyor.tatile ihtiyacım var

of kuzu ya ben geldim sen gidiyorsun neyseki senin şafakta aydınlık bişi kalmadı sanırsam :26:

eytçim teşekkür ederim canım ben öyleyim tatlım habersiz geleni içeri almıyorum
hay Allah ya hayır olsun inşallah sen nasılsın herşey yolundamı özledimm

ay nihayet yaaaa ne bakımmış anacım ben bile kendime bu kadar bakım yapmıyom
ama bu bakım münüşüme yaradı aglaya aglaya bi operasyon geçirdik anam ne zormuş yaa öldüm öldüm dirildim

az daha evde patlama yaratacaktım su ısıtıcımı yıkadım yerine koydum o sırada bişiler yapıyodum yarım saat sonra çıt çıt diye sesler gelmeye başladı bir baktım ki ısıtıcıyı açık unutmuşum içine su koymamla cosssssssssssssss diye bi ses bebem bile tırstı içimde titredi çocuk dikkatli olmam gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…