yok kız ikimizinde dini aynı ben kuran okumuyorum arada laf sokuşturuyo açık oldugum için dinimizle ilgili bişey bilmediğimi sanıyo
yarabbi şükür demiştim bir kere aa sen biliyomusun falan demişti valla duygunun dediği gibi parçaları birleştiriyorum da hiç iyi şeyler
çıkmıyo karşıma allah ıslah etsin ne diyeyim hakkımda nasıl yanluş düşünebiliyor inanamıyorum
esmiş söylemiş bence üzülme bitanem önemli olan allah katında nerede olduğun
yok canım ya kendimi üzmüyorum allah biliyor insanın içinde ne oldugunu takmıyorum yani onun söyledikleri çokta önemli degil benim için
dün akşam eşime dedim annen böyle bişey söyledi diye dediki bizim evimiz zaten müslüman evi başka bişey anlatmak istemiştir yarın arar sorarım dedi
sakın arama dedim şimdi birde bu yüzden tartışma çıkmasın gerek yok
yok kız ikimizinde dini aynı ben kuran okumuyorum arada laf sokuşturuyo açık oldugum için dinimizle ilgili bişey bilmediğimi sanıyo
yarabbi şükür demiştim bir kere aa sen biliyomusun falan demişti valla duygunun dediği gibi parçaları birleştiriyorum da hiç iyi şeyler
çıkmıyo karşıma allah ıslah etsin ne diyeyim hakkımda nasıl yanluş düşünebiliyor inanamıyorum
yok canım ya kendimi üzmüyorum allah biliyor insanın içinde ne oldugunu takmıyorum yani onun söyledikleri çokta önemli degil benim için
dün akşam eşime dedim annen böyle bişey söyledi diye dediki bizim evimiz zaten müslüman evi başka bişey anlatmak istemiştir yarın arar sorarım dedi
sakın arama dedim şimdi birde bu yüzden tartışma çıkmasın gerek yok
günaydın canlar nasılsınız
edaaaaaaam yuvaya dönmüş rüzgarımın odasıda pek güzel omuuşşşşşözledik seni
nidacım zeynep cicileriniz pek güzel bebişleriniz güle güle giysinnnnn
canım sen ne yaptın eşinle arayı düzeltebildinmi?
okuduğumda üzülmüştüm ama o da kim bilir nasıl bunalmış ki sana patlamış inşallah şimdi iyisinizdir
GünaydınSon iş günüüüümmmmmmmmmmmm yarını saymıyorumm
Selam arkadaşlar :76:
Hepimize iyi haftalar. Bugün ve birkaç gün pek gelemicem.Benim yerime işe başlayacak arkadaş geldi, onunla çalışıyoruz. Yanımda olduğu için açıp okuyamıyorum sizi. Fırsat buldukça bakıcam. kendinize iyi bakın görüşürüz.
Günaydın kızlar yeni bir haftaya daha başladık hepimiz için çok rahat sıkıntısız bir hafta olur inşallah.
Yeşil,zeynep,sanse,duygu ve atladığım olduysa özür dilerim Maşallah bebişlerinizin cicilerine sağlıklı günlerde giymeyi nasip etsin Rabbim
Yeni gelen arkadaşlar olmuş hoş gelmişler.
Yeşilll geçen hayır olsun rüyamda seni gördüm bana birisi koli vermiş sana vermem için bende sana ulaştırcam diye o kadar debelendim. Evde olduğun halde kapıyı açmadıncamdan bakıp yarın getirirmisin dedin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?