2011 Ekim Anneleri

kızlaaaarr.....fazla muhabbet olmamış bugün ,ee bende yoktum tabiii....
ayyy çok yorgunum been ,biliyosunuz kontrole gitcektim aile hekimine,neyse gittim ,kalp atışı çok iyiydi bebeğimin ,ama benim tansiyonum ve nabzım biraz fazla çıktı ,sonra striple idrar tahlilime baktılar ,protein çıktı ,aile hekimi dediki hemen doktorunla görüş bu tehlikeli olabilir dedi ,niyeyse anlamadım ,sonra aradım ,dr.umun asistanıyla konuştum ,dediki hemen gel sana normal idrar tahlili yapalım ,kalktım alel acale dr.a gittim ,dr,doğumdaydı ,neyse tahlil neyin yaptırdımm ,sonucuda aldım ,1 saat sıra belkedikten sonra dr.um ,idrarımda iltihapve protein olmadığını söyledi ,yani striple ölçülen yanlışmış ,zaten yapan kızada pek güvenmemiştim ..yalnız dr um dediki tuzu kes artık baya şişmişin dedi ,bol su iç ,bu sıcaklarda dışarı çıkma dedi,tansiyon ve nabzın yüksek çıkmasınada ödemden dedi:26::26::26:gerçekten ellerim ,ayaklarım çok şişti bugün ,normalde gün içinde inerdi,ama inmediler ..tuzu bırakmak çok zor olacak
bu arada hurma yemeye başladım ben ,hergünde devam etmek istiyorum ,aralarda 2 şer 3 er yiyorum,4-5 tane yeter günde dimi abartmıyım:86::86::86:

Doktorunu tebrik ediyorum Bu kupa doktoruna
selamlar herkese,

az önce doktordan geldim, bebişim 2.300 gr. olmuş FL:6.52 cm

Maşallah bebeklerinize kızlar allah nazarlardan saklasın
bende dün baktım mothercare e.yeni sezona geçmiş. herşey acayip pahalı. acaba yeni sezonda da indirim yaparmı. güzel şeyler vardı çünkü.

Valla orası indirim yapsada bence çok pahalı kalitesine lafım yok ama sadece 3 ay giyinicek oda 3 ayda 3 kere giyebilirse

ay nihayet yaaaa ne bakımmış anacım ben bile kendime bu kadar bakım yapmıyom
ama bu bakım münüşüme yaradı aglaya aglaya bi operasyon geçirdik anam ne zormuş yaa öldüm öldüm dirildim

anaaa kendinmi yaptın kızz..afferim sanaa.. merak ettim keşke yaparken bi fotonu çekip ekleseydin şuraya nolurdu yaniii....
bu arada ben seni kapalı sanıyodum ,hanzade gibi ,ana yoksa hanzadedemi kapalı değil ,ya burdan herkes hakkında tahmin yürütmek ne zorr...koyun şuraya bikaç resim nolcakki yaaaa

duygu yaa sana bişi sorcam ,e-5 te pendikten tuzlaya dooru giderken ,bebettonun fabrika satış mağazası gördüm geçenlerde ,sağ tarafta ,ama tam kordinatları belirleyemedim ,sen hiç gördünmü oralardaa???

off ya niye hamile kadınları bu kadar korkutuyolar kiiii allahtan bişi çıkmamış çok şişme varsa gerçekten tuzu kes hatta tuzsuz ekmek yemeye başla bugun pek sohbet olmadı çünkü bakım vardı ben bile kaç saattir gelemedim daha yeni geldim

aman dıkkatttttt kızlarrrr

canım tuzu ciddi ciddi kesmen gerek tansıyonnn çookkk rısklı tuz kullanırsan hem senın hem bebeğin için bak bu uyarıydı sana öyle kabul et aman diyim aman bol su içç çok tatlı tuzlu yeme çok salçalı yemekte yeme yağlı da aynı zamanda hafıf yürüyüşlere devamm tansıyonunu da sık ölçtürmeye çalış

DİKAT DİKKAT DİKKATTT

neyin münüşün resminimii koyaydımallah seni ne etmesinnnnmünüşümün boy aynasını koydum karşıma artık gördüğüm kadarını aldım göremediklerimide hissederek yoldumama egilmekten belim çok agrıdı bi ara gözümden yaş bilem geldi

yok canım ben kapalı değilim kaynanamın kapatmaya çalıştıgı gelinim

slm kızlar nasılsınız? uzun zamandır gıremıyordum. herkes ıyıdır umarım bi olumsuzluk yoktur. benım sağ kalçam çok agrıyor bazen yürümeme bile engel oluyor biran önce doğsun artık dıyorum. sizlerdede varmı bacak agrısı? yarın kontrolüm var bakalım ne dıyecek doktorum.

Son düzenleme:
hıhh olduu münüşü koyy... zaten açılışı yaptım südyen koyarak ben ama bu biraz fazla kaçar ,sadece yaparkenki ,iki büklüm pozisyonun resmiide olsa yeterdi yaniii hayır yüzünü falan görsem hayal etcem ama ...neyse. valla ulaşabilsem hiiç kuaföre göstermeye niyetim yok ama napıyım bayram öncesi ilkkez yaptırcam bende şeysiyii:97::97::97:

Son düzenleme:
kızlar nasılsınız ben bugün englısh homeden bebeğime nevresim takımı aldım hemde çok uyguna 35 tlden 18 e düşmüş bide kendime nevresim takımı aldım oda 30 tlye bide kanzdan bebeğime 44 tlden 14 tlye gömlek düşmüş aldım baya alışveriş yaptım geldim resmini sonra çeker koyarım..

o resmi hala unutmuyorum alcam bendeeeekız valla diyodum amaaaaan nolcak iki dakikada alırım
ama ne mümkün oglumda pıstı kaldı içimdeyazıkkk yani biri görse o cebelleşen halimi 10 yıl unutamaz şimdi o halimi koysam 10 yıl unutmazsın beni

aaaa indirimmi varmıışş ..e bende gidip alayım hemeeenn???

sansee senınle sat larımız yakın görünüyor doğum tarihi olarak ne dıyorlar sana?
canım dr umla hiiç konuşmadık tarihi ,ben yöntemi konuşuyum dedim ,ama oda ben karar vercem dedi ,yani artık süpriz

ayy görebildiğim zaman 15 dk da pırıl pırl yaparım ama şu halde öyle tek tek alınca baya uzun sürer heralde ,hgerçi bende çok yok ,hem kumralım,hemde hep ağda yaptığım için biraz azaldı gibi ama dudaklar fena yanii...ayy hiç düşünmüyüm ,kuaföre bırakıyım ben en iyisiii
bu arada unutmakmıı ...hiiiç sanmıyorum,hatta sen ekler eklemez ,kopyalayıp arşivime atar arar ara bakıp gülerdim hihihihihihihi..hainmiyim neyiimm??

Son düzenleme:

Neomarini geçtikten sonra güzelyalı köprüsünün altında minibüsle felan geliceksen köprünün altında durakta var Ordan alışverişini yapıyosun sonrada köprünün üstünden bi taksi çeviriyosun 2dakkada esenyalı muhtarlığının oraya geliyosun duyguda bi güzel dinlenip mamalar yiyosun

evet nevresimlerde &50 indirim var sen nerde oturuyon canım?

abooo arşive koyacakmışşşvalla ben evlenmeden 3 ay önce sir agdaya başladım ilki kolay olunca devam ettim
hatırlıyorumda 15 yaşımdayken annem alayım dedi bende korka korka yattım kadının önüne sürdü agdayı çekmesiyle anneme çok hızlı bir tekme
savurmuştumkadın o günden sonra tövbe etti münüşümle beni başbaşa bıraktı hatta agdayla aldıgımı söylediğim zaman çok şaşırmıştı
ben kuaföre acırım valla şimdi tekme falan atarım oda gider arkada duran makaslara saplanır çocuuumu mapusta dogurmak istemiyom ben

geçmiş olsun canım bizler artık preeklemsi ye dikkat etmeliyiz. idrarda protein,albümin,şişmeler ve tansiyonun yüksek çıkması bunları gösteriyo.preeklemsi hem bebek için hemde bizim için sıkıntı yaratabilir tuzu kesinlikle kes bol bol su iç ve dinlen.benimde tansiyon bazen yükseldiğinden tuzu hiç kullanmıyorum.dikkat edince hepsi kontrol altına alınıyor.

iyi günlerde kullan. bende, kızçeme ve kenime nevresim takım istiyorum fiyatları çok güzelmiş internet üzerinen alışveriş yapabiliyormuz.
.

Cano ne alem kızsın yaww

anaaa çok sevdim bu fikri ,peki fiyatlar uygunmu gittinmi senn???hatta beraber gidelim bigğn ?

evet nevresimlerde &50 indirim var sen nerde oturuyon canım?
canım ben pendik merkezdetim ,pendorya avm.de vardı english home,belki akşam kocamı kandırabilirim ,ama biraz mahsun durmam gerek

aayy ilki hiiç sorma ,benim annem evde şekerle yapardı ,bigün verdi elime hadi yap dedi ,bende girdim banyoya ,önce güzeelce yıkandım ,sonra yapıştırdım ,anaaa çıkmıyooohemen yıkamak suretyle çıktım ,sonra ılık ağdayı keşfettim ,üniv. de yurdun minicik banyolarında bile yaptım,baya rahat ediyorum ..jiletle yapınca 1-2 haftada çamaşırdan çıkıyolaryaa sinir oluyorum resmen ..yok yok iyi böylee...

Dr browns un biberonunu alıcam ama dar ağızlımı alsam geniş ağızlımı bilemedim geniş ağızlıyı anne göğsüne daha benzer diye tavsiye etmişlerdi
Sizce hangisini almalıyım

kız gene şekerle yapılan çıkıyo sir kullan yıkamaya çalış bakim ben sir agdanın temizleme yagı oldugunu
bilmiyordum bir gün yaptım baktım çıkmıyo haydiii gir banyoya resmen münüşü çitiledim çıkmıyo sıcak suyla yıkadım sabunlar falan filan 1 saat
sonra çıktı ama mosmor sanki bir yere sıkıştırmıştımallahım kimseye yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…