Doktorunu tebrik ediyorum Bu kupa doktorunaHerkeze merhaba , bende çokaktif olarak yazmamama rağmen topiği sürekli takip ediyorum .
Bizde c.tesi günü doktora gittik ve kızım 1300 gr olmuş. boyuda 35 cm.
doktoruma sezeryan olmak istediğimi söyledim fakat kendisi normal doğum daha iyi dedi ve mecbur kalmadıkça sezeryan olmaz dedi. Bende normal doğumdan çok korkuyorum:18: şimdiden korku bastı bana düşündükçe daha kötü hissediyorum kendimi napsam bilemedim..
selamlar herkese,
az önce doktordan geldim, bebişim 2.300 gr. olmuş FL:6.52 cm
Maşallah bebeklerinize kızlar allah nazarlardan saklasınHerkese Merhaba,
Az önce doktorumuzdan geldik, kilomuz 2.380 gr(maşallah) olmuş herşey normall dedi.32+5 haftalığız raporumuzuda aldık artık evdeyiz.Nst miz herşeyimiz normal çıktı bir dahaki kontrölümüz bir ay sonra yani 37 haftada şaşırdım daha sık çağıır zannettim ama doktorada yoğun olduğuiçin soramadım...
bende dün baktım mothercare e.yeni sezona geçmiş. herşey acayip pahalı. acaba yeni sezonda da indirim yaparmı. güzel şeyler vardı çünkü.
ay nihayet yaaaa ne bakımmış anacım ben bile kendime bu kadar bakım yapmıyom
ama bu bakım münüşüme yaradı aglaya aglaya bi operasyon geçirdik anam ne zormuş yaa öldüm öldüm dirildim
kızlaaaarr.....fazla muhabbet olmamış bugün ,ee bende yoktum tabiii....
ayyy çok yorgunum been ,biliyosunuz kontrole gitcektim aile hekimine,neyse gittim ,kalp atışı çok iyiydi bebeğimin ,ama benim tansiyonum ve nabzım biraz fazla çıktı ,sonra striple idrar tahlilime baktılar ,protein çıktı ,aile hekimi dediki hemen doktorunla görüş bu tehlikeli olabilir dedi ,niyeyse anlamadım ,sonra aradım ,dr.umun asistanıyla konuştum ,dediki hemen gel sana normal idrar tahlili yapalım ,kalktım alel acale dr.a gittim ,dr,doğumdaydı ,neyse tahlil neyin yaptırdımm ,sonucuda aldım ,1 saat sıra belkedikten sonra dr.um ,idrarımda iltihapve protein olmadığını söyledi ,yani striple ölçülen yanlışmış ,zaten yapan kızada pek güvenmemiştim ..yalnız dr um dediki tuzu kes artık baya şişmişin dedi ,bol su iç ,bu sıcaklarda dışarı çıkma dedi,tansiyon ve nabzın yüksek çıkmasınada ödemden dedi:26::26::26:gerçekten ellerim ,ayaklarım çok şişti bugün ,normalde gün içinde inerdi,ama inmediler ..tuzu bırakmak çok zor olacak
bu arada hurma yemeye başladım ben ,hergünde devam etmek istiyorum ,aralarda 2 şer 3 er yiyorum,4-5 tane yeter günde dimi abartmıyım:86::86::86:
aman dıkkatttttt kızlarrrraz daha evde patlama yaratacaktım su ısıtıcımı yıkadım yerine koydum o sırada bişiler yapıyodum yarım saat sonra çıt çıt diye sesler gelmeye başladı bir baktım ki ısıtıcıyı açık unutmuşum içine su koymamla cosssssssssssssss diye bi ses bebem bile tırstı içimde titredi çocuk dikkatli olmam gerek
ayyy çok yorgunum been ,biliyosunuz kontrole gitcektim aile hekimine,neyse gittim ,kalp atışı çok iyiydi bebeğimin ,ama benim tansiyonum ve nabzım biraz fazla çıktı ,sonra striple idrar tahlilime baktılar ,protein çıktı ,aile hekimi dediki hemen doktorunla görüş bu tehlikeli olabilir dedi ,niyeyse anlamadım ,sonra aradım ,dr.umun asistanıyla konuştum ,dediki hemen gel sana normal idrar tahlili yapalım ,kalktım alel acale dr.a gittim ,dr,doğumdaydı ,neyse tahlil neyin yaptırdımm ,sonucuda aldım ,1 saat sıra belkedikten sonra dr.um ,idrarımda iltihapve protein olmadığını söyledi ,yani striple ölçülen yanlışmış ,zaten yapan kızada pek güvenmemiştim ..yalnız dr um dediki tuzu kes artık baya şişmişin dedi ,bol su iç ,bu sıcaklarda dışarı çıkma dedi,tansiyon ve nabzın yüksek çıkmasınada ödemden dedi:26::26::26:gerçekten ellerim ,ayaklarım çok şişti bugün ,normalde gün içinde inerdi,ama inmediler ..tuzu bırakmak çok zor olacak
bu arada hurma yemeye başladım ben ,hergünde devam etmek istiyorum ,aralarda 2 şer 3 er yiyorum,4-5 tane yeter günde dimi abartmıyım:86::86::86:
anaaa kendinmi yaptın kızz..afferim sanaa..merak ettim keşke yaparken bi fotonu çekip ekleseydin şuraya nolurdu yaniii....
bu arada ben seni kapalı sanıyodum ,hanzade gibi ,ana yoksa hanzadedemi kapalı değil ,ya burdan herkes hakkında tahmin yürütmek ne zorr...koyun şuraya bikaç resim nolcakki yaaaa
duygu yaa sana bişi sorcam ,e-5 te pendikten tuzlaya dooru giderken ,bebettonun fabrika satış mağazası gördüm geçenlerde ,sağ tarafta ,ama tam kordinatları belirleyemedim ,sen hiç gördünmü oralardaa???
hıhh olduu münüşü koyy...zaten açılışı yaptım südyen koyarak ben ama bu biraz fazla kaçar ,sadece yaparkenki ,iki büklüm pozisyonun resmiide olsa yeterdi yaniii hayır yüzünü falan görsem hayal etcem ama ...neyse. valla ulaşabilsem hiiç kuaföre göstermeye niyetim yok ama napıyım bayram öncesi ilkkez yaptırcam bende şeysiyii:97::97::97:
aaaa indirimmi varmıışş ..e bende gidip alayım hemeeenn???kızlar nasılsınız ben bugün englısh homeden bebeğime nevresim takımı aldım hemde çok uyguna 35 tlden 18 e düşmüş bide kendime nevresim takımı aldım oda 30 tlye bide kanzdan bebeğime 44 tlden 14 tlye gömlek düşmüş aldım baya alışveriş yaptım geldim resmini sonra çeker koyarım..
canım dr umla hiiç konuşmadık tarihi ,ben yöntemi konuşuyum dedim ,ama oda ben karar vercem dedi ,yani artık süprizsansee senınle sat larımız yakın görünüyor doğum tarihi olarak ne dıyorlar sana?
o resmi hala unutmuyorum alcam bendeeee kız valla diyodum amaaaaan nolcak iki dakikada alırım
ama ne mümkün oglumda pıstı kaldı içimdeyazıkkk yani biri görse o cebelleşen halimi 10 yıl unutamaz şimdi o halimi koysam 10 yıl unutmazsın beni
anaaa kendinmi yaptın kızz..afferim sanaa..merak ettim keşke yaparken bi fotonu çekip ekleseydin şuraya nolurdu yaniii....
bu arada ben seni kapalı sanıyodum ,hanzade gibi ,ana yoksa hanzadedemi kapalı değil ,ya burdan herkes hakkında tahmin yürütmek ne zorr...koyun şuraya bikaç resim nolcakki yaaaa
duygu yaa sana bişi sorcam ,e-5 te pendikten tuzlaya dooru giderken ,bebettonun fabrika satış mağazası gördüm geçenlerde ,sağ tarafta ,ama tam kordinatları belirleyemedim ,sen hiç gördünmü oralardaa???
aaaa indirimmi varmıışş ..e bende gidip alayım hemeeenn???
canım dr umla hiiç konuşmadık tarihi ,ben yöntemi konuşuyum dedim ,ama oda ben karar vercem dedi ,yani artık süpriz
ayy görebildiğim zaman 15 dk da pırıl pırl yaparım ama şu halde öyle tek tek alınca baya uzun sürer heralde ,hgerçi bende çok yok ,hem kumralım,hemde hep ağda yaptığım için biraz azaldı gibi ama dudaklar fena yanii...ayy hiç düşünmüyüm ,kuaföre bırakıyım ben en iyisiii
bu arada unutmakmıı ...hiiiç sanmıyorum,hatta sen ekler eklemez ,kopyalayıp arşivime atar arar ara bakıp gülerdim hihihihihihihi..hainmiyim neyiimm??
aaaa indirimmi varmıışş ..e bende gidip alayım hemeeenn???
canım dr umla hiiç konuşmadık tarihi ,ben yöntemi konuşuyum dedim ,ama oda ben karar vercem dedi ,yani artık süpriz
ayy görebildiğim zaman 15 dk da pırıl pırl yaparım ama şu halde öyle tek tek alınca baya uzun sürer heralde ,hgerçi bende çok yok ,hem kumralım,hemde hep ağda yaptığım için biraz azaldı gibi ama dudaklar fena yanii...ayy hiç düşünmüyüm ,kuaföre bırakıyım ben en iyisiii
bu arada unutmakmıı ...hiiiç sanmıyorum,hatta sen ekler eklemez ,kopyalayıp arşivime atar arar ara bakıp gülerdim hihihihihihihi..hainmiyim neyiimm??
kızlar nasılsınız ben bugün englısh homeden bebeğime nevresim takımı aldım hemde çok uyguna 35 tlden 18 e düşmüş bide kendime nevresim takımı aldım oda 30 tlye bide kanzdan bebeğime 44 tlden 14 tlye gömlek düşmüş aldım baya alışveriş yaptım geldim resmini sonra çeker koyarım..
abooo arşive koyacakmışşşvalla ben evlenmeden 3 ay önce sir agdaya başladım ilki kolay olunca devam ettim
hatırlıyorumda 15 yaşımdayken annem alayım dedi bende korka korka yattım kadının önünesürdü agdayı çekmesiyle anneme çok hızlı bir tekme
savurmuştumkadın o günden sonra tövbe etti münüşümle beni başbaşa bıraktı hatta agdayla aldıgımı söylediğim zaman çok şaşırmıştı
ben kuaföre acırım valla şimdi tekme falan atarım oda gider arkada duran makaslara saplanır çocuuumu mapusta dogurmak istemiyom ben
anaaa çok sevdim bu fikri ,peki fiyatlar uygunmu gittinmi senn???hatta beraber gidelim bigğn ?Neomarini geçtikten sonra güzelyalı köprüsünün altında minibüsle felan geliceksen köprünün altında durakta var Ordan alışverişini yapıyosun sonrada köprünün üstünden bi taksi çeviriyosun 2dakkada esenyalı muhtarlığının oraya geliyosun duyguda bi güzel dinlenip mamalar yiyosun
canım ben pendik merkezdetim ,pendorya avm.de vardı english home,belki akşam kocamı kandırabilirim ,ama biraz mahsun durmam gerekevet nevresimlerde &50 indirim var sen nerde oturuyon canım?
aayy ilki hiiç sorma ,benim annem evde şekerle yapardı ,bigün verdi elime hadi yap dedi ,bende girdim banyoya ,önce güzeelce yıkandım ,sonra yapıştırdım ,anaaa çıkmıyoooabooo arşive koyacakmışşşvalla ben evlenmeden 3 ay önce sir agdaya başladım ilki kolay olunca devam ettim
hatırlıyorumda 15 yaşımdayken annem alayım dedi bende korka korka yattım kadının önünesürdü agdayı çekmesiyle anneme çok hızlı bir tekme
savurmuştumkadın o günden sonra tövbe etti münüşümle beni başbaşa bıraktı hatta agdayla aldıgımı söylediğim zaman çok şaşırmıştı
ben kuaföre acırım valla şimdi tekme falan atarım oda gider arkada duran makaslara saplanır çocuuumu mapusta dogurmak istemiyom ben
anaaa çok sevdim bu fikri ,peki fiyatlar uygunmu gittinmi senn???hatta beraber gidelim bigğn ?
canım ben pendik merkezdetim ,pendorya avm.de vardı english home,belki akşam kocamı kandırabilirim ,ama biraz mahsun durmam gerek
aayy ilki hiiç sorma ,benim annem evde şekerle yapardı ,bigün verdi elime hadi yap dedi ,bende girdim banyoya ,önce güzeelce yıkandım ,sonra yapıştırdım ,anaaa çıkmıyooohemen yıkamak suretyle çıktım ,sonra ılık ağdayı keşfettim ,üniv. de yurdun minicik banyolarında bile yaptım,baya rahat ediyorum ..jiletle yapınca 1-2 haftada çamaşırdan çıkıyolaryaa sinir oluyorum resmen ..yok yok iyi böylee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?