- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
Dr browns un biberonunu alıcam ama dar ağızlımı alsam geniş ağızlımı bilemedim geniş ağızlıyı anne göğsüne daha benzer diye tavsiye etmişlerdi
Sizce hangisini almalıyım
Dr browns un biberonunu alıcam ama dar ağızlımı alsam geniş ağızlımı bilemedim geniş ağızlıyı anne göğsüne daha benzer diye tavsiye etmişlerdi
kız gene şekerle yapılan çıkıyo sir kullan yıkamaya çalış bakim ben sir agdanın temizleme yagı oldugunu
bilmiyordum bir gün yaptım baktım çıkmıyo haydiii gir banyoya resmen münüşü çitiledim çıkmıyo sıcak suyla yıkadım sabunlar falan filan 1 saat
sonra çıktı ama mosmor sanki bir yere sıkıştırmıştımallahım kimseye yaşatmasın
ben chicco aldım canım ...bana iyi gibi geldi ,aynı benim şeysime benziyoo ucuu:92::92::92:Dr browns un biberonunu alıcam ama dar ağızlımı alsam geniş ağızlımı bilemedim geniş ağızlıyı anne göğsüne daha benzer diye tavsiye etmişlerdi
yuuuh canoo ..kız onu bilen yağını bilmezmiiikız gene şekerle yapılan çıkıyo sir kullan yıkamaya çalış bakim ben sir agdanın temizleme yagı oldugunu
bilmiyordum bir gün yaptım baktım çıkmıyo haydiii gir banyoya resmen münüşü çitiledim çıkmıyo sıcak suyla yıkadım sabunlar falan filan 1 saat
Bende hiç gitmedim gitmek istiyorum ama bizimkine oraya gidiceğimi söylesem beni eve kitler Dün akşam pendoryaya gittik kipada bebek bezlerinin 1 numarasını görünce aldım hemen bizim burdaki marketlerde 2den başlıyo aynı sıradan tekrar geçiyoduk ben reyonlara doğru bi hamle yaptım fakat adamın refleksleri baya kuvvetliymiş anında koluma yapıştı Senin aldığın şeylerle çocuk 1 sene giyinir dedianaaa çok sevdim bu fikri ,peki fiyatlar uygunmu gittinmi senn???hatta beraber gidelim bigğn ?
aayy ilki hiiç sorma ,benim annem evde şekerle yapardı ,bigün verdi elime hadi yap dedi ,bende girdim banyoya ,önce güzeelce yıkandım ,sonra yapıştırdım ,anaaa çıkmıyooohemen yıkamak suretyle çıktım ,sonra ılık ağdayı keşfettim ,üniv. de yurdun minicik banyolarında bile yaptım,baya rahat ediyorum ..jiletle yapınca 1-2 haftada çamaşırdan çıkıyolaryaa sinir oluyorum resmen ..yok yok iyi böylee...
kızlarrr mother care e gıden varmı bugun indirim var mıııııı
ben chicco aldım canım ...bana iyi gibi geldi ,aynı benim şeysime benziyoo ucuu:92::92::92:
yuuuh canoo ..kız onu bilen yağını bilmezmiiiben çabuk donuyo diye korkuyorum yaaa,ya ben bezi yapıştırmadan donarsaaa:26::26:
kız gene şekerle yapılan çıkıyo sir kullan yıkamaya çalış bakim ben sir agdanın temizleme yagı oldugunu
Sen bi sus yaaa kocam kılıklı hemen erken değilmi diye yazmışsın orayabiberon için erken değilmi :26:ama alayım bi kenarda dursun lazım olcek diyosan anne gögsüne benzeyen olması mantıklı diye düşünüyorum bennn
Gaz yapmıyomuş onun içinDuygucum nasılsın? :)
ben cihicco nun anne göğsüne benzeyeninden bi tane cam aldım. Birde netten nuby dogal dokunus silikon biberon yavas akış sipariş vereceğim
neden özellikle dr brows? merak ettimde :44:
Bi an mağazada mamoşu çıkarıp biberonlarla karşılaştırdığın canlandı gözümdeben chicco aldım canım ...bana iyi gibi geldi ,aynı benim şeysime benziyoo ucuu:92::92::92:
kızlar bende biberon almadım nasıl almalıyım karar veremedim.emzik alcakmısınız. yardımcı olursanız sevinirim
birde hastane çantası hazırlayan varmı. neler koymalıyız bilgisi olan varmı hem kendimiz hemde bebişler için..
ayrıca bugün kızçemin bütün eşyalarını yıkadık yarısını ütüledik yarası yarına kaldı.girip çıkıp bakıyorum şaka gibi geliyo.daha bi heycan ve korku sarıyo insanı ,allah herkeze bu güzel hisleri yaşatsın.....
Bana sorsan sana bebe yağının olmadığı yerde sıvı yağın bile çıkardığını söylerdim Bebe yağım kalmadığı zaman oda yağ buda yağ diyerek denemiştim
Sen bi sus yaaa kocam kılıklı hemen erken değilmi diye yazmışsın orayaBana kalsa 6-7 yaşına kadar olan bütün ihtiyaçlarını karşılarım
Gaz yapmıyomuş onun için
Sen nerelerdesin ne zamandır yoksunnn
Bi an mağazada mamoşu çıkarıp biberonlarla karşılaştırdığın canlandı gözümde
''Bu benzemiyo benimki nin ucu daha sivri bak Bide şunu ver bakıyım''diyerek
kızlar bende biberon almadım nasıl almalıyım karar veremedim.emzik alcakmısınız. yardımcı olursanız sevinirim
birde hastane çantası hazırlayan varmı. neler koymalıyız bilgisi olan varmı hem kendimiz hemde bebişler için..
ayrıca bugün kızçemin bütün eşyalarını yıkadık yarısını ütüledik yarası yarına kaldı.girip çıkıp bakıyorum şaka gibi geliyo.daha bi heycan ve korku sarıyo insanı ,allah herkeze bu güzel hisleri yaşatsın.....
*Ben bugün gittim ama cok az yazlık üründe ve bir kaç kozmetik üründe indirim yapmışlar.alttan citcitli body kısa kollu 5 tl aldım.üstünde 15 tl yazıyordu. Bir de indirimsiz 3'lu cok süslü önlük aldım gezmelik.... Birinin önünde küçük plastik bı ayna var :) 45 tl kuvetler vardı. İkili lastik çarşaf 20 tl'ye düşmüştü 1 modelde...kislik sezondan bir kaç ürün gelmiş kadife tulumlar 50 ila 70 tl arasındaydı.oradan lcw'ye baktım uzun kollu citcitli bodyler 9 tl idi. Yalnız pek ürün kalmamış indirimde...
İyi akşamlar kızlar, ben öğleden sonra topiğe giremedim. Site bakımda dedi sürekli, siz nasıl girdiniz ilginç.. Neyse bir bakayım açılmışmı dedim, yarın görüşmek üzere :)
*
canım adanada magazası var mı? nerde ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?