2011 Ekim Anneleri

Dr browns un biberonunu alıcam ama dar ağızlımı alsam geniş ağızlımı bilemedim geniş ağızlıyı anne göğsüne daha benzer diye tavsiye etmişlerdi
Sizce hangisini almalıyım

biberon için erken değilmi :26:ama alayım bi kenarda dursun lazım olcek diyosan anne gögsüne benzeyen olması mantıklı diye düşünüyorum bennn

Dr browns un biberonunu alıcam ama dar ağızlımı alsam geniş ağızlımı bilemedim geniş ağızlıyı anne göğsüne daha benzer diye tavsiye etmişlerdi

Duygucum nasılsın? :)

ben cihicco nun anne göğsüne benzeyeninden bi tane cam aldım. Birde netten nuby dogal dokunus silikon biberon yavas akış sipariş vereceğim

neden özellikle dr brows? merak ettimde :44:

ben chicco aldım canım ...bana iyi gibi geldi ,aynı benim şeysime benziyoo ucuu:92::92::92:
yuuuh canoo ..kız onu bilen yağını bilmezmiii ben çabuk donuyo diye korkuyorum yaaa,ya ben bezi yapıştırmadan donarsaaa:26::26:

Son düzenleme:
Bende hiç gitmedim gitmek istiyorum ama bizimkine oraya gidiceğimi söylesem beni eve kitler Dün akşam pendoryaya gittik kipada bebek bezlerinin 1 numarasını görünce aldım hemen bizim burdaki marketlerde 2den başlıyo aynı sıradan tekrar geçiyoduk ben reyonlara doğru bi hamle yaptım fakat adamın refleksleri baya kuvvetliymiş anında koluma yapıştı Senin aldığın şeylerle çocuk 1 sene giyinir dedi ama bana sorsa hiç bişey almadım bir sürü eksiğim var derim
Sen ne zaman gitmeyi düşünüyosun hiç bişey almıycak olduğuma gerçekten inanırsa gelebilirim

bu senaryo bana hiç yabancı gelmedi sanki aynı durumu yaşamış gibiyim

kızlarrr mother care e gıden varmı bugun indirim var mıııııı

Ben bugün gittim ama cok az yazlık üründe ve bir kaç kozmetik üründe indirim yapmışlar.alttan citcitli body kısa kollu 5 tl aldım.üstünde 15 tl yazıyordu. Bir de indirimsiz 3'lu cok süslü önlük aldım gezmelik.... Birinin önünde küçük plastik bı ayna var :) 45 tl kuvetler vardı. İkili lastik çarşaf 20 tl'ye düşmüştü 1 modelde...kislik sezondan bir kaç ürün gelmiş kadife tulumlar 50 ila 70 tl arasındaydı.oradan lcw'ye baktım uzun kollu citcitli bodyler 9 tl idi. Yalnız pek ürün kalmamış indirimde...

kızlar bende biberon almadım nasıl almalıyım karar veremedim.emzik alcakmısınız. yardımcı olursanız sevinirim
birde hastane çantası hazırlayan varmı. neler koymalıyız bilgisi olan varmı hem kendimiz hemde bebişler için..

ayrıca bugün kızçemin bütün eşyalarını yıkadık yarısını ütüledik yarası yarına kaldı.girip çıkıp bakıyorum şaka gibi geliyo.daha bi heycan ve korku sarıyo insanı ,allah herkeze bu güzel hisleri yaşatsın.....

cahillik işte biri demişti sir acıtmıyo diye ama yagını dememişti o gün pek bir anmıştım arkadaşı sir bez ile kullanılmıyor sürüp elinle çekiyorsun

Bana sorsan sana bebe yağının olmadığı yerde sıvı yağın bile çıkardığını söylerdim Bebe yağım kalmadığı zaman oda yağ buda yağ diyerek denemiştim
biberon için erken değilmi :26:ama alayım bi kenarda dursun lazım olcek diyosan anne gögsüne benzeyen olması mantıklı diye düşünüyorum bennn
Sen bi sus yaaa kocam kılıklı hemen erken değilmi diye yazmışsın oraya Bana kalsa 6-7 yaşına kadar olan bütün ihtiyaçlarını karşılarım
Duygucum nasılsın? :)

ben cihicco nun anne göğsüne benzeyeninden bi tane cam aldım. Birde netten nuby dogal dokunus silikon biberon yavas akış sipariş vereceğim

neden özellikle dr brows? merak ettimde :44:
Gaz yapmıyomuş onun için
Sen nerelerdesin ne zamandır yoksunnn
ben chicco aldım canım ...bana iyi gibi geldi ,aynı benim şeysime benziyoo ucuu:92::92::92:
Bi an mağazada mamoşu çıkarıp biberonlarla karşılaştırdığın canlandı gözümde
''Bu benzemiyo benimki nin ucu daha sivri bak Bide şunu ver bakıyım''diyerek

Son düzenleme:

ohh hamarat kadınnn maşallahhhçok güzel bir duygu değilmi o minicik şeyleri ütülemekkkk
ben çantamı hazırladım bir kaç eksigim kaldı o kadar koyduklarımm

bebiş için;
hastane çıkışı
2 tk zıbın
bez
battaniye

benim için ;
gecelik pijama
ped
dış fırçası macun tarak
gögüs pedi
emzirme sütyeni
çamasır terlik kıyafet bunlar eksiğimiz

ben çantayı gereksiz şeylerle doldurmak istemedim

Anladım canımm. Buralardayım girip okuyup çıkıyorum :)) genelde yorum yazmıyorum :)

ben çıkıyorum kızlar iftardan sonra gelecek kociş söyle bi yüricez 2-3 insan yüzü görem
haydin ben kaçtım iyi akşamlarrrr

bak bu listede baya bişeyler var gereksiz olduğunu düşündüğün şeyleri kendince elersin
DOĞUM ÇANTANIZDA NELER OLMALI?
Sizin İçin,
. Hamilelik ve doğum çizelgeniz ve doktor kontrollerinin bulunduğu dosya
. 2 adet gecelik
. 2 adet sabahlık , hırka ya da şal
. 1 adet terlik
. 2 adet pijama
. 5 adet kilot – atlet, 3 adet sütyen
. 3 çift çorap
. 3 adet el-yüz havlusu
. lohusa tacı / toka , . saç fırçası / tarak
. deodorant
. ruj
. yüz kremi
. bepanthol
. diş fırçası / diş macunu
. sabun / sıvı sabun
. hijyenik ped / doğum sonrası pedi - Hasta Bezi
. göğüs pedi – göğüs ucu için krem
. kutu mendil , . ıslak mendil
. kitap
. fotoğraf makinesi / film , . kamera / kaset
. bloknot / kalem
. telefon / şarj cihazı / telefon rehberi
. sigorta dosyası
. kolonya
. Kirli Torbası
. Pike Takımı
BEBEK İÇİN
2 tane bady (Mevsime göre kisa veya uzun kollu)
2 tane tulum
2 tane çorap
2 tane agiz mendili
2 tane pijama alti
2 tane sapka ve eldiven
2 takim kiyafet (zibin takimi, pijama takimi, patigi, basligi vs)
Yelek ve hirka
Battaniye
10 tane bebek bezi-alt açma yatağı
Pamuk-su ya da unibaby yenidoğan
Araba koltugu/ana kucagi veya portbebe
Havlu
2 tane önlük
2 tane yelek
2 adet Patik
Biberon
Çarşaf
Benim bu cuma kontrolüm var Allah kısmet ederse kontrolden sonra hazırlıycam çantamı

Son düzenleme:
İyi akşamlar kızlar, ben öğleden sonra topiğe giremedim. Site bakımda dedi sürekli, siz nasıl girdiniz ilginç.. Neyse bir bakayım açılmışmı dedim, yarın görüşmek üzere :)

*
canım adanada magazası var mı? nerde ki

İyi akşamlar kızlar, ben öğleden sonra topiğe giremedim. Site bakımda dedi sürekli, siz nasıl girdiniz ilginç.. Neyse bir bakayım açılmışmı dedim, yarın görüşmek üzere :)

evet hanzade yaa işyerindende evdende giremedim topiğe sürekli site bakımda dedi. acaba açılıyormu diye denedim oldu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…