2011 Ekim Anneleri

kızlar az önce 2 kere sağ kasıgımdan sancılandım kitlenip kaldım ama eşim yattıgı yerden ne oldu dedi kalkıp ilgilenmedi mikroppp
su getireyimmi dedi istemez dedim dönüp demezmi ya sen bugun niye şike olayını izlemedin töbe töbeee şimdi uyuyor
yastıgı kafasına bastırsam ne olur kiiii

selam kızlar, gündüz vi ara vaktim vardı gireyim dedim ama bitmek bilmez bi bakıma denk geldim.. herkes iyi sanırım

çok teşekkür ederim 10 hafta sonra inşallah:)bu arada ben bugün 29+3 oldum aramızda 1 gün var senle galiba:)doğum tarihi cumhuriyet bayramı mı gösteriyo senin?:)

evet canım cumhuriyet bayramını gösteriyor sat'a göre ama son gittiğimizde doktorum sezeryan istersen 13 ekim, normal de 17 ekim'den sonra dedi. bakalım ne zaman gelecek paşam

süper hafiza valla : ) denizci istiyordum önce ama bu aralar etrafımda çok hamile arkadaşım var (çoğu da erkek bebek bekliyor), nerdeyse hepsi aynı takımın ufak tefek farklı aksesuarlı şekillerini alınca ben değişik olsun istedim. babamız da koyu galatasaraylı olunca aslanlı bi model yaptırdık : ) bu arada zeki mobilya'dan aldık mobilyaları.

kızlarrr mother care e gıden varmı bugun indirim var mıııııı

mini etekcim biraz geç oldu ama evet vardı indirim. genelde tekstil ve kozmetikdeydi. ben ne zamandır almayı düşündüğüm uyku tulumunu ve nevresim takımını aldım.. geçen hafta alacaktım allahtan almamışım %50 indirimli aldım : )

sanseecim çok da yeme hurma.1 hurmada yaklaşık 200 kalori var. yani 1 paket çikolatadan fazla. 2şer 3er yersen son aylarda gereksiz kilo yüklemiş olacaksın kendine..

bugünlerde kocalara bişeyler oldu galiba ya. benim melek gibi kocam bile bu akşam arabayla eve dönerken "çukurlara dikkat et hayatım, zeten çok sıkıştım, sen de girince kendimi zor tutuyorum" deyince, "ben mi açtım çukurları" dedi. kalakadım öylece.. o da mı doğum stresine girdi ne..

valla aglayacaktım gözlerim doldu ama tuttum kendimi daha dogurmadan böyle olurlarsa logusa döneminde ayvayı yidik heee

valla aglayacaktım gözlerim doldu ama tuttum kendimi daha dogurmadan böyle olurlarsa logusa döneminde ayvayı yidik heee

hemen konuşmak istemedim ama bu hafta sonu alıp karşıma konuşucam. tamam anlıyorum babalar da strese giriyorlar ama bu çocuğu ben doğurucam bana ona göre davran diycem. yoksa dediğin gibi doğumdan sonra lahusa döneminde hiç çekemem valla

yslzytn ve domatesli_ pilav, odalarınız ve cicileriniz çoook güzel.Allah sağlıkla huzurla kullandırmak nasip etsin bebişlerinizle beraber.:)

duygu7785, hamilelikte çok yakışmış sadece göbek ne güzel.cicilerinizi de güle güle kullanın.

aynen ben de yorulunca çok ayakta kalınca bebeğim daha az hareket ediyor.resmen pusuyo içerde ancak yatınca dinlenince hareketleniyo iice.:26:

ggolge cicilerinizi güle güle kullanın inşallah çook güzeller :)

cilekliprenses,sensen80 ve hesraa bebeklerinize kocamann maşallah bizden.

buarada kızlar azmettim hasta hasta geçmişi okudum. hasta derken grip oldıum maleseff :2:
çok kötü değilim ama iyi de değilim.inşallah ilerlemez.

GÜNAYDINNNNNNNNNNN MELEKLERİN ANNELERİ
Bugün erken kalktık kızımla çünkü gitmemiz gereken bi yer var yoksa hala mışıl mışıl uyuyo olurduk
Teyzelere güzel bi gün dileyip öyle gitmek istedik :79:

günaydın annecikler ve bebişleriiii.................. kızlar bu arada göğüs uçlarınız acıyormu...benimki çok acıyor ya

henuz hıcbırınız hayat belırtısı gostermemısken ve ben sabah 4te yatmısken ve canı cıkası sıvrı sınekler yuzunden 7 :30 da kalkmısken ve deeeeeeeeeeeeeeeee daha henuz kargalar bıle kahvaltı yapmamısken bu basıma gelenler hak mı revamı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:84::84::84::84::84::84::84:

he bu arada dun bızım kocısle tanısma yıldönumumuzmuş..aksam ıftar ıcın davetlıydık yoldayken bugun bızım ıcın onemlı bır gun askım dedı..düşünüyorum düşünüyorum ne oldugunu hatırlayamadım bı turlu derken esım bön bön bakındığımı gorunce ne oldugunu soyledı..

neyse donuste kutlamak ıcın bıseyler alıp evımıze geldık..cayımızı koyduk ................sonra bıraz yuruyus yapalım dıyerek dısarı cıktık..gece 12 30 u gecıyordukı evımıze gelmıstık..

baygın bır haldeyatıpta sadece 3:30 saat uyuyabılmek ne kotu bısey ya..bızden boyle kızlar..

günaydın annecikler ve bebişleriiii.................. kızlar bu arada göğüs uçlarınız acıyormu...benimki çok acıyor ya

gunaydın canım..benımkınde acı yok ama halıhazırda akan garıp seffaf bır sıvı var..goguslerın süt doldugu ıcın acıyor olmalı muhtemelen ...

gunaydın canımmmtek gozumuz kapalı tek gozumuz acıkta olsa bızde danacıgımla sıze guzel bır gun dılerız..

valla büyümedi galiba hala aynı sğtyenlerimi giyiyiorum...sütüm olmayacakmı acaba

valla canım ben hamıle kalıpta memıslerı buyumeyen hıc gormedım..ama bellı de olmaz yanı memısın buyumesıyle sut fazla olur dıye bır kaıde varmı kı?sanmam nıce buyuk goguslunun sutu yetmez..kucuk goguslununn bol olur..sansa artık dogunca gorcez..benım en basından buyumeye basladı eskı halıne nazaran cıddı buudu hatta..bılemedım sımdı..:44:

Günayyddınnn güzel annişlerrrrrrr biz bugün 30. Haftaya başlıyoruzzz çokk mutluyuzzzz hemen gidip 30.haftadakı gelısmelerı okucazz aam önce buraya yazcaz kızımla

kızlar benım kızım çokk hareketlı bazenn tamam dıyorum cıldım şurdan yırtılcakk durmuyo o bacakları nasıl hareket edıyorsa maşalah güçlü kuvvetlı vuruyorr ve gerdırıyor karnımı suyu fazla ondanmı bu rahat hareketler acaba

dün akşammm bizde gittik kocişle mothercare e ve 4 gündür zaten indirim varmışş ben sadece dün sanmıştım ve dün de son günüymüşş

kızıma o sarılı hayvan figürlü yorgan yastık kılıfı (2 li ) çarşaf(2 li) almıştım gecen ay bu ayda yorgan yüzü ve tam boy yan korumalıgını aldım yanii pembe düşünürken sarılı almış oldum

cihıcconun burun aspıratörünü aldım
3 lü o kare havlulardan aldım 3 ü 35 tl di
kızıma önlükler aldım bırı gömlek yakası gıbı duruyor şık
kuvete takılan banyo termometresı oda sıcaklıgı ölçen bır derece
bir tane pijama altı
birde kulak çubuğu aldımm

ama etıket fıyatları değil ındırımden öncekı fıyatların gecıldıgı 2-3 ürün var bugun gıdıp onu düzeltırıcem

yok öle yağma

iyi yapmışsın canım sarılı olan nevresım takımınmı aldın canım güle güle kullansın yavrunn

kızlar şu burun aspiratörü işi beni çok tiksindiriyor ya.....
3 tipi var 1 i elle pompalı olanlar çok tavsiye edeni yok, diğeri uzun jortum var ucunda ağzınla çekiyorsun, diğeri ise ucunu ekeltrik süpürgesine bağlıyorsun.... ay üçüde beni çok tiksindiriyor

kesınlıkle pompalı olan dıyorum diğerlerıı bana da iğrençç geldııı

elektrık süpürgesını hıc duymamıstım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…