- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
çok teşekkür ederim 10 hafta sonra inşallah:)bu arada ben bugün 29+3 oldum aramızda 1 gün var senle galiba:)doğum tarihi cumhuriyet bayramı mı gösteriyo senin?:)
çok güzel olmuş canım.güle güle kullanın inşallah. modelide güzelmiş. ben sanki senin denizci modeli ısmarladığını düşünüyordum,aklımda öyle kalmış. birde demirkapıda hangi mobilyacıya ısmarladınız siz? firma adı neydi? sakıncası yoksa tabiki
kızlarrr mother care e gıden varmı bugun indirim var mıııııı
kızlaaaarr.....fazla muhabbet olmamış bugün ,ee bende yoktum tabiii....
ayyy çok yorgunum been ,biliyosunuz kontrole gitcektim aile hekimine,neyse gittim ,kalp atışı çok iyiydi bebeğimin ,ama benim tansiyonum ve nabzım biraz fazla çıktı ,sonra striple idrar tahlilime baktılar ,protein çıktı ,aile hekimi dediki hemen doktorunla görüş bu tehlikeli olabilir dedi ,niyeyse anlamadım ,sonra aradım ,dr.umun asistanıyla konuştum ,dediki hemen gel sana normal idrar tahlili yapalım ,kalktım alel acale dr.a gittim ,dr,doğumdaydı ,neyse tahlil neyin yaptırdımm ,sonucuda aldım ,1 saat sıra belkedikten sonra dr.um ,idrarımda iltihapve protein olmadığını söyledi ,yani striple ölçülen yanlışmış ,zaten yapan kızada pek güvenmemiştim ..yalnız dr um dediki tuzu kes artık baya şişmişin dedi ,bol su iç ,bu sıcaklarda dışarı çıkma dedi,tansiyon ve nabzın yüksek çıkmasınada ödemden dedi:26::26::26:gerçekten ellerim ,ayaklarım çok şişti bugün ,normalde gün içinde inerdi,ama inmediler ..tuzu bırakmak çok zor olacak
bu arada hurma yemeye başladım ben ,hergünde devam etmek istiyorum ,aralarda 2 şer 3 er yiyorum,4-5 tane yeter günde dimi abartmıyım:86::86::86:
kızlar az önce 2 kere sağ kasıgımdan sancılandım kitlenip kaldım ama eşim yattıgı yerden ne oldu dedi kalkıp ilgilenmedi mikroppp
su getireyimmi dedi istemez dedim dönüp demezmi ya sen bugun niye şike olayını izlemedintöbe töbeee şimdi uyuyor
yastıgı kafasına bastırsam ne olur kiiii
bugünlerde kocalara bişeyler oldu galiba ya. benim melek gibi kocam bile bu akşam arabayla eve dönerken "çukurlara dikkat et hayatım, zeten çok sıkıştım, sen de girince kendimi zor tutuyorum" deyince, "ben mi açtım çukurları" dedi. kalakadım öylece.. o da mı doğum stresine girdi ne..
valla aglayacaktım gözlerim doldu ama tuttum kendimi daha dogurmadan böyle olurlarsa logusa döneminde ayvayı yidik heee
çok geçmiş olsun edutçum, benim oğlumda yorulduğumda hareketsiz oluyor çoğunlukla oturuncada çok şşükür oturdun dercesene tepiyorbu arada fazla eksiğinde kalmamış ne güzel benimde oturup son bi liste hazırlamam lazım
günaydın annecikler ve bebişleriiii.................. kızlar bu arada göğüs uçlarınız acıyormu...benimki çok acıyor ya
GÜNAYDINNNNNNNNNNN MELEKLERİN ANNELERİ
Bugün erken kalktık kızımla çünkü gitmemiz gereken bi yer var yoksa hala mışıl mışıl uyuyo olurduk
Teyzelere güzel bi gün dileyip öyle gitmek istedik:79:
gunaydın canım..benımkınde acı yok ama halıhazırda akan garıp seffaf bır sıvı var..goguslerın süt doldugu ıcın acıyor olmalı muhtemelen ...
bende büyüme ve o sıvıdan yok.....sadece acıyor
nasıl yanı hıc buyumedımı ?:44:
valla büyümedi galiba hala aynı sğtyenlerimi giyiyiorum...sütüm olmayacakmı acaba
dün akşammm bizde gittik kocişle mothercare e ve 4 gündür zaten indirim varmışş ben sadece dün sanmıştım ve dün de son günüymüşşben bugün gittim ama cok az yazlık üründe ve bir kaç kozmetik üründe indirim yapmışlar.alttan citcitli body kısa kollu 5 tl aldım.üstünde 15 tl yazıyordu. Bir de indirimsiz 3'lu cok süslü önlük aldım gezmelik.... Birinin önünde küçük plastik bı ayna var :) 45 tl kuvetler vardı. Ikili lastik çarşaf 20 tl'ye düşmüştü 1 modelde...kislik sezondan bir kaç ürün gelmiş kadife tulumlar 50 ila 70 tl arasındaydı.oradan lcw'ye baktım uzun kollu citcitli bodyler 9 tl idi. Yalnız pek ürün kalmamış indirimde...
selam kızlar, gündüz vi ara vaktim vardı gireyim dedim ama bitmek bilmez bi bakıma denk geldim.. Herkes iyi sanırım
Evet canım cumhuriyet bayramını gösteriyor sat'a göre ama son gittiğimizde doktorum sezeryan istersen 13 ekim, normal de 17 ekim'den sonra dedi. Bakalım ne zaman gelecek paşam
Süper hafiza valla : ) denizci istiyordum önce ama bu aralar etrafımda çok hamile arkadaşım var (çoğu da erkek bebek bekliyor), nerdeyse hepsi aynı takımın ufak tefek farklı aksesuarlı şekillerini alınca ben değişik olsun istedim. Babamız da koyu galatasaraylı olunca aslanlı bi model yaptırdık : ) bu arada zeki mobilya'dan aldık mobilyaları.
Mini etekcim biraz geç oldu ama evet vardı indirim. Genelde tekstil ve kozmetikdeydi. Ben ne zamandır almayı düşündüğüm uyku tulumunu ve nevresim takımını aldım.. Geçen hafta alacaktım allahtan almamışım %50 indirimli aldım : )
sanseecim çok da yeme hurma.1 hurmada yaklaşık 200 kalori var. Yani 1 paket çikolatadan fazla. 2şer 3er yersen son aylarda gereksiz kilo yüklemiş olacaksın kendine..
kızlar şu burun aspiratörü işi beni çok tiksindiriyor ya.....
3 tipi var 1 i elle pompalı olanlar çok tavsiye edeni yok, diğeri uzun jortum var ucunda ağzınla çekiyorsun, diğeri ise ucunu ekeltrik süpürgesine bağlıyorsun.... ay üçüde beni çok tiksindiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?