2011 Ekim Anneleri

Kızlar günaydın ben siteye giremiyorum bakımda diyor sürekli. Burayada şimdi eski konulardan felan 1 saat uğraşarak girdim. Sizde de problem oluyormu?

kesınlıkle pompalı olan dıyorum diğerlerıı bana da iğrençç geldııı

elektrık süpürgesını hıc duymamıstım da

ben çok güldüm ona....ucunda aparat gücü düşürüyormuş ama videosu vardı tanıtım kusacaktım izleyenedim....pompalı olanlar canını yakıyormuş öfffff.sümkür desem olmazmı:)

günaydın güzel anneler herkeze güzel bi gün diliyorum.
bişey sormak istiyorum ben temel bakım için sebamed seti almak istiyorum,fiyatı 90 tl fiyatı bana biraz çok geldi,sizce nasıl normal mi alan varmı.(setin içinde sadece dört ürün var şampuan,pişik kremi,sabun,birde losyon)

ben 1 tane dr. brown cam olan bibetronunu aldım, 1 tanede chicco silikon emzik aldım...kullanırmıyım bilmem

GÜNAYDIN PITIRCIKLARIN ANNELERİ
bu gün işe 1 saat geç kaldım uyuyakalmışım maalesef gece eşime güzel bir sofra hazırlayım diye çabaladım durdum sonra uyku tutmadı sabaha karşı bir uyumuşum sonuç bu çok utandım gerçi kimse bir şey demedi ama geç kalmak benim doğamda yok

bak bakkk iftar davetine gitmişler bir de arkadaşım çevrem yok diyor kız ankara benim memleketim aşiret gibi akrabam var daha anacımla ablamdan başkası iftara çağırmadı off çok derliyim niye kimse beni iftara çağırmıyor oysa ki ben her gün birine gitmek istiyorum

Günaydınlarr.
Kızlar sabah sabah KK ya sinir oldum yahuu. Normalde chrome tarayıcı kullanıyorum. Dün akşamdan beri site bakımda diye beni girdirmiyor. Bugün sabah şu saate kadar da girdirmedi. 35 günden geriye sayıyor Eyvah dedim, 35 gün napıcam ben Bi kere bu süre de Nejla bilem doğurablir didim:84:
Sonra explorer da şansımı deneyim dedim ve açtıııı.
Niye tarayıcıya göre işlem yapıyo bu KK yaaa? Bu tarayıcıda smile lar güsel görünmüyooorr.

internetten baksana 50 küsüre vardı ebebekte bile 73 ya 90 çok pahallı geldi

bana biraz pahalı geldi canım yaa hem içindeki ürün az bizim burda bir toptan markette hesaplatmıştım fiyatlarını bütün bebek ürünleri dahil hem de en büyükleri 72 liraydı

ben çok güldüm ona....ucunda aparat gücü düşürüyormuş ama videosu vardı tanıtım kusacaktım izleyenedim....pompalı olanlar canını yakıyormuş öfffff.sümkür desem olmazmı:)

hahaa alemsın canım yaaa bizim yasındakı yeğen daha yenı öğrenıyoo sümkürmeyii

iyiki o vıdeo yu görmemısım

canım bak bır arkadaş

BEBEK BANYO VE BAKIM RNLER| AKSESUARLAR | Avantajl runler.Com - Chicco,Kraft,Graco,Babymax,Jenny,Nuk,Nuby,BebeDor,Lansinoh,Bebefox,Kom,Sharin,Altan,Nilfer,Aqua,Bali | Anne,Bebek,bebek arabalari,ocuk Koltuu,Bebek Bakm,Bebek rnleri,Bebek Arabas,OyuncaK

bu sıteyı önermıstı bende lansınohları burdan alcam baya uygun görünüyor burdan bak ıstersenn baya uygun

valla bana büyümüş gelmiyor...elbiselerime dar geliyor ama sütyenlerde sorun yok.....sadece uçları çok çıktı ve koyu bölge daha koyu oldu...bide acıyor

Günayydıınn Hepimize iyi bir gün diliyorum fıstıklar.

Nefes alamıyorum bugüünnn. sol kaburgam da haftasonundan beri batıyor. Rapor günüm yaklaştıkça mızmızlanmalarım arttı :) Sizler iyisinizdir umarım. Sizi ve bebişlerinizi öpüyorum kendinize iyi bakın. mmucks

eytçim teşekkür ederim canım ben öyleyim tatlım habersiz geleni içeri almıyorum
hay Allah ya hayır olsun inşallah sen nasılsın herşey yolundamı özledimm

Bizde oğlumla seni özledik teyzesi. Yakın bir zamanda yapalım bir İstanbul buluşması

aaaa işte bende de öyle oluyor. Tarayıcı değiştirmek aklıma gelmemişti.

ayy onlardan bende pek haz etmıyorum..bır şişe serum alıcam sureklı onu damlatıp temızlemeye calısıcam ..guc yetıremezsem pompalı olandan alırım herlde..alırmıyım kı..

kuzum ıftar yemegını esımın cemaattekı arkadasları vermıs..cevre benım cevrem degıl,burda cevre yapmak pekte mumkun degıl zaten ..mecbur gıttık..ben cok sıtres oluyorum davet aldıgımızda..herseyı yemıyorum yıyemıyorum ve bunu ev sahıbıne anlatırken de cok bunalıyorum..evde kalmak bana en akıllısı gelıyor..

ben bakım urunu olarak pişik kremı yerıne saf zaytınyagı kullanıcam(ınanılmaz saglıklı ve faydalı,pişigın p sını bulamazsınız) ,yıne sabun olarak zeytınyagı sabunu kullanmayı dusunuyorum(bebeklerde cok methını duydum)..

benim sol kaburgam sürekli ağrıyor ve uyuşuyor bende üşüttüm sanıyordum

Ya ben çok kötüyüm bu arada yaaa.
Dün eşime sahur hazırlamaya kalktım 3 te. 5 e kadar ağrıdan uyuyamadım. Hani siz diyordunuz ya etlerim ağrıyor diye. İşte benimde tüm gece ve hala etlerim ağrıyor. Belimin ağrısı yine başladı.Üzerimden tır geçmiş gibi hissediyorum.
Evime gitmek istiyoruuuuum

bana biraz pahalı geldi canım yaa hem içindeki ürün az bizim burda bir toptan markette hesaplatmıştım fiyatlarını bütün bebek ürünleri dahil hem de en büyükleri 72 liraydı

kızlar yanlış htırlamıyorsam eğer havuzlu handa 49 tl çantalı 1 ay önce gitmişttttmmmmm

benımde çarpıntım var şuanda kolumu kaldırcak halim yok derın nefes te alamıyorum sankii içim geçer gibi oluyor

kızlar ya kımdı avantajlı ürünlerden sipariş verenn ürünler eline ulaştı mııı

günaydııııngünaydınnnnnn herkese mutlu salılar o ne demekse:)))[/COLO

turşummmmmmm geldim nihayet odamızı beyenmene sevindik teyzesi sen nasılsın bambamla çakılım nasıllar

iyi cnm çok şükür yuvarlanıp gidiyoruzzzzzz:)))))

cnm bende d.browns un şu gazı önleyen biberonlarından aldım ucu da anne göğsüne yakın

Aaaa sende mi Deniiiiz. Mızmızlanmalrımız had safhada nedense. Ya şu rapor günleri bi gelseydi.,
Züeleyhaaa, bugün senin son günündü dimiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…