kesınlıkle pompalı olan dıyorum diğerlerıı bana da iğrençç geldııı
elektrık süpürgesını hıc duymamıstım da
kızlar bende biberon almadım nasıl almalıyım karar veremedim.emzik alcakmısınız. yardımcı olursanız sevinirim
birde hastane çantası hazırlayan varmı. neler koymalıyız bilgisi olan varmı hem kendimiz hemde bebişler için..
ayrıca bugün kızçemin bütün eşyalarını yıkadık yarısını ütüledik yarası yarına kaldı.girip çıkıp bakıyorum şaka gibi geliyo.daha bi heycan ve korku sarıyo insanı ,allah herkeze bu güzel hisleri yaşatsın.....
henuz hıcbırınız hayat belırtısı gostermemıskenve ben sabah 4te yatmısken ve canı cıkası sıvrı sınekler yuzunden 7 :30 da kalkmısken ve deeeeeeeeeeeeeeeee daha henuz kargalar bıle kahvaltı yapmamısken bu basıma gelenler hak mı revamı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:84::84::84::84::84::84::84:
he bu arada dun bızım kocısle tanısma yıldönumumuzmuş..aksam ıftar ıcın davetlıydık yoldayken bugun bızım ıcın onemlı bır gun askım dedı..düşünüyorum düşünüyorum ne oldugunu hatırlayamadım bı turlu derken esım bön bön bakındığımı gorunce ne oldugunu soyledı..
neyse donuste kutlamak ıcın bıseyler alıp evımıze geldık..cayımızı koyduk................ sonra bıraz yuruyus yapalım dıyerek dısarı cıktık..gece 12 30 u gecıyordukı evımıze gelmıstık..
baygın bır haldeyatıpta sadece 3:30 saat uyuyabılmek ne kotu bısey ya..bızden boyle kızlar..
günaydın güzel anneler herkeze güzel bi gün diliyorum.
bişey sormak istiyorum ben temel bakım için sebamed seti almak istiyorum,fiyatı 90 tl fiyatı bana biraz çok geldi,sizce nasıl normal mi alan varmı.(setin içinde sadece dört ürün var şampuan,pişik kremi,sabun,birde losyon)
bişey sormak istiyorum ben temel bakım için sebamed seti almak istiyorum,fiyatı 90 tl fiyatı bana biraz çok geldi,sizce nasıl normal mi alan varmı.(setin içinde sadece dört ürün var şampuan,pişik kremi,sabun,birde losyon)
ben çok güldüm ona....ucunda aparat gücü düşürüyormuş ama videosu vardı tanıtım kusacaktım izleyenedim....pompalı olanlar canını yakıyormuş öfffff.sümkür desem olmazmı:)
valla canım ben hamıle kalıpta memıslerı buyumeyen hıc gormedım..ama bellı de olmaz yanı memısın buyumesıyle sut fazla olur dıye bır kaıde varmı kı?sanmam nıce buyuk goguslunun sutu yetmez..kucuk goguslununn bol olur..sansa artık dogunca gorcez..benım en basından buyumeye basladı eskı halıne nazaran cıddı buudu hatta..bılemedım sımdı..:44:
eytçim teşekkür ederim canımben öyleyim tatlım habersiz geleni içeri almıyorum
hay Allah ya hayır olsun inşallahsen nasılsın herşey yolundamı özledimm
Günaydınlarr.
Kızlar sabah sabah KK ya sinir oldum yahuu. Normalde chrome tarayıcı kullanıyorum. Dün akşamdan beri site bakımda diye beni girdirmiyor. Bugün sabah şu saate kadar da girdirmedi. 35 günden geriye sayıyorEyvah dedim, 35 gün napıcam ben Bi kere bu süre de Nejla bilem doğurablir didim:84:
Sonra explorer da şansımı deneyim dedim ve açtıııı.
Niye tarayıcıya göre işlem yapıyo bu KK yaaa? Bu tarayıcıda smile lar güsel görünmüyooorr.
ayy onlardan bende pek haz etmıyorum..bır şişe serum alıcam sureklı onu damlatıp temızlemeye calısıcam ..guc yetıremezsem pompalı olandan alırım herlde..alırmıyım kı..kızlar şu burun aspiratörü işi beni çok tiksindiriyor ya.....
3 tipi var 1 i elle pompalı olanlar çok tavsiye edeni yok, diğeri uzun jortum var ucunda ağzınla çekiyorsun, diğeri ise ucunu ekeltrik süpürgesine bağlıyorsun.... ay üçüde beni çok tiksindiriyor
GÜNAYDIN PITIRCIKLARIN ANNELERİ
bu gün işe 1 saat geç kaldım uyuyakalmışım maalesef gece eşime güzel bir sofra hazırlayım diye çabaladım durdum sonra uyku tutmadı sabaha karşı bir uyumuşum sonuç bu çok utandım gerçi kimse bir şey demedi ama geç kalmak benim doğamda yok
bak bakkk iftar davetine gitmişler bir de arkadaşım çevrem yok diyor kız ankara benim memleketim aşiret gibi akrabam var daha anacımla ablamdan başkası iftara çağırmadı off çok derliyim niye kimse beni iftara çağırmıyor oysa ki ben her gün birine gitmek istiyorum
GünayydıınnHepimize iyi bir gün diliyorum fıstıklar.
Nefes alamıyorum bugüünnn. sol kaburgam da haftasonundan beri batıyor. Rapor günüm yaklaştıkça mızmızlanmalarım arttı :) Sizler iyisinizdir umarım. Sizi ve bebişlerinizi öpüyorum kendinize iyi bakın. mmucks
kızlar günaydın ben dün mothecareden % 50+%25 lik indirim olan reyondan 3 parça şey aldım...% 50 olan reyonda pek bi şey yoktu..kızlarrr mother care e gıden varmı bugun indirim var mıııııı
bana biraz pahalı geldi canım yaa hem içindeki ürün az bizim burda bir toptan markette hesaplatmıştım fiyatlarını bütün bebek ürünleri dahil hem de en büyükleri 72 liraydı
turşummmmmmm geldim nihayetodamızı beyenmene sevindik teyzesi sen nasılsın bambamla çakılım nasıllar
kızlar bende biberon almadım nasıl almalıyım karar veremedim.emzik alcakmısınız. yardımcı olursanız sevinirim
birde hastane çantası hazırlayan varmı. neler koymalıyız bilgisi olan varmı hem kendimiz hemde bebişler için..
ayrıca bugün kızçemin bütün eşyalarını yıkadık yarısını ütüledik yarası yarına kaldı.girip çıkıp bakıyorum şaka gibi geliyo.daha bi heycan ve korku sarıyo insanı ,allah herkeze bu güzel hisleri yaşatsın.....
GünayydıınnHepimize iyi bir gün diliyorum fıstıklar.
Nefes alamıyorum bugüünnn. sol kaburgam da haftasonundan beri batıyor. Rapor günüm yaklaştıkça mızmızlanmalarım arttı :) Sizler iyisinizdir umarım. Sizi ve bebişlerinizi öpüyorum kendinize iyi bakın. mmucks
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?