2011 Ekim Anneleri

kızlar yanlış htırlamıyorsam eğer havuzlu handa 49 tl çantalı 1 ay önce gitmişttttmmmmm

yok kuzum ya o ya chicco ya da nivea dır ben sebamedin çantalı bakım setini hiç bir yerde görmedim ben de sebamed alıcam demiştim ama chicco aldım 49 liraya çantalı
bu arada kızlar size bir uyarı chicco nun bakım setindeki şampuanı yeni doğmuş bebeğe kullanmayın dedi satıcı onun ph ı yüksekmiş onun yerine ilk ay için hassas ciltler için şampuan alıcakmışız aklınızda bulunsun...

yok kuzu plastik bir çanta daha doğrusu böyle makyaj çantası gibi bir çantanın içinde olanı var sebamedin....ben şampuanı e bebekten organicare aldım....hatta yağınıda ordan alıcam galiba.....internet sitesi var oku istersen bana çok güven,lir geldi

senin iyi bir haftasonu tatiline ihtiyacın var kuzum ayaklarını uzatıp yatıcaksın top patlasa kalkmayacaksın

Aaaa sende mi Deniiiiz. Mızmızlanmalrımız had safhada nedense. Ya şu rapor günleri bi gelseydi.,
Züeleyhaaa, bugün senin son günündü dimiiii

ben aldım ama uzatma aldım hemen( oğluşumla daha çok zaman geçireyim diye

birde kızlar kasık ağrınız oluyormu...gece bişimi yapıyorum tersmi yatıyorum bilmiyorum ama sağ tarafım çok ağrıyor ya

Günaydın annişler.. Az önce dr.dan geldik kızım 10 gün içinde biraz daha kadar büyümüş 320 gr almış...
30+6 yız 1780 gr olmuş boyumuz da 43 cm...
Bebişim yan duruyor en son başı aşağıdaydı ama değişir dedi zaten çok hareketli kuzucum
Suyumuz her şeyimiz gayet iyi şükür...Dr.um artık 2 hafta arayla görcem seni dedi, bayram haftası gitcez nöbetçiymiş zaten bayramda olsa sorun yok..
Rapor olayını sordum kurumun sorun çıkarmazsa bayramdan sonra yazayım dedi,
tayin istemiştim kurumum değişcek ama sorun çıkarmazlar sanırım 1-2 hafta için...
Kiloma bu sefer iyi dedi toplamda 9,5 kilo aldım.. Tansiyonumu takip ettirmemi söyledi, sağlık ocağına gidip düzenli ölçtürcem ben de...
Özellikle vurgu yaptığı şey kilona dikkat et ama asla aç kalma..
Sürekli aç kalmayacaksın diyor bebişlerimiz için önemliymiş kızlar aman siz de yemek olaylarınızı ertelemeyin, valla millet sokakta su , sigara içiyor bişiler yiyor sürekli rastlıyorum kaldı ki biz hamileyiz aç kalmak yok annişler
Bizden haberler bu kadar.. Göbüşlerdeki kuzucukları da öpüyoruz...

oluyo cnm normaldir bendede var hep aynı yöne yatıyosan benim özellikle yataktan kalkınca oluyo

Günaydın
Akşam uçarak hastaneye gittim kendimi doktorumun odasına attım derin bir nefes aldım,doya doya izledim meleğimi parmağını emiyorduenine boyuna inceledik çok şükür gayet iyi gelişimi haftası ile uyumlu bir sıkıntısıda yok.

Olanları doktorun uslubunu anlattım şaşırdı çok kızdı.Doğum şeklini şimdi konuşmak anlamsız bebek küçük olur ama çatı dar olabilir normal doğum düşünemeyiz,bebek iri olur ama çatı müsaittir gayet rahat bir doğum olur çatı muayenesine kadar netleştiremeyiz şu an önemli olan bebeğin gelişimi dedi.
Seni hiç böyle bitkin görmemiştim dedi Tülay denen doktor bozuntusunu aradı;yaşça benden büyüksünüz tecrübenizede güveniyorum ikimizde hamile bir kadının ruh halini iyi bilir ona göre hareket ederiz hastamı yıpratmışsınız dedi gelen cevap afedersiniz bu hastanede işe yeni başladım sizin hastanız olduğunu bilmiyordum doktorum son noktayı koydu işe yeni başlamanız önemli değil insan olmanız yeterli

Bu sabah doğum fotoğrafları için hastanenin başhekimiyle görüşmeye gittim tonton bir amca çok anlayışlı izin belgemi aldım.Doktor içinde şikayette bulundum ama doktorum benden önce görüşmüş zaten bugün çağırıp birebir görüşeceğim böyle cici bir annenin bebeğine dana yakıştırmasıda yapmak ne demek ben utandım yerine ben özür dilerim dedi

evet gece kalkıyorum ki sağ kasığımda ağrı....yan taraf zaten uyuyşuk:))

valla cnm çok normal haline şükret bide beni düşün sizin iki katınız ağırlık tşıyorum şu an ne sağa yatırıyolar ne sola dönerken resmen eziyet çekiyorum karnım bi türlü toparlanmıyo ama artık çok normal ben son günleri düşünüyorum ama bunada şükür biliyosunya biz çok bekledik bu günleri teyzesi

senin iyi bir haftasonu tatiline ihtiyacın var kuzum ayaklarını uzatıp yatıcaksın top patlasa kalkmayacaksın

Sorma Leyna. Kociş oruç diye hafta sonu tüm ev işini kendim yaptım. Üstüne hafta içi çok uğraştırıcı yemek yapamıyorum diye sarmasından, hamur işine ve tatlısına kadar ne kadar uğraştırıcı yemek varsa yaptım. Dünde iftara davetliydik, herkes önce gelip yardım etmiş. Bende son anda geldim diye sofra topla, çaya bak filan derken akşamda hiç oturmadım. Sanırım halt ettim. Bir de millete bu aralar çok enerjikim diyordum

bakiiim kaç haftalık olmuşuz
bakiiiim bakiiiiim

Maşallaaaah 31 haftanız bitmiş kuzuuu.

Maşallah bebikine canım

31 başlamıışşşş mı bitmişmiiii rumu<um

ah kuzum deme öyle enerjikim diye heryerde vallahi nazar değer allah korusun..
sana iş yaptırmasalardı hamilesin diycem ama ben de farklı değilim gittiğim yerlerde sen hamilesin diyorlar onlar öyle söyledikçe benim yapasım geliyor acısı da sonra sonra çıkıyor işte..
hafta sonu da dediğin gibi bende çift motorumu takıp çalışıyorum aslında biraz rahat bıraksak aç da kalmıyoruz ama işte herkesin yapısı

Aaaa sende mi Deniiiiz. Mızmızlanmalrımız had safhada nedense. Ya şu rapor günleri bi gelseydi.,
Züeleyhaaa, bugün senin son günündü dimiiii

Yaaa rumuzum ben deee. offf. çok fenayım. kaburgam kalbime batıyo sanki. ya da böyle üşütürsün de derin nefes alınca göğsünde ağrı olur ya, onun gibi ağrım var. Sare büyüdü, göğsüme baskı yapıyor diye düşünüyorum. kasıklarımdan yukarılara çıktı ağrım. aah ahhh :)
Benim rapor işim çooook karışık. :44: işverenim yıllık iznini kullan sonra rapor ol diyor. 32.haftanın başında rapor, 33. haftanın başında yıllık izin, 34.haftanın başında geçici işgöremezlik raporu alıcam :) sayende sgk 170 hattını öğrendim, ne çok şey öğrendim canım benim teşekkür ederim.
bu şekilde rapor kullanımı oluyormuş. hastanemle görüştüm,onlar da onayladı. 29 ağustos son iş günüm olacak kısmetse. Sen de bir an önce izne ayrılır, sıkıntılarını en aza indirirsin canım. Geçmiş olsun.

Zehra ayrıldı sanırım. ohh ne güzel, darısı başımıza :) :79: sonnra gellsiiiiiiin bebişşleeerr

Geçmiş olsun canım.b12 kullanıyormusun ?benim ağrılarımı azalttı b12 takviyesi

Aynen. Millet yapma dedikçe yapasım geliyor. Cins miyim neyim.:44:
Bir de dün çok güsel kırmızı bi elbisem vardı. Göbeğim fazla olmadığından daha önce hiç giyinmemiştim. Dün heves ettim ,giyindim. Güzel de bi makyaj yaptım. Herkes bisi çok sevdi. Ama sanırım biraz nazar da oldu. Halbuki kociş de demişti, en azından makyaj yapma diye

Aaa eşzamanlı çıkıyoz o zaman izneee. Bende 27 sinde rapor yazdırıcam kısmetsee
170 benimde işime yaradı canım. teşekküre ne gerek canım benim, bildiğimizi paylaşıyoruz burada hepimiss.

Geçmiş olsun canım.b12 kullanıyormusun ?benim ağrılarımı azalttı b12 takviyesi

O ne ki? Ben bilmiyom kiii. Benim tek kullandığım Elevit. Başka da bişi kullanmıyorum. Ya dinlensem kendime gelecem de,dinlenemiyorum kii. Bugün ve yarında iftara davetliyiz. İftardan da 11 den aşağı kalkılmıyor.
Of bi de bu çağıranları ben nasıl iftara çağırıcam:18: Çalışmasam yine çağırırdım da.

hamdolsun...aslında senin göbeği merak ediyorum aynı anda hareket edince nasıl görünüyorlar....ay yerim o kuzuları bennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…