Aaa eşzamanlı çıkıyoz o zaman izneee. Bende 27 sinde rapor yazdırıcam kısmetsee
170 benimde işime yaradı canım. teşekküre ne gerek canım benim, bildiğimizi paylaşıyoruz burada hepimiss.
O ne ki?Ben bilmiyom kiii. Benim tek kullandığım Elevit. Başka da bişi kullanmıyorum. Ya dinlensem kendime gelecem de,dinlenemiyorum kii. Bugün ve yarında iftara davetliyiz. İftardan da 11 den aşağı kalkılmıyor.
Of bi de bu çağıranları ben nasıl iftara çağırıcam:18: Çalışmasam yine çağırırdım da.
hay allam yaaaa laflara bak bana söylense herhalde orada ağlamaya başlardımmm işte kadın dedıgın kıbar olcak zarif olcakk nefret ediyorum kızların aralarında küfürlü konuşmalarından falan bu kadında bu yapıda bırı herhalde kendı ark. yanında sandı kendını öküzcanGünaydın
Akşam uçarak hastaneye gittim kendimi doktorumun odasına attım derin bir nefes aldım,doya doya izledim meleğimi parmağını emiyorduenine boyuna inceledik çok şükür gayet iyi gelişimi haftası ile uyumlu bir sıkıntısıda yok.
Olanları doktorun uslubunu anlattım şaşırdı çok kızdı.Doğum şeklini şimdi konuşmak anlamsız bebek küçük olur ama çatı dar olabilir normal doğum düşünemeyiz,bebek iri olur ama çatı müsaittir gayet rahat bir doğum olur çatı muayenesine kadar netleştiremeyiz şu an önemli olan bebeğin gelişimi dedi.
Seni hiç böyle bitkin görmemiştim dedi Tülay denen doktor bozuntusunu aradı;yaşça benden büyüksünüz tecrübenizede güveniyorum ikimizde hamile bir kadının ruh halini iyi bilir ona göre hareket ederiz hastamı yıpratmışsınız dedi gelen cevap afedersiniz bu hastanede işe yeni başladım sizin hastanız olduğunu bilmiyordum doktorum son noktayı koydu işe yeni başlamanız önemli değil insan olmanız yeterli
Bu sabah doğum fotoğrafları için hastanenin başhekimiyle görüşmeye gittim tonton bir amca çok anlayışlı izin belgemi aldım.Doktor içinde şikayette bulundum ama doktorum benden önce görüşmüş zaten bugün çağırıp birebir görüşeceğim böyle cici bir annenin bebeğine dana yakıştırmasıda yapmak ne demek ben utandım yerine ben özür dilerim dedi
Aaa eşzamanlı çıkıyoz o zaman izneee. Bende 27 sinde rapor yazdırıcam kısmetsee
170 benimde işime yaradı canım. teşekküre ne gerek canım benim, bildiğimizi paylaşıyoruz burada hepimiss.
O ne ki?Ben bilmiyom kiii. Benim tek kullandığım Elevit. Başka da bişi kullanmıyorum. Ya dinlensem kendime gelecem de,dinlenemiyorum kii. Bugün ve yarında iftara davetliyiz. İftardan da 11 den aşağı kalkılmıyor.
Of bi de bu çağıranları ben nasıl iftara çağırıcam:18: Çalışmasam yine çağırırdım da.
günaydın güzel anneler herkeze güzel bi gün diliyorum.
bişey sormak istiyorum ben temel bakım için sebamed seti almak istiyorum,fiyatı 90 tl fiyatı bana biraz çok geldi,sizce nasıl normal mi alan varmı.(setin içinde sadece dört ürün var şampuan,pişik kremi,sabun,birde losyon)
hay allam yaaaa laflara bak bana söylense herhalde orada ağlamaya başlardımmm işte kadın dedıgın kıbar olcak zarif olcakk nefret ediyorum kızların aralarında küfürlü konuşmalarından falan bu kadında bu yapıda bırı herhalde kendı ark. yanında sandı kendını öküzcan
ama dr una helal iyi laf koymuş
canım kan hapı kullanmayan ilk senı duydumm bunun üzerıne düş kesınlıkleee kan tahlıllerını yaptır ve kesınlıkle ihtiyacın olmasada al kan hapı benım dr tahlıller ıyı ama amelıyatta bırde kan bulmakla uğraşmayalım korumaya alalım dedı
varmı kızlar kan hapı şurubu kullanmayan başkaa
Günaydın annişler.. Az önce dr.dan geldik kızım 10 gün içinde biraz daha kadar büyümüş 320 gr almış...
30+6 yız 1780 gr olmuş boyumuz da 43 cm...
Bebişim yan duruyor en son başı aşağıdaydı ama değişir dedi zaten çok hareketli kuzucum
Suyumuz her şeyimiz gayet iyi şükür...Dr.um artık 2 hafta arayla görcem seni dedi, bayram haftası gitcez nöbetçiymiş zaten bayramda olsa sorun yok..
Rapor olayını sordum kurumun sorun çıkarmazsa bayramdan sonra yazayım dedi,
tayin istemiştim kurumum değişcek ama sorun çıkarmazlar sanırım 1-2 hafta için...
Kiloma bu sefer iyi dedi toplamda 9,5 kilo aldım.. Tansiyonumu takip ettirmemi söyledi, sağlık ocağına gidip düzenli ölçtürcem ben de...
Özellikle vurgu yaptığı şey kilona dikkat et ama asla aç kalma..
Sürekli aç kalmayacaksın diyor bebişlerimiz için önemliymiş kızlar aman siz de yemek olaylarınızı ertelemeyin, valla millet sokakta su , sigara içiyor bişiler yiyor sürekli rastlıyorum kaldı ki biz hamileyiz aç kalmak yok annişler
Bizden haberler bu kadar.. Göbüşlerdeki kuzucukları da öpüyoruz...
Kızlaaar ben izin aldım çıkıyorum.
Eve gidip güzel bi duş alıp yatmak istiyorum.
Ve izin almaktan nefret ediyoruuuum. Ama dayanacak durumda da değilim. zaten iş de yapamıyorum. Kafam bişi almıyo.
Hadi grşrz..
Hakikaten bir tek ben i almıyorum kan hapı???Değerlerim normal çıkmıştı da ben o yüzden yazmadı diye düşünmüştüm.
valla benım bıldıgım o kı ben ecz. çalışıyorum illakı gelen her hamıle ıle muhabbetım oluyo ben kullanmayana rastlamadım hiçKızlaaar ben izin aldım çıkıyorum.
Eve gidip güzel bi duş alıp yatmak istiyorum.
Ve izin almaktan nefret ediyoruuuum. Ama dayanacak durumda da değilim. zaten iş de yapamıyorum. Kafam bişi almıyo.
Hadi grşrz..
Hakikaten bir tek ben i almıyorum kan hapı???Değerlerim normal çıkmıştı da ben o yüzden yazmadı diye düşünmüştüm.
Git dinlen, iyi yapmışsın izin almakla rumuz. Ayrıca bence sen bir kan tahlili daha yaptır. Son aylarda daha çok çıkıyormuş demir eksikliği.
geçmiş olsun canım bu hafada grip olmakta çok zor yaabuarada kızlar azmettim hasta hasta geçmişi okudum. hasta derken grip oldıum maleseff:2:
çok kötü değilim ama iyi de değilim.inşallah ilerlemez.
benimde acıyooooooooo:84:neden acabaaagünaydın annecikler ve bebişleriiii.................. kızlar bu arada göğüs uçlarınız acıyormu...benimki çok acıyor ya
henuz hıcbırınız hayat belırtısı gostermemıskenve ben sabah 4te yatmısken ve canı cıkası sıvrı sınekler yuzunden 7 :30 da kalkmısken ve deeeeeeeeeeeeeeeee daha henuz kargalar bıle kahvaltı yapmamısken bu basıma gelenler hak mı revamı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:84::84::84::84::84::84::84:
he bu arada dun bızım kocısle tanısma yıldönumumuzmuş..aksam ıftar ıcın davetlıydık yoldayken bugun bızım ıcın onemlı bır gun askım dedı..düşünüyorum düşünüyorum ne oldugunu hatırlayamadım bı turlu derken esım bön bön bakındığımı gorunce ne oldugunu soyledı..
neyse donuste kutlamak ıcın bıseyler alıp evımıze geldık..cayımızı koyduk................ sonra bıraz yuruyus yapalım dıyerek dısarı cıktık..gece 12 30 u gecıyordukı evımıze gelmıstık..
baygın bır haldeyatıpta sadece 3:30 saat uyuyabılmek ne kotu bısey ya..bızden boyle kızlar..
oyyyy maşallahhhhhGünaydın annişler.. Az önce dr.dan geldik kızım 10 gün içinde biraz daha kadar büyümüş 320 gr almış...
30+6 yız 1780 gr olmuş boyumuz da 43 cm...
Bebişim yan duruyor en son başı aşağıdaydı ama değişir dedi zaten çok hareketli kuzucum
Suyumuz her şeyimiz gayet iyi şükür...Dr.um artık 2 hafta arayla görcem seni dedi, bayram haftası gitcez nöbetçiymiş zaten bayramda olsa sorun yok..
Rapor olayını sordum kurumun sorun çıkarmazsa bayramdan sonra yazayım dedi,
tayin istemiştim kurumum değişcek ama sorun çıkarmazlar sanırım 1-2 hafta için...
Kiloma bu sefer iyi dedi toplamda 9,5 kilo aldım.. Tansiyonumu takip ettirmemi söyledi, sağlık ocağına gidip düzenli ölçtürcem ben de...
Özellikle vurgu yaptığı şey kilona dikkat et ama asla aç kalma..
Sürekli aç kalmayacaksın diyor bebişlerimiz için önemliymiş kızlar aman siz de yemek olaylarınızı ertelemeyin, valla millet sokakta su , sigara içiyor bişiler yiyor sürekli rastlıyorum kaldı ki biz hamileyiz aç kalmak yok annişler
Bizden haberler bu kadar.. Göbüşlerdeki kuzucukları da öpüyoruz...
Günaydın
Akşam uçarak hastaneye gittim kendimi doktorumun odasına attım derin bir nefes aldım,doya doya izledim meleğimi parmağını emiyorduenine boyuna inceledik çok şükür gayet iyi gelişimi haftası ile uyumlu bir sıkıntısıda yok.
Olanları doktorun uslubunu anlattım şaşırdı çok kızdı.Doğum şeklini şimdi konuşmak anlamsız bebek küçük olur ama çatı dar olabilir normal doğum düşünemeyiz,bebek iri olur ama çatı müsaittir gayet rahat bir doğum olur çatı muayenesine kadar netleştiremeyiz şu an önemli olan bebeğin gelişimi dedi.
Seni hiç böyle bitkin görmemiştim dedi Tülay denen doktor bozuntusunu aradı;yaşça benden büyüksünüz tecrübenizede güveniyorum ikimizde hamile bir kadının ruh halini iyi bilir ona göre hareket ederiz hastamı yıpratmışsınız dedi gelen cevap afedersiniz bu hastanede işe yeni başladım sizin hastanız olduğunu bilmiyordum doktorum son noktayı koydu işe yeni başlamanız önemli değil insan olmanız yeterli
Bu sabah doğum fotoğrafları için hastanenin başhekimiyle görüşmeye gittim tonton bir amca çok anlayışlı izin belgemi aldım.Doktor içinde şikayette bulundum ama doktorum benden önce görüşmüş zaten bugün çağırıp birebir görüşeceğim böyle cici bir annenin bebeğine dana yakıştırmasıda yapmak ne demek ben utandım yerine ben özür dilerim dedi
gelelimmm bizeeeee öncelikle günaydınnnnnnnnn
biz sahura kadar oturduk acuk sancımız vardı ondan uyuyamadım sahurda bişiler hazırladım eşime
dedim kocacıgımın yanında yatayım ayyy kıyamam gittim yanına kıvrıldım elini elimden ayırmadan uyudu
sabaha kadar resmen etlerim kemiklerim acıdı nefes alırken sanki gögüs kafesim etlerime battı dönerken çok zorlandım
kocamın yanında yatınca rüyamda gördüm hırsızlık yapıyoduyani böyle bir adamı rüyamda hırsızlık yaparken
görmek beni çok şaşırttı para çalmıyodu yiyecek çalıyodu enteresaaannnnn:44::44:sonra uyandım gene daldım uykuya
2. rüyamıda gördümrüyamda sancılanıyordum ama logusa tacı alıcam diye doguma girmiyodum birde ben seyh prensinin çocugunu doguruyodum heryer altın kaplama falan benim üzerimde çok güzel bir elbise vardı prenses gibiydimm sonra bebegimi bana göstermedi pislikler
neymiş seyhin bebesiymişşşş fazla yaklaşmamam gerekirmişşş ulan manyak ben dogurdum yaaaaaköle bile benden fazla gördü yavrumu
ay çok komikti yaaaaaaaaaaaama bir o kadar da sinir bozucuuuuu:95::95::95::95::95:
Kızlar günaydın ben siteye giremiyorum bakımda diyor sürekli. Burayada şimdi eski konulardan felan 1 saat uğraşarak girdim. Sizde de problem oluyormu?
bişey sormak istiyorum ben temel bakım için sebamed seti almak istiyorum,fiyatı 90 tl fiyatı bana biraz çok geldi,sizce nasıl normal mi alan varmı.(setin içinde sadece dört ürün var şampuan,pişik kremi,sabun,birde losyon)
Günaydınlarr.
Kızlar sabah sabah KK ya sinir oldum yahuu. Normalde chrome tarayıcı kullanıyorum. Dün akşamdan beri site bakımda diye beni girdirmiyor. Bugün sabah şu saate kadar da girdirmedi. 35 günden geriye sayıyorEyvah dedim, 35 gün napıcam ben Bi kere bu süre de Nejla bilem doğurablir didim:84:
Sonra explorer da şansımı deneyim dedim ve açtıııı.
Niye tarayıcıya göre işlem yapıyo bu KK yaaa? Bu tarayıcıda smile lar güsel görünmüyooorr.
Ya ben çok kötüyüm bu arada yaaa.
Dün eşime sahur hazırlamaya kalktım 3 te. 5 e kadar ağrıdan uyuyamadım. Hani siz diyordunuz ya etlerim ağrıyor diye. İşte benimde tüm gece ve hala etlerim ağrıyor. Belimin ağrısı yine başladı.Üzerimden tır geçmiş gibi hissediyorum.
Evime gitmek istiyoruuuuum
Merhaba kızlar. Allah bugünümüzü aratmasın ama bende de deli gibi yemek borusu yanması var. 3 yudum soğuk süt içiyorum iyi geliyor, ama yarım saat sonra yine başlıyor. Napalım idare edecez doğuma kadar, ejderhaları artık daha iyi anlıyorum
Sibel muhtemelen bebeğin kafası yada bi yeriyle miğdene bastırıyor asit yukaır çıkıyor bende öyleyim iki yudum suda içsem yanıyorum deli gibi.. Geçicek... bunlar hep bebişlerin büyüme işaretleri..
gelelimmm bizeeeee öncelikle günaydınnnnnnnnn
biz sahura kadar oturduk acuk sancımız vardı ondan uyuyamadım sahurda bişiler hazırladım eşime
dedim kocacıgımın yanında yatayım ayyy kıyamam gittim yanına kıvrıldım elini elimden ayırmadan uyudu
sabaha kadar resmen etlerim kemiklerim acıdı nefes alırken sanki gögüs kafesim etlerime battı dönerken çok zorlandım
kocamın yanında yatınca rüyamda gördüm hırsızlık yapıyoduyani böyle bir adamı rüyamda hırsızlık yaparken
görmek beni çok şaşırttı para çalmıyodu yiyecek çalıyodu enteresaaannnnn:44::44:sonra uyandım gene daldım uykuya
2. rüyamıda gördümrüyamda sancılanıyordum ama logusa tacı alıcam diye doguma girmiyodum birde ben seyh prensinin çocugunu doguruyodum heryer altın kaplama falan benim üzerimde çok güzel bir elbise vardı prenses gibiydimm sonra bebegimi bana göstermedi pislikler
neymiş seyhin bebesiymişşşş fazla yaklaşmamam gerekirmişşş ulan manyak ben dogurdum yaaaaaköle bile benden fazla gördü yavrumu
ay çok komikti yaaaaaaaaaaaama bir o kadar da sinir bozucuuuuu:95::95::95::95::95:
:))) bu sıralar bende absürt rüyalar görmeye başladım. Sana güle güle başımıza geliyo :))
Ve herkese selamlar, iki gündür çok iyi takip edemiyorum çünkü giremiyorum, geçmişede çok iyi bakammıyorum son iki haftam işlerim çok sıkı toparlanmaya çalışıyorum...
Çok feci miğdem bulantım var az tutmaktan içim acıdı az sonra gidip istifra edicem sanırım, miğdemin içi dönüyorKokulardan miğdem kalkıyor.İşe adapte olmakta zorlanıyorum bu halde haliyle işlerim bitmek bilmiyor.. Helede son iki haffa 1 haftam kaldı diye hesap ediyorum dahada stres oluyorum... Yavaş yavaş devam edeyim ben, yazamsamda takp ediyorum sizleri...
canım nezaman giderim bilmyorum ,eğer birlikte gitceksek bi gün belirleyebiliriz ,ama onun dışında o minibüslere binmeyi dününmüyorum ,uygun bi zamanda eşimle gideriz heralde.Bende hiç gitmedim gitmek istiyorum ama bizimkine oraya gidiceğimi söylesem beni eve kitler Dün akşam pendoryaya gittik kipada bebek bezlerinin 1 numarasını görünce aldım hemen bizim burdaki marketlerde 2den başlıyo aynı sıradan tekrar geçiyoduk ben reyonlara doğru bi hamle yaptım fakat adamın refleksleri baya kuvvetliymiş anında koluma yapıştı Senin aldığın şeylerle çocuk 1 sene giyinir dediama bana sorsa hiç bişey almadım bir sürü eksiğim var derim
Sen ne zaman gitmeyi düşünüyosun hiç bişey almıycak olduğuma gerçekten inanırsa gelebilirim
bu senaryo bana hiç yabancı gelmedi sanki aynı durumu yaşamış gibiyim
aaa ama ben öyle bilmiyorum yaa,sen bi araştır bak,öylede oluyo çünkü,zaten bezsizse ben hiiç yapamam ,bez çok kolaylaştırıyo.cahillik işte biri demişti sir acıtmıyo diye ama yagını dememiştio gün pek bir anmıştım arkadaşı sir bez ile kullanılmıyor sürüp elinle çekiyorsun
günaydın annecikler ve bebişleriiii.................. kızlar bu arada göğüs uçlarınız acıyormu...benimki çok acıyor ya
ah kuzum deme öyle enerjikim diye heryerde vallahi nazar değer allah korusun..
sana iş yaptırmasalardı hamilesin diycem ama ben de farklı değilim gittiğim yerlerde sen hamilesin diyorlar onlar öyle söyledikçe benim yapasım geliyor acısı da sonra sonra çıkıyor işte..
hafta sonu da dediğin gibi bende çift motorumu takıp çalışıyorum aslında biraz rahat bıraksak aç da kalmıyoruz ama işte herkesin yapısı
Ve herkese selamlar, iki gündür çok iyi takip edemiyorum çünkü giremiyorum, geçmişede çok iyi bakammıyorum son iki haftam işlerim çok sıkı toparlanmaya çalışıyorum...
Çok feci miğdem bulantım var az tutmaktan içim acıdı az sonra gidip istifra edicem sanırım, miğdemin içi dönüyorKokulardan miğdem kalkıyor.İşe adapte olmakta zorlanıyorum bu halde haliyle işlerim bitmek bilmiyor.. Helede son iki haffa 1 haftam kaldı diye hesap ediyorum dahada stres oluyorum... Yavaş yavaş devam edeyim ben, yazamsamda takp ediyorum sizleri...
tünaydın kızlaaarrr....ben çok güzel uyuyorum geceleri ,10 kere wc ye gitmek dışında ,bide şeyyyben çok horluyomuşum ,mukito kanepede yatmaya başladıı ya diyorum yorgunum heralde ondandır, ama diyo çok acayip horluyosun diyo ,anneme sordum oda karnın bürüdüğü için daralıyo olabilirsin...dün akşam bide doğum durumunu konuştuk mukiyle ,ona şöyle oluyomuş ,böyle oluyomuş diye bildiklerimi anlattım ,oda kalkıp internetten izlemek istedi ,ama ben hiiç bakmadım ,sırf bunu için yataktan kalktı ,zaten bidahada gelmediii
bu arada şuan böyle çook hafif adet sancısı gibi bişey hissediyorum ,belimde ,kasıklarımda ,hatta biraz bacaklarımada vuruyo ,çok şiddetli değil ,kaynanam ,iç karnın büyüyo ondan dedii:26::26:
canım nezaman giderim bilmyorum ,eğer birlikte gitceksek bi gün belirleyebiliriz ,ama onun dışında o minibüslere binmeyi dününmüyorum ,uygun bi zamanda eşimle gideriz heralde.
aaa ama ben öyle bilmiyorum yaa,sen bi araştır bak,öylede oluyo çünkü,zaten bezsizse ben hiiç yapamam ,bez çok kolaylaştırıyo.
benim acıyo ,hem benimkide büyümedi ve sıvı gelmiyo ,ama seninki gibi kahverengi oldu kenarları ,dokunamıyorum hiç ,evde südyende takmıyorum ,ölee ferah ferah dolanıyo münüşlerr
valla bana hamilesin otur diyince hiiiç ikiletmiyorum hemen oturuyorum ,davet edenlerde seneyede ben sizi alcam inş. diyorum ,çok mutlu oluyorum birileri çağırınca
sebamed arayan arkadaş ,eczanemizde . com diye bi adres var ordan bak derim ,ben görümcemin çalıştığı yerdeki geliş fiyatlarıyla karşılaştırdım ,hemen hemen aynı.
Ysmnz maşşallah bebeğinee
hanzadeeeee gülme komşuna gelir başınaanlat bakayım ne gördünnnnnnnn
gecmiş olsun canım.. benım bu hamilelıgımde hıc bulantım olmamıstı bu ay basladı nefret edıyorum bulantıdan:
selam kızlar, gündüz vi ara vaktim vardı gireyim dedim ama bitmek bilmez bi bakıma denk geldim.. herkes iyi sanırım
evet canım cumhuriyet bayramını gösteriyor sat'a göre ama son gittiğimizde doktorum sezeryan istersen 13 ekim, normal de 17 ekim'den sonra dedi. bakalım ne zaman gelecek paşam
süper hafiza valla : ) denizci istiyordum önce ama bu aralar etrafımda çok hamile arkadaşım var (çoğu da erkek bebek bekliyor), nerdeyse hepsi aynı takımın ufak tefek farklı aksesuarlı şekillerini alınca ben değişik olsun istedim. babamız da koyu galatasaraylı olunca aslanlı bi model yaptırdık : ) bu arada zeki mobilya'dan aldık mobilyaları.
mini etekcim biraz geç oldu ama evet vardı indirim. genelde tekstil ve kozmetikdeydi. ben ne zamandır almayı düşündüğüm uyku tulumunu ve nevresim takımını aldım.. geçen hafta alacaktım allahtan almamışım %50 indirimli aldım : )
sanseecim çok da yeme hurma.1 hurmada yaklaşık 200 kalori var. yani 1 paket çikolatadan fazla. 2şer 3er yersen son aylarda gereksiz kilo yüklemiş olacaksın kendine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?