2011 Ekim Anneleri

ben ağrılarımı söyleyince dr vermiştide belki sanada verir gidince bi sorarsın.valla diyceksin artık seneyede bize buyrun diye durumumuz malum napalım canım ya zaten senin kusuruna kimse bakmaz bu durumda

hay allam yaaaa laflara bak bana söylense herhalde orada ağlamaya başlardımmm işte kadın dedıgın kıbar olcak zarif olcakk nefret ediyorum kızların aralarında küfürlü konuşmalarından falan bu kadında bu yapıda bırı herhalde kendı ark. yanında sandı kendını öküzcan

ama dr una helal iyi laf koymuş

canım kan hapı kullanmayan ilk senı duydumm bunun üzerıne düş kesınlıkleee kan tahlıllerını yaptır ve kesınlıkle ihtiyacın olmasada al kan hapı benım dr tahlıller ıyı ama amelıyatta bırde kan bulmakla uğraşmayalım korumaya alalım dedı

varmı kızlar kan hapı şurubu kullanmayan başkaa

Merhaba kızlar. Allah bugünümüzü aratmasın ama bende de deli gibi yemek borusu yanması var. 3 yudum soğuk süt içiyorum iyi geliyor, ama yarım saat sonra yine başlıyor. Napalım idare edecez doğuma kadar, ejderhaları artık daha iyi anlıyorum

Aycam İzmir'liydin dimi. Bende sebamedin ürünlerinden aldım. Kemeraltında Barışbebe de yüzde 30 indirim var sebamed ürünlerinde. Yinede pahalı ama ben aldım, seninde aklında bulunsun.

Kızlaaar ben izin aldım çıkıyorum.
Eve gidip güzel bi duş alıp yatmak istiyorum.
Ve izin almaktan nefret ediyoruuuum. Ama dayanacak durumda da değilim. zaten iş de yapamıyorum. Kafam bişi almıyo.
Hadi grşrz..

Hakikaten bir tek ben i almıyorum kan hapı??? Değerlerim normal çıkmıştı da ben o yüzden yazmadı diye düşünmüştüm.

maşallah bebişe

Git dinlen, iyi yapmışsın izin almakla rumuz. Ayrıca bence sen bir kan tahlili daha yaptır. Son aylarda daha çok çıkıyormuş demir eksikliği.

heerkeze merhaba... bugun saglık ocagında kontolumuz varmış... aradılar gıttıkk.12.kilommu almıs bulunmaktayım:):):) bebişimin kalp atıslarını dınledım dakıkada 146 atıyodu ac olmama ragmen ebe sasırdı tok olsan nasıl olcak bu fırtına dedı... zeynebınde 1yas asısı oldu baya agladı kuzum.... ıkız bebişler vardı 2aylık cok sekerlerdıı...
bunlarda kuzumun son cıcılerııı:)

valla benım bıldıgım o kı ben ecz. çalışıyorum illakı gelen her hamıle ıle muhabbetım oluyo ben kullanmayana rastlamadım hiç

dedimm sağlık ocağındakı ebe hemşirem geldii dün aşını olcaktın gelmedin diyo oysaki gittim aşımı oldum ama o bir bebekle ilgileniyordu görünemedim ona ayy ne kadar tatlı kız yaa hakikaten keşke tüm sağlık personelı onun gibi olsa güleç yüzlü sevecen ay evli olmasa abimle aralarına yapasım bile var :)))

Git dinlen, iyi yapmışsın izin almakla rumuz. Ayrıca bence sen bir kan tahlili daha yaptır. Son aylarda daha çok çıkıyormuş demir eksikliği.

katılıyorummm iyi çıksada bır daha doktoruna sor kan ikacı kullanmıyorum ama gereklımı dıye hatırlat

buarada kızlar azmettim hasta hasta geçmişi okudum. hasta derken grip oldıum maleseff :2:
çok kötü değilim ama iyi de değilim.inşallah ilerlemez.
geçmiş olsun canım bu hafada grip olmakta çok zor yaa
günaydın annecikler ve bebişleriiii.................. kızlar bu arada göğüs uçlarınız acıyormu...benimki çok acıyor ya
benimde acıyooooooooo:84:neden acabaaa
kızzz bende unutmuştum tanışma yıldönümümüzü ilk kez hemdeeher yıl unuttu diye başına kakakn ben bu sene unuttum ama eşimde unuttugu için saf saf bakındık birbirimizeeyıldönümünüz kutlu olsun canım
oyyyy maşallahhhhhyesinler kuzunuuuuuuu

ayyy ne kadan güzel bir sonuçç çok sevindim doktorunun bu konuyla ilgilenmesine o öküz apışıp kalmıştır

a_seyma kızının cicileri çok güzel güzel günlerde kullansınn miniğinnn

Son düzenleme:
gelelimmm bizeeeee öncelikle günaydınnnnnnnnn
biz sahura kadar oturduk acuk sancımız vardı ondan uyuyamadım sahurda bişiler hazırladım eşime
dedim kocacıgımın yanında yatayım ayyy kıyamam gittim yanına kıvrıldım elini elimden ayırmadan uyudu
sabaha kadar resmen etlerim kemiklerim acıdı nefes alırken sanki gögüs kafesim etlerime battı dönerken çok zorlandım
kocamın yanında yatınca rüyamda gördüm hırsızlık yapıyoduyani böyle bir adamı rüyamda hırsızlık yaparken
görmek beni çok şaşırttı para çalmıyodu yiyecek çalıyodu enteresaaannnnn:44::44:sonra uyandım gene daldım uykuya
2. rüyamıda gördümrüyamda sancılanıyordum ama logusa tacı alıcam diye doguma girmiyodum birde ben seyh prensinin çocugunu doguruyodum heryer altın kaplama falan benim üzerimde çok güzel bir elbise vardı prenses gibiydimmsonra bebegimi bana göstermedi pislikler
neymiş seyhin bebesiymişşşş fazla yaklaşmamam gerekirmişşş ulan manyak ben dogurdum yaaaaaköle bile benden fazla gördü yavrumu
ay çok komikti yaaaaaaaaaaaama bir o kadar da sinir bozucuuuuu:95::95::95::95::95:

ilahi canom senin bu rüyalarına bayılıyorum :)))) Bende 2 dir doğum yaptığımı görüyorum iki bağırışta doğurdum. Ama çok enteresan 2 seferde eve ben götürmüyorum annemler götürüp bakıyormuş. Ben daha sonra çıkıyorum hastaneden. Hayır olsun

Kızlar günaydın ben siteye giremiyorum bakımda diyor sürekli. Burayada şimdi eski konulardan felan 1 saat uğraşarak girdim. Sizde de problem oluyormu?

Günaydın eyt bendede aynı dün ancak gece 11 gibi girebildim, bugünde daha yeni. Bir an evvel düzelir umarım.

Ayçam çok pahallı bence minik baby de 55,8o tl ydi bi bak büyük mü küçükmü bilmiyorum boyunu ama bi bakıver...

Bir çoğumuzda var sanırım zaten son günlerde sürekli tekrarlayan msj lar çıkıyordu sanırım bakım yapmaya çalışıyorlarve uzun sürüyor ama hepimize aynı olmaması tuhaf girebilenlerde var...

Rumuz bende öyleyim canım, şişkayet etmiyorum bu halimize şükür ama aynıyım..

Son düzenleme:
Ve herkese selamlar, iki gündür çok iyi takip edemiyorum çünkü giremiyorum, geçmişede çok iyi bakammıyorum son iki haftam işlerim çok sıkı toparlanmaya çalışıyorum...

Çok feci miğdem bulantım var az tutmaktan içim acıdı az sonra gidip istifra edicem sanırım, miğdemin içi dönüyor Kokulardan miğdem kalkıyor.İşe adapte olmakta zorlanıyorum bu halde haliyle işlerim bitmek bilmiyor.. Helede son iki haffa 1 haftam kaldı diye hesap ediyorum dahada stres oluyorum... Yavaş yavaş devam edeyim ben, yazamsamda takp ediyorum sizleri...

gecmiş olsun canım.. benım bu hamilelıgımde hıc bulantım olmamıstı bu ay basladı nefret edıyorum bulantıdan:

tünaydın kızlaaarrr....ben çok güzel uyuyorum geceleri ,10 kere wc ye gitmek dışında ,bide şeyyyben çok horluyomuşum ,mukito kanepede yatmaya başladııya diyorum yorgunum heralde ondandır, ama diyo çok acayip horluyosun diyo ,anneme sordum oda karnın bürüdüğü için daralıyo olabilirsin...dün akşam bide doğum durumunu konuştuk mukiyle ,ona şöyle oluyomuş ,böyle oluyomuş diye bildiklerimi anlattım ,oda kalkıp internetten izlemek istedi ,ama ben hiiç bakmadım ,sırf bunu için yataktan kalktı ,zaten bidahada gelmediii
bu arada şuan böyle çook hafif adet sancısı gibi bişey hissediyorum ,belimde ,kasıklarımda ,hatta biraz bacaklarımada vuruyo ,çok şiddetli değil ,kaynanam ,iç karnın büyüyo ondan dedii:26::26:
canım nezaman giderim bilmyorum ,eğer birlikte gitceksek bi gün belirleyebiliriz ,ama onun dışında o minibüslere binmeyi dününmüyorum ,uygun bi zamanda eşimle gideriz heralde.

cahillik işte biri demişti sir acıtmıyo diye ama yagını dememişti o gün pek bir anmıştım arkadaşı sir bez ile kullanılmıyor sürüp elinle çekiyorsun
aaa ama ben öyle bilmiyorum yaa,sen bi araştır bak,öylede oluyo çünkü,zaten bezsizse ben hiiç yapamam ,bez çok kolaylaştırıyo.

günaydın annecikler ve bebişleriiii.................. kızlar bu arada göğüs uçlarınız acıyormu...benimki çok acıyor ya

benim acıyo ,hem benimkide büyümedi ve sıvı gelmiyo ,ama seninki gibi kahverengi oldu kenarları ,dokunamıyorum hiç ,evde südyende takmıyorum ,ölee ferah ferah dolanıyo münüşlerr

valla bana hamilesin otur diyince hiiiç ikiletmiyorum hemen oturuyorum ,davet edenlerde seneyede ben sizi alcam inş. diyorum ,çok mutlu oluyorum birileri çağırınca

sebamed arayan arkadaş ,eczanemizde . com diye bi adres var ordan bak derim ,ben görümcemin çalıştığı yerdeki geliş fiyatlarıyla karşılaştırdım ,hemen hemen aynı.
Ysmnz maşşallah bebeğinee

geçmiş olsun canımm yaglı yemeklerden kaçın son aylar inşallah düzelirrrr

ay bu göğüs konusunda tek başıma olmadığıma sevindim.....korkmuştum kuzum bende ya..krem sürmeye başladım

hanzadeeeee gülme komşuna gelir başına anlat bakayım ne gördünnnnnnnn

ne gördüğümü hatırlamıyorum kuzum ya hatırlasam hemen anlatıcam :)

gecmiş olsun canım.. benım bu hamilelıgımde hıc bulantım olmamıstı bu ay basladı nefret edıyorum bulantıdan:

Şeyma inşallah devam etmez canım .. Yiyemiyorum bu defa bebeğim aç kalıyo...

SANSEE başının altına bir yastık daha koy tatlım dah arahat nefes alırsın, muhtemelen nefesin daralıyor :) Ben çok yorgun olduğumda horlarım :) eşim dürterse hemen yastık alırım ve geçer hem rahatta uyunuyor valla bebişler göğsümüze baskı yapıyo galiba...

evet canım. herkes denizci modeli yaptırdığı için benimde aklımda kaldı sende öyle isteyince. güle güle kullansın oğlun odasını.bende orada direk imalat yapan çetinkaya mobilyada yaptırıyorum, haftasonu gelecek inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…