2011 Ekim Anneleri

selam kızlarrr

ay herkesde aynı şikayetler var demek, dün akşam benimde midem cayır cayır yanıyordu... Çok fenaydı yaa, geçmek bilmedi en son sahura doğru hafifledi biraz bu sabahda kendi sesime uyandım valla, ayy kasıklarım ay oram ay buram diye evet benimde acayip etlerim acıyo, sanki çürümüş gibiiii. kızlar bide çok yormayın kendinizi arada bi ekşınlanmış gibi bende hissediyorum ve herşeyi yapasım geliyor sonuçta deli gibi bel ağrısı ve ayaklarımda yanma başlıyor ayrıca ertesi gün iptal oluyorum... ya bi de benim sıpa tam ben yatıyorum uyumaya başlıcam yorgunluktan bitmişim, tepinmeye başlıyo oğlum anlıyo musun az bi rahat ediyim diyorum ama yok keyfine bakıyor yaramaz...

bu arada evet sitenin bakımda olması kötüydü ama inş sıkıntı olmaz artık yaa... en azından girip yazamasak da okuyoruz da birbirimizden haberimiz oluyor, merakda kalmıyoruz

Son düzenleme:
bence çok uygun kızz bnmki 2.600 tl sezeryan 1.550 normal bide kan uyuşmazlık iğnesi 300 tl hep artı bıunlarrrr bence hastanen temizse güvnilirse fiyat çok uygunnn

bende de kan uyuşmazlığı var doktora sordum hastanede var dedi iğne, oanada tabi ayrı fiyat ödücez. 300 tl nedir ya millet bu paraya doğum yapıyo, doğum fiyatları ile ilgili bilgim yoktu, bu nedenle paylaşmak istedim, sonuçta fiyatları sgk belirliyomuş ve bu fiyatı aşamazmış, bu hastaneler yasadışımı alıyolar bu paraları fatura kesmezlerse demekki öyle. 1000 tl ise doğum sgknın karşılaması ile birlikte fiyatlar çok yüksek ozaman, bu sadece hastaneye kalan para, sen istanbuldamısın yazdığın fiyatlar çok fazla.

tünaydın

benim bebe ters olmasına rağmen dün akciğerlere feci bi basınç yaptı zor nefes aldım akşam boyu bir de gaz vardı sanırım.kanepede tv izlerken şekilden şekle girdim yattım olmadı oturdum olmadı...üstelik karnım daha küçük ama mide bağırsak ciğerler küçük bir yumruk halinde ezilmiş bir durumda...son ay nasıl olacak hayal edemiyorum.

doktora giden hatunlar maşallah bebişlerinize...

hanzadeee canım benimde midem bulanıyor ne zmaandır, üstelik sınırsız bi biçimde aklına gelebilecek herşeydennnn üstelik burda hava biraz serin gidiyordu acaba üşüttüm mü dedim ama yok ondan değil galiba hepsi çünkü çok cins oldum...... ayrıca bu enteresan rüyalar bende de var

aman allahımmmmm 48 gün kalmışşşşşşşşşşşşşşşşş

ayyyy zeytin geçen gece bende öyleydim inan ki sağa dön olmuyor sola dön olmuyor illlahhlah ettim.... çok daraldım bunaldım valla... ay bu arada senle aramızda iki gün varmış bu arada hangi hastaneye gidiyodun sen, ayrıca gezip dolaştın mı ne var ne yok alış veriş konusunda:)

dün biz güya iftara yakın dışarı çıktık biraz işimiz vardı hallettik, yemekten sonra dolaşırız dedik.. ama malum bizim burda saaat sekizde hayat bitiyor, ayyy çok sinirrr oldum bi baktım her yer kapanmış tet tek... zaten azıcık geciksen eve gelecek vasıta bulamazsın.... o kadar yorgunluğum yanıma kar kaldı

ayy bızdede var uyusmazlık.. bebısın kanı negatıf olursa gerek kalmıyo ıgneye.. ıns gerek kalmaz

benımkıde ters ya bende cok zorlanıyorum.. bazen bobregıme bı baskı yapıyo cıglık atasım gelıyyo

Bu ayda böyle geçer 9. ayı düşünemiyourm sanırım süreki otururuz yatamayızda... Hayırlısı olsun artık işe gelemiyorum şu elimdekileri btiirsem inanılmaz nefes alıcam ama bulantıdan halsizlikten onuda yapamıyorum oturduğum yerde totom acıyo Az kaldı diye diye cebelleşiyorum..

zeyneppppp(1982) cicileriniz çok güzelmiş canım güle güle giydir murat batuya inş........ kız her gün bi ayrı giydir bari bi ton şey almışsın giydirmeden küçülmesin hemde yanındakilere azcık nispet olsun keyfin yerinde mi nasılsın ne var ne yok

ayrıca kızlar hepinizinkini gördüm de site bakımda olduğundan girip tek tek yazmayınca unutuyor insan, güle güle giydirin inş....
ayy bizim bi sürü eksik var yaaa, benim koca attıkça atıyo bakalım ama hepsi bir ana denk gelince onada daral gelecek eminimm

Son düzenleme:

ankarada bir arkadaşım doğum yaptı aynı paraları ödedi.ama konyada eltim başkent hast.2000 verdi benim yapmayı düşündüğüm hastane 700 civarıfarabi hastanedi ameliyatlarımıda orda oldum çok memnun kaldım ama nasip hepsi

kizlar merhabaaaaaaaaaa...doktordan geliyoruz.kizim 2400 gr olmus.ben babamizi ne kadar cok sevmisim :)) hik demis babasinin burnundan dusmus.ama biraz pis kizim var.burnunu karistiriyodu :))) kan tahlillerimi tekrarladilar.hersey iyi guzelde troidim yuksek cikti.o biraz moralimi bozdu.ilac kullanmam gerekiyomus.he bide kizimin kafa capi biraz buyuk cikti.(babamizda koca kafalidir) normal dogum icin sakincali olabilir dedi.ben zaten normal istemiyorum dedim.hicte itiraz etmedi valla.korktum bana kizacak diye.ama benim mazeretim var.babamiz yanimizda olsa bende normali tercih ederdim.haftaya cuma tekrar kontrolumuz var.bundan sonra nst ye baglayacaklarmis artik.ay cok az kaldi.bi heycanliyim bi heycanliyim.bizden bu kadar.ben bi gecmise gideyim.anca yakalarim sizi.

Allah yardımcımız olur inş hanzadeee.... ya zaten diğerlerina katlanılıyor da halsizlik başa bela, bende evde işleri erteliyorum erteleddikçe birikiyor daha berbat oluyor yani oldu bile.... zaten ertelemenin strsi bi ayrı... üff ne biliyim işte, ama çok şükür yinede büyük bi sağlık sorunumuz yok bebilerimiz yerli yerinde, Rabbim nazarlardan korusun yeter ki.. emanetinden ayırmasın bizi, O nun eli üstümüzde oldukça bu hafif sıkıntılarda kefaret yerine geçecektir günahlarımıza...

inş. gerek kalmaz, negatif olur kan grupları, inderect coombs yapıyolar mı sanada her ay.

zeytinyağını bende biliyorum,halis zeytinyağı hepsinden iyi bencede. bende kullanmayı düşünüyorum açıkcası. kuzenim kızınde hep zeytinyağı kullandı hiç sorun yaşamadılar.

Çok haklısın canım bizim bu şikayetlerimizi yaşamak isteyen milyonlarca kadın var aslında ama incaslık hali işte, sızlanmadan edemiyoruz haliyle, tek iyi olsunlarda bu hallerimizede şükür.. :)

kızlarr size bir sorum var
Pazar günü göbek deliğimin etrafında sancılar ve ağrılar oldu sonra geçti. daha sonra dün kızım az hareket etti birde eskiden vurunca göbeğimi zıplatırdı ama şimdi daha narin yani daha az hareket ediyor birde belli belirtisiz kıpırtı gibi değil. bugünde aynı şekilde aradada olsa hareket hissediyorum ama küçük hareketler. sizce bu normalmi bugün 31 haftalık olduk ama böyle yavaş ve az hareket etmesine alışkın değilim korkmaya başladım aynı şeyi bu haftalarda yaşayanınız oldumu?
birde bazen kasığımmı yoksa vajinammı kestiremediğim bir yerde bir ağrı hissediyorum ama çok kısa sürüp geçiyor. cevaplarsanız çok sevinicem kızlar yaaa...

canım arkadaşım inan güzel şeyler duymaya ihtiyacım var.çok teşekkürrederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…