bence çok uygun kızz bnmki 2.600 tl sezeryan 1.550 normal bide kan uyuşmazlık iğnesi 300 tl hep artı bıunlarrrr bence hastanen temizse güvnilirse fiyat çok uygunnn
bende de kan uyuşmazlığı var doktora sordum hastanede var dedi iğne, oanada tabi ayrı fiyat ödücez. 300 tl nedir ya millet bu paraya doğum yapıyo, doğum fiyatları ile ilgili bilgim yoktu, bu nedenle paylaşmak istedim, sonuçta fiyatları sgk belirliyomuş ve bu fiyatı aşamazmış, bu hastaneler yasadışımı alıyolar bu paraları fatura kesmezlerse demekki öyle. 1000 tl ise doğum sgknın karşılaması ile birlikte fiyatlar çok yüksek ozaman, bu sadece hastaneye kalan para, sen istanbuldamısın yazdığın fiyatlar çok fazla.
tünaydın
benim bebe ters olmasına rağmen dün akciğerlere feci bi basınç yaptı zor nefes aldım akşam boyu bir de gaz vardı sanırım.kanepede tv izlerken şekilden şekle girdim yattım olmadı oturdum olmadı...üstelik karnım daha küçük ama mide bağırsak ciğerler küçük bir yumruk halinde ezilmiş bir durumda...son ay nasıl olacak hayal edemiyorum.
bende de kan uyuşmazlığı var doktora sordum hastanede var dedi iğne, oanada tabi ayrı fiyat ödücez. 300 tl nedir ya millet bu paraya doğum yapıyo, doğum fiyatları ile ilgili bilgim yoktu, bu nedenle paylaşmak istedim, sonuçta fiyatları sgk belirliyomuş ve bu fiyatı aşamazmış, bu hastaneler yasadışımı alıyolar bu paraları fatura kesmezlerse demekki öyle. 1000 tl ise doğum sgknın karşılaması ile birlikte fiyatlar çok yüksek ozaman, bu sadece hastaneye kalan para, sen istanbuldamısın yazdığın fiyatlar çok fazla.
tünaydın
benim bebe ters olmasına rağmen dün akciğerlere feci bi basınç yaptı zor nefes aldım akşam boyu bir de gaz vardı sanırım.kanepede tv izlerken şekilden şekle girdim yattım olmadı oturdum olmadı...üstelik karnım daha küçük ama mide bağırsak ciğerler küçük bir yumruk halinde ezilmiş bir durumda...son ay nasıl olacak hayal edemiyorum.
doktora giden hatunlar maşallah bebişlerinize...
hanzadeee canım benimde midem bulanıyor ne zmaandır, üstelik sınırsız bi biçimde aklına gelebilecek herşeydennnnüstelik burda hava biraz serin gidiyordu acaba üşüttüm mü dedim ama yok ondan değil galiba hepsi çünkü çok cins oldum...... ayrıca bu enteresan rüyalar bende de var
evet nevresimlerde &50 indirim var sen nerde oturuyon canım?
Bu ayda böyle geçer 9. ayı düşünemiyourm sanırım süreki otururuz yatamayızda... Hayırlısı olsun artık işe gelemiyorum şu elimdekileri btiirsem inanılmaz nefes alıcam ama bulantıdan halsizlikten onuda yapamıyorum oturduğum yerde totom acıyoAz kaldı diye diye cebelleşiyorum..
ayy bızdede var uyusmazlık.. bebısın kanı negatıf olursa gerek kalmıyo ıgneye.. ıns gerek kalmaz
benımkıde ters ya bende cok zorlanıyorum.. bazen bobregıme bı baskı yapıyo cıglık atasım gelıyyo
ayy onlardan bende pek haz etmıyorum..bır şişe serum alıcam sureklı onu damlatıp temızlemeye calısıcam ..guc yetıremezsem pompalı olandan alırım herlde..alırmıyım kı..
kuzum ıftar yemegını esımın cemaattekı arkadasları vermıs..cevre benım cevrem degıl,burda cevre yapmak pekte mumkun degıl zaten ..mecbur gıttık..ben cok sıtres oluyorum davet aldıgımızda..herseyı yemıyorum yıyemıyorum ve bunu ev sahıbıne anlatırken de cok bunalıyorum..evde kalmak bana en akıllısı gelıyor..
ben bakım urunu olarak pişik kremı yerıne saf zaytınyagı kullanıcam(ınanılmaz saglıklı ve faydalı,pişigın p sını bulamazsınız) ,yıne sabun olarak zeytınyagı sabunu kullanmayı dusunuyorum(bebeklerde cok methını duydum)..
aman allahımmmmm 48 gün kalmışşşşşşşşşşşşşşşşş
Allah yardımcımız olur inş hanzadeee.... ya zaten diğerlerina katlanılıyor da halsizlik başa bela, bende evde işleri erteliyorum erteleddikçe birikiyor daha berbat oluyor yani oldu bile.... zaten ertelemenin strsi bi ayrı... üff ne biliyim işte, ama çok şükür yinede büyük bi sağlık sorunumuz yok bebilerimiz yerli yerinde, Rabbim nazarlardan korusun yeter ki.. emanetinden ayırmasın bizi, O nun eli üstümüzde oldukça bu hafif sıkıntılarda kefaret yerine geçecektir günahlarımıza...
zeyneppppp(1982) cicileriniz çok güzelmiş canım güle güle giydir murat batuya inş........ kız her gün bi ayrı giydir bari bi ton şey almışsın giydirmeden küçülmesinhemde yanındakilere azcık nispet olsun keyfin yerinde mi nasılsın ne var ne yok
ayrıca kızlar hepinizinkini gördüm de site bakımda olsuğundan girip tek tek yazmayınca unuyor insan, güle giydirin inş....
ayy bizim bi sürü eksik var yaaa, benim koca attıkça atıyo bakalım ama hepsi bir ana denk gelince onada daral gelecek eminnimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?