inş. gerek kalmaz, negatif olur kan grupları, inderect coombs yapıyolar mı sanada her ay.
CANIM MERAK ETME BEN SİZ OLMADAN DOĞURMAM.Günaydınlarr.
Kızlar sabah sabah KK ya sinir oldum yahuu. Normalde chrome tarayıcı kullanıyorum. Dün akşamdan beri site bakımda diye beni girdirmiyor. Bugün sabah şu saate kadar da girdirmedi. 35 günden geriye sayıyorEyvah dedim, 35 gün napıcam ben Bi kere bu süre de Nejla bilem doğurablir didim:84:
Sonra explorer da şansımı deneyim dedim ve açtıııı.
Niye tarayıcıya göre işlem yapıyo bu KK yaaa? Bu tarayıcıda smile lar güsel görünmüyooorr.
minietekcim avantajlı ürünlerden alış veriş yapan FATOŞ tu canım.benımde çarpıntım var şuanda kolumu kaldırcak halim yok derın nefes te alamıyorum sankii içim geçer gibi oluyor
kızlar ya kımdı avantajlı ürünlerden sipariş verenn ürünler eline ulaştı mııı
canım arkadaşım inan güzel şeyler duymaya ihtiyacım var.çok teşekkürrederim
yok canım 28 haftalıkken devlet hastanesınde yapıldı negatıf cıkınca antı-d yapıldı ucretsız yaptırdım bunları... dogumdan sonra bebısın kan grubuna bakılcak artık..
canım arkadaşım inan güzel şeyler duymaya ihtiyacım var.çok teşekkürrederim
kizlar merhabaaaaaaaaaa...doktordan geliyoruz.kizim 2400 gr olmus.ben babamizi ne kadar cok sevmisim :)) hik demis babasinin burnundan dusmus.ama biraz pis kizim var.burnunu karistiriyodu :))) kan tahlillerimi tekrarladilar.hersey iyi guzelde troidim yuksek cikti.o biraz moralimi bozdu.ilac kullanmam gerekiyomus.he bide kizimin kafa capi biraz buyuk cikti.(babamizda koca kafalidir) normal dogum icin sakincali olabilir dedi.ben zaten normal istemiyorum dedim.hicte itiraz etmedi valla.korktum bana kizacak diye.ama benim mazeretim var.babamiz yanimizda olsa bende normali tercih ederdim.haftaya cuma tekrar kontrolumuz var.bundan sonra nst ye baglayacaklarmis artik.ay cok az kaldi.bi heycanliyim bi heycanliyim.bizden bu kadar.ben bi gecmise gideyim.anca yakalarim sizi.
Aaa eşzamanlı çıkıyoz o zaman izneee. Bende 27 sinde rapor yazdırıcam kısmetsee
170 benimde işime yaradı canım. teşekküre ne gerek canım benim, bildiğimizi paylaşıyoruz burada hepimiss.
O ne ki?Ben bilmiyom kiii. Benim tek kullandığım Elevit. Başka da bişi kullanmıyorum. Ya dinlensem kendime gelecem de,dinlenemiyorum kii. Bugün ve yarında iftara davetliyiz. İftardan da 11 den aşağı kalkılmıyor.
Of bi de bu çağıranları ben nasıl iftara çağırıcam:18: Çalışmasam yine çağırırdım da.
hanı nerde cıcıler ben gormedım:).):)
fatoşcum bende olmad.sen en iyisi doktorunu ara sor eğer çağırırsa git canım en iyisi bu olur sanırım.sonuçta hepimizin vücut yapısı hamileliği farklı seyrediyor.kızlarr size bir sorum var
Pazar günü göbek deliğimin etrafında sancılar ve ağrılar oldu sonra geçti. daha sonra dün kızım az hareket etti birde eskiden vurunca göbeğimi zıplatırdı ama şimdi daha narin yani daha az hareket ediyor birde belli belirtisiz kıpırtı gibi değil. bugünde aynı şekilde aradada olsa hareket hissediyorum ama küçük hareketler. sizce bu normalmi bugün 31 haftalık olduk ama böyle yavaş ve az hareket etmesine alışkın değilim korkmaya başladım aynı şeyi bu haftalarda yaşayanınız oldumu?
birde bazen kasığımmı yoksa vajinammı kestiremediğim bir yerde bir ağrı hissediyorum ama çok kısa sürüp geçiyor. cevaplarsanız çok sevinicem kızlar yaaa...
geçmiş olsun canımcım...bide kolay gelsin ,çok kalmadı izne dimi???Ve herkese selamlar, iki gündür çok iyi takip edemiyorum çünkü giremiyorum, geçmişede çok iyi bakammıyorum son iki haftam işlerim çok sıkı toparlanmaya çalışıyorum...
Çok feci miğdem bulantım var az tutmaktan içim acıdı az sonra gidip istifra edicem sanırım, miğdemin içi dönüyorKokulardan miğdem kalkıyor.İşe adapte olmakta zorlanıyorum bu halde haliyle işlerim bitmek bilmiyor.. Helede son iki haffa 1 haftam kaldı diye hesap ediyorum dahada stres oluyorum... Yavaş yavaş devam edeyim ben, yazamsamda takp ediyorum sizleri...
korkma canım ,valla milletten süt bilem geliyo ama bende hiç bişey yok ,hala eski sütyenlerimi rahatlıkla giyiyorum,belki doğumdan sonra bğyğr diycem ama annemin göğüslerine baınca çok büyümeyeceğinş görüyorum ,keza benimkiler ona çekmiş ,ablamınkiler pek fena ,onunki aynı halamlarınkinden...bende başlasammı acaba sürmeye ,bizim gelin hiç sürmedim dedi öyle şeyler ,inşallah yara olmaz seninkide dedi.ay bu göğüs konusunda tek başıma olmadığıma sevindim.....korkmuştum kuzum bende ya..krem sürmeye başladım
Allah yardımcımız olur inş hanzadeee.... ya zaten diğerlerina katlanılıyor da halsizlik başa bela, bende evde işleri erteliyorum erteleddikçe birikiyor daha berbat oluyor yani oldu bile.... zaten ertelemenin strsi bi ayrı... üff ne biliyim işte, ama çok şükür yinede büyük bi sağlık sorunumuz yok bebilerimiz yerli yerinde, Rabbim nazarlardan korusun yeter ki.. emanetinden ayırmasın bizi, O nun eli üstümüzde oldukça bu hafif sıkıntılarda kefaret yerine geçecektir günahlarımıza...
kızlarr size bir sorum var
Pazar günü göbek deliğimin etrafında sancılar ve ağrılar oldu sonra geçti. daha sonra dün kızım az hareket etti birde eskiden vurunca göbeğimi zıplatırdı ama şimdi daha narin yani daha az hareket ediyor birde belli belirtisiz kıpırtı gibi değil. bugünde aynı şekilde aradada olsa hareket hissediyorum ama küçük hareketler. sizce bu normalmi bugün 31 haftalık olduk ama böyle yavaş ve az hareket etmesine alışkın değilim korkmaya başladım aynı şeyi bu haftalarda yaşayanınız oldumu?
birde bazen kasığımmı yoksa vajinammı kestiremediğim bir yerde bir ağrı hissediyorum ama çok kısa sürüp geçiyor. cevaplarsanız çok sevinicem kızlar yaaa...
kızlarr size bir sorum var
madem negatif neden iğne yapıldı ki...problem olunca yapılıyo dedi bana doktor. onlarda naptığını bilmiyo bence.
biraaz daha önceki sayfalarda şeymacım.. bu arada hoş geldin nasıl geçti tatil, epeydir yoktun sen
geçmiş olsun canımcım...bide kolay gelsin ,çok kalmadı izne dimi???
korkma canım ,valla milletten süt bilem geliyo ama bende hiç bişey yok ,hala eski sütyenlerimi rahatlıkla giyiyorum,belki doğumdan sonra bğyğr diycem ama annemin göğüslerine baınca çok büyümeyeceğinş görüyorum ,keza benimkiler ona çekmiş ,ablamınkiler pek fena ,onunki aynı halamlarınkinden...bende başlasammı acaba sürmeye ,bizim gelin hiç sürmedim dedi öyle şeyler ,inşallah yara olmaz seninkide dedi.
ayy bugün bende öyleyim valla ,büssürü işim var bebeğimin eşyaları ölece duruyo ,darma dağın onları yıkıcam ,evi süpürcem ,çorbalara koymak için minik köfteler yapıp buzluğa atcam ,birzda ütüm var,ee bide onlar yerine yerleşcek
bu sırada kuruyan bebek eşyaları ütülenip ,müsait biyer bulunup yerleştirilecek....
kızlar geçen havuzluda avivo anne sırt çantasını 80 tl ye sordum ,dünde çarşıda gezerken neredeyse aynı sırt çantasından gördüm ,anne çantası diye geçmiyodu adı ama çok gözlüydü ,aynı avivo gibi ,hemde 40 tl,galiba ondan alcam ben ,içinde bi avivonun muşamba gibi böyle kötü bi alt aşmöası var o eksik ,aman zaten ben tek kkullanımlık alt açmalardan alcam gezmeler için ,ewvdekini taşşıyamam her yere ,hem bikaç defa kullanılıyo onlar ,pahalıda değil ,10 lusu 8 tl.
kizlar merhabaaaaaaaaaa...doktordan geliyoruz.kizim 2400 gr olmus.ben babamizi ne kadar cok sevmisim :)) hik demis babasinin burnundan dusmus.ama biraz pis kizim var.burnunu karistiriyodu :))) kan tahlillerimi tekrarladilar.hersey iyi guzelde troidim yuksek cikti.o biraz moralimi bozdu.ilac kullanmam gerekiyomus.he bide kizimin kafa capi biraz buyuk cikti.(babamizda koca kafalidir) normal dogum icin sakincali olabilir dedi.ben zaten normal istemiyorum dedim.hicte itiraz etmedi valla.korktum bana kizacak diye.ama benim mazeretim var.babamiz yanimizda olsa bende normali tercih ederdim.haftaya cuma tekrar kontrolumuz var.bundan sonra nst ye baglayacaklarmis artik.ay cok az kaldi.bi heycanliyim bi heycanliyim.bizden bu kadar.ben bi gecmise gideyim.anca yakalarim sizi.
geçmiş olsun canımcım...bide kolay gelsin ,çok kalmadı izne dimi???
korkma canım ,valla milletten süt bilem geliyo ama bende hiç bişey yok ,hala eski sütyenlerimi rahatlıkla giyiyorum,belki doğumdan sonra bğyğr diycem ama annemin göğüslerine baınca çok büyümeyeceğinş görüyorum ,keza benimkiler ona çekmiş ,ablamınkiler pek fena ,onunki aynı halamlarınkinden...bende başlasammı acaba sürmeye ,bizim gelin hiç sürmedim dedi öyle şeyler ,inşallah yara olmaz seninkide dedi.
ayy bugün bende öyleyim valla ,büssürü işim var bebeğimin eşyaları ölece duruyo ,darma dağın onları yıkıcam ,evi süpürcem ,çorbalara koymak için minik köfteler yapıp buzluğa atcam ,birzda ütüm var,ee bide onlar yerine yerleşcek
bu sırada kuruyan bebek eşyaları ütülenip ,müsait biyer bulunup yerleştirilecek....
kızlar geçen havuzluda avivo anne sırt çantasını 80 tl ye sordum ,dünde çarşıda gezerken neredeyse aynı sırt çantasından gördüm ,anne çantası diye geçmiyodu adı ama çok gözlüydü ,aynı avivo gibi ,hemde 40 tl,galiba ondan alcam ben ,içinde bi avivonun muşamba gibi böyle kötü bi alt aşmöası var o eksik ,aman zaten ben tek kkullanımlık alt açmalardan alcam gezmeler için ,ewvdekini taşşıyamam her yere ,hem bikaç defa kullanılıyo onlar ,pahalıda değil ,10 lusu 8 tl.
hoşbulduk canım.. valla1.5 ay olmuş adana yabancı geldı bana:) ama cok ozlemısım... sen nasılsın oglus nasıl..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?