2011 Ekim Anneleri

inş. gerek kalmaz, negatif olur kan grupları, inderect coombs yapıyolar mı sanada her ay.

yok canım 28 haftalıkken devlet hastanesınde yapıldı negatıf cıkınca antı-d yapıldı ucretsız yaptırdım bunları... dogumdan sonra bebısın kan grubuna bakılcak artık..

tünaydınkızlar geçmişi okudum geldim.ağrıda,mide bulantısından konuşulmuş bende de oluyo mide bulantısı ve ağrı.
dün iftara davetliydik yemekten sonra çok rahatsız oldum artık mideler iyice sıkışıyor sanırım ondan.
bu günde oğlumun cicilerini makineye atıcam tekli bir dolabım varorayı boşalttım ütüleyip oraya yerleştiricem tabiki hepsini bugün yapabilirsem kendime bunu verecm
YALUG maaşaallah kızına.

CANIM MERAK ETME BEN SİZ OLMADAN DOĞURMAM.
ben iki tarayıcıyıda kullanıyorum ikiside açılıyor.

minietekcim avantajlı ürünlerden alış veriş yapan FATOŞ tu canım.

yok canım 28 haftalıkken devlet hastanesınde yapıldı negatıf cıkınca antı-d yapıldı ucretsız yaptırdım bunları... dogumdan sonra bebısın kan grubuna bakılcak artık..

madem negatif neden iğne yapıldı ki...problem olunca yapılıyo dedi bana doktor. onlarda naptığını bilmiyo bence.

canım arkadaşım inan güzel şeyler duymaya ihtiyacım var.çok teşekkürrederim

aman ya boşver, inan ki fazla incelik yaramıyo insanlar o kadar üstün körü yaşıyorlar ki.... yani güzel şeylere hepimizin ihtiyacı var, biraz boşvermeyi öğren, herşeyi kafana takma... yani mümkün olmasaza en azından dene arada iyi geliyor biraz vurdum duymaz olmak.... bazen dünyada sadece sen varmışcasına yaşa, hiç olmasa da bi kere dene.... çünkü kendini kendinden başka düşünene yok, sen kendini umursama tatlım

maşallah bebişine canım.

çok basit canım. ben bu sene hamile olduğum için kimseyi iftara alamıyorum,seneye inşallah diyeceksin olacak bitecek. kısaca kimseyi iftara çağırmayacaksın

Son düzenleme:
fatoşcum bende olmad.sen en iyisi doktorunu ara sor eğer çağırırsa git canım en iyisi bu olur sanırım.sonuçta hepimizin vücut yapısı hamileliği farklı seyrediyor.

geçmiş olsun canımcım...bide kolay gelsin ,çok kalmadı izne dimi???

ay bu göğüs konusunda tek başıma olmadığıma sevindim.....korkmuştum kuzum bende ya..krem sürmeye başladım
korkma canım ,valla milletten süt bilem geliyo ama bende hiç bişey yok ,hala eski sütyenlerimi rahatlıkla giyiyorum,belki doğumdan sonra bğyğr diycem ama annemin göğüslerine baınca çok büyümeyeceğinş görüyorum ,keza benimkiler ona çekmiş ,ablamınkiler pek fena ,onunki aynı halamlarınkinden...bende başlasammı acaba sürmeye ,bizim gelin hiç sürmedim dedi öyle şeyler ,inşallah yara olmaz seninkide dedi.

ayy bugün bende öyleyim valla ,büssürü işim var bebeğimin eşyaları ölece duruyo ,darma dağın onları yıkıcam ,evi süpürcem ,çorbalara koymak için minik köfteler yapıp buzluğa atcam ,birzda ütüm var,ee bide onlar yerine yerleşcek
bu sırada kuruyan bebek eşyaları ütülenip ,müsait biyer bulunup yerleştirilecek....
kızlar geçen havuzluda avivo anne sırt çantasını 80 tl ye sordum ,dünde çarşıda gezerken neredeyse aynı sırt çantasından gördüm ,anne çantası diye geçmiyodu adı ama çok gözlüydü ,aynı avivo gibi ,hemde 40 tl,galiba ondan alcam ben ,içinde bi avivonun muşamba gibi böyle kötü bi alt aşmöası var o eksik ,aman zaten ben tek kkullanımlık alt açmalardan alcam gezmeler için ,ewvdekini taşşıyamam her yere ,hem bikaç defa kullanılıyo onlar ,pahalıda değil ,10 lusu 8 tl.

fatoşcum zaten bu haftalarda az hissediyorduk galiba dimi yani tam emin değilim ama, bi de yorgunsan belki ondandır yorgun olunca zıplamıyor bunlar o kısa ağrılar bende oluyor.. olması gerekiyor galiba...

bu arada canım sen bizim gibi arabası olmayanlar için bebek arabası önermiştin hani, araştırmaların devam ediyor mu ay ne hazırcıyım ya ben şöyle bebeğin rahat edeceği, dolmuşda otobüsde de benim rahat edeceğim baston şekillerina bakıyım diyorum da

Ah benim aynı kaderi paylaştığım arkadaşım bu kızlar bizi öldürcek korkudan...
Topiğe giremediğim için yazamadım daha önce bak şimdi iyi dinle.. Cumartesi ve pazar aynı durumdaydım. Zaten aşırı hareketli bi kızım yok, ama kendi çapında idare ediyodu :) Fakat cumartesi ve pazar aynen dediğin gibi çöktüm resmen, tatlı yiyorum yok sırt üstü yatıyorum yok saatelerce hemde, ve 2 gün boyunca.... şeker komasına gircektim tatlı yemekten.. sanırım bende biraz panik yapıp hissedeceksem dahi hissedemedim kızımı... En son pazar günü saat 3 e kadar dayandım.. Sonra eşime hadi kalk gidelim dedim, çok az hissediyorum... E haftamız ilerledi nerdeyse 30 olduk insan nettede bu haftalarda daha şiddetli daha çok diye okuyor. Bazılarımızın bebişi çok hareketli tepiniyor, haliyle dahada tereddütte kalıyosun niye böyle diye...

Neyse gittik nöbetçi doktor vardı ama çok iyi bir doktora denk geldim önce ultrasonda inceledi. Kan giden damarlara filan baktı, kalp atışına filan baktı.. Hamsolsun iyiydi... Sonra bebeğe baktı ters dönmüş bu dedi... Benim bebeğimde yan duruyordu sizin gibi en son gittiğimde, hani o şiddetli bel ağrıları çektiğim zamanda.. Bu defa başı göğsümün arasına ayaklarıda kukuma basmış ki ben geçenlerde 47 defa vc ye gttim ağrıdan sancıdan ağladım çok baskı vardı.. işte o zaman dönmüş... Şİmdi hamdolsun daha iyiyim.. Ultrasonda normal çıktıktan sonra nst ye bağladılar.. Yarım saat yerini aradık yok bulamadılar.. Doktor illaki görmek istedi nst yi, çünkü ultrasonda 1 dakika yada 30 sn filan görüyor ama nst de ritmik olarak düzenli atışları inceleyebiliyorlar... Yürüyüş yapın 1 saat sonra iyice karnını doyur tekrar gel dedi.. Dediği saatte gittik bu defa bulduar kalp atışını... Sonuç normal çıktı hamdolsun... Gerilim dolu bi haftasonu geçirdim, eve çok rahatlamış döndüm.. Sonrada kızım oynamaya başladı yine... Ahh ahh ....

Birde Amnion sıvısı fazla olan annelerin bebekleri daha rahat oynarmış ve hissedemezmişiz, az olanlar daha çok hisedermiş yer dar olduğundan . Tabi benim sıvı ile ilgili değil.. Bana dediki doktor, bebeğin günde 10 defa oynuyorsa şiddedi hiç mühim değil çok hafif bir harekette olabilir dedi... normaldir... Tabi bu ayık olduğumuz süre için geçerli... İşte böyle fatoşçum, ne hisettiğini çok iyi anlıyorum canım... Yinede için rahat etsin istersen git bi görün tatlım ama iyi olduğuna çok eminim. Huyları böyle demek bizim kızların :)

madem negatif neden iğne yapıldı ki...problem olunca yapılıyo dedi bana doktor. onlarda naptığını bilmiyo bence.

onlem amaclı yapalım dedı doktor ne olur ne olmaz dıye...

biraaz daha önceki sayfalarda şeymacım.. bu arada hoş geldin nasıl geçti tatil, epeydir yoktun sen

hoşbulduk canım.. valla1.5 ay olmuş adana yabancı geldı bana:) ama cok ozlemısım... sen nasılsın oglus nasıl..

Sansecim son iki haftam bayramdan sonra gelmeyeceğim artık ay sonu son yani ama bu haftayı saymıyorum, yarın izinli olucam zaten perç cuma çok tempolu çalışmam lazım, son haftam rahat rahat geçsin istiyorum ve işler duruyooooooo.....

maşallahhh kocaman olmuş yesin teyzesi onuuuuu
troidten pek anlamam o yüzden sadece geçmiş olsun dicem canım

alısverıse gıdıyorum kızlar. gelince gorusuruz varmı bı ıstegınız... hepınızı optum kocaman

kız o yediğin tatlılar süt olmadı mı hala hain nidaaaa benim 25ci haftada gelmişti galiba ilk kez, sonra da bi kaç defa geldi en son da geçen gün çok farklı oluyor insan değişik bi duygu... ama benimkilerde sızlıyor arada

ya bende çanta almadım, sen alda bakalım bizede alırsın nurcanın aldığı çantayı beğenmiştim bende, nurcannn seninkinin markası neydiiii

kızlar bende sabahtan hastaneye gidip 32. hafta raporumu aldım. doktor 1 hafta önceden yazdı. sezeryan olacağım için 39.haftada doğum olacak gibi,dolayısı ile iznin yanmasın dedi. çünkü ben çalışabilir raporu aldım malesef (( 20 eylüle kadar çalışıp sonra izne ayrılacağım Allah kısmet ederse. böylece doğumdan sonra oğluma daha fazla vakit ayırabileceğim. bizden bukadar şimdilik.

hoşbulduk canım.. valla1.5 ay olmuş adana yabancı geldı bana:) ama cok ozlemısım... sen nasılsın oglus nasıl..

aman adana ne olsun bildiğin ruhsuz şehir işte yani bizim bu taraflar böyle.. dün akşam bütün nefretimi kustum kendisineeee

biz elh. iyyiz, benim kuzu tosun olmuştu en son şimdi ne alemde bilmiyorum bi haftaya gideriz heralde kontrole.. şekerim yüksek çıktı diyetteyim
çok sıkıcı olmaya başladı ama idare ediyorum mecburen.... sekiz kilo almışım halbu ki nasıl bi fırlamasaysa artık, inş bize bi sıkıntı yapmadan düşer:78:

ayyyy kızlar benim canım şöyle çikolatalı kek türü ıslak bişiler çekti yaaa ayrıca içinde birazda ekşimsi tat olandannn:84::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…