2011 Ekim Anneleri

Yalug maşallah canım bebeğine

Tiroidin kaç çıktı? İlacını düzenli içmelisin, bir gün bile atlamaaa. aç karnına içeceksin ve onunla birlikte demir ilacını içme. 3-4 saat sonra içmelisin diğer ilaçlarını.

ayyyy kızlar benim canım şöyle çikolatalı kek türü ıslak bişiler çekti yaaa ayrıca içinde birazda ekşimsi tat olandannn:84::84::84:

o zaman hemen bir markete gidiyorsun etinin çikolatalı/vişneli brownisinden alıyorsun birkaçtane ,gönlün geçene kadar yiyorsun canım

Son düzenleme:
ysmnz ve yalug
maşallah bebeklerinize allah nazarlardan saklasın
şeyma
sizinde cicileriniz çok güzelmiş güzel günlerde giyinin annesi

geçenlerde asansörde temizlikçi kadının elinde sıvı bir deterjan vardı rengi çok hoştu canım onu kana kana içmek istedi bir an da boş bulunup sordum o ne diye şimdi temizlikçiler aralarında konuşup beni gösteriyorlar işte deterjan aşeren kız diye rezil oldum belediye camiasına

bende gecen marangozun önünden gecerken talaş kokusuna bayılmıştım olsada yesem diye düşünmüştüm düşünsene içeri girip abi bir avuç talaş verirmisiniz canım çekti

ayyyy kızlar benim canım şöyle çikolatalı kek türü ıslak bişiler çekti yaaa ayrıca içinde birazda ekşimsi tat olandannn:84::84::84:

Erkek anası işte benim canım hiiç çekmiyo tatlı :) Ye tatlıyı doğur hakkıyı ahestecim :))))

ah canım ya o renkte meyve suyu filan alsaydın :)

bende gecen marangozun önünden gecerken talaş kokusuna bayılmıştım olsada yesem diye düşünmüştüm düşünsene içeri girip abi bir avuç talaş verirmisiniz canım çekti

Şeyma cicilerinizi güzel günelrde kullanın canım...

Yalug maşalah kızçene canım :)
talaş a yakın aklım abiş gelmedi ki söylesemde alsan yesen

Son düzenleme:

ben başkente ebru tarım.a gidiyorum.sen nereye gidiyorsun.?alışveriş konusunda çok bilgi paylaştım canım dikkat etmemişsin.adana'da ebebek,salih bebe,mothercare şimdiye kadar alışveriş yaptığım yerler.bir de internetten bebefix.com'dan alışveriş yaptık.başka özel sorun olursa cevaplayabilirim lakin pazar araştırması yaptım bir çok şeyde :)))

kartopğu canımcım o dediğinden yicemde benim diyet yalan olcak bu defa... zaten geçen haftayı kaçamaklarla kapattım

ayy leynaa, hayal edebiliyorum canım yaaa, hanzadenin dediği gibi o renkde fantanın filan vardı yanılmıyorsam içecek bişileri hemen alıverseydin... ayy ben de iki defadır dr oda parfümüne aşeriyorum böyle kavunumsu meyvemsi bi koku ama ne kokuuuu çek çek doyamıyorum içime bu defa unutmazsam soracam ne bu diyee...

ay ilahi canom,annem de kardeşlerimde toğrağa aşeriyordu kil yiyordu arada garibim

yok canımcım yeni bşi var mı diye sromuştum, takib ediyorum seni hımm biz aytenle aynı yerdeyiz, mtroya gidiyoruz..
bu arada iyileştin mi sen, rahatsızdın en son.. geçen bi kaç sabah baya serindi ben adanada üşüüm yani:) dikkat etmek lazım.

ayyy bende şarteller yine attıııı.bir defasında daha hamile değildim sarı renk erkek çocukta uygun değil efendimiz giydirmeyin nazar çeker demiş dedim.sohbet hocamıza sordum araya renk karıştırılması lazım dedi neyse .yav benim oğlanın neyinde sarı olursa neden sarı heni sevmiyodun diye söylenildi TAMMMM 8 AY OLDUUUU bugünde annemler süslü sepet yataklar varya onlardan almış rengi sarıııııı.ay kayınvalidem söylendide söylendi.tabi yine sakince açıklama yaptım sabır alllahımmm sabırr

bebeği dönmüş olan arkadaşlar,hışkırıkları nerede hissediyorsunuz? ben 2 gündür sol kasığıma yakın hissediyorum.acaba döndü mü diyorum?gerçi önceden hışkırığı o kadar da yukarıda hissetmedim

deseydin bacım sende marangozun ağzına sakız olurdun allahım sonumuzu hayıra çıkarsın yaa benim alt komşumun bir tane ızgarası var hatun her allahın günü balkonda ızgara yapıyor ne yaparsa kokusu benim evimde diyecem bir gün ama günah diye hiç canım çekmiyor ama bir gün de çekerse nerden bulcam o an ızgarayı yazık bana ama

ahh hanzadem allahtan evde kırmızı erik hoşafım vardı dayandım resmen ona allahın işine bak deterjan olmasa hoşaf var çok seçenekli bir dünyada yaşıyoruz yarabbi şükür

sağol hanzade ya içimi rahatlattın canım. aslında günde en 10 hareketini çok rahat hissediyorum diyebilirim ama işte şiddeti daha hafif ve eskiye göre çok daha az. çünkü eskiden günün belirli saatlerinde oynamaya başladığında en az yarım saat sürerdi ve şiddetli olurdu. ama şimdi toparlanma,gerilme,hafif kıpırtı,balon patlaması tarzında,küçük dalgalanma falan hissediyorum oda ara ara ama uyanık olduğum zaman zarfında 10 hareket çok rahat oluyor. sadece neden birden azaldı hareketleri diye düşünmeden edemiyorum. birde nette 30-32 arası en hareketli olduğu dönemdir yazınca iyce panikledim bir çok sitede de saatte 10 hareket diyor bu arada yazıyı yazarken iki kez hareket etti canım kızım. yaaa böyle hafif olunca hareketleri acaba sıkıştımı falan diye düşünüyorum :) birde pazar gününden buyana mideme yakın hareket hissetmedim hareketler yine aşağıda olmaya başladı. acaba yine yermi değiştirdi yada döndümü hareketleri buyüzdenmi birden farklılaştı diyede düşünüyorum. benim doktorumda günde 10 hareket demişti buyüzden adamı arayamadımda walla utanır oldum canım zırta bırta aramaya. iyisimi gidip muayene olayım dedim buseferde yerime alınacak eleman için görüşmeler var ve ön görüşmeleri ben yapıyorum. 6,30 a kadar görüşmem var bu iki gün ara ara.. böyle oluncada basıp gidemiyorum ama içimi çok rahatlattın bugünde bekliyeyim eğer yarında aynı olursa sabahtan bi yarım saat kaçar görür gelirim kızımı olmazsa...

saol denizcim.demir ilacimi ve vitaminimi gece yatarken iciyorum zaten.troid degerim 3.13 cikti.bi ilac verdi doktor 50 mg lik.bunun yarisini ic yeterli senin icin dedi.ya cok kafama takmasam bile mide bulandiriyo boyle seyler iste.hic yoktan biseyler cikiyor.insallah bi daha ki kontrolumuze kadar dusurebilirim su troidi.

iyiyim çok şükür.haftasonu dinlendim bol bol.olan eşimin tatiline oldu bi yere çıkamadık.ayrıca o dediğin serinlikten eser yok şimdi

Benimde içim yanıyo ve bu ara buz gibi şeyler içmek istiyorum ama normal hayatımda dahi hiç soğukiçmem dolaba su bile koymam misafir için olmasa .. Ama bu ara buz yemek istiyorum çatır çutur

Son düzenleme:

kız nida yoksa çaktırmadan sen bizim evdemi yaşıyosun aynı işleri benimde yapmam lazım bi türlü totomu kaldıramıyorum hatta kocacıım sabah işe giderken laf çsrpıyodu akşam geliyimde şu t-shırtlerimi falan ben ütüliyim bari senin yapcaan yok diye bende hiç fena olmaz dedimmm hatta bekle bebişin kıyafetlerinide yıkıadıktan sonra hepsini birlikte ütüle dedim yaaa bikaç gündür çok ağır hissediyorum kendimi cnm hiçbişey yapmak istemiyo

benim bebik yarım yamalak dönük ama hıçkırıkları hem sağ hemde sol kasıgımda hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…