ayyyy kızlar benim canım şöyle çikolatalı kek türü ıslak bişiler çekti yaaa ayrıca içinde birazda ekşimsi tat olandannn:84::84::84:
o zaman hemen bir markete gidiyorsun etinin çikolatalı/vişneli brownisinden alıyorsun birkaçtane ,gönlün geçene kadar yiyorsun canım
o zaman hemen bir markete gidiyorsun etinin çikolatalı/vişneli brownisinden alıyorsun birkaçtane ,gönlün geçene kadar yiyorsun canım
ysmnz ve yalug
maşallah bebeklerinize allah nazarlardan saklasın
şeyma
sizinde cicileriniz çok güzelmiş güzel günlerde giyinin annesi
geçenlerde asansörde temizlikçi kadının elinde sıvı bir deterjan vardı rengi çok hoştu canım onu kana kana içmek istedi bir an da boş bulunup sordum o ne diye şimdi temizlikçiler aralarında konuşup beni gösteriyorlar işte deterjan aşeren kız diye rezil oldum belediye camiasına
ayyyy kızlar benim canım şöyle çikolatalı kek türü ıslak bişiler çekti yaaa ayrıca içinde birazda ekşimsi tat olandannn:84::84::84:
ysmnz ve yalug
geçenlerde asansörde temizlikçi kadının elinde sıvı bir deterjan vardı rengi çok hoştu canım onu kana kana içmek istedi bir an da boş bulunup sordum o ne diye şimdi temizlikçiler aralarında konuşup beni gösteriyorlar işte deterjan aşeren kız diye rezil oldum belediye camiasına
bende gecen marangozun önünden gecerken talaş kokusuna bayılmıştım olsada yesem diye düşünmüştüm düşünsene içeri girip abi bir avuç talaş verirmisiniz canım çekti
hanı nerde cıcıler ben gormedım:).):)
ayyyy zeytin geçen gece bende öyleydim inan ki sağa dön olmuyor sola dön olmuyor illlahhlah ettim.... çok daraldım bunaldım valla... ay bu arada senle aramızda iki gün varmışbu arada hangi hastaneye gidiyodun sen, ayrıca gezip dolaştın mı ne var ne yok alış veriş konusunda:)
dün biz güya iftara yakın dışarı çıktık biraz işimiz vardı hallettik, yemekten sonra dolaşırız dedik.. ama malum bizim burda saaat sekizde hayat bitiyor, ayyy çok sinirrr oldum bi baktım her yer kapanmış tet tek... zaten azıcık geciksen eve gelecek vasıta bulamazsın.... o kadar yorgunluğum yanıma kar kaldı
ben başkente ebru tarım.a gidiyorum.sen nereye gidiyorsun.?alışveriş konusunda çok bilgi paylaştım canım dikkat etmemişsin.adana'da ebebek,salih bebe,mothercare şimdiye kadar alışveriş yaptığım yerler.bir de internetten bebefix.com'dan alışveriş yaptık.başka özel sorun olursa cevaplayabilirim lakin pazar araştırması yaptım bir çok şeyde :)))
bende gecen marangozun önünden gecerken talaş kokusuna bayılmıştım olsada yesem diye düşünmüştüm düşünsene içeri girip abi bir avuç talaş verirmisiniz canım çekti
Erkek anası işte benim canım hiiç çekmiyo tatlı :) Ye tatlıyı doğur hakkıyı ahestecim :))))
ah canım ya o renkte meyve suyu filan alsaydın :)
Şeyma cicilerinizi güzel günelrde kullanın canım...
Yalug maşalah kızçene canım :)
talaş a yakın aklım abiş gelmedi ki söylesemde alsan yesen
Ah benim aynı kaderi paylaştığım arkadaşım bu kızlar bizi öldürcek korkudan...
Topiğe giremediğim için yazamadım daha önce bak şimdi iyi dinle.. Cumartesi ve pazar aynı durumdaydım. Zaten aşırı hareketli bi kızım yok, ama kendi çapında idare ediyodu :) Fakat cumartesi ve pazar aynen dediğin gibi çöktüm resmen, tatlı yiyorum yok sırt üstü yatıyorum yok saatelerce hemde, ve 2 gün boyunca.... şeker komasına gircektim tatlı yemekten.. sanırım bende biraz panik yapıp hissedeceksem dahi hissedemedim kızımı... En son pazar günü saat 3 e kadar dayandım.. Sonra eşime hadi kalk gidelim dedim, çok az hissediyorum... E haftamız ilerledi nerdeyse 30 olduk insan nettede bu haftalarda daha şiddetli daha çok diye okuyor. Bazılarımızın bebişi çok hareketli tepiniyor, haliyle dahada tereddütte kalıyosun niye böyle diye...
Neyse gittik nöbetçi doktor vardı ama çok iyi bir doktora denk geldim önce ultrasonda inceledi. Kan giden damarlara filan baktı, kalp atışına filan baktı.. Hamsolsun iyiydi... Sonra bebeğe baktı ters dönmüş bu dedi... Benim bebeğimde yan duruyordu sizin gibi en son gittiğimde, hani o şiddetli bel ağrıları çektiğim zamanda.. Bu defa başı göğsümün arasına ayaklarıda kukuma basmış ki ben geçenlerde 47 defa vc ye gttim ağrıdan sancıdan ağladım çok baskı vardı.. işte o zaman dönmüş... Şİmdi hamdolsun daha iyiyim.. Ultrasonda normal çıktıktan sonra nst ye bağladılar.. Yarım saat yerini aradık yok bulamadılar.. Doktor illaki görmek istedi nst yi, çünkü ultrasonda 1 dakika yada 30 sn filan görüyor ama nst de ritmik olarak düzenli atışları inceleyebiliyorlar... Yürüyüş yapın 1 saat sonra iyice karnını doyur tekrar gel dedi.. Dediği saatte gittik bu defa bulduar kalp atışını... Sonuç normal çıktı hamdolsun... Gerilim dolu bi haftasonu geçirdim, eve çok rahatlamış döndüm.. Sonrada kızım oynamaya başladı yine... Ahh ahh ....
Birde Amnion sıvısı fazla olan annelerin bebekleri daha rahat oynarmış ve hissedemezmişiz, az olanlar daha çok hisedermiş yer dar olduğundan . Tabi benim sıvı ile ilgili değil.. Bana dediki doktor, bebeğin günde 10 defa oynuyorsa şiddedi hiç mühim değil çok hafif bir harekette olabilir dedi... normaldir... Tabi bu ayık olduğumuz süre için geçerli... İşte böyle fatoşçum, ne hisettiğini çok iyi anlıyorum canım... Yinede için rahat etsin istersen git bi görün tatlım ama iyi olduğuna çok eminim. Huyları böyle demek bizim kızların :)
Yalug maşallah canım bebeğine
Tiroidin kaç çıktı? İlacını düzenli içmelisin, bir gün bile atlamaaa. aç karnına içeceksin ve onunla birlikte demir ilacını içme. 3-4 saat sonra içmelisin diğer ilaçlarını.
yok canımcım yeni bşi var mı diye sromuştum, takib ediyorum senihımm biz aytenle aynı yerdeyiz, mtroya gidiyoruz..
bu arada iyileştin mi sen, rahatsızdın en son.. geçen bi kaç sabah baya serindi ben adanada üşüüm yani:) dikkat etmek lazım.
deseydin bacım sende marangozun ağzına sakız olurdun allahım sonumuzu hayıra çıkarsın yaa benim alt komşumun bir tane ızgarası var hatun her allahın günü balkonda ızgara yapıyor ne yaparsa kokusu benim evimde diyecem bir gün ama günah diye hiç canım çekmiyor ama bir gün de çekerse nerden bulcam o an ızgarayı yazık bana ama
ahh hanzadem allahtan evde kırmızı erik hoşafım vardı dayandım resmen ona allahın işine bak deterjan olmasa hoşaf var çok seçenekli bir dünyada yaşıyoruz yarabbi şükür
geçmiş olsun canımcım...bide kolay gelsin ,çok kalmadı izne dimi???
korkma canım ,valla milletten süt bilem geliyo ama bende hiç bişey yok ,hala eski sütyenlerimi rahatlıkla giyiyorum,belki doğumdan sonra bğyğr diycem ama annemin göğüslerine baınca çok büyümeyeceğinş görüyorum ,keza benimkiler ona çekmiş ,ablamınkiler pek fena ,onunki aynı halamlarınkinden...bende başlasammı acaba sürmeye ,bizim gelin hiç sürmedim dedi öyle şeyler ,inşallah yara olmaz seninkide dedi.
ayy bugün bende öyleyim valla ,büssürü işim var bebeğimin eşyaları ölece duruyo ,darma dağın onları yıkıcam ,evi süpürcem ,çorbalara koymak için minik köfteler yapıp buzluğa atcam ,birzda ütüm var,ee bide onlar yerine yerleşcek
bu sırada kuruyan bebek eşyaları ütülenip ,müsait biyer bulunup yerleştirilecek....
kızlar geçen havuzluda avivo anne sırt çantasını 80 tl ye sordum ,dünde çarşıda gezerken neredeyse aynı sırt çantasından gördüm ,anne çantası diye geçmiyodu adı ama çok gözlüydü ,aynı avivo gibi ,hemde 40 tl,galiba ondan alcam ben ,içinde bi avivonun muşamba gibi böyle kötü bi alt aşmöası var o eksik ,aman zaten ben tek kkullanımlık alt açmalardan alcam gezmeler için ,ewvdekini taşşıyamam her yere ,hem bikaç defa kullanılıyo onlar ,pahalıda değil ,10 lusu 8 tl.
bebeği dönmüş olan arkadaşlar,hışkırıkları nerede hissediyorsunuz? ben 2 gündür sol kasığıma yakın hissediyorum.acaba döndü mü diyorum?gerçi önceden hışkırığı o kadar da yukarıda hissetmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?