2011 Ekim Anneleri

harikasın hayatım seni kutluyorum

iyiyim çok şükür.haftasonu dinlendim bol bol.olan eşimin tatiline oldu bi yere çıkamadık.ayrıca o dediğin serinlikten eser yok şimdi

sevindim iyi olmana.. evet canım esti geçti, yanıyorum bende, yatmadan duş almazsam rahat edemiyorum... zaten ayaklarım her daim alev topu mübarekler...

hanzade insan denize aşerir mi yaa normalda suyu sevmeyen ben, deniz görsem tv de içine giresim geliyor akan su olsunda fark etmez o derece yani... hayır bi yere de gidemedik gitsek azcık rahatlardım belki, duşla idare ediyoruz artıkkk:82:

hmm anladım. çok yüksek değil. canını sıkmasın hiç.
2-2,5 seviyesi sağlıklı olan. o yüzden ilaç vermiş. kısa zamanda düzelecektir merak etme. benim 10,22 den düştü şuan iyi. çok düzenli içmelisin hepsi bu. geçmiş olsun.

Benimde içim yanıyo ve bu ara buz gibi şeyler içmek istiyorum ama normal hayatımda dahi hiç soğukiçmem dolaba su bile koymam misafir için olmasa .. Ama bu ara buz yemek istiyorum çatır çutur

ömrümü yediniz bugün.hepsinden canım istedi ohhh canıma deysin düşünün bakim şimdi ne yapçaz

eslemmm naber tatlımmm
kız merak etme yalnız değilsinnn hepimiz aynıyız, ha şimdi ha birazdan derken kalkamadım bak burdan.. yok azmettim bugün yapacam, bi tarafı temizliyorum diğer yerleri yapana kadar orasıda kirleniyor hep aynı yerde dönüyorum gibi oluyor

Son düzenleme:

Valla fatoş bende o netteki 1 saatte 10 hareketi okuyup panikledim doktor dediki bu çocuk hiçmi durmayacak olurmu öyle şey dedi... Netteki herşeyi odak noktası haline getirmeyin dedi. Herkes aynı değildir dedi.. Benimde göbek çevremde ve vajinamda hatta kukumun etlerinde alt kısımlarda ağrım oldu. Ben bebeğin yeri değişince hareket şekli ve yeride değişiyor diye düşünüyorum. Bende aynen tarif ettiğin gibi hissediyordum az mıyıl mıyıl canı isterse.. Birde nette tatlı yiyip solunuza yatın hareket etmiyosa dr. arayın diyor.. Ya herkes aynı değil işte ben soluma yatınca benim bebeğim aşırı oynamıyor. Canı isterse yani :) her bebeğin huyu hareketi farklı oluyor demekki.. Bide bizde çok sık oldu gerçi rumuzda geçenlerde 2 gün hissedemedi ve dr gitti.

Bide beni nst ye aldıklarında bi kadın vardı 4. kızını doğurcaktı :)) son ayda 1 defa hissedersina ancak dedi dinlersen... yeri çok daralıcak korkma dedi. İlk olduğu için siz çok panik oluyosunuz aslında normal dedi. Bende hissetmiyorum dönem dönem,
bazen çok iyi bazen hiç yok dedi :) Tabi tecrübe, 4. yü doğursam bende çok rahat olurdum dedim çok güldük.. Hatta biz nst de iken doğum yapanlar oldu bir iki çığlık ardından viyaak diye bebek sesleri geldi.. Çok güzeldi muhteşemdi yaa :) Çok özendim normal doğum yapanalra :) Benle nst de bağlı olan kadın benim 2. girişime kadar 1 saat içinde doğurmuş :)) Allahım bizlerede nasip etsin inşallah...

Son düzenleme:

hafta sonu ayarlasam gitsek bişey olur mu acep

Ayy bende ütü yapçam ya çamaşırlar yığılı duruyor, tırsıyorum ütü yapmaktan çook sıcak.. Ama günlük temizliği şöyle bir yapıyoruz eşimle bitiyo nasıl olsa doğuma yakın dip köşe kalkacak ev komple o yüzden kasmıyorum :)

Üstünden bir toparla dip köşe girme canım doğuma yakın bi kadın alırsın olur biter :)

Aheste su diye deniz diye ölüyorum, bizim mavi patiklerde aş ermiş önceki bebişinde... Oluyo demek bende su diye inliyorum belkide ilk defa bu yıl uzak kaldım denizden havuzdan ondanda olabilir :)

hıı popom çok yerinden kalkıyo ya tansiyon 8- 4 biraz dinlenimde yaparım

tansiyon düşükse limon koyma canım, başka bişi dicektim ama neyse şimdi olan var olmayan var :)

merhaba kızlar.dün demiştim grip oldum die çok şükür bgn daha iyiyim. ama çenemde bi sivilce çıktı yara gibi acıyo ya.2 gündür iftar davetlerindeyiz bgn de davetliyiz pek güzel oluyo canım böyle hazır yemek bişey de yaptırmıyolar hamilesin sen diolar saolsun herkesler :)) zaten yer kaplamaktan başka bi işe pek yaramıyorum en iyisi oturmak diyip geçiyorum ben de.
dün bebek dolabımızın siparişini verdik pembe pembe olcak inş. güzel olur.

slm meleklerimin güzel anneleri nasılsınız
evde tadilata başladık ölüyorum yorgunluktan annem yardıma geleyim demişti ama zaten doğuma gelecek kadın bide 10 gün uğraşmasın diye istemedim ama pek iyi bi karar vermemişim diyorum şimdi yarına randevumuzu aldık meleğimizi görmeye gidicez öğleden sonra bakalım nasıl havadislerle dönücez

evinde guzmanya yetiştiren var mı? üstten üstten solmaya başladı ne yapabilirim fikri olan var mı?

iyi canım az kalmış ,sabret ,allahtan çarşambalarında boş ,azcık rahet edersin ...
daha tepsiyi bitirmedim ,belki bitirince olurrrvalla enteresan bişey ,aman gelmesin ,bebek doğunca gelsin yoksa tiksinirim ben ,normalde kendi göğsüme bile dokunamıyom ,bide içinden bişeyler akarken düşünemiyorum ,bebeği nasıl emzircem onu düşünüyom kara karaa

ayy benimde canım bu aralar beyaz sabun çekiyo ,kokusuna bitiyorum ,geçende bi mağazaya sırf onun kokusundan dolayı girip biraz dolanıp çıktım ,banyoyaparken resmen köpükleri burnuma çekiyorum ohhh miss..hatta yer silme deterjanı aradım beyaz sabun kokulu ,yaa ne bulsam alırım zaten tek öyle koksunnn..ayy canım çekti ben bi banyoya kadaarrrrr.........

ben hiç hissetmiyorum hıçkırığı ,bazen seri hareketleri oluyo ama ,öyle hıçkırık olduğunu düşünmüyorum ...ee başka ne olabilir acabaa???

aayy bende benikine dün diyorumki evin süpürülmesi lazım ,eee süpür ozaman aşkım diyo ,e diyorum kanepelerin altı ,yaaa diyo boşver ,orazsı kalsın ,hatta tozları halının altına attır,tamam eltim kadar manyak titiz değilim ama okadarda pis değilim dedim ..bugün kendim süpürdüm napıyım ,ama görcek o gününü

evinde guzmanya yetiştiren var mı? üstten üstten solmaya başladı ne yapabilirim fikri olan var mı?
o nekii..bizim evde bi tazmanya canavarı var ,akşam geliyoo,sabah gidiyoo

ay çok hoşsun nidacım
bende beyaz sabun kokusuna bayılırım normalde duş jeli kullanıyordum ama hamile kaldığımdan beri hacı şakirin beyaz sabunuyla yıkanıyorum pek güzel kokuyor ben de çamaşırlarda çok severim o kokuyu dur bulursam ben de alayım nevresimlerde falan nasıl güzel kokar

guzmanya da bitki canım senin tazmanyaya pek benzemez bu daha narin aman seninki duymasın

Sorcam sorcam dayanamıyorum o minik köfteleri, erişteli yoğurtlu çorba içinemi koyuyorsun sen?

Bende yaaprım özellikle kışın nefis oluyor ama önceden yapıp hiç buzluğa atmadım hani çözünmüş kıyma bidaha dondurulmuyor ya, sen kıymayı ilk aldığındamı yapıyorsun? Koku tat değişikliği oluyormu merak ettim. İleride inşallah bebiş olunca çok pratik olur...

Birde kışlık neler yaptınız kızlar?

Ben dolaba henüz hiç bişey koymadım, asma yaprağını kendim yapardım bu sene 2,5 kg hazır aldım iki tane çok güzel ama sapsarı incecik çıktı şansıma...

Fasulye filan çok pahalı, Menemen yapıcakmısınız? Domateste hala pahalı... Ramazan dolayısı ile inmedi sanırım bayramdan sonra iner..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…