kız nida yoksa çaktırmadan sen bizim evdemi yaşıyosun aynı işleri benimde yapmam lazım bi türlü totomu kaldıramıyorum hatta kocacıım sabah işe giderken laf çsrpıyodu akşam geliyimde şu t-shırtlerimi falan ben ütüliyim bari senin yapcaan yokdiye bende hiç fena olmaz dedimmm hatta bekle bebişin kıyafetlerinide yıkıadıktan sonra hepsini birlikte ütüle dedim yaaa bikaç gündür çok ağır hissediyorum kendimi cnm hiçbişey yapmak istemiyo
iyiyim çok şükür.haftasonu dinlendim bol bol.olan eşimin tatiline oldu bi yere çıkamadık.ayrıca o dediğin serinlikten eser yok şimdi
saol denizcim.demir ilacimi ve vitaminimi gece yatarken iciyorum zaten.troid degerim 3.13 cikti.bi ilac verdi doktor 50 mg lik.bunun yarisini ic yeterli senin icin dedi.ya cok kafama takmasam bile mide bulandiriyo boyle seyler iste.hic yoktan biseyler cikiyor.insallah bi daha ki kontrolumuze kadar dusurebilirim su troidi.
Benimde içim yanıyo ve bu ara buz gibi şeyler içmek istiyorum ama normal hayatımda dahi hiç soğukiçmem dolaba su bile koymam misafir için olmasa .. Ama bu ara buz yemek istiyorum çatır çutur
kız nida yoksa çaktırmadan sen bizim evdemi yaşıyosun aynı işleri benimde yapmam lazım bi türlü totomu kaldıramıyorum hatta kocacıım sabah işe giderken laf çsrpıyodu akşam geliyimde şu t-shırtlerimi falan ben ütüliyim bari senin yapcaan yokdiye bende hiç fena olmaz dedimmm hatta bekle bebişin kıyafetlerinide yıkıadıktan sonra hepsini birlikte ütüle dedim yaaa bikaç gündür çok ağır hissediyorum kendimi cnm hiçbişey yapmak istemiyo
sağol hanzade ya içimi rahatlattın canım. aslında günde en 10 hareketini çok rahat hissediyorum diyebilirim ama işte şiddeti daha hafif ve eskiye göre çok daha az. çünkü eskiden günün belirli saatlerinde oynamaya başladığında en az yarım saat sürerdi ve şiddetli olurdu. ama şimdi toparlanma,gerilme,hafif kıpırtı,balon patlaması tarzında,küçük dalgalanma falan hissediyorum oda ara ara ama uyanık olduğum zaman zarfında 10 hareket çok rahat oluyor. sadece neden birden azaldı hareketleri diye düşünmeden edemiyorum. birde nette 30-32 arası en hareketli olduğu dönemdir yazınca iyce panikledim bir çok sitede de saatte 10 hareket diyor bu arada yazıyı yazarken iki kez hareket etti canım kızım. yaaa böyle hafif olunca hareketleri acaba sıkıştımı falan diye düşünüyorum :) birde pazar gününden buyana mideme yakın hareket hissetmedim hareketler yine aşağıda olmaya başladı. acaba yine yermi değiştirdi yada döndümü hareketleri buyüzdenmi birden farklılaştı diyede düşünüyorum. benim doktorumda günde 10 hareket demişti buyüzden adamı arayamadımda walla utanır oldum canım zırta bırta aramaya. iyisimi gidip muayene olayım dedim buseferde yerime alınacak eleman için görüşmeler var ve ön görüşmeleri ben yapıyorum. 6,30 a kadar görüşmem var bu iki gün ara ara.. böyle oluncada basıp gidemiyorum ama içimi çok rahatlattın bugünde bekliyeyim eğer yarında aynı olursa sabahtan bi yarım saat kaçar görür gelirim kızımı olmazsa...
sevindim iyi olmana.. evet canım esti geçti, yanıyorum bende, yatmadan duş almazsam rahat edemiyorum... zaten ayaklarım her daim alev topu mübarekler...
hanzade insan denize aşerir mi yaa normalda suyu sevmeyen ben, deniz görsem tv de içine giresim geliyor akan su olsunda fark etmez o derece yani... hayır bi yere de gidemedik gitsek azcık rahatlardım belki, duşla idare ediyoruz artıkkk:82:
ömrümü yediniz bugün.hepsinden canım istedi ohhh canıma deysin düşünün bakim şimdi ne yapçaz
Kız dolabında buzdamı yok :))) Buz al sık limonu iç evde olsam yapardım işteyim maselef ve herkes oruçlu en şanslısın hadi kalk yapta içiver yarasın oğluşunada sanada :))
eslemmm naber tatlımmm
kız merak etme yalnız değilsinnnhepimiz aynıyız, ha şimdi ha birazdan derken kalkamadım bak burdan.. yok azmettim bugün yapacam, bi tarafı temizliyorum diğer yerleri yapana kadar orasıda kirleniyor hep aynı yerde dönüyorum gibi oluyor
sevindim iyi olmana.. evet canım esti geçti, yanıyorum bende, yatmadan duş almazsam rahat edemiyorum... zaten ayaklarım her daim alev topu mübarekler...
hanzade insan denize aşerir mi yaa normalda suyu sevmeyen ben, deniz görsem tv de içine giresim geliyor akan su olsunda fark etmez o derece yani... hayır bi yere de gidemedik gitsek azcık rahatlardım belki, duşla idare ediyoruz artıkkk:82:
hıı popom çok yerinden kalkıyo ya tansiyon 8- 4 biraz dinlenimde yaparım
http://.........................../evlenmeden-once-her-erkek-bunu-izlemeli.html
Kızlar mutlaka izleyin
Bizdemi böyleyiz acep yaaa
açılmıyor canım ya
iyi canım az kalmış ,sabret ,allahtan çarşambalarında boş ,azcık rahet edersin ...Sansecim son iki haftam bayramdan sonra gelmeyeceğim artık ay sonu son yani ama bu haftayı saymıyorum, yarın izinli olucam zaten perç cuma çok tempolu çalışmam lazım, son haftam rahat rahat geçsin istiyorum ve işler duruyooooooo.....
kız o yediğin tatlılar süt olmadı mı hala hain nidaaaabenim 25ci haftada gelmişti galiba ilk kez, sonra da bi kaç defa geldi en son da geçen gün çok farklı oluyor insan değişik bi duygu... ama benimkilerde sızlıyor arada
ya bende çanta almadım, sen alda bakalım bizede alırsınnurcanın aldığı çantayı beğenmiştim bende, nurcannn seninkinin markası neydiiii
ayy benimde canım bu aralar beyaz sabun çekiyo ,kokusuna bitiyorum ,geçende bi mağazaya sırf onun kokusundan dolayı girip biraz dolanıp çıktım ,banyoyaparken resmen köpükleri burnuma çekiyorum ohhh miss..hatta yer silme deterjanı aradım beyaz sabun kokulu ,yaa ne bulsam alırım zaten tek öyle koksunnn..ayy canım çekti ben bi banyoya kadaarrrrr.........geçenlerde asansörde temizlikçi kadının elinde sıvı bir deterjan vardı rengi çok hoştu canım onu kana kana içmek istedi bir an da boş bulunup sordum o ne diye şimdi temizlikçiler aralarında konuşup beni gösteriyorlar işte deterjan aşeren kız diye rezil oldum belediye camiasına
ben hiç hissetmiyorum hıçkırığı ,bazen seri hareketleri oluyo ama ,öyle hıçkırık olduğunu düşünmüyorum ...ee başka ne olabilir acabaa???bebeği dönmüş olan arkadaşlar,hışkırıkları nerede hissediyorsunuz? ben 2 gündür sol kasığıma yakın hissediyorum.acaba döndü mü diyorum?gerçi önceden hışkırığı o kadar da yukarıda hissetmedim
aayy bende benikine dün diyorumki evin süpürülmesi lazım ,eee süpür ozaman aşkım diyo ,e diyorum kanepelerin altı ,yaaa diyo boşver ,orazsı kalsın ,hatta tozları halının altına attır,tamam eltim kadar manyak titiz değilim ama okadarda pis değilim dedim ..bugün kendim süpürdüm napıyım ,ama görcek o gününükız nida yoksa çaktırmadan sen bizim evdemi yaşıyosun aynı işleri benimde yapmam lazım bi türlü totomu kaldıramıyorum hatta kocacıım sabah işe giderken laf çsrpıyodu akşam geliyimde şu t-shırtlerimi falan ben ütüliyim bari senin yapcaan yokdiye bende hiç fena olmaz dedimmm hatta bekle bebişin kıyafetlerinide yıkıadıktan sonra hepsini birlikte ütüle dedim yaaa bikaç gündür çok ağır hissediyorum kendimi cnm hiçbişey yapmak istemiyo
o nekii..bizim evde bi tazmanya canavarı var ,akşam geliyoo,sabah gidiyooevinde guzmanya yetiştiren var mı? üstten üstten solmaya başladı ne yapabilirim fikri olan var mı?
http://www.izlesene.com/video/evlenmeden-once-her-erkek-bunu-izlemeli/3476971
Kızlar mutlaka izleyin
Bizdemi böyleyiz acep yaaa
deminki link açılmıyordu tekrar ekledim :)
ayy benimde canım bu aralar beyaz sabun çekiyo ,kokusuna bitiyorum ,geçende bi mağazaya sırf onun kokusundan dolayı girip biraz dolanıp çıktım ,banyoyaparken resmen köpükleri burnuma çekiyorum ohhh miss..hatta yer silme deterjanı aradım beyaz sabun kokulu ,yaa ne bulsam alırım zaten tek öyle koksunnn..ayy canım çekti ben bi banyoya kadaarrrrr.........
o nekii..bizim evde bi tazmanya canavarı var ,akşam geliyoo,sabah gidiyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?