- 21 Ağustos 2008
- 2.430
- 908
- 398
hepinize slm arkadaslar doktorum kan sayımı için tahlıl vermemı ıstemıstı bende sağlık ocagında yaptrdım b12 vitamın eksıklığı çıktı bu arada 33.haftadayım 5 kılo almama ragmen kolesterol çıktı bıraz arastırdım gebelıkte norml çıkmıyomuş ama sağlık ocagndakı doktor çokmu abarttı bılemedım böle test yaptran oldumu sağlık ocagında falan doktrum istemeden bi çok test yapıldı bana kafama takıldı benmde( b12 düşük olan varmı acaba aramızda...
evet canım. herkes denizci modeli yaptırdığı için benimde aklımda kaldı sende öyle isteyince. güle güle kullansın oğlun odasını.bende orada direk imalat yapan çetinkaya mobilyada yaptırıyorum, haftasonu gelecek inşallah.
slmkızlar ben filiz_fidan bu yeni nickim bundan sonra bu olacek.
takip edildiğimi hissettim inş. yanılıyorumdur.
annemlerdeydim eve döndüm. geçmişe dalmadan slm verim dedim.biraz da canım sıkkın...
doktora gittim bebeğim hala zayıf(( doktor çok değil dedi ama dikkat et dedi beslenmene .1340 gr olmuş oğlum. gerçi 3 haftada 500gr almış öncesinde zayıftı.
bundan sonra liste yapacam saati saatine yiyecem . azcık yarasın oğluma canım :))) 12 kg almışım hepsi baa yapışmış
geçmişe çok az baktım inş. kimsede bi sıkıntı yoktur. özledim sizleriiii
Atmadık kuzum daha... Sen ne sakaryasına gidiyosun daha, otur oturduğun yerde doğurcan diyo doktor duymuyonmuuu :))))
maşallah canım bebeğine, hiç kafana takma bebişin kilosunu, bol bol süt iç, sabahları katı yumurta ye ve günde 1 tane muz yemeye çalış. doğana kadar 3000 gr'ı geçer inşallah
benim bebik yarım yamalak dönük ama hıçkırıkları hem sağ hemde sol kasıgımda hissediyorum
saol burcucumm.inan içiyorum yiyorum ama yetmiyo demekki. hiç durmuyo ben ona bağlıyorum.
3000i bulsun daha da istemem.
sizin odanızı gördüm şimdi çooook şirin güzel günlerde kullansın oğluşun inş.
kızlar oğlumun cicileri dün : )) teyzelere gösterelim istedik hemen : )
Eki Görüntüle 240501 Eki Görüntüle 240502 Eki Görüntüle 240503
kızlar oğlumun cicileri dün : )) teyzelere gösterelim istedik hemen : )
Eki Görüntüle 240501 Eki Görüntüle 240502 Eki Görüntüle 240503
canım bu takım çok hoşmuş nereden kaça aldın acabaaa
teşekkür ederiz : )
eyüp /demirkapı'dan zeki bebek'e yaptırdık canım. 1850tl (nakit fiyatı) üstündeki aslan motirlerini jpeg olarak vermişti galiba eşim, onlar yaptılar. istediğin motifi yapabiliyorlar. kokusu çıksın diye uyku setini koymamiştim içine. fiyata yatağı ve uyku seti de dahil. 1 ayda teslim ederiz demişlerdi ama 20 günde teslim ettiler : )
güle güle kullansın aslan oğlun canım baya kaliteli duruyo güzel seçim yapmışsın
demir kapıdada düzgün bir şey almaya kalksan o fıyattan başlıoyr dime canım taksıtlı desen 2000 den aşağıya bir şey yok
saol canım, büyüyene kadar kullansın istedim, aslanlı süsleri yapışkanlı olduğu için ileride çıkarabilirsiniz dediler. fiyatlar malesef böyle. 4000 tl fiyat çeken bile oldu masko'da. bu takımı görünce, bir de istediğiniz gibi yapıyoruz diyince hemen almak istedik...
yemeğim fırında salatam çorbam hazır ezanı bekliyoruz.
oruçmuşum gibi kuruluyorum sofralara sonra kilolar bana oğlan çöp :))
Kızlaaaar izne ayrıldım ben bugüünnnÇok mutluyuuum yarın istediğim saate kadar uyuyabileceğim
Gittim raporu aldım hastaneden sonra bizim IK ya ilettim raporun aslı bizde kalıyor mutlaka unutmayın.
Başkan'dan biraz sitem de duydum erken ayrılıyorsun dönmen zor olacak, tam eleman eksiğimiz varken bizi yüzüstü bırakıyorsun diye ama napayım Üstad dayanamıyorum çok zorluk çekiyorum dedim
Aslında biraz tuhaf da oluyor insan 4 aya yakın yokum ne de olsa ama artık evde istediğim zaman uzanabileceğimi düşündükçe iyi yaptım diyorum
7 Aralık'ta bitecek izin bebek daha 2 aylık oluyor yaaaa
cnm bende d.browns un şu gazı önleyen biberonlarından aldım ucu da anne göğsüne yakın
Çok şekerler güle güle giyinsin inşallahheerkeze merhaba... bugun saglık ocagında kontolumuz varmış... aradılar gıttıkk.12.kilommu almıs bulunmaktayım:):):) bebişimin kalp atıslarını dınledım dakıkada 146 atıyodu ac olmama ragmen ebe sasırdı tok olsan nasıl olcak bu fırtına dedı... zeynebınde 1yas asısı oldu baya agladı kuzum.... ıkız bebişler vardı 2aylık cok sekerlerdıı...
bunlarda kuzumun son cıcılerııı:)Eki Görüntüle 241644 Eki Görüntüle 241645
Bende sol kasığımda hissediyorum hıçkırıklarını deinlerden bi yerler pıt pıt ediyobebeği dönmüş olan arkadaşlar,hışkırıkları nerede hissediyorsunuz? ben 2 gündür sol kasığıma yakın hissediyorum.acaba döndü mü diyorum?gerçi önceden hışkırığı o kadar da yukarıda hissetmedim
Ben sadece bezelye koydum Hamur türü çorbalık - makarnalık şeyleri annem yapmış bile Bahçedende fasulye kabak bamya ne varsa annem toplayıp gönderiyo yada kendi dolabına koyuyo gelirken getiriyo bana ramazandan sonrada melemen yapıcakmış anlıycağın ben bu kış çokkkkkkk rahatımBirde kışlık neler yaptınız kızlar?
Ben dolaba henüz hiç bişey koymadım, asma yaprağını kendim yapardım bu sene 2,5 kg hazır aldım iki tane çok güzel ama sapsarı incecik çıktı şansıma...
Fasulye filan çok pahalı, Menemen yapıcakmısınız? Domateste hala pahalı... Ramazan dolayısı ile inmedi sanırım bayramdan sonra iner..
O fırından çıkıcak olan yemek ne olursa olsun şuan öyle bi yemek istiyorum ki onuyemeğim fırında salatam çorbam hazır ezanı bekliyoruz.
oruçmuşum gibi kuruluyorum sofralara sonra kilolar bana oğlan çöp :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?