2011 Ekim Anneleri

benimde yapmışlardı ramazandan önce.kolestrol bende de yüksekti.hamilelikte yükselir ama seninki fazla yüksek demişti300 lerde miydi neydi.sebze agırlıklı beslen demişti.dr a sorcaktım bugün güya ama onu da soramadım.

saol canım, senin bebişin de güle güle kullansın inşallah geçen gün eylül annelerinden biri dolaplaın içine sabun koyun demişti, okudun mu bilmiyorum. ben bu sabah çilek kokulu sabun parçaları koydum, kapaklarını kapadım. şimdi doplapların içleri çilek çilek kokuyor. tavsiye ederim, hiç koku kalmadı odada : )

maşallah canım bebeğine, hiç kafana takma bebişin kilosunu, bol bol süt iç, sabahları katı yumurta ye ve günde 1 tane muz yemeye çalış. doğana kadar 3000 gr'ı geçer inşallah

maşallah canım bebeğine, hiç kafana takma bebişin kilosunu, bol bol süt iç, sabahları katı yumurta ye ve günde 1 tane muz yemeye çalış. doğana kadar 3000 gr'ı geçer inşallah

saol burcucumm.inan içiyorum yiyorum ama yetmiyo demekki. hiç durmuyo ben ona bağlıyorum.
3000i bulsun daha da istemem.
sizin odanızı gördüm şimdi çooook şirin güzel günlerde kullansın oğluşun inş.

ay alıntı yapmışım cevaplamamışım hıçkırıkla ilgili.benimkinin kafa baya aşağıda oldugu için hıçkırıklarda bacak arasına yakın vuruyo

saol burcucumm.inan içiyorum yiyorum ama yetmiyo demekki. hiç durmuyo ben ona bağlıyorum.
3000i bulsun daha da istemem.
sizin odanızı gördüm şimdi çooook şirin güzel günlerde kullansın oğluşun inş.

bir de sola dönüp yatmayı unutma canım, o da bebeğin kilo alışını etkiliyormuş...

saol, beğenmene sevindik sürekli odasının önündeyim sanki ege'm yatağında da ben de ona bakıyormuşum gibi

benım bebegım buyudu artık bu gunlerı bızde cok sukur saglıcakla atlattık.ılk bebegımdı ve bırsuru cok alısverıs yaptım ama cogunuda gıydıremedım cok urun wardı cunkı.yapyenı yıpranık dahı degıl erkek bebek gıysılerımı satılıga cıkardım 0 12 ay arası markalı fotoda yollarım maıllerınıze.bende artık akıllandım ve 2.elden alıyorum 1 yasın ustundekılerı alıyorum kanzın albımınının sevı bebenın urunlerı altacması yanyatıs yastıgı kısın gıyecegı ve cok begenecegınız tulum hepsı cok sık takımlar hatta damatlıgına kadar aldıgımda 500 tlden fazla para verdım ama sımdı cok uygun fıyata elımden cıkarıyorum 80 den fazla parca

ozelden msj atarken maıllerınızıde yazın cunkı benım ozelden msj atabılmem ıcın 100 tane yorum yazmam lazımmıs ondan ozeldekı msjlarınıza cvp yazamıyorum maıllerınızı yazın ordan donerm ve ordan foto yolllarım benım maılım turgutesra@mynet.com

zeynepppp Murat Batunun kıyafetleri çooook şirin güle güle giydir.
Terliğin de çok şıkmış ama yürümesi zor olmaz mı onla:26::26:

canım bu takım çok hoşmuş nereden kaça aldın acabaaa

teşekkür ederiz : )

eyüp /demirkapı'dan zeki bebek'e yaptırdık canım. 1850tl (nakit fiyatı) üstündeki aslan motirlerini jpeg olarak vermişti galiba eşim, onlar yaptılar. istediğin motifi yapabiliyorlar. kokusu çıksın diye uyku setini koymamiştim içine. fiyata yatağı ve uyku seti de dahil. 1 ayda teslim ederiz demişlerdi ama 20 günde teslim ettiler : )

güle güle kullansın aslan oğlun canım baya kaliteli duruyo güzel seçim yapmışsın

demir kapıdada düzgün bir şey almaya kalksan o fıyattan başlıoyr dime canım taksıtlı desen 2000 den aşağıya bir şey yok

saol canım, büyüyene kadar kullansın istedim, aslanlı süsleri yapışkanlı olduğu için ileride çıkarabilirsiniz dediler. fiyatlar malesef böyle. 4000 tl fiyat çeken bile oldu masko'da. bu takımı görünce, bir de istediğiniz gibi yapıyoruz diyince hemen almak istedik...

çok iyi yapmışsınız canım çok güzell

bakalım biz neye karar vericezz

yemeğim fırında salatam çorbam hazır ezanı bekliyoruz.
oruçmuşum gibi kuruluyorum sofralara sonra kilolar bana oğlan çöp :))

tosuna yarasın mamalar inş..

bizim ev bugün yeemk yok daha eve gidip birşeyler ayarlıcammm eve giriyoruz 5 dak sonra ezan okunuyor bu çalışma saatlerinden nefret ediyorummmmm

Kızlaaaar izne ayrıldım ben bugüünnn Çok mutluyuuum yarın istediğim saate kadar uyuyabileceğim

Gittim raporu aldım hastaneden sonra bizim IK ya ilettim raporun aslı bizde kalıyor mutlaka unutmayın.
Başkan'dan biraz sitem de duydum erken ayrılıyorsun dönmen zor olacak, tam eleman eksiğimiz varken bizi yüzüstü bırakıyorsun diye ama napayım Üstad dayanamıyorum çok zorluk çekiyorum dedim

Aslında biraz tuhaf da oluyor insan 4 aya yakın yokum ne de olsa ama artık evde istediğim zaman uzanabileceğimi düşündükçe iyi yaptım diyorum

7 Aralık'ta bitecek izin bebek daha 2 aylık oluyor yaaaa

canım keske 2-3 hafta daha calısabılseydınn ama için rahat etsın kım bakıcak bebeğe

cnm bende d.browns un şu gazı önleyen biberonlarından aldım ucu da anne göğsüne yakın

Geniş ağızlı olanını mı aldınn???
Çok şekerler güle güle giyinsin inşallah

Bende sol kasığımda hissediyorum hıçkırıklarını deinlerden bi yerler pıt pıt ediyo
Ben sadece bezelye koydum Hamur türü çorbalık - makarnalık şeyleri annem yapmış bile Bahçedende fasulye kabak bamya ne varsa annem toplayıp gönderiyo yada kendi dolabına koyuyo gelirken getiriyo bana ramazandan sonrada melemen yapıcakmış anlıycağın ben bu kış çokkkkkkk rahatım
O fırından çıkıcak olan yemek ne olursa olsun şuan öyle bi yemek istiyorum ki onu
Sanki burnuma kokusu geliyo gidip 2 patates atıyım bari fırına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…