2011 Ekim Anneleri

ayyy canım nedir bizim bu kk yüzünden çektiklerimiz,dün akşamda beni atıp durdu ,aslında yorumlarım beğeniliyodu o sırada ama ben giremiyodum ,biye öyle kısım kısım oluyo anlamadım ...neysee...buarada o kıymalıyı çok merak ettim beenn lezzetli ve masraflı olur kesin ,aynı bizim içli köfte giibi ,annem gelsin buzluğa bende içli köfeta falan koydurcam ,sarmayı çabuk sarıyorum zaten buzlukta hoşuma gitmiyo ,ama sigara böreği falan koyuyorum o süpper oluyo..
bu arada yapraklarımız çok güzel ama kend,nden ekşiliği yok malatyadaki gibi ,çok yumuşak ama tatsız,limon olmadan bişeye benzemiyo

canım sağlık ocağındakine güvenme bence dün bana idrar tahlili yaptılar ,alelacele kendi doktoruma yolladılar ,orda yapıldı bişey çıkmadı ,bu arada b12 ne işe yarıyomuş???belkide doğrudur ama bence gene git tam teşekküllü bi yerde yaptır tahlilini.
ooo süpper..hadi gözün aydın canım ,bol bol dinlen doğumdan önce ,ama iznin çok erken bitiyomuş ,eğer devlet memuruysan birazda ücretsiz al canım bence ,2 yıla kadar izin alabiliyoruz ,ben de 5-6 ay ücretsiz alıp yılı kapatıcam ,bu arada inşallah kızımda 11 aylık olcak

iftar vaktı kımseyı bulamam burda dıyordum ama maasallahınız var gene kızlar..benım koca yok bu aksam arkadaslarıyla ıftarda..bende hafıf bıseyler yedım ama kendımı tıka basa dolu hıssedıyorum..neyse gece uzun ..bu aralara canım acayıp turk kahvesı yada nescafe cekıyor..kocam oruc dıye yanında ıcemıyorum ama bırazdan kendıme guzel kokulu kokulu bır kahve yapıp ıcsem hıc fena olmayacak..

bu arada pratik ev.com da gezınırken bugun pierre cardının bebek arabasını buldum 210 lıra..fıyatı bana cok uygun geldı ..sızce nasıl?

aaa baskasıtelerde 160 lıraya bıle buldum ..normalmı bu kadar ucuz olması kızlar ya aklım karıstı şimdi ben 210 bıle ucuz derken ..

Son düzenleme:
tosuna yarasın mamalar inş..

bizim ev bugün yeemk yok daha eve gidip birşeyler ayarlıcammm eve giriyoruz 5 dak sonra ezan okunuyor bu çalışma saatlerinden nefret ediyorummmmm

sen bu saate kadar çalışıyo musun ya.Alah yardımcın olsun.
ben bugün izin için sordun 32.haftada veriyoruz dedi. bayrama denk geliyo ama ayın 2sinde çalışıyomuş o zaman gidip alacam inş.

:))) canım ya.valla pratik bişi kulağını uzat söylim:))

bir fıkrı olan yokmu kıızlar..zorla yorum yaptrııyor olmayım genede :44:..

Canım ben bebek arabası almadım almayıda düşünmüyorum bizde araba var tek dışarı çıkıcağım zaman bebek arabası olsada ben becerip onu kullanamam bi kere yiğeniminde test ettim çünkü onun içinde hiç araştırmadım tek bildiğim 3-4 ay önce dia ya 100tlye bebek arabası geldiğiydi eğer 160a markalı bişeyse baya iyi demektir fiyat

ya canım ne bıleyım ucuz etın yahnisi ne dönmesın dıye sorayım dedım..hem markalı bısey olacak hem bu kadar ucuz olacak sasırdım..bız arabamızı sattık halıyle bebek arabası onemlı bızım ıcın..eylul 15 ten sonra yatagı arabası dolabı hepsını alıcaz nasıpse ..buralarda yok dıyarbakıra gıdıcem ordada kafama yatanı bulamazsam netten sıparıs verıcem mecbur..saolasın yınede...

Pierre cardinin güzel oluyo diyodu kızlar Bulduğun marka ve fiyatları not et belki diyarbakırda aynılarını bulursun fiyatı karşılaştırır ona göre alırsın

kızlar benim alt tarafta accayip bi batma var,bide tuvalet kağıdına silincede sapsarı bişey geldiğini hissettim nedir bu yaa???

ayy o sarı şey bende hep var o yüzden hiç panik yapmıyorum batma arada be bendede oluyo ama ya sol kasığımdan ya sağ kasığımdan aşşa doğru oluyo senin direk altta mı batman

canım keske 2-3 hafta daha calısabılseydınn ama için rahat etsın kım bakıcak bebeğe

Çalışabilseydim iyiydi ama dayanamadım artık. İşin kötüsü ne anneanne ne de babaanne bakamıcak bebişeee. Bakalım şu an bunu düşünüp stres de olmak istemiyorum olmadı ücretsiz izin alırım maddi engel yok çok şükür ama işyerim nasıl bakar bilmiyorum

ayy o sarı şey bende hep var o yüzden hiç panik yapmıyorum batma arada be bendede oluyo ama ya sol kasığımdan ya sağ kasığımdan aşşa doğru oluyo senin direk altta mı batman

Uzun zamandır varmı olup geçiyo mu bi doktorunu ara telefonu varsa
bugün birz fazla yoruldum ondandır diye düşünüyorum ,tamda benim herüf pendoryaya götürcekti beni ,arkadaşınla git dedim sen ,bende biraz yatıyım sol yanıma ,doktoruma ulaşabilceğimi sanmıyorum 5 ten sonra iş cep tel. kapatıyobiraz dinleniyim geçer belkim ,hafifledi gibi zaten...:18::18:

cnm benimde tereddütüm ondan işte ya kavanozu beceremezsem diye o kadar uğraş sonra olmazsa yada bozulursa sinirden oturup ağlarım yani....
ama sende atıyomussun buzluğa bende biraz kavanoz birazda buzluğa yaparım
eeee hamarat hatunun hali başka oluyo maşallah sana
iznin hayırlı olsun tatlım çok çalıştın yoruldun keyfini çıkart artık bebeğinin
evet canım tam bebeğin çıkacağı yerdenn(( çok acıyo

cnm geçmiş olsun drunu bi ara istersen

Ufaktan bi tırsma seziyorum sanki

selam kızlar 2010 ekim annelerimndenim gerçi bnm oğlanlar 30 eylüle doğdu ya neyse:)hepinize Allahım yardım etsin sağlıcakla alın kucaklarınıza inş.minnişleri bzmkiler kocman oldular ikizlerim vr bnm...kök söktürüyolar şimcik sorcağınız bişi olursa çekinmeden sorabilirsiniz fırsat buldukça grmye çalşyrm bn akşamları malum uyuduklarında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…