ayyy canım nedir bizim bu kk yüzünden çektiklerimiz,dün akşamda beni atıp durdu ,aslında yorumlarım beğeniliyodu o sırada ama ben giremiyodum ,biye öyle kısım kısım oluyo anlamadım ...neysee...buarada o kıymalıyı çok merak ettim beenn lezzetli ve masraflı olur kesin ,aynı bizim içli köfte giibi ,annem gelsin buzluğa bende içli köfeta falan koydurcam ,sarmayı çabuk sarıyorum zaten buzlukta hoşuma gitmiyo ,ama sigara böreği falan koyuyorum o süpper oluyo..Sanse sana dünyanın yorumunu yazdım topik beni bakımda diye attı genebende tazeden yapıyorum canım, süt taşığıda kötü olur yaa, uf iki iş çıktı sana benim yüzümden, dün benim davetsiz misafirim vardı işten eve gittim hiç oturmadan mutfaüa girdim allah ne verdiyse ama çok yorulmuşum.. Ne güzel kız bahçenden topla bas salamura, ben her sene ramiden halden aalırdım bir kasa mis gibi yapardım bu sene bu halde alamadım tabi vaktide geçti bir komşum var tokatlı, onların marketine getirdiler ama sapsarı damarsız maşallah çok güzeldi 5 kg aldım küçük iki bidon yeter bana şimdilik sarıp atıcam dolaba boş boş otururken evde doğum sonrası elime gelir ay ne yapsak yanımıza kar kalcak...
Ben erzincan çorbası dediğinde kullanıuorum ama yarma koymuyorum erişte ile yapıyorum çokta güzel oluyor, yeşil mercimeklede çok güzel olur. Afiyet olsun size :)
akşam eminim bir çoğumuzun evinde menemen ve çay olucakOh bahçeden toplamak yapmak gibisi yok annemde her sene toplar yapar getirir bize, 5 kg. bidonlarda.. Sağolsun... Ondan da gelir bana yaprak... Misafir filan gelince çok iyi oluyor, yaz kış aranıyor valla ben çok seviyorum :) Bide biz sade kıymalı sararız bazen hiç pirinçsiz baharat soğan kıyma ve baş parmağının yarısı kadar olur, minicik.. Ama nefis olur bak yapçam haftasonu canım çekti.. Zeytinyaplısı ayrı güzel etlisi ayrı gözünü seveyim türk mutfağının ben :)...
canım sağlık ocağındakine güvenme bence dün bana idrar tahlili yaptılar ,alelacele kendi doktoruma yolladılar ,orda yapıldı bişey çıkmadı ,bu arada b12 ne işe yarıyomuş???belkide doğrudur ama bence gene git tam teşekküllü bi yerde yaptır tahlilini.hepinize slm arkadaslar doktorum kan sayımı için tahlıl vermemı ıstemıstı bende sağlık ocagında yaptrdım b12 vitamın eksıklığı çıktı bu arada 33.haftadayım 5 kılo almama ragmen kolesterol çıktı bıraz arastırdım gebelıkte norml çıkmıyomuş ama sağlık ocagndakı doktor çokmu abarttı bılemedım böle test yaptran oldumu sağlık ocagında falan doktrum istemeden bi çok test yapıldı bana kafama takıldı benmde( b12 düşük olan varmı acaba aramızda...
ooo süpper..hadi gözün aydın canım ,bol bol dinlen doğumdan önce ,ama iznin çok erken bitiyomuş ,eğer devlet memuruysan birazda ücretsiz al canım bence ,2 yıla kadar izin alabiliyoruz ,ben de 5-6 ay ücretsiz alıp yılı kapatıcam ,bu arada inşallah kızımda 11 aylık olcakKızlaaaar izne ayrıldım ben bugüünnnÇok mutluyuuum yarın istediğim saate kadar uyuyabileceğim
Gittim raporu aldım hastaneden sonra bizim IK ya ilettim raporun aslı bizde kalıyor mutlaka unutmayın.
Başkan'dan biraz sitem de duydum erken ayrılıyorsun dönmen zor olacak, tam eleman eksiğimiz varken bizi yüzüstü bırakıyorsun diye ama napayım Üstad dayanamıyorum çok zorluk çekiyorum dedim
Aslında biraz tuhaf da oluyor insan 4 aya yakın yokum ne de olsa ama artık evde istediğim zaman uzanabileceğimi düşündükçe iyi yaptım diyorum
7 Aralık'ta bitecek izin bebek daha 2 aylık oluyor yaaaa
tosuna yarasın mamalar inş..
bizim ev bugün yeemk yok daha eve gidip birşeyler ayarlıcammm eve giriyoruz 5 dak sonra ezan okunuyor bu çalışma saatlerinden nefret ediyorummmmm
Geniş ağızlı olanını mı aldınn???
Çok şekerler güle güle giyinsin inşallah
Bende sol kasığımda hissediyorum hıçkırıklarını deinlerden bi yerler pıt pıt ediyo
Ben sadece bezelye koydum Hamur türü çorbalık - makarnalık şeyleri annem yapmış bile Bahçedende fasulye kabak bamya ne varsa annem toplayıp gönderiyo yada kendi dolabına koyuyo gelirken getiriyo bana ramazandan sonrada melemen yapıcakmış anlıycağın ben bu kış çokkkkkkk rahatım
O fırından çıkıcak olan yemek ne olursa olsun şuan öyle bi yemek istiyorum ki onu
Sanki burnuma kokusu geliyo gidip 2 patates atıyım bari fırına
Pratik ya da zor bilemem ama fırın diye okuyunca o an fırını bile yiyesim geldi Kulağım sende dinliyorum :86::))) canım ya.valla pratik bişi kulağını uzat söylim:))
bir fıkrı olan yokmu kıızlar..zorla yorum yaptrııyor olmayım genede :44:..
Canım ben bebek arabası almadım almayıda düşünmüyorum bizde araba var tek dışarı çıkıcağım zaman bebek arabası olsada ben becerip onu kullanamam bi kere yiğeniminde test ettim çünküonun içinde hiç araştırmadım tek bildiğim 3-4 ay önce dia ya 100tlye bebek arabası geldiğiydi eğer 160a markalı bişeyse baya iyi demektir fiyat
ya canım ne bıleyım ucuz etın yahnisi ne dönmesın dıye sorayım dedım..hem markalı bısey olacak hem bu kadar ucuz olacak sasırdım..bız arabamızı sattık halıyle bebek arabası onemlı bızım ıcın..eylul 15 ten sonra yatagı arabası dolabı hepsını alıcaz nasıpse ..buralarda yok dıyarbakıra gıdıcem ordada kafama yatanı bulamazsam netten sıparıs verıcem mecbur..saolasın yınede...
kızlar benim alt tarafta accayip bi batma var,bide tuvalet kağıdına silincede sapsarı bişey geldiğini hissettim nedir bu yaa???
ayy o sarı şey bende hep var o yüzden hiç panik yapmıyorum batma arada be bendede oluyo ama ya sol kasığımdan ya sağ kasığımdan aşşa doğru oluyo senin direk altta mı batman
canım keske 2-3 hafta daha calısabılseydınn ama için rahat etsın kım bakıcak bebeğe
evet canım tam bebeğin çıkacağı yerdenn(( çok acıyo
ayy o sarı şey bende hep var o yüzden hiç panik yapmıyorum batma arada be bendede oluyo ama ya sol kasığımdan ya sağ kasığımdan aşşa doğru oluyo senin direk altta mı batman
bugün birz fazla yoruldum ondandır diye düşünüyorum ,tamda benim herüf pendoryaya götürcekti beni ,arkadaşınla git dedim sen ,bende biraz yatıyım sol yanıma ,doktoruma ulaşabilceğimi sanmıyorum 5 ten sonra iş cep tel. kapatıyoUzun zamandır varmı olup geçiyo mu bi doktorunu ara telefonu varsa
cnm benimde tereddütüm ondan işte ya kavanozu beceremezsem diye o kadar uğraş sonra olmazsa yada bozulursa sinirden oturup ağlarım yani....Elifcimm kavanozun tadi daha güzel oluyor ama ben poşetleyip buzluğa atıyorum, böyle daha uzun süre kalabiliyor hem.. menemeni yapıpı soğuduktan sonra buzluk poşetlerine kafama göre porsiyonlayıp atıveriyorum.. İnan pratik oluyor, biraz yağ koyduktan sonra tavaya buzluca koyuyprum kapağı kapalı bi on dk kendine gelse yetiyor sonra yumurtasını kır ye mis ohh:) bi de azcık salça atıyorum pişerken ama çok az daha kıvamlı oluyor..
hanzade benim yapraklar bu sene görümcelerden geldi, birisi bağlarından toplayıp basmış biride bahçesinden o bize yeter zaten birazda anneannem göndercekmiş bizimkiler daha güzel olurgeçen iki yıl öğrenciler sürekli bana yaprak gönderiyordu burası çok serin olmadığından bende az az sarıp buzluğa atıyordum çok işime geliyordu bu sene basılmış yicez nasipse.. menemen bende yapmadım, üşeniyorum burda domeesler bozuk çıkmaya başladı halbuki biz tatile gitmeden ne güzeldi gelince yaparım diye almamıştım.. ama fiyatlar normal pek pahalı değil. fasulye, ve bamya benim çok işime yarıyor bakalım bayramdan sonra onları yaparım belki ya da azar azar alıp koyarım yorulmadan.. vişne filan hiç görmüyoruz burda zaten leynacım ankarada da pek yokmuş galiba, barbunyanında tazesini ben pek sevmediğimden koymıcam belki bi iki poşet koyarım ama abim seviyor o gelince ona yaparım... ayyy başka ne vardı kızlar ha dolmalık patlıcan biber kurutmuştum geçen sene bu sene yapmıcam, kuruları bizim evde saklamak sorun o9luyor oktay usta haşlayıp buzluğa atın demişti öylede yapınca tadi bozuluyor.. neyse işte ayy pek uzun yazdım ne çenem varmış
eeee hamarat hatunun hali başka oluyo maşallah sanabenim buz dolabı gibi çekmeceli difrizim var.yazdan herşeyimi koyarım karnı yarıklık yaptım,fasulye,biber hem dolmalık hem sivri,kabak kızarttım,dometeslerimide rondodan çekerim kış boyu hiç almam köylüler getirsin onuda yapçam.asma yaprağı koydum.içli köfte ve mantı mutlaka yapar koyarım ani misafire birde börek hem ekonomik hem sağlıklı oluyor
iznin hayırlı olsun tatlım çok çalıştın yoruldun keyfini çıkart artık bebeğininKızlaaaar izne ayrıldım ben bugüünnnÇok mutluyuuum yarın istediğim saate kadar uyuyabileceğim
Gittim raporu aldım hastaneden sonra bizim IK ya ilettim raporun aslı bizde kalıyor mutlaka unutmayın.
Başkan'dan biraz sitem de duydum erken ayrılıyorsun dönmen zor olacak, tam eleman eksiğimiz varken bizi yüzüstü bırakıyorsun diye ama napayım Üstad dayanamıyorum çok zorluk çekiyorum dedim
Aslında biraz tuhaf da oluyor insan 4 aya yakın yokum ne de olsa ama artık evde istediğim zaman uzanabileceğimi düşündükçe iyi yaptım diyorum
7 Aralık'ta bitecek izin bebek daha 2 aylık oluyor yaaaa
evet canım tam bebeğin çıkacağı yerdenn(( çok acıyo
bugün birz fazla yoruldum ondandır diye düşünüyorum ,tamda benim herüf pendoryaya götürcekti beni ,arkadaşınla git dedim sen ,bende biraz yatıyım sol yanıma ,doktoruma ulaşabilceğimi sanmıyorum 5 ten sonra iş cep tel. kapatıyobiraz dinleniyim geçer belkim ,hafifledi gibi zaten...:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?