2011 Ekim Anneleri

selam kızlarr
babamız geç gelecek, şirketin iftar yemeği var ordalar,
bizde kızımla oturuyoruz ama uykumuz geldi birazdan babişi bekleyemeden uyuycaz sanırım.

umarım herkesler iyidir,
öptük hepinizii..

tırsıyorummm..ama Allahtan kızım hareket ediyo..ama rahtındanmı yoksa çıkmak istediğinden mikiiii:83::83::83::83::83:

Zaten senin tırsmanda çıkmasından kaynaklanıyo gibi ağrının yerini bile tarif ederken çıkıcağı yer diyosun Korkunun ecele faydası yok 2 dakkada pırt edenek çıkarıvericez inşallah Hem sen yaparsın ben sende o potansiyeli gördüm

sevinsemmiüzülsemmi bilemedim en iyisiiiiiiiiii:83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83:

zaten anca bi kere deneyebilirim heralde ,bir garip dvler maamuruyum ben..canım hani idrar yolları yananr yanar sonra bide batarmış gibi acır yaa,rahmin içine doğru acıyo,bugün çok iş yaptım bencede ondan ama şimdi sol yanıma yattım hiç kıpraşmıyom ,
Sen hurma yeme işinide fazla abartma istersen ben geçen gün bi yazı yayınladım sen onu okudun mu
Korkarken hepimizden önce doğurma bide

okudum canım hepsini,zaten dün domatesli arkadaşımızda söylemiştri ,bende 1 tane yedim bugün...ya biri vardı kimdi o sapsarı akıntısı olmuştu doktoru ilt,hap demişti,benimkide iltihaptır belkimmm:26::26::26:

duygu hurma demişken ben günde en az 5-6 tane yiyorum hatta bazen 10-15 i buluyor. kaç paket aldık sayısını unuttum.. doğum için öneriyorlar ama fazlası da zararmış sanırım:18: ama napim normalde de severim şimdi habire yiyesim geliyor bugün 8 tanede bıraktım sanırım

ilahi duygu kıza süper moral veriyosun canım.. Şakk bir yana ben hastaneye nst ye girdiğimde 3 tane kadın doğurdu, hemde 1 2 saat içinde iki ciyak bi anda viyak viyak bebek sesi muhteşemdi gerçekten rabbim bizlerede nasip etsin :)

kız dün domatesli yazmıştı görmedinmi ,1 tanesinde bile acayip kalori varmış çok yeme,banada doktorum önerdi hatta ama ben 2-3 tene falan yicem günde..

iki ciyak bi viyak yanii bumudur ,şimdi doğuruyummu istiyonuz ..ne istiyonuz anlamadımkii..ağrıyı kesmeyle ilgili öneride bulunsanızz???:18::18::18::86:

slm kızlar kontrolden geldık kızım 1500 gr olmuş 35 cm boyu herşey yolunda ded çok şükür benım bacak agrım içinde iğne verdi haftada birkez vurduracagım.
maşallah kuzucugunaaaa

yeni nick hayırlı olsun canım endişelenme sen bebişin doguma kadar kilolarını alıp gelişimini tamamlayıp öyle çıkacak sen yemene dikkat et bol bol süt iç yogurt ye

bugun iftara kadar hafif hafif sancı çektim bacaklarımın iç kısmından münüşüme dogru bir sancı ordanda karnıma vurıuyodu agrısı
bebiş baskı yapınca korktum dogum yapan arkadaşa sordum dediki bende 9. ayda başladı sende nasıl 8. ayda başlıyo arkasından kocası
sesleniyo doguracaksan gidelim hastaneyeeşim evdeydi ama hiç hastaneye gidelim falan filan yok yat dinlen falan dedi
şimdi ne yapıyor tahmin edinnnn maça gittiiiiii:95::95::95::95::95::95:giderkende bana diyoki bişi olursa ara inşallah olmaz olursada aramıcammmm

yarın köye gidecek ya amca oglu demişki kadın hamile evde yanlız kalmasın ben hanımla 2 çocugu size göndereyimhasbin allahhh
insanı çileden çıkarırlar öyle diyecegine sen gelme ben başkasını bulayım demiyo sancılansam kadın çocuklarını hazırlamaktan bana nasıl
yardım edecekki töbe töbe dedim istemem ama bu son olsun ben doguracak olsam milleti değil seni isterim yanımda bu çocugu senle
yaptık başkasıyla değil sorumluluklarını bil beni bir daha yanlız bırakma

Sibel muhtemelen bebeğin kafası yada bi yeriyle miğdene bastırıyor asit yukaır çıkıyor bende öyleyim iki yudum suda içsem yanıyorum deli gibi.. Geçicek... bunlar hep bebişlerin büyüme işaretleri..

Büyüsün bakalım, ben yanmaya razıyım kuzucuğum için.

Filizciğim zaten bundan sonra kilo alacaklar, boşuna sıkma canını. Daha önümüzde vakit var inş.

Burcucuğum kocanı artık gönderme sağa sola. Kendini parala gitmesin. Walla buradan ben stres olmaya başladım. Yada bize gel, yalnız kalma evde

benimde sancım varya acaba pisikolojik mi.bide canom sen hangi şehirdeydin

yok yarın teyzesini hastaneye götürsün son bir daha öyle köye gideyim yok o hastaymış valla beli alakadar etmez kavga çıkarmıyordum
huzurumuz kaçmasın diye ama artık o sessiz kadın olamam dedim zaten son diye bir daha gidemezsin bi yere hala başkaları daha önemli geliyosa
izmire gidip orda dogum yaparım çokta tın yani gecen sene 18 agustosta beni yanlız bıraktı ben bebegimi kaybettim elalem götürdü beni hastaneye
1 gün sonra 18 agustos ve o gün akşam gelecek eve ben çok tedirginim o ugursuz gun bişey olursa diye

benimde sancım varya acaba pisikolojik mi.bide canom sen hangi şehirdeydin

ara ara olması normalmiş canım ama benim adet agrısı gibi bir sancı sürekliydi bebegim hareketli yoksa çoktan acildeydim ben
istanbuldayaşıyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…