tırsıyorummm..ama Allahtan kızım hareket ediyo..ama rahtındanmı yoksa çıkmak istediğinden mikiiii:83::83::83::83::83:Ufaktan bi tırsma seziyorum sanki
tırsıyorummm..ama Allahtan kızım hareket ediyo..ama rahtındanmı yoksa çıkmak istediğinden mikiiii:83::83::83::83::83:
Zaten senin tırsmanda çıkmasından kaynaklanıyo gibi ağrının yerini bile tarif ederken çıkıcağı yer diyosun Korkunun ecele faydası yok 2 dakkada pırt edenek çıkarıvericez inşallah Hem sen yaparsın ben sende o potansiyeli gördüm
Geniş ağızlı olanını mı aldınn???
Ben sadece bezelye koydum Hamur türü çorbalık - makarnalık şeyleri annem yapmış bile Bahçedende fasulye kabak bamya ne varsa annem toplayıp gönderiyo yada kendi dolabına koyuyo gelirken getiriyo bana ramazandan sonrada melemen yapıcakmış anlıycağın ben bu kış çokkkkkkk rahatım
Ohhh maşallah duygu anneciğine ne güzel her şeyin geliyor :)
ayyy canım nedir bizim bu kk yüzünden çektiklerimiz,dün akşamda beni atıp durdu ,aslında yorumlarım beğeniliyodu o sırada ama ben giremiyodum ,biye öyle kısım kısım oluyo anlamadım ...neysee...buarada o kıymalıyı çok merak ettim beenn lezzetli ve masraflı olur kesin ,aynı bizim içli köfte giibi ,annem gelsin buzluğa bende içli köfeta falan koydurcam ,sarmayı çabuk sarıyorum zaten buzlukta hoşuma gitmiyo ,ama sigara böreği falan koyuyorum o süpper oluyo..
bu arada yapraklarımız çok güzel ama kend,nden ekşiliği yok malatyadaki gibi ,çok yumuşak ama tatsız,limon olmadan bişeye benzemiyo
Ay bilmiyorum ama sinir oluyorum bu duruma... canım nefis oluyo birazcık masraflı ama değer altınada kuzu kemiği koyuyoruz pişirirken,çok az su koyuyoruz kıymanın suyu ile pişiyor... mutlaka bir kere denemelisin...
sen bu saate kadar çalışıyo musun ya.Alah yardımcın olsun.
ben bugün izin için sordun 32.haftada veriyoruz dedi. bayrama denk geliyo ama ayın 2sinde çalışıyomuş o zaman gidip alacam inş.
Oh maşallah, filiz saatli ve düzneli yemeye çalış bende yiyemiyorum ya bide miğde bulantım başladı ama sütü çok içtim bakalım bu ay nolucak...
kızlar benim alt tarafta accayip bi batma var,bide tuvalet kağıdına silincede sapsarı bişey geldiğini hissettim nedir bu yaa???
Sanse bebek basıyo olmasın tırnağı ayağı filan geldiyse batar acır, banad aoldu tam alttan değil ama idrar yaptığım yerden tamda ordan yanii... o şekildemi hani bie ayakta çok kaldınsa olmuş olabilir canım dinlen birazcık bakalım..
sevinsemmiüzülsemmi bilemedim en iyisiiiiiiiiii:83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83:
zaten anca bi kere deneyebilirim heralde ,bir garip dvler maamuruyum ben..Ay bilmiyorum ama sinir oluyorum bu duruma... canım nefis oluyo birazcık masraflı ama değer altınada kuzu kemiği koyuyoruz pişirirken,çok az su koyuyoruz kıymanın suyu ile pişiyor... mutlaka bir kere denemelisin...
Sanse bebek basıyo olmasın tırnağı ayağı filan geldiyse batar acır, banad aoldu tam alttan değil ama idrar yaptığım yerden tamda ordan yanii... o şekildemi hani bie ayakta çok kaldınsa olmuş olabilir canım dinlen birazcık bakalım..
Sen hurma yeme işinide fazla abartma istersen ben geçen gün bi yazı yayınladım sen onu okudun mu
Korkarken hepimizden önce doğurma bide
Ben kaçtım kızlar görüşürüz kendinize ve bebeklerinize iyi bakın
Nida doğurursan ara beni
Zaten senin tırsmanda çıkmasından kaynaklanıyo gibi ağrının yerini bile tarif ederken çıkıcağı yer diyosun Korkunun ecele faydası yok 2 dakkada pırt edenek çıkarıvericez inşallah Hem sen yaparsın ben sende o potansiyeli gördüm
duygu hurma demişken ben günde en az 5-6 tane yiyorum hatta bazen 10-15 i buluyor. kaç paket aldık sayısını unuttum.. doğum için öneriyorlar ama fazlası da zararmış sanırım:18: ama napim normalde de severim şimdi habire yiyesim geliyor bugün 8 tanede bıraktım sanırım
ilahi duygu kıza süper moral veriyosun canım.. Şakk bir yana ben hastaneye nst ye girdiğimde 3 tane kadın doğurdu, hemde 1 2 saat içinde iki ciyak bi anda viyak viyak bebek sesi muhteşemdi gerçekten rabbim bizlerede nasip etsin :)
maşallah kuzucugunaaaaslm kızlar kontrolden geldık kızım 1500 gr olmuş 35 cm boyu herşey yolunda ded çok şükür benım bacak agrım içinde iğne verdi haftada birkez vurduracagım.
slmkızlar ben .........bu yeni nickim bundan sonra bu olacek.
takip edildiğimi hissettim inş. yanılıyorumdur.
annemlerdeydim eve döndüm. geçmişe dalmadan slm verim dedim.biraz da canım sıkkın...
doktora gittim bebeğim hala zayıf(( doktor çok değil dedi ama dikkat et dedi beslenmene .1340 gr olmuş oğlum. gerçi 3 haftada 500gr almış öncesinde zayıftı.
bundan sonra liste yapacam saati saatine yiyecem . azcık yarasın oğluma canım :))) 12 kg almışım hepsi baa yapışmış
geçmişe çok az baktım inş. kimsede bi sıkıntı yoktur. özledim sizleriiii
evet bursada oturuyorum ama merkezde değilim.ilçede.hayırdır
evet bursada oturuyorum ama merkezde değilim.ilçede.hayırdır
Sibel muhtemelen bebeğin kafası yada bi yeriyle miğdene bastırıyor asit yukaır çıkıyor bende öyleyim iki yudum suda içsem yanıyorum deli gibi.. Geçicek... bunlar hep bebişlerin büyüme işaretleri..
slmkızlar ben filiz_fidan bu yeni nickim bundan sonra bu olacek.
takip edildiğimi hissettim inş. yanılıyorumdur.
annemlerdeydim eve döndüm. geçmişe dalmadan slm verim dedim.biraz da canım sıkkın...
doktora gittim bebeğim hala zayıf(( doktor çok değil dedi ama dikkat et dedi beslenmene .1340 gr olmuş oğlum. gerçi 3 haftada 500gr almış öncesinde zayıftı.
bundan sonra liste yapacam saati saatine yiyecem . azcık yarasın oğluma canım :))) 12 kg almışım hepsi baa yapışmış
geçmişe çok az baktım inş. kimsede bi sıkıntı yoktur. özledim sizleriiii
bugun iftara kadar hafif hafif sancı çektim bacaklarımın iç kısmından münüşüme dogru bir sancı ordanda karnıma vurıuyodu agrısı
bebiş baskı yapınca korktum dogum yapan arkadaşa sordum dediki bende 9. ayda başladı sende nasıl 8. ayda başlıyo arkasından kocası
sesleniyo doguracaksan gidelim hastaneyeeşim evdeydi ama hiç hastaneye gidelim falan filan yok yat dinlen falan dedi
şimdi ne yapıyor tahmin edinnnn maça gittiiiiii:95::95::95::95::95::95:giderkende bana diyoki bişi olursa ara inşallah olmaz olursada aramıcammmm
yarın köye gidecek ya amca oglu demişki kadın hamile evde yanlız kalmasın ben hanımla 2 çocugu size göndereyimhasbin allahhh
insanı çileden çıkarırlar öyle diyecegine sen gelme ben başkasını bulayım demiyo sancılansam kadın çocuklarını hazırlamaktan bana nasıl
yardım edecekki töbe töbe dedim istemem ama bu son olsun ben doguracak olsam milleti değil seni isterim yanımda bu çocugu senle
yaptık başkasıyla değil sorumluluklarını bil beni bir daha yanlız bırakma
bugun iftara kadar hafif hafif sancı çektim bacaklarımın iç kısmından münüşüme dogru bir sancı ordanda karnıma vurıuyodu agrısı
bebiş baskı yapınca korktum dogum yapan arkadaşa sordum dediki bende 9. ayda başladı sende nasıl 8. ayda başlıyo arkasından kocası
sesleniyo doguracaksan gidelim hastaneyeeşim evdeydi ama hiç hastaneye gidelim falan filan yok yat dinlen falan dedi
şimdi ne yapıyor tahmin edinnnn maça gittiiiiii:95::95::95::95::95::95:giderkende bana diyoki bişi olursa ara inşallah olmaz olursada aramıcammmm
yarın köye gidecek ya amca oglu demişki kadın hamile evde yanlız kalmasın ben hanımla 2 çocugu size göndereyimhasbin allahhh
insanı çileden çıkarırlar öyle diyecegine sen gelme ben başkasını bulayım demiyo sancılansam kadın çocuklarını hazırlamaktan bana nasıl
yardım edecekki töbe töbe dedim istemem ama bu son olsun ben doguracak olsam milleti değil seni isterim yanımda bu çocugu senle
yaptık başkasıyla değil sorumluluklarını bil beni bir daha yanlız bırakma
yok yarın teyzesini hastaneye götürsün son bir daha öyle köye gideyim yok o hastaymış valla beli alakadar etmez kavga çıkarmıyordumBüyüsün bakalım, ben yanmaya razıyım kuzucuğum için.
Filizciğim zaten bundan sonra kilo alacaklar, boşuna sıkma canını. Daha önümüzde vakit var inş.
Burcucuğum kocanı artık gönderme sağa sola. Kendini parala gitmesin. Walla buradan ben stres olmaya başladım. Yada bize gel, yalnız kalma evde
benimde sancım varya acaba pisikolojik mi.bide canom sen hangi şehirdeydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?