kız dün domatesli yazmıştı görmedinmi ,1 tanesinde bile acayip kalori varmış çok yeme,banada doktorum önerdi hatta ama ben 2-3 tene falan yicem günde..
Çıkış anında ara mümkünse bide görüntülü araki o an ki yüz ifadeni görebiliyimemzirmeden öncemi ,emzirdikten sonramı arıyım ,istersen yani tutturabilirsem çıkış anında arıyım canım???ne dersin??:18::18::18::18:
Bende her dolabı açtığımda bi tane yutuyodum dolabıda günde 10 defa açtığımı düşünürsek ve her 2 açmamda 2 tane aldığımı düşünürsek kaç tane yediğimi düşünmesekde olur sanırımduygu hurma demişken ben günde en az 5-6 tane yiyorum hatta bazen 10-15 i buluyor. kaç paket aldık sayısını unuttum.. doğum için öneriyorlar ama fazlası da zararmış sanırım:18: ama napim normalde de severim şimdi habire yiyesim geliyor bugün 8 tanede bıraktım sanırım
Amin Bak ne güzel doğurmuşlar ciyak miyak valla sonu güzel olsun Mutlu sonla biten hüzünlü bi aşk filmi gibi Kamyon arkalarında ''Beklenen gün gelecekse, Çekilen çile kutsaldır'' diye yazar hiç gördün mü Bizde bi tarafımıza yazalım diycem ama orda kimse görmez en münasibi göbeklere yazalımilahi duygu kıza süper moral veriyosun canım.. Şakk bir yana ben hastaneye nst ye girdiğimde 3 tane kadın doğurdu, hemde 1 2 saat içinde iki ciyak bi anda viyak viyak bebek sesi muhteşemdi gerçekten rabbim bizlerede nasip etsin :)
Biz erken doğurmaktan bahsediyorum sen kalori hesabı yapıyosunkız dün domatesli yazmıştı görmedinmi ,1 tanesinde bile acayip kalori varmış çok yeme,banada doktorum önerdi hatta ama ben 2-3 tene falan yicem günde..
Amca oğluda ne düşünceliymiş kızbugun iftara kadar hafif hafif sancı çektim bacaklarımın iç kısmından münüşüme dogru bir sancı ordanda karnıma vurıuyodu agrısı
bebiş baskı yapınca korktum dogum yapan arkadaşa sordum dediki bende 9. ayda başladı sende nasıl 8. ayda başlıyo arkasından kocası
sesleniyo doguracaksan gidelim hastaneyeeşim evdeydi ama hiç hastaneye gidelim falan filan yok yat dinlen falan dedi
şimdi ne yapıyor tahmin edinnnn maça gittiiiiii:95::95::95::95::95::95:giderkende bana diyoki bişi olursa ara inşallah olmaz olursada aramıcammmm
yarın köye gidecek ya amca oglu demişki kadın hamile evde yanlız kalmasın ben hanımla 2 çocugu size göndereyimhasbin allahhh
insanı çileden çıkarırlar öyle diyecegine sen gelme ben başkasını bulayım demiyo sancılansam kadın çocuklarını hazırlamaktan bana nasıl
yardım edecekki töbe töbe dedim istemem ama bu son olsun ben doguracak olsam milleti değil seni isterim yanımda bu çocugu senle
yaptık başkasıyla değil sorumluluklarını bil beni bir daha yanlız bırakma
yok yarın teyzesini hastaneye götürsün son bir daha öyle köye gideyim yok o hastaymış valla beli alakadar etmez kavga çıkarmıyordum
huzurumuz kaçmasın diye ama artık o sessiz kadın olamam dedim zaten son diye bir daha gidemezsin bi yerehala başkaları daha önemli geliyosa
izmire gidip orda dogum yaparım çokta tın yani gecen sene 18 agustosta beni yanlız bıraktı ben bebegimi kaybettim elalem götürdü beni hastaneye
1 gün sonra 18 agustos ve o gün akşam gelecek eve ben çok tedirginim o ugursuz gun bişey olursa diye
ara ara olması normalmiş canım ama benim adet agrısı gibi bir sancı sürekliydi bebegim hareketli yoksa çoktan acildeydim ben
istanbuldayaşıyorum canım
yok yarın teyzesini hastaneye götürsün son bir daha öyle köye gideyim yok o hastaymış valla beli alakadar etmez kavga çıkarmıyordum
huzurumuz kaçmasın diye ama artık o sessiz kadın olamam dedim zaten son diye bir daha gidemezsin bi yerehala başkaları daha önemli geliyosa
izmire gidip orda dogum yaparım çokta tın yani gecen sene 18 agustosta beni yanlız bıraktı ben bebegimi kaybettim elalem götürdü beni hastaneye
1 gün sonra 18 agustos ve o gün akşam gelecek eve ben çok tedirginim o ugursuz gun bişey olursa diye
hihihihihihiihBizim adamda kafayı sıyırdı hamileler depresyona girer diye duymuştum bizimki benden önce davrandı bayramdan sonra beni 10 gün uzak bi yere gönder diye tutturdu psikolojisi bozulmuş, bilmediği tanımadığı insanların olduğu bi yere gidip kafasını boşaltması lazımmış O koca kafasında bi delik açıp beynini dışarı boşaltıcam onu istiyo
o ne yaaa..hamile kadında sahura kalmakta neymiş yaaaa..kusura bakmada canım onlarda accayip düşüncesizlermiş,bunu bana anca bacım kardeşim yapabilir kiii,bende zaten durmam bi süre sonra uyurum ,siz kendi eviniz gibi davranın dedim ,kii misafirlerin okadar samimi değilse bunu yapmaları çok saçma olmuş ,helede senin bu durumunda kınadım yaniiii....selam kızlar.dün iftara misafirim vardı,sahurada kaldılar:))öldüm yorgunluktan,ya eşimde misafirlerde çok yardım ettiler ama kıyafetle oturmak bile işkence hamişken.ben eşimle yanlızken evde,yeni bi huy edindim,eşimin şortları ve atlet tishörtleriyle dolaşıyorum evde,yayılmaya alıştım yani:)yorulunca dün karnım taş gibi oldu,gece hiç uyuyamadım,neyse bu gün sabah geçmişti.
bide doğum yapan bi arkadaşıma gittim bu gün,kucağıma verdi bebişi,kız bebek ve 2 900 doğdu 10 gün erken doğmuş,çok ilginç bi duyguydu.benimkide karnımda kıskançlıktan çıldırdı,masaneme tekmeler attı ve tuvalet bahanesiyle bıraktırdı kucağımdan bebişi:))spinal anesteziyle doğurdu ve çok memnun kalmış,epiduralden farklıymış ama farkının ne olduğunu bilmiyodu kendiside,bu daha ucuzmuş ama:)ha bide bebiş sarılık olmuştu ve malesef büyük çoğunluğunda oluyomuş,çok ağlamış,bende korktum açıkcası.bakalım bizleri neler bekliyo?
o ne yaaa..hamile kadında sahura kalmakta neymiş yaaaa..kusura bakmada canım onlarda accayip düşüncesizlermiş,bunu bana anca bacım kardeşim yapabilir kiii,bende zaten durmam bi süre sonra uyurum ,siz kendi eviniz gibi davranın dedim ,kii misafirlerin okadar samimi değilse bunu yapmaları çok saçma olmuş ,helede senin bu durumunda kınadım yaniiii....
sarılık için batıl biraz ama bende sarı mevlit örtüsü var ,onu koycam hastane çantama ,sarı bi tulum alıyım dedim ama hastane çıkışlarında öyle güzel bi sarı yokru ,bunla idare etcem artık napıyım ...inşallah ciddi bi sarılığa dönüşmez ,arkadaşın niye panik olmuşki ,yeni doğanların %90 ında olurmuş bu geçici ,fizyolojik sarılık deniyo buna.
Filiiizz sen rumuzunu mu değiştirdin???
illa kavanoz şartmı kızlar ya poşetleyip buzluğa atsak olmuyomu :26:
evet canım 19,45 çıkış saatimm sabah 8,30 ayrıca haftaya pazar da nöbetçiyizzz çok zor bu çalışma saatleri falan yaa çok yoruluyorum artık sabah çok yorgun hissediyorumm kendimiisen bu saate kadar çalışıyo musun ya.Alah yardımcın olsun.
ben bugün izin için sordun 32.haftada veriyoruz dedi. bayrama denk geliyo ama ayın 2sinde çalışıyomuş o zaman gidip alacam inş.
:))) canım ya.valla pratik bişi kulağını uzat söylim:))
Çalışabilseydim iyiydi ama dayanamadım artık. İşin kötüsü ne anneanne ne de babaanne bakamıcak bebişeee. Bakalım şu an bunu düşünüp stres de olmak istemiyorum olmadı ücretsiz izin alırım maddi engel yok çok şükür ama işyerim nasıl bakar bilmiyorum
selam kızlar.dün iftara misafirim vardı,sahurada kaldılar:))öldüm yorgunluktan,ya eşimde misafirlerde çok yardım ettiler ama kıyafetle oturmak bile işkence hamişken.ben eşimle yanlızken evde,yeni bi huy edindim,eşimin şortları ve atlet tishörtleriyle dolaşıyorum evde,yayılmaya alıştım yani:)yorulunca dün karnım taş gibi oldu,gece hiç uyuyamadım,neyse bu gün sabah geçmişti.
bide doğum yapan bi arkadaşıma gittim bu gün,kucağıma verdi bebişi,kız bebek ve 2 900 doğdu 10 gün erken doğmuş,çok ilginç bi duyguydu.benimkide karnımda kıskançlıktan çıldırdı,masaneme tekmeler attı ve tuvalet bahanesiyle bıraktırdı kucağımdan bebişi:))spinal anesteziyle doğurdu ve çok memnun kalmış,epiduralden farklıymış ama farkının ne olduğunu bilmiyodu kendiside,bu daha ucuzmuş ama:)ha bide bebiş sarılık olmuştu ve malesef büyük çoğunluğunda oluyomuş,çok ağlamış,bende korktum açıkcası.bakalım bizleri neler bekliyo?
saol canım, senin bebişin de güle güle kullansın inşallahgeçen gün eylül annelerinden biri dolaplaın içine sabun koyun demişti, okudun mu bilmiyorum. ben bu sabah çilek kokulu sabun parçaları koydum, kapaklarını kapadım. şimdi doplapların içleri çilek çilek kokuyor. tavsiye ederim, hiç koku kalmadı odada : )
maşallah canım bebeğine, hiç kafana takma bebişin kilosunu, bol bol süt iç, sabahları katı yumurta ye ve günde 1 tane muz yemeye çalış. doğana kadar 3000 gr'ı geçer inşallah
Kızlaaaar izne ayrıldım ben bugüünnnÇok mutluyuuum yarın istediğim saate kadar uyuyabileceğim
Gittim raporu aldım hastaneden sonra bizim IK ya ilettim raporun aslı bizde kalıyor mutlaka unutmayın.
Başkan'dan biraz sitem de duydum erken ayrılıyorsun dönmen zor olacak, tam eleman eksiğimiz varken bizi yüzüstü bırakıyorsun diye ama napayım Üstad dayanamıyorum çok zorluk çekiyorum dedim
Aslında biraz tuhaf da oluyor insan 4 aya yakın yokum ne de olsa ama artık evde istediğim zaman uzanabileceğimi düşündükçe iyi yaptım diyorum
7 Aralık'ta bitecek izin bebek daha 2 aylık oluyor yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?