2011 Ekim Anneleri

kız dün domatesli yazmıştı görmedinmi ,1 tanesinde bile acayip kalori varmış çok yeme,banada doktorum önerdi hatta ama ben 2-3 tene falan yicem günde..

canım 1 tane hurmada yaklaşık 15 kalori var 10 tane yediğimi düşün 150 kalori yapar gerçi tatlı niyetine yiyorum çok pis boğazım ya kilomu koruyordum ama böyle gidersem alcam sanırım hemen kendime dur demeliyim hatta dedim bile
7-8 haftada 1,5-2 kilo alsam daha almasam ne var :97:

emzirmeden öncemi ,emzirdikten sonramı arıyım ,istersen yani tutturabilirsem çıkış anında arıyım canım???ne dersin??:18::18::18::18:
Çıkış anında ara mümkünse bide görüntülü araki o an ki yüz ifadeni görebiliyim
Bende her dolabı açtığımda bi tane yutuyodum dolabıda günde 10 defa açtığımı düşünürsek ve her 2 açmamda 2 tane aldığımı düşünürsek kaç tane yediğimi düşünmesekde olur sanırım ama bu gidişle doğucakları yoksada zorla doğurucaz Ben azalttım artık yemiyorum Bide doğum çantasına neler konulmalı diye bi liste vardı ya oraya bi pakette hurma yazalım Doğumhaneye götürülürken elimizde hurma tabağı çok hoş bi görüntü olur herhalde
Amin Bak ne güzel doğurmuşlar ciyak miyak valla sonu güzel olsun Mutlu sonla biten hüzünlü bi aşk filmi gibi Kamyon arkalarında ''Beklenen gün gelecekse, Çekilen çile kutsaldır'' diye yazar hiç gördün mü Bizde bi tarafımıza yazalım diycem ama orda kimse görmez en münasibi göbeklere yazalım
kız dün domatesli yazmıştı görmedinmi ,1 tanesinde bile acayip kalori varmış çok yeme,banada doktorum önerdi hatta ama ben 2-3 tene falan yicem günde..
Biz erken doğurmaktan bahsediyorum sen kalori hesabı yapıyosun Allah iyiliği versin emi
Amca oğluda ne düşünceliymiş kız o halinle bide 2 çocuğu çekiceksin Bi gün uzağa gittiklerinde arayıp sancım başladı bebek geliyo galiba diyceksin görücekler evde hamile kadını bırakıp gitmek neymiş
Bizim adamda kafayı sıyırdı hamileler depresyona girer diye duymuştum bizimki benden önce davrandı bayramdan sonra beni 10 gün uzak bi yere gönder diye tutturdu psikolojisi bozulmuş, bilmediği tanımadığı insanların olduğu bi yere gidip kafasını boşaltması lazımmış O koca kafasında bi delik açıp beynini dışarı boşaltıcam onu istiyo

canom ya sıkma canını aklına kötü şeyler getirme...her şeyde bir hayır vardı hani????tv izle dinlen uyu güzel güzel:86::86:

Çabuk çıkar aklından böyle şeyleri

ya varya şeytan diyo kiiiiiii yarın köye gittiği zaman ara sancım var diye bas çıglıgıı ödü kopsunnnn beni yanlız bırakmak neymiş anlasın
ama altında araba olacak ya kaza yaparsa diye korkuyorum yoksa böyle bir dersi haketti ailesi ve eşimmmmmmmmmmmmmmmmm

selam kızlar.dün iftara misafirim vardı,sahurada kaldılar:))öldüm yorgunluktan,ya eşimde misafirlerde çok yardım ettiler ama kıyafetle oturmak bile işkence hamişken.ben eşimle yanlızken evde,yeni bi huy edindim,eşimin şortları ve atlet tishörtleriyle dolaşıyorum evde,yayılmaya alıştım yani:)yorulunca dün karnım taş gibi oldu,gece hiç uyuyamadım,neyse bu gün sabah geçmişti.

bide doğum yapan bi arkadaşıma gittim bu gün,kucağıma verdi bebişi,kız bebek ve 2 900 doğdu 10 gün erken doğmuş,çok ilginç bi duyguydu.benimkide karnımda kıskançlıktan çıldırdı,masaneme tekmeler attı ve tuvalet bahanesiyle bıraktırdı kucağımdan bebişi:))spinal anesteziyle doğurdu ve çok memnun kalmış,epiduralden farklıymış ama farkının ne olduğunu bilmiyodu kendiside,bu daha ucuzmuş ama:)ha bide bebiş sarılık olmuştu ve malesef büyük çoğunluğunda oluyomuş,çok ağlamış,bende korktum açıkcası.bakalım bizleri neler bekliyo?

hihihihihihiih iyi fikirrr
bende 1-2 saat uyudum ,sancım geçti kızlar ,kocamda geldi yanıma ,sarıp sarmaladı ,şimdide ne istesem hemen getiriyo ,sesleniyorum mesela ,hemen panik yapıyo ,ne ,nooldu falandiyo ,korkuyoocanım benim yaaa...
canom bence azcık korkutabilirsin ,araba kullanmadığı bi anda tv falan izliyosa mesela ,hemen araa ayyy çok sancım var ,neyapcam ben şimdi düşüncesiz adam falan dee...4-5 dk sonra ara deki ,şimdi geçti ,bak beni ne hallere düşürüyosun ,sen devam et bu kafayla de,çat kapat tel i suratına ,bak bidaha yapıyomu ,ben böyle durumlarda hep tel i suratına kaparım ,en az 10 aramasından sonra bakarım tel e merak etsin diye..

o ne yaaa..hamile kadında sahura kalmakta neymiş yaaaa..kusura bakmada canım onlarda accayip düşüncesizlermiş,bunu bana anca bacım kardeşim yapabilir kiii,bende zaten durmam bi süre sonra uyurum ,siz kendi eviniz gibi davranın dedim ,kii misafirlerin okadar samimi değilse bunu yapmaları çok saçma olmuş ,helede senin bu durumunda kınadım yaniiii....
sarılık için batıl biraz ama bende sarı mevlit örtüsü var ,onu koycam hastane çantama ,sarı bi tulum alıyım dedim ama hastane çıkışlarında öyle güzel bi sarı yokru ,bunla idare etcem artık napıyım ...inşallah ciddi bi sarılığa dönüşmez ,arkadaşın niye panik olmuşki ,yeni doğanların %90 ında olurmuş bu geçici ,fizyolojik sarılık deniyo buna.

ya samimiyiz aslında,film günleri falan yaparız bazen gecelerde kısa olunca film bittiğinde saat 3 olmuştu bizde iftar yapalım madem dedik,onlar varken yorulmadım zaten,yemekleri yaparken çok ayakta kaldım.doğum yapan arkadaşımın 3.çocuğu olmasına rağmen annelik işte korkmuş,çok zayıf,erken dğum bide sarılık bide sütüde olmamış 4-5 gün sonunda okadar stres patlamışayy bende koyim bi sarı örtü,nolur nolmaz allahım esirgesin hepimizin yavyulayını...

Günaydın herkese, kimse burda olmasa daaaaaaa
tise kalktım yatamadım. kan ilacımı içtim. geçmişi okudum.
bişler yiyip yatayım. taktım kiloyu kafama :))

haaa bu arada bugün itibarıyla 30 olduk. otttttttttttttttttuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.
çok şükür :)

Filiiizz sen rumuzunu mu değiştirdin???

çok mu belli oluyo Zehra ya :)))
evet canım değiştim. görümcem takip ediyo sanırım. öyle hissettim. inş. yanılıyorumdur.

Günaydın uykusuz geçen bir gece daha:85:sabah kendimi şöyle bir süzdüm aynada gün geçtikçe çatlaklar çoğalmaya başladı:97lsun hiiiiiiç umrumda değil bebem iyi olsunda başka bir şey istemem

illa kavanoz şartmı kızlar ya poşetleyip buzluğa atsak olmuyomu :26:

ben geçen yaz domatesleri rondadan geçirdim birer kullanımlık buzdolabı poşetine koydum,buzluğa attım. lazım oldukça çıkartıp buzun çözülmasini bile beklemeden çorbalara , yemeklere kattım. çok pratik oluyor kızlar. ama menemen olarak hiç denemedim. ben fazla sevmem çünkü menemen. ama oda olur gibime geliyor.aklınızda buda olsun derim.

evet canım 19,45 çıkış saatimm sabah 8,30 ayrıca haftaya pazar da nöbetçiyizzz çok zor bu çalışma saatleri falan yaa çok yoruluyorum artık sabah çok yorgun hissediyorumm kendimii

keşke iş yasaları ciddi şekilde uygulansa ve 8 saatten fazla çalışamasakkk

Allah bir kolaylığını verir inşallah canım eve şimdiden stres yapma bence olmadı işyerıne yakın bır yuvaya verırsın kaçar kaçar gıder bakarsın kuzuna

günaydın kızlarr..geçimişi okduum biraz..aynı kasık ağrısı ve daha aşağdıdaki ağrı bende de var dünden beri....artık işe gelmek zul oldu ama oğlumla zaman geçireyim diye sıkıcam dişimi 4 hafta daha( 1 hafta arada bayram var zaten geçer....ama çok yorgunum cidden...sabah tartıldım 1,5 kilo daha almışım gibi...1 günde farkedermi yaaaaa.....eğer şişmlerimden değilse 13.5 kilo olur toplam offfffffffffff

arkadaşnın bebeği hyırlı olsun cnmm fazla yorma kendini bnm gibi bel ağrısından duramazsıın vallaa bu arada mesaneme trekme attı dedin senin bebektemi ters benmkide doğum pozisyonunu almadı sen kaç haftalıksınn

evet canım okumuştum benimde aklımda. temizledikden sonra bende koymayı düşünüyordum.senin de denemiş olman iyi oldu,artık kesin bende koyarım kokulu sabunlardan. zaten genelde ben ayakkabı dolabıma falan koyuyorum kokulu sabun ayakkabılık güzel koksun diye,boya kokusunuda alıyormuş ne güzel.

kızlar bel ağrım kalçama vurmuştu ve ben iki haftadır işe gidemiyorum yürüyemiyourum tpallıyodum doktor magnezyumu 2 kereye çıkarmıştı bide günde bi tane parol iç geçer geçmezse bi hafta sonra ortopediye git dedii dün gittim ortapediye doktor tam çatı açılması oluyoken fazla hareketten ani oturup kalkmalardan fazla ayakta durmaktan sakroiliak eklem ağrıları başlamış belim esnemiş ilaç önermedi iğneside yok sadece istirahat ve korse veriyoo bele destk amaçlı yani kendimi iyi hissediyorum diyee alışveriş merkezlerinde dışarılarda fazla ayakta kalmayın kendinizi yormayın otururken çömelerek oturun öne eğilerek yerden bişi almayın doktorun söyledikleri bunlarr kendinize iyi bakınnnn minnoşlaradaaaaaa

ücretsiz kullanmayacakmısın peki. 2 aylık çok küçük oluyor, kim bakacak bebişine? ben onun için izne ayrılmadım.benimde dün başlıyordu iznim , işe devam raporu aldım.20 eylülde çıkacağım izne.biraz yıllık izin birazda ücretsiz 6 ayı tamamlamak istiyorum.tabi gen.müd.kabul ederse.ama zorlayacağım sistemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…