günaydıııınnnn hamişcikler çabuuuk help meee yardıma ihtiyacım var
dünden bebişlerin kıyafetlerini yıkadım bugün erkenden kalktım ütülüyodumm ki ne oldu bilin ütüm yandı Allahtan fişten çektikten sonra dumanlar çıkmaya başladı yoksa elimde yansaydı napardım şimdi aciln iyi ütü tavsiyelerinize ihtiyacım var hemen yenisini alıp dvm etmem lazım ama nolur bosh demeyin boshu boşadım sabah hiç niyetim yok bidaha bosh işler yapmaya:))))
iyiyim cnm aynen dediğin gibi biyeri karar verip yapana kadar diğe taraf kirleniyo zaten kısır bi döngünün içindeyim sanki kayınvalidem gelsede rahatlasam biraz gerçi onlar geldiğinde daha çok yoruluyorum ama
cnm bende geçen gün hıçkırdığını hissettim kalp atışndan daha yavaş ama aynı yerde 15-20 dk sürekli bi atma oldu hıçkırıktan başka bişey olamazdı
denizcim merhaba yaaa ben anlamadım menemenimi kavanoza koydunuz ne yaptınız
evet cnm geniş ağızlı.
Bu arada dün üst komşuya çıktım 2,5 yaşında kızı var üstümde kısa elbise vardı karnına ne koydun dedi bana annesi bebek var kızım orda dedi karnıma bastı hani bakiim diye bende doğunca bakarsın daha göremezsin dedim sanırım tatmin olmadı önüme oturdu eteğimi kaldırıp bakmaya çalıştı bişey göremedi tıfıl yinede pes etmedi bu sefer sanırım çok büyüdü diikkat çekiyoki göğsüme dokunup bu ne dedi muzur şey bende sendeki neyse oda o dedim çocuklarla başetmek ne kadar zor Allah tan erkek yoktu ortamda yoksa yerin dibine geçerdimm
dünden bebişlerin kıyafetlerini yıkadım bugün erkenden kalktım ütülüyodumm ki ne oldu bilin ütüm yandı Allahtan fişten çektikten sonra dumanlar çıkmaya başladı yoksa elimde yansaydı napardım şimdi aciln iyi ütü tavsiyelerinize ihtiyacım var hemen yenisini alıp dvm etmem lazım ama nolur bosh demeyin boshu boşadım sabah hiç niyetim yok bidaha bosh işler yapmaya:))))
eslemmm naber tatlımmm
kız merak etme yalnız değilsinnnhepimiz aynıyız, ha şimdi ha birazdan derken kalkamadım bak burdan.. yok azmettim bugün yapacam, bi tarafı temizliyorum diğer yerleri yapana kadar orasıda kirleniyor hep aynı yerde dönüyorum gibi oluyor
iyiyim cnm aynen dediğin gibi biyeri karar verip yapana kadar diğe taraf kirleniyo zaten kısır bi döngünün içindeyim sanki
iyi canım az kalmış ,sabret ,allahtan çarşambalarında boş ,azcık rahet edersin ...
daha tepsiyi bitirmedim ,belki bitirince olurrr valla enteresan bişey ,aman gelmesin ,bebek doğunca gelsin yoksa tiksinirim ben ,normalde kendi göğsüme bile dokunamıyom ,bide içinden bişeyler akarken düşünemiyorum ,bebeği nasıl emzircem onu düşünüyom kara karaa
ayy benimde canım bu aralar beyaz sabun çekiyo ,kokusuna bitiyorum ,geçende bi mağazaya sırf onun kokusundan dolayı girip biraz dolanıp çıktım ,banyoyaparken resmen köpükleri burnuma çekiyorum ohhh miss..hatta yer silme deterjanı aradım beyaz sabun kokulu ,yaa ne bulsam alırım zaten tek öyle koksunnn..ayy canım çekti ben bi banyoya kadaarrrrr.........
ben hiç hissetmiyorum hıçkırığı ,bazen seri hareketleri oluyo ama ,öyle hıçkırık olduğunu düşünmüyorum ...ee başka ne olabilir acabaa???
aayy bende benikine dün diyorumki evin süpürülmesi lazım ,eee süpür ozaman aşkım diyo ,e diyorum kanepelerin altı ,yaaa diyo boşver ,orazsı kalsın ,hatta tozları halının altına attır,tamam eltim kadar manyak titiz değilim ama okadarda pis değilim dedim ..bugün kendim süpürdüm napıyım ,ama görcek o gününü
o nekii..bizim evde bi tazmanya canavarı var ,akşam geliyoo,sabah gidiyoo
cnm bende geçen gün hıçkırdığını hissettim kalp atışndan daha yavaş ama aynı yerde 15-20 dk sürekli bi atma oldu hıçkırıktan başka bişey olamazdı
Ayy aman Allahımmm doğum haberleri gelmeye başlamışSonunda bu günleri de görecektik demek ki geldi Hayırlı olsun arkadaşlar, hepimiz için hayırlı ve kolay olur inşallah.
Menemen yaptık ctesi gecesi çılgınlar gibi eğlendik hep beraber :) Kayın, görümce, kayınvalide, eşim ben, ooo tam evlere şenlikti :) 29 kavanoz oldu şimdilik, 15-20 tane daha yapıcaz kısmetse. Yarın akşam pazarımız var, sebze alıp haftasonu da buzluğa koyucam&kurutucam kısmetse. Hamarat kızlar sizi, ellerinize sağlık.
Yoruldum ben yaa, belim kopuyo vallahi bugün. bi de bizim binanın elektrik sistemi bozuldu. jeneratör klimaları çalıştırmıyormuşdonuma kadar ıslandım terden. piştim mahvoldum. bir an önce eve gitmenin hayalini kuruyorum. 15 dk kaldı çok şükür çıkıcam az sonra. görüşürüz kendinize iyi bakın.
denizcim merhaba yaaa ben anlamadım menemenimi kavanoza koydunuz ne yaptınız
Geniş ağızlı olanını mı aldınn???
Çok şekerler güle güle giyinsin inşallah
Bende sol kasığımda hissediyorum hıçkırıklarını deinlerden bi yerler pıt pıt ediyo
Ben sadece bezelye koydum Hamur türü çorbalık - makarnalık şeyleri annem yapmış bile Bahçedende fasulye kabak bamya ne varsa annem toplayıp gönderiyo yada kendi dolabına koyuyo gelirken getiriyo bana ramazandan sonrada melemen yapıcakmış anlıycağın ben bu kış çokkkkkkk rahatım
O fırından çıkıcak olan yemek ne olursa olsun şuan öyle bi yemek istiyorum ki onu
Sanki burnuma kokusu geliyo gidip 2 patates atıyım bari fırına
evet cnm geniş ağızlı.
Bu arada dün üst komşuya çıktım 2,5 yaşında kızı var üstümde kısa elbise vardı karnına ne koydun dedi bana annesi bebek var kızım orda dedi karnıma bastı hani bakiim diye bende doğunca bakarsın daha göremezsin dedim sanırım tatmin olmadı önüme oturdu eteğimi kaldırıp bakmaya çalıştı bişey göremedi tıfıl yinede pes etmedi bu sefer sanırım çok büyüdü diikkat çekiyoki göğsüme dokunup bu ne dedi muzur şey bende sendeki neyse oda o dedim çocuklarla başetmek ne kadar zor Allah tan erkek yoktu ortamda yoksa yerin dibine geçerdimm