2011 Ekim Anneleri

günaydıııınnnn hamişcikler çabuuuk help meee yardıma ihtiyacım var

dünden bebişlerin kıyafetlerini yıkadım bugün erkenden kalktım ütülüyodumm ki ne oldu bilin ütüm yandı Allahtan fişten çektikten sonra dumanlar çıkmaya başladı yoksa elimde yansaydı napardım şimdi aciln iyi ütü tavsiyelerinize ihtiyacım var hemen yenisini alıp dvm etmem lazım ama nolur bosh demeyin boshu boşadım sabah hiç niyetim yok bidaha bosh işler yapmaya:))))

iyiyim cnm aynen dediğin gibi biyeri karar verip yapana kadar diğe taraf kirleniyo zaten kısır bi döngünün içindeyim sanki kayınvalidem gelsede rahatlasam biraz gerçi onlar geldiğinde daha çok yoruluyorum ama

cnm bende geçen gün hıçkırdığını hissettim kalp atışndan daha yavaş ama aynı yerde 15-20 dk sürekli bi atma oldu hıçkırıktan başka bişey olamazdı

denizcim merhaba yaaa ben anlamadım menemenimi kavanoza koydunuz ne yaptınız

evet cnm geniş ağızlı.

Bu arada dün üst komşuya çıktım 2,5 yaşında kızı var üstümde kısa elbise vardı karnına ne koydun dedi bana annesi bebek var kızım orda dedi karnıma bastı hani bakiim diye bende doğunca bakarsın daha göremezsin dedim sanırım tatmin olmadı önüme oturdu eteğimi kaldırıp bakmaya çalıştı bişey göremedi tıfıl yinede pes etmedi bu sefer sanırım çok büyüdü diikkat çekiyoki göğsüme dokunup bu ne dedi muzur şey bende sendeki neyse oda o dedim çocuklarla başetmek ne kadar zor Allah tan erkek yoktu ortamda yoksa yerin dibine geçerdimm

herkese günaydın
gunlerdır okuyup cıkıyoruz sadece bugun bızde yazalım dedık osledık sohbetınızı
2 gun sonra bızde 30 haftalık oluyoruz heycanım yoktu pek bu bebegımde sanırım 2. oldugundan ama zaman yaklasıpta hazırlıklara basladıkca heycanlanmaya basladım bende
gecen gun anakucaklarını cıkardım yıkadım oglum hep ben buyudum derdı bu sefer bebe bunda yatmasın ben tüçüldüm ya bu bana göre demeye basladı napıcam bılmıyorum besık ortaya cıkınca ne olucak hem kıskanıcak hemde kırıcak bınıcem dıye herseyı umarım hersey yolunda gıder oglumun uzulmesıne dayanamam o benım herseyım sureklı opuyo benı karnımı sarılıyo bebege sevıyo ama hafıfkıskanclık var anlıyorum en zoru bu 2. bebekte bence umarım bebegım dogunca gozume buyumus gelmez oglum oyle oluyomus oyle duydum ve anneler kıızıyomus 1. lere ben ogluma kızmam bınada ne sabırlısın derler bana umarım hep boyle olurum.
kılolardan konusulmus ben 9 kılo aldım kılomda vardı onceden ama hoc problem etmıyorum emdıkce gıder kılolar dıye dusunuyorum :26:
hamarat hanımlar sohbet etmıs valla beceremem ben oyle seylerı menemen yapıp koyma fılan usenırımde ben bezelye ve taze barbunya koydum buzluga onun dısında annem kuru fasulye nohet mercımek fılan haslar verır hemen kolay olur yapması onları koyarım zaman zaman curumesın dıye domates bıber dograr koyarım kolay oluyo yemek yaparken fazla sogan soyarsam onu dograr koyarım mantım mılfoy hamurum kasarım mutlaka vardır buzlugumda aslına bakarsanız hosaflık meyvede koymak ıstıyorum ama malum hemen kurban gelıyo sıgmıyor koyduguna deymıyor tuketmek gerekıyo
evımızı temızledık kahvaltımızı yaptık heryerı duzenledık ıslerımız bıttı aksamada fırın yemegı yapıcam kolay oglumla bahceye cıkacaz oglusumla oyleden sonrabu arada saglık ocagından aradılar sımdı oglumu ve benı cagırıyolar ası kartını ıstedıler oglumun nerde bılmıyorum onu arıycam donerım bırazdan

phılıps azur canım en ıyısı bende yenı aldım sayılır cok arastırdım kesınlıkle su damlatması fılan yok hemen acılıyo utulerken bı kere suruyosun memnunum pahalı bıraz ama deger bence su buyuk su tankerı olanlar dısında normal utuler arasında en ıyısı bu :)

Günaydın küçük minnoşların güzel anneleri...

Bizde 30 oldukkk filizzzz :92:

Günaydınnnn miniklerin güzel anneleri........
Sayfayı daha bugün yeni keşfettim biraz geç oldu ama neysee.....
Bende 33.haftanın içindeyim doguma 1 ekim die gün verildi çok ama çok korkuyorum
acaba sizlerin dogum hakkında fikri nedir normal, epidural, sezeryan,ben çok endişeliyim normalden çok korkuyorum sezeryandan da korkuyorum napıcam bilmiyorummmm........

benım yeğenıme de dedık karnımda bebek var dıyee arada severken dıyorum kı senı yıyıymmı falan kız nasıl yalvarıyorr benı yemee benı yemmmeee

herhalde karnımda dediğim bebeğimi yedım sanıyorr yavruu ondan o kadar korkuyoo sonradan dank etti :))

bu aradaa kesınlıkleeee tefal al canım ben kendıme aldım ceyızımı ütülerken o kadar memnun kaldım sonra onu anneme bıraktım aynısından yenısını kendıme aldımm

kesınlıklee süperr ütüden nefret ettıgımden iyi bırsey alım dıyerek aldım ütüye bayılan görümcem gelip onunla ütü yapmaya bayılıyoo

çok güzel rahat kayıyoo kesınlıklee şu parlak çelık gıbı olan tabanlardan alma canım onlar berbatt yıllarca annemlerde hep ondan kullandık bu ütüyü alınca dünya varmış dedım

saol cnm şu c4870 olanımı azurun çok çeşidi var fiyatı 230 civarı falan kırışıklıkları hemen açıyomu

tefalin modeli ne tatlım hepsini bütün verileri toplayıp bi çarşıya çıkıcam bende sevmiyorum ütüyü özellikle bikere geçtiğim yerden bikaç kez geçmeyiii

herkeze günaydın öncelikle
canım ben buharlı lazanlı ütülerden kullanıyorum braun çok memnunum

tefalin modeli ne tatlım hepsini bütün verileri toplayıp bi çarşıya çıkıcam bende sevmiyorum ütüyü özellikle bikere geçtiğim yerden bikaç kez geçmeyiii

akşam eve gidince yazım canım benım 2 yıl bıttı evlenelı daha tık demedı dolayısıyla anneme bıraktığım sıfır ütüde 2.yıl bitti onu hep abim kullandığı halde o da bozmayı becerememıs :))

ben aldıgımda 300 dü sanırım az önce sıtesıne baktım yanlış hatırlamıyorsam aguaspeed serisiydi

hoşgeldin canım.neden korkuyosunki artık tıp gelişti normal doğumda bile ağrı azaltan jeller var eczanelerden teminedebilirsin.sezeryandada hissetmiyosun zaten.bence en doğrusu epidural normal doğum bana yasak olduğu için yapamıyorum doktoruna bir danış

epiduralinde tehlikeli tarafları var benim sırtımda bi sorun var banada yapmazlar gibi geliyoo
galiba herkes normali terçih ediyor

Günaydın hoşgeldiniz
hepimiz hayırla kurtuluruz inşallah.anormal bir durum olmazsa epidural ile normal düşünüyorum.ben sezeryandan daha çok korkuyorum.doğumun adı üstünde normal,doğal,inş bi aksilik çıkmaz.:44:

Merhaba arkadaşlaaar.
Umarım herkes iyidir.
Dün eve gider gitmez duş aldım yattım. Allahım nasıl felaket bir ağrı ve sızıydı o. Kemiklerim, etlerim her yerim acıyordu. Suyun tenime değmesi bile acı veriyordu. Bugün sabah 08:30 a kadar hep yataktaydım. Sadece namazlar için kalktım. Oturarak dahi zor kılıp geri yattım.
Benim bıdık 6 saat hiç hareket etmedi. Biraz kendime gelince farkettim. Korktum gittim ağzıma şekerli bişeyler attım, yine etmedi. 2 saat soluma yatp bekledim. Korkudan ağlamaya başladım. Bi yandan da oğlum, ufak bi tepik at nolur korkuyom diyorum. Sonra düşündüm sabah yediğim az bişeyle duruyorum, hiç yemek yemedimben. kalktım zorla alelacele karnımı doyurdum, beyefendi tepindi nihayet. Ohh dedim. Meğer çocuğun hareket etmeye mecali kalmamış.
Ha bide kocişe çorba yaptım iftardan yarım saat önce. Başka ne buldun onu ye dedim, yattım. yanına koyacağı hazır yemekler vardı haftasonu ayarladığım. salatayı yarım saatte yapmış. İftarı 15 dk geç açmış beceriksiz .

En son ağlama seansımı gece ağrıdan gerçekleştirdim. Sabah da yatağı bile toplamadan çıktım evden.
Şimdi daha iyiyim şükür. Bugün de evde yatsam yarına bişeyim kalmazdı ama öğleden sonra çok öenmli bi toplantım vardı. Sırf onun için geldim.

Maşallah tatlım bebeğin kilosunu takma kafaya babam kilolu bebekleri çocukları hiç sevmez, olması gerekenden çok az değilse normale yakınsa hiç dert etme, ben de 2.5 kilo doğmuşum doğduktan sonra alıyor bebekler zaten Yeni nickini beğendiim harikaaaa aslında bu aralar benim de nick değiştiresim var işyerinden çok girdim IT ciler loglara bakmışsa deşifre olmuş olabilirim

Canım sorma kanayan yaram, 2 aylıkken hayatta bırakamam ama hemen dön dedi Üstadlar. Birimde eleman eksiğimiz var biraz. Ben de 3 ay ücretsiz izin alırım en kötü diyorum daa nasıl bakacaklarını bilmiyorum olmayan şey değil ama biraz da yöneticinle alakalı. Eğer Başkan izin verirse olabilir izin bitimine doğru alır kızımı babasını hem elini öpmeye hem konuşmaya gideriz artık hayırlısı ne olacak bakalım

inş çıkmaz bi sorun da hayırlısıyla kurtuluruz ama normalden çok korkuyorum belki sezeryan diyorum ama
ewet normali normal olan ama işte dogum bu bide şu kulaktan dolma hikayeleri duymasak duymazdan gelsek

nasıl yemek yemeyi unuttun hayret bişey yanii oruç tuttursaydın çocuğa bariii ama dikkat et yemene içmene ağrıların da ondan oldu belki halsiz kaldın geçmiş olsun canım dikkat ett

geçmiş olsun canım.umarım bugün daha iyi olursun.demekki neymiiiş kendini çok yormayacakmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…