2011 Ekim Anneleri

Günaydıııııııınnn;

Koordinatlarımı veriyorummmmm: Enlem: 40° 52.0' Boylam: 29° 07.0'

Şaka şakaaaaa benim güzel evimiiiin güzelll oturma odasıı, kanepenin üstü

Ne güzelmiş yaaa böyle evde yayılmakk ooohhh

saol cnm şu c4870 olanımı azurun çok çeşidi var fiyatı 230 civarı falan kırışıklıkları hemen açıyomu

canım buhar gr mın abak alırken tefaller dusuk oluyo genelde azur 170 gr 2600 w bıde en buyuk ozellıgı su damlatmaması kesınlıkle damaltmıyo ve garantılı cok arastırdım alırken netten tefal dusunmustum basta o cok methedılıyo malum ama netten arastırınce bu sonuca vardım ıkısınıde denemek gerek aslında
model gc4850/ 2 yazıyo garantısını buldum 236 ya almıstım ama ertesı gun zam gelıcektı oyle demıstı adam sallamadıysa anneler 4. ayda almısım memnunum yanı enıyı bu ıdı azurda bunun bı ıyısı daha var utu yonunden aynıda sadece unutunca kendını kapatma ozellıgı var onda bılmem kac sanıye dıkılı unutursan bılmem kac sanıye yatık unuttursan kapanır farkı bu 50 lıra fılan oynuyodu almadım ben 4 ayda yenısı cıkmadıysa en ıyı buydu yanı netten arastır ıstersen

Kızlar çeyizime ben de Philips Azur almıştım şu Sinem'in bahsettiği kendini otomatik kapatan vardı bende çok çok çok memnundum ama yere 3 defa öyle bir düşürdüm ki buhar çıkarmamaya başladı biz de kullanıcı hatası olduğundan astarı yüzünden pahalı diye vermedik servise şimdi tefal var ama çok memnun değilim bende ütü arayışındayım bugünlerde

nasıl yemek yemeyi unuttun hayret bişey yanii oruç tuttursaydın çocuğa bariii ama dikkat et yemene içmene ağrıların da ondan oldu belki halsiz kaldın geçmiş olsun canım dikkat ett

Ağrıdan gözüm döndü minietekcim. Yatak bile kemiklerimi etlerimi acıtyordu. Oruç tutmuş kadar olduk hakkaten

Ya züeleyha sonunda saya saya günleri bitirmiş, izne çıkmışsın. ya yerinde olmak isterdim. Ne güseel. Bana da son 10 gün inşallah.

geçmiş olsun canım.umarım bugün daha iyi olursun.demekki neymiiiş kendini çok yormayacakmışsın

Saol Titizcim. Yok bidaha yormam kendimi o kadar. Leynanın dediği gibi çift motor takılmış gibi çalışmam, gadamı alsın (Bizim buraların meşhur sözüdür Gadamı alsın)

Günaydın Eslem'cim.
Tühh yaa enn heyecanlı yerinde gitmiş ütü :) Geçmiş olsun canım :)
Tefal kullanıyorum ben. oldukça memnunum. modelini hatırlamıyorum ama genel olarak iyidir bence tefal.

Evet menemeni tencerede biber ve domatesle pişirip, kaynar haldeyken kavanoza koyduk, ağız kısmına yağ döküp ağzını sıkıca kapadık, ters çevirip bezlere sardık sarmaladık kaldırdık :) soğuyunca dolaplara yerleştirdik. tabi ben daha çok yıkama, soyma, doğrama işlerini yaptım, sıkıntılı kısımlardan kaytardım

gunaydın millet..

gecmıse baktık geldıkkk azcık bırazcık...

bız bugun yıne erkencıyız sivri sinekler saolsun..

yanı tamam ısırılır ama bırazda ınsaflı olunur ..ayagımın altında 3 tane ısırıkpsikolojım bozuldu heee

sızde ne var ne yok..bu arada sancıları olan arkadaslar ya bu batma hıssı bendede oldu 3 4 kez one acı oyle ya.. nıye oluyomus bılgınız varmı?bırde kızlar sankı

benım kukum buyumus gıbı yanı bılhassa vcdeyken oyle hıssedıyorum..sızdede varmı boylebırsey?

HANGİ MODELİ CANIM SENDEKİ

kızlar uyku tulumu alcam nasıl olsun 0- 6 ay için 24 mil.unnododa alimmi

eğer kesın alıcam dersen fiaytı güzel canım bende yeğenımınkı var ihtiyaç duyarsam yine alırım ama daha yepyenı

Son düzenleme:

geçmiş olsun...biliyorum o korkuyu...hafta sonu bizde yaşadık....dğnlenmek ve aç kalmamak çok önemlii

Saol Titizcim. Yok bidaha yormam kendimi o kadar. Leynanın dediği gibi çift motor takılmış gibi çalışmam, gadamı alsın (Bizim buraların meşhur sözüdür Gadamı alsın)[/QUOTE]

haaa haaaaa Allahta seni güldürsün.sen dikkat et kendine gurban olsun

geçmiş olsun...biliyorum o korkuyu...hafta sonu bizde yaşadık....dğnlenmek ve aç kalmamak çok önemlii

senınkının modelı neydı canımm

kızlar uyku tulumu alcam nasıl olsun 0- 6 ay için 24 mil.unnododa alimmi

eğer kesın alıcam dersen fiaytı güzel canım bende yeğenımınkı var ihtiyaç duyarsam yine alırım ama daha yepyenı

kızlar şimdi 0-6 mı 6-12 alim ne zaman döner üstünü açar
6 12 al bence canım ben ogluma 1,5 yasındayken almıstım sanırım 5 yastı ayaklı tulum kıvırıp gıydırdım smdı 3 yasında tam oluyodu kısın seneye olmaz belkı kıvırırsın gerekırse ayaklımı bılmıyorum ama donme konusuna gelınce donmez hemen annesı zaten o sureklı bacaklarını bukup yukarı uzatarak ustunu acar :) ben ayaksız tulu almıstım 6 aylıkken kıs olmustu ınce ayaksız tulum 3 yas almıstım sanırım buyuktu ama soyle ıse yarıyodu onu gıydırıp ustune battanıyesını ortuyodum bacagını akldırsada ustu acılmıyodu rahattı ha sımdıkı aklım olsa ayaksız tulumu okadar buyuk almazdım kullanıslı deıl bebkken ıyı donen cocuk ayaksız tulumla yatamaz cunku bacagını atmak ıster sanah vs yanı ama tulum herzaman sart ustunde ınce bı ortu bıle durmaz oglumun onu gıydırıım gece kalkıp bakmam ustunu actımı dıe sen bılırsın ayını ama cabuk buyuduklerını unutma ayaksızsa cabuk kuculur patıklıysede ne uzun yazdım

HANGİ MODELİ CANIM SENDEKİ

Philips - Azur Ionic Buharlı ütü İyonik Derin Buhar - GC4640/02 - Buharlı ütüler - Ütüler - Ev ürünleri

Tatlım buydu, ama 2 seneyi geçti ben alalı belki daha yenileri çıkmıştır ama ben bundan çooook memnundum sonradan aldığım tefal oyuncak gibi gelmişti ve kırışıklıkları çok iyi açıyordu

evet canım baktım buna 150 gr buhar dıyo bu onemlı cunku tefalde vs hep 150 gr azurlarda 170gr demekkı 2 sene once bundada 150 grmıs en son cıkanı 4 ay once benım yolladıgım canım 170 gr buharı onun bı ustu soyledıgım gıbı utu konusunda aynı ama kapanma ozellıgı olanı

günaydınnnn dün topikte gene bakım vardı ve ittiler beni düştüm:95:
gece saat 3 e kadar uyuyamadım ay sinir oldum dön dön heryerim yamuldu sonra dalmışım
kahvaltı yapıcam ama üşeniyorum özgür içimde kıpırrrr kıpırrrr milletin bebesi acıkınca hareket etmez
benim ki açlıktan içimde dört dönüyo garibim bişiler hazırlayayım barii domates seviyodu ogluşum dograyayım kan olsun
sağol canım haklısın biraz korkutmak lazım bu akşam iftara gelecek iftardan sonra gidecek ben gitmeden ufak bir gösteri hazırlayayım

ah canım yaaa hamile kadına bu kadar yüklenilmezki artık bol bol dinlenmen gerekir ihtiyacın var yorma kendini artık gelecek olan olursada işlerim var falan de
dogum yapan arkadaşınıda tebrik ederim sağlıkla buyutsünn
ay ne meraklıymışşş öldüm gülmektennnn

bende kordinatları çözmeye çalışıyorum
hayırlı olsun evinde olmana sevindim uzat bacakları dinlen ohhhhhhhhhh

Ya çok kötü olmuş vahideee. neyse en azından bebikin iyi ya onu öğrenmişin. Hem sana ultrason çıktısı vermiyorlar mı canım? Hani kilosunu boyunu da oradan öğrenebilirsin de..

Hee söylemesi çok ayıp ama benimki de koccaman olmuş gibi geliyo bana

Teşekkür ederim Edutcum. Allahım hepimize hayırlısıyla kurtulmayı nasip etsin.

kızlar münüşlerin buyumesinden bahsediyorsunuz ya bundan bir kaç hafta önce ben dedgimde şaşırmıştınız
buyumuş böyle aşagı dogru inmiş gibi degilmiii tek ben değilmişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…