inş çıkmaz bi sorun da hayırlısıyla kurtuluruz ama normalden çok korkuyorum belki sezeryan diyorum ama
ewet normali normal olan ama işte dogum bu bide şu kulaktan dolma hikayeleri duymasak duymazdan gelsek
saol cnm şu c4870 olanımı azurun çok çeşidi var fiyatı 230 civarı falan kırışıklıkları hemen açıyomu
canım buhar gr mın abak alırken tefaller dusuk oluyo genelde azur 170 gr 2600 w bıde en buyuk ozellıgı su damlatmaması kesınlıkle damaltmıyo ve garantılı cok arastırdım alırken netten tefal dusunmustum basta o cok methedılıyo malum ama netten arastırınce bu sonuca vardım ıkısınıde denemek gerek aslında
model gc4850/ 2 yazıyo garantısını buldum 236 ya almıstım ama ertesı gun zam gelıcektı oyle demıstı adam sallamadıysa anneler 4. ayda almısım memnunum yanı enıyı bu ıdı azurda bunun bı ıyısı daha var utu yonunden aynıda sadece unutunca kendını kapatma ozellıgı var onda bılmem kac sanıye dıkılı unutursan bılmem kac sanıye yatık unuttursan kapanır farkı bu 50 lıra fılan oynuyodu almadım ben 4 ayda yenısı cıkmadıysa en ıyı buydu yanı netten arastır ıstersen
nasıl yemek yemeyi unuttun hayret bişey yanii oruç tuttursaydın çocuğa bariii ama dikkat et yemene içmene ağrıların da ondan oldu belki halsiz kaldın geçmiş olsun canım dikkat ett
Günaydıııııııınnn;
Koordinatlarımı veriyorummmmm: Enlem: 40° 52.0' Boylam: 29° 07.0'
Şaka şakaaaaa benim güzel evimiiiin güzelll oturma odasıı, kanepenin üstü
Ne güzelmiş yaaa böyle evde yayılmakk ooohhh
geçmiş olsun canım.umarım bugün daha iyi olursun.demekki neymiiiş kendini çok yormayacakmışsın
günaydıııınnnn hamişcikler çabuuuk help meee yardıma ihtiyacım var
dünden bebişlerin kıyafetlerini yıkadım bugün erkenden kalktım ütülüyodumm ki ne oldu bilin ütüm yandı Allahtan fişten çektikten sonra dumanlar çıkmaya başladı yoksa elimde yansaydı napardım şimdi aciln iyi ütü tavsiyelerinize ihtiyacım var hemen yenisini alıp dvm etmem lazım ama nolur bosh demeyin boshu boşadım sabah hiç niyetim yok bidaha bosh işler yapmaya:))))
denizcim merhaba yaaa ben anlamadım menemenimi kavanoza koydunuz ne yaptınız
kızlar çeyizime ben de philips azur almıştım şu sinem'in bahsettiği kendini otomatik kapatan vardı bende çok çok çok memnundum ama yere 3 defa öyle bir düşürdüm ki buhar çıkarmamaya başladı biz de kullanıcı hatası olduğundan astarı yüzünden pahalı diye vermedik servise şimdi tefal var ama çok memnun değilim bende ütü arayışındayım bugünlerde
kızlar uyku tulumu alcam nasıl olsun 0- 6 ay için 24 mil.unnododa alimmi
Merhaba arkadaşlaaar.
Umarım herkes iyidir.
Dün eve gider gitmez duş aldım yattım. Allahım nasıl felaket bir ağrı ve sızıydı o. Kemiklerim, etlerim her yerim acıyordu. Suyun tenime değmesi bile acı veriyordu. Bugün sabah 08:30 a kadar hep yataktaydım. Sadece namazlar için kalktım. Oturarak dahi zor kılıp geri yattım.
Benim bıdık 6 saat hiç hareket etmedi. Biraz kendime gelince farkettim. Korktum gittim ağzıma şekerli bişeyler attım, yine etmedi. 2 saat soluma yatp bekledim. Korkudan ağlamaya başladım. Bi yandan da oğlum, ufak bi tepik at nolur korkuyom diyorum. Sonra düşündüm sabah yediğim az bişeyle duruyorum, hiç yemek yemedimben. kalktım zorla alelacele karnımı doyurdum, beyefendi tepindi nihayet. Ohh dedim. Meğer çocuğun hareket etmeye mecali kalmamış.
Ha bide kocişe çorba yaptım iftardan yarım saat önce. Başka ne buldun onu ye dedim, yattım. yanına koyacağı hazır yemekler vardı haftasonu ayarladığım. salatayı yarım saatte yapmış. İftarı 15 dk geç açmış beceriksiz .
En son ağlama seansımı gece ağrıdan gerçekleştirdim. Sabah da yatağı bile toplamadan çıktım evden.
Şimdi daha iyiyim şükür. Bugün de evde yatsam yarına bişeyim kalmazdı ama öğleden sonra çok öenmli bi toplantım vardı. Sırf onun için geldim.
Merhaba arkadaşlaaar.
Umarım herkes iyidir.
Dün eve gider gitmez duş aldım yattım. Allahım nasıl felaket bir ağrı ve sızıydı o. Kemiklerim, etlerim her yerim acıyordu. Suyun tenime değmesi bile acı veriyordu. Bugün sabah 08:30 a kadar hep yataktaydım. Sadece namazlar için kalktım. Oturarak dahi zor kılıp geri yattım.
Benim bıdık 6 saat hiç hareket etmedi. Biraz kendime gelince farkettim. Korktum gittim ağzıma şekerli bişeyler attım, yine etmedi. 2 saat soluma yatp bekledim. Korkudan ağlamaya başladım. Bi yandan da oğlum, ufak bi tepik at nolur korkuyom diyorum. Sonra düşündüm sabah yediğim az bişeyle duruyorum, hiç yemek yemedimben. kalktım zorla alelacele karnımı doyurdum, beyefendi tepindi nihayet. Ohh dedim. Meğer çocuğun hareket etmeye mecali kalmamış.
Ha bide kocişe çorba yaptım iftardan yarım saat önce. Başka ne buldun onu ye dedim, yattım. yanına koyacağı hazır yemekler vardı haftasonu ayarladığım. salatayı yarım saatte yapmış. İftarı 15 dk geç açmış beceriksiz .
En son ağlama seansımı gece ağrıdan gerçekleştirdim. Sabah da yatağı bile toplamadan çıktım evden.
Şimdi daha iyiyim şükür. Bugün de evde yatsam yarına bişeyim kalmazdı ama öğleden sonra çok öenmli bi toplantım vardı. Sırf onun için geldim.
kızlar çeyizime ben de philips azur almıştım şu sinem'in bahsettiği kendini otomatik kapatan vardı bende çok çok çok memnundum ama yere 3 defa öyle bir düşürdüm ki buhar çıkarmamaya başladı biz de kullanıcı hatası olduğundan astarı yüzünden pahalı diye vermedik servise şimdi tefal var ama çok memnun değilim bende ütü arayışındayım bugünlerde
kızlar uyku tulumu alcam nasıl olsun 0- 6 ay için 24 mil.unnododa alimmi
6 12 al bence canım ben ogluma 1,5 yasındayken almıstım sanırım 5 yastı ayaklı tulum kıvırıp gıydırdım smdı 3 yasında tam oluyodu kısın seneye olmaz belkı kıvırırsın gerekırse ayaklımı bılmıyorum ama donme konusuna gelınce donmez hemen annesı zaten o sureklı bacaklarını bukup yukarı uzatarak ustunu acar :) ben ayaksız tulu almıstım 6 aylıkken kıs olmustu ınce ayaksız tulum 3 yas almıstım sanırım buyuktu ama soyle ıse yarıyodu onu gıydırıp ustune battanıyesını ortuyodum bacagını akldırsada ustu acılmıyodu rahattı ha sımdıkı aklım olsa ayaksız tulumu okadar buyuk almazdım kullanıslı deıl bebkken ıyı donen cocuk ayaksız tulumla yatamaz cunku bacagını atmak ıster sanah vs yanı ama tulum herzaman sart ustunde ınce bı ortu bıle durmaz oglumun onu gıydırıım gece kalkıp bakmam ustunu actımı dıe sen bılırsın ayını ama cabuk buyuduklerını unutma ayaksızsa cabuk kuculur patıklıysede ne uzun yazdımkızlar şimdi 0-6 mı 6-12 alim ne zaman döner üstünü açar
HANGİ MODELİ CANIM SENDEKİ
eğer kesın alıcam dersen fiaytı güzel canım bende yeğenımınkı var ihtiyaç duyarsam yine alırım ama daha yepyenı
Philips - Azur Ionic Buharlı ütü İyonik Derin Buhar - GC4640/02 - Buharlı ütüler - Ütüler - Ev ürünleri
Tatlım buydu, ama 2 seneyi geçti ben alalı belki daha yenileri çıkmıştır ama ben bundan çooook memnundum sonradan aldığım tefal oyuncak gibi gelmişti ve kırışıklıkları çok iyi açıyordu
sağol canım haklısın biraz korkutmak lazım bu akşam iftara gelecek iftardan sonra gidecek ben gitmeden ufak bir gösteri hazırlayayımhihihihihihiihiyi fikirrr
bende 1-2 saat uyudum ,sancım geçti kızlar ,kocamda geldi yanıma ,sarıp sarmaladı ,şimdide ne istesem hemen getiriyo ,sesleniyorum mesela ,hemen panik yapıyo ,ne ,nooldu falandiyo ,korkuyoocanım benim yaaa...
canom bence azcık korkutabilirsin ,araba kullanmadığı bi anda tv falan izliyosa mesela ,hemen araa ayyy çok sancım var ,neyapcam ben şimdi düşüncesiz adam falan dee...4-5 dk sonra ara deki ,şimdi geçti ,bak beni ne hallere düşürüyosun ,sen devam et bu kafayla de,çat kapat tel i suratına ,bak bidaha yapıyomu ,ben böyle durumlarda hep tel i suratına kaparım ,en az 10 aramasından sonra bakarım tel e merak etsin diye..
ah canım yaaa hamile kadına bu kadar yüklenilmezki artık bol bol dinlenmen gerekir ihtiyacın var yorma kendini artık gelecek olan olursada işlerim var falan deselam kızlar.dün iftara misafirim vardı,sahurada kaldılar:))öldüm yorgunluktan,ya eşimde misafirlerde çok yardım ettiler ama kıyafetle oturmak bile işkence hamişken.ben eşimle yanlızken evde,yeni bi huy edindim,eşimin şortları ve atlet tishörtleriyle dolaşıyorum evde,yayılmaya alıştım yani:)yorulunca dün karnım taş gibi oldu,gece hiç uyuyamadım,neyse bu gün sabah geçmişti.
bide doğum yapan bi arkadaşıma gittim bu gün,kucağıma verdi bebişi,kız bebek ve 2 900 doğdu 10 gün erken doğmuş,çok ilginç bi duyguydu.benimkide karnımda kıskançlıktan çıldırdı,masaneme tekmeler attı ve tuvalet bahanesiyle bıraktırdı kucağımdan bebişi:))spinal anesteziyle doğurdu ve çok memnun kalmış,epiduralden farklıymış ama farkının ne olduğunu bilmiyodu kendiside,bu daha ucuzmuş ama:)ha bide bebiş sarılık olmuştu ve malesef büyük çoğunluğunda oluyomuş,çok ağlamış,bende korktum açıkcası.bakalım bizleri neler bekliyo?
günaydıııınnnn hamişcikler çabuuuk help meee yardıma ihtiyacım var
dünden bebişlerin kıyafetlerini yıkadım bugün erkenden kalktım ütülüyodumm ki ne oldu bilin ütüm yandı Allahtan fişten çektikten sonra dumanlar çıkmaya başladı yoksa elimde yansaydı napardım şimdi aciln iyi ütü tavsiyelerinize ihtiyacım var hemen yenisini alıp dvm etmem lazım ama nolur bosh demeyin boshu boşadım sabah hiç niyetim yok bidaha bosh işler yapmaya:))))
iyiyim cnm aynen dediğin gibi biyeri karar verip yapana kadar diğe taraf kirleniyo zaten kısır bi döngünün içindeyim sankikayınvalidem gelsede rahatlasam biraz gerçi onlar geldiğinde daha çok yoruluyorum ama
cnm bende geçen gün hıçkırdığını hissettim kalp atışndan daha yavaş ama aynı yerde 15-20 dk sürekli bi atma oldu hıçkırıktan başka bişey olamazdı
denizcim merhaba yaaa ben anlamadım menemenimi kavanoza koydunuz ne yaptınız
evet cnm geniş ağızlı.
Bu arada dün üst komşuya çıktım 2,5 yaşında kızı var üstümde kısa elbise vardı karnına ne koydun dedi bana annesi bebek var kızım orda dedi karnıma bastı hani bakiim diye bende doğunca bakarsın daha göremezsin dedim sanırım tatmin olmadı önüme oturdu eteğimi kaldırıp bakmaya çalıştı bişey göremedi tıfıl yinede pes etmedi bu sefer sanırım çok büyüdü diikkat çekiyoki göğsüme dokunup bu ne dedi muzur şey bende sendeki neyse oda o dedim çocuklarla başetmek ne kadar zor Allah tan erkek yoktu ortamda yoksa yerin dibine geçerdimm
Günaydıııııııınnn;
Koordinatlarımı veriyorummmmm: Enlem: 40° 52.0' Boylam: 29° 07.0'
Şaka şakaaaaa benim güzel evimiiiin güzelll oturma odasıı, kanepenin üstü
Ne güzelmiş yaaa böyle evde yayılmakk ooohhh
slm arkadaşlar.şimdi dr dan geldim.dün randevu almıştım.15 eylüle verdiler..o zamana kadar benim dr doluymuş.15 inden sonra doğurmama ne kaldı.iptal eden olursa aramalarını rica ettim.çok şükür biri bugün iptal etmiş.apar topar gittik.evlere şenlik bi dr kontrolü oldu.eşimin karnı ağrıyodu girmeden önce.benimde sıram gelmişti.oğlana bakacağı için wc ye gidemedi de.girdik içeri.tam kısçemin yüzünü gösteriyodu ki bizim oğlan babaaaa diye iki gözü iki çeşme.babası geliyom diyip fırlayıp çıkmış.hemşire susturmaya çalışıyo.dr anlatıyo.ben gerilmekten sorcaklarımı da unuttum.işte bu yüzden 12 yaş altı getirilmesini stemiyoruz dedi.ama yapcak bi şeyim yok.kime bırakayım.mecburen.kilosunu bile öğrenemedim.dönerken aklıma geldi.bizim kociş bağırsakları bozmuş meğerse.dayanamamış.tam gününün bulmuş.olcak işte..nst mide taaa 12 eylüle anca verdi.
öte yandan kasık ağrım ve kasılmam çoktu.yürüyemiyodum bile bazen.karnımda aşağıda gibi geliyou.doğruymuş çok aşağı inmiş.15 gün daha içerde tutmaya çalışalım dedi.toz magnezyum verdi.yolculuk yürümek ayakta durmak yasak dedi.15 günden sonra artık gelse de olur dedi.taşınırken çok yoruldum ondan oldu heralde.tabi aldı beni telaşe.daha hiç bişey yoktu ortalıkta.civile girdim.ordan aldım ciciler.yükleyebilirsem ben de gösteririm.çantamı da hazırlim nolur nolmaz.işte böyle bizim bugünümüz..
gunaydın millet..
gecmıse baktık geldıkkk azcık bırazcık...
bız bugun yıne erkencıyız sivri sinekler saolsun..
yanı tamam ısırılır ama bırazda ınsaflı olunur ..ayagımın altında 3 tane ısırıkpsikolojım bozuldu heee
sızde ne var ne yok..bu arada sancıları olan arkadaslar ya bu batma hıssı bendede oldu 3 4 kez one acı oyle ya..nıye oluyomus bılgınız varmı?bırde kızlar sankı
benım kukum buyumus gıbı yanı bılhassa vcdeyken oyle hıssedıyorum..sızdede varmı boylebırsey?
geçmiş olsun...biliyorum o korkuyu...hafta sonu bizde yaşadık....dğnlenmek ve aç kalmamak çok önemlii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?