kızlar münüşlerin buyumesinden bahsediyorsunuz ya bundan bir kaç hafta önce ben dedgimde şaşırmıştınız
buyumuş böyle aşagı dogru inmiş gibi degilmiii tek ben değilmişim
Yok canom ben sende önce söylemiştim de kimse cevap vermemişti.
Ben de demekki bi benimki büyümüş diye düşünmüştüm. Senin yazdığını da çok sonra okumuşumdur , konu kapanmış diye yazmamışımdır. Yoksa benimki çook önceden büyüdü. Göğüslerimde ilk 3 ayda büyüyüp sonra büyümesi durmuştu. benim herşeyim önce büyüyüp sonra mı duruyor ne
Aaaa pardon popom istikrarla büyümesini sürdürüyor hakkını yemeyeyim şimdi.
Günaydınnnn miniklerin güzel anneleri........
Sayfayı daha bugün yeni keşfettim biraz geç oldu ama neysee.....
Bende 33.haftanın içindeyim doguma 1 ekim die gün verildi çok ama çok korkuyorum
acaba sizlerin dogum hakkında fikri nedir normal, epidural, sezeryan,ben çok endişeliyim normalden çok korkuyorum sezeryandan da korkuyorum napıcam bilmiyorummmm........
hadi yaa gözümden kaçmış yazdıgınyoksa kesin cevaplardım kusura bakma
benim gögüsler büyüdü münüş büyüdü ama totoş hala yerinde sayıyor maşallah
sizin gögüsleriniz acıyomuuu benim sadece uç kısımları acıyor şişme falan yok bende sorun yok değilmi sıvı gelmeside kesildi:44:
kızlar sizdede oluyomu sabah ayak parmağımı masaya çarptım kanamaya başladı şeytan tırnağım çıkmış onu bıryere hafıften sıkıştırdım sanırsın bıçak kesti ne oluyoo kanım akacak yer arıyo sanki
bir göbüşümde çatlak LAARRR ÇIKIYO GİTGİDE VE KAŞINMAYA DA BAŞLADI AKŞAM EVE GİDİNCE NE SÜRÜCEĞİMİ ŞAŞIRIYORUM AKŞAM GİDERGİTMEZ LIERAC SÜRDÜM ONDAN SONRA BEBEK YAĞI VE SON BEPANTHENE KREM SÜRDÜMM 1 SAAT ARA İLE UYKUYA DALANA KADAR ANCA RAHAT EDEBİLDİM
benimde dişlerimi fırçalarken dişetlerim çok kanıyor eskiden hiç böyle bi sorun yoktu son 1-2 haftadır var...hamileliktenmi kaynaklanıyo yani:)
Kızlar bizim oğlan habire dönüp duruyor. Ne olcak sonumuz bilmiyorum 1 gün ayaklar miğdede, ertesi gün aşağıda, bir sonraki gün sağ kaburgalarımda :)))) Ama en zor taşıma şekli kafası doğum pozisyonunda olduğunda. Kasıklarıma inanılmaz baskı yapıyor. Heran çıkacakmış gibi enteresan bir his oluşuyor. 32.ci haftalarda sabitlenir çoğunlukla doğum pozisyonunda diyorlar ya son 2 ay çok zorlanıcaz sanırım.
ayyy eslem kısır döngü diyince canım kısır çektiiiii:86:günaydıııınnnn hamişcikler çabuuuk help meee yardıma ihtiyacım var
dünden bebişlerin kıyafetlerini yıkadım bugün erkenden kalktım ütülüyodumm ki ne oldu bilin ütüm yandı Allahtan fişten çektikten sonra dumanlar çıkmaya başladı yoksa elimde yansaydı napardım şimdi aciln iyi ütü tavsiyelerinize ihtiyacım var hemen yenisini alıp dvm etmem lazım ama nolur bosh demeyin boshu boşadım sabah hiç niyetim yok bidaha bosh işler yapmaya:))))
iyiyim cnm aynen dediğin gibi biyeri karar verip yapana kadar diğe taraf kirleniyo zaten kısır bi döngünün içindeyim sankikayınvalidem gelsede rahatlasam biraz gerçi onlar geldiğinde daha çok yoruluyorum ama
cnm bende geçen gün hıçkırdığını hissettim kalp atışndan daha yavaş ama aynı yerde 15-20 dk sürekli bi atma oldu hıçkırıktan başka bişey olamazdı
Bu arada dün üst komşuya çıktım 2,5 yaşında kızı var üstümde kısa elbise vardı karnına ne koydun dedi bana annesi bebek var kızım orda dedi karnıma bastı hani bakiim diye bende doğunca bakarsın daha göremezsin dedim sanırım tatmin olmadı önüme oturdu eteğimi kaldırıp bakmaya çalıştı bişey göremedi tıfıl yinede pes etmedi bu sefer sanırım çok büyüdü diikkat çekiyoki göğsüme dokunup bu ne dedi muzur şey bende sendeki neyse oda o dedim çocuklarla başetmek ne kadar zor Allah tan erkek yoktu ortamda yoksa yerin dibine geçerdimm
hoşgeldin canım ,benim doktorum ,bana bırak sen doğum olayını dedi ,o karar vercekmiş son zamanlarda ...ama bende çok tırsıyorum ,kç gündür normal doğum anımı hayal ediyorum ,böyle biraz ağrı çekiyorum sonra ıkınıyorum ,yani en fazla bayılacak kadar canım acır dimi ,,ee bayılırsamda doğuramam ,ben önce doğurup sonra bayılırım ozaman ..ne diyorum ben yaaa...amaan hayırlısı...Günaydınnnn miniklerin güzel anneleri........
Sayfayı daha bugün yeni keşfettim biraz geç oldu ama neysee.....
Bende 33.haftanın içindeyim doguma 1 ekim die gün verildi çok ama çok korkuyorum
acaba sizlerin dogum hakkında fikri nedir normal, epidural, sezeryan,ben çok endişeliyim normalden çok korkuyorum sezeryandan da korkuyorum napıcam bilmiyorummmm........
ayy canım niye öyle ağrıyo sizin etler yaaa..ben dün yorulduğu için oldu bence normalde hiç yok ,bide sabah uyanınca şööle bi gerineyim diyorum ,bişrden kasığıma bi kramp giriyo ,sonra geçiyo ,okadar ,inşallah fazlası olmaz ,doğumuda bukadar acıyla atlatsam ne güsseeel oluuuurrrrrMerhaba arkadaşlaaar.
Umarım herkes iyidir.
Dün eve gider gitmez duş aldım yattım. Allahım nasıl felaket bir ağrı ve sızıydı o. Kemiklerim, etlerim her yerim acıyordu. Suyun tenime değmesi bile acı veriyordu. Bugün sabah 08:30 a kadar hep yataktaydım. Sadece namazlar için kalktım. Oturarak dahi zor kılıp geri yattım.
Benim bıdık 6 saat hiç hareket etmedi. Biraz kendime gelince farkettim. Korktum gittim ağzıma şekerli bişeyler attım, yine etmedi. 2 saat soluma yatp bekledim. Korkudan ağlamaya başladım. Bi yandan da oğlum, ufak bi tepik at nolur korkuyom diyorum. Sonra düşündüm sabah yediğim az bişeyle duruyorum, hiç yemek yemedimben. kalktım zorla alelacele karnımı doyurdum, beyefendi tepindi nihayet. Ohh dedim. Meğer çocuğun hareket etmeye mecali kalmamış.
Ha bide kocişe çorba yaptım iftardan yarım saat önce. Başka ne buldun onu ye dedim, yattım. yanına koyacağı hazır yemekler vardı haftasonu ayarladığım. salatayı yarım saatte yapmış. İftarı 15 dk geç açmış beceriksiz .
En son ağlama seansımı gece ağrıdan gerçekleştirdim. Sabah da yatağı bile toplamadan çıktım evden.
Şimdi daha iyiyim şükür. Bugün de evde yatsam yarına bişeyim kalmazdı ama öğleden sonra çok öenmli bi toplantım vardı. Sırf onun için geldim.
yaa nasıl hissediliyoki o ,ben bayadır göremiyorum kendimi ,hissedemiyorumde büyüdüğünü enteresaaannn,bayramdan önce ilk defa gideceğim ağdacıya sorarım ,ebatları normalmi diyeegunaydın millet..
gecmıse baktık geldıkkk azcık bırazcık...
bız bugun yıne erkencıyız sivri sinekler saolsun..
yanı tamam ısırılır ama bırazda ınsaflı olunur ..ayagımın altında 3 tane ısırıkpsikolojım bozuldu heee
sızde ne var ne yok..bu arada sancıları olan arkadaslar ya bu batma hıssı bendede oldu 3 4 kez one acı oyle ya..nıye oluyomus bılgınız varmı?bırde kızlar sankı
benım kukum buyumus gıbı yanı bılhassa vcdeyken oyle hıssedıyorum..sızdede varmı boylebırsey?
Aaaa kızlaaar, ben size ne anlatmayı unutttum.
Komşumuzun kızı doğum yapmıştı. pazar günü onlara gittim. 20 gün önceden doğmuş bıdık, bekleyememiş.
Nasıl tatlı bişiydi anlatamam. Önceden bebek gördüm mü hemen öperdim, bunu hiç öpemedim. Teni o kadar narindi ki kıyamadım.
Çocuk bir iki ingaaaa diyordu sonra uykuya dalıyordu.Noldu diyodum annesi gene uyudu diyoduÇok uyuyormuş, hiç emmiyormuş annesi şikayet ediyordu. O kadar ki memeyi 1-2 çektikten sonra meme ağzından düşüyordu ve tekrar uyumaya başlıyordu. İçim bi hoş oldu.
Bende hemen emzirmek istiyorum bıdığımı yaaa...
selam kızlar
belim ayaklarım çok ağrıyor çok yorgun hissediyorum kendimi.dün saat 18:30 da eşim arıyor yemeğe misafir var dedi ben kendimi mutfağa nasıl attım hatırlamıyorum çok ama çok yoruldum.anladımki misafir ağırlamak ve özellikle hızlı çalışmak hiç bana göre değil.
canom benide dün gece topikten ittiler bakımları bitmedi gitti bunların.
dün bebişimin kıyafetlerini yıkıyamadım bugünde bu halde nasıl yapacam bilemiyorum.
ESLEM ütü sormuşsun canım ben tefal kullanıyorum şu 8 programlı olanlar varya onlardan şimdi yeni modeli varmı bilmiyorum 3 senedir tık demedi
selamlar arkadaşlar, çok mutluyum 4 yıldır hasretini çektiğimiz izmire taşınıyoruz bebeğimiz orada doğacak kısmetse ,, eşiminde benimde ailelerimiz orada ayyy bu bebeğin göbek adını uğur koyucam ben ya şans getirdi bize 3 yıllık evliyim derlerdi de inanmazdım bilsem daha erken yapardık.. meleğimizi..
selamlar arkadaşlar, çok mutluyum 4 yıldır hasretini çektiğimiz izmire taşınıyoruz bebeğimiz orada doğacak kısmetse ,, eşiminde benimde ailelerimiz orada ayyy bu bebeğin göbek adını uğur koyucam ben ya şans getirdi bize 3 yıllık evliyim derlerdi de inanmazdım bilsem daha erken yapardık.. meleğimizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?