2011 Ekim Anneleri

kızlar münüşlerin buyumesinden bahsediyorsunuz ya bundan bir kaç hafta önce ben dedgimde şaşırmıştınız
buyumuş böyle aşagı dogru inmiş gibi degilmiii tek ben değilmişim

Yok canom ben sende önce söylemiştim de kimse cevap vermemişti.
Ben de demekki bi benimki büyümüş diye düşünmüştüm. Senin yazdığını da çok sonra okumuşumdur , konu kapanmış diye yazmamışımdır. Yoksa benimki çook önceden büyüdü. Göğüslerimde ilk 3 ayda büyüyüp sonra büyümesi durmuştu. benim herşeyim önce büyüyüp sonra mı duruyor ne
Aaaa pardon popom istikrarla büyümesini sürdürüyor hakkını yemeyeyim şimdi.

hadi yaa gözümden kaçmış yazdıgın yoksa kesin cevaplardım kusura bakma
benim gögüsler büyüdü münüş büyüdü ama totoş hala yerinde sayıyor maşallah
sizin gögüsleriniz acıyomuuu benim sadece uç kısımları acıyor şişme falan yok bende sorun yok değilmi sıvı gelmeside kesildi:44:

Son düzenleme:
kızlar sizdede oluyomu sabah ayak parmağımı masaya çarptım kanamaya başladı şeytan tırnağım çıkmış onu bıryere hafıften sıkıştırdım sanırsın bıçak kesti ne oluyoo kanım akacak yer arıyo sanki

bir göbüşümde çatlak LAARRR ÇIKIYO GİTGİDE VE KAŞINMAYA DA BAŞLADI AKŞAM EVE GİDİNCE NE SÜRÜCEĞİMİ ŞAŞIRIYORUM AKŞAM GİDERGİTMEZ LIERAC SÜRDÜM ONDAN SONRA BEBEK YAĞI VE SON BEPANTHENE KREM SÜRDÜMM 1 SAAT ARA İLE UYKUYA DALANA KADAR ANCA RAHAT EDEBİLDİM

Kızlarr

sebamed de unnadoda indirim var bilginizeee

fatoş gelince ona sormam gerek avantajlı ürünlerden siparişi geldimii lansınohh göğüs ucu ve ay süt akmasın dıye sterıl pamukların adı aklıma gelmedı bır türlü ondan alcam birdee onu beklıyorum bırde dr browns bıberon

bende normal istiyorum inş hayırlısı olur çokda düşünmemek lazım sanırım düşündükce insan ürperiyor:)

Benden sıvı hiç gelmedi canom. Göğüslerimdeki hassasiyet sadece kociş yaklaştığında oluyo Normalde ağrı falan yok şükür

benimde dişlerimi fırçalarken dişetlerim çok kanıyor eskiden hiç böyle bi sorun yoktu son 1-2 haftadır var...hamileliktenmi kaynaklanıyo yani:)

Benimde göğüslerimden henüz sıvı gelmedi hiç acaaba sütüm olmayacak mı? Ama feci derecede de büyüdü, şişti Bu arada Canom o dediğinden bende de var sanırım

Kızlar bizim oğlan habire dönüp duruyor. Ne olcak sonumuz bilmiyorum 1 gün ayaklar miğdede, ertesi gün aşağıda, bir sonraki gün sağ kaburgalarımda :)))) Ama en zor taşıma şekli kafası doğum pozisyonunda olduğunda. Kasıklarıma inanılmaz baskı yapıyor. Heran çıkacakmış gibi enteresan bir his oluşuyor. 32.ci haftalarda sabitlenir çoğunlukla doğum pozisyonunda diyorlar ya son 2 ay çok zorlanıcaz sanırım.

Aaaa kızlaaar, ben size ne anlatmayı unutttum.
Komşumuzun kızı doğum yapmıştı. pazar günü onlara gittim. 20 gün önceden doğmuş bıdık, bekleyememiş.
Nasıl tatlı bişiydi anlatamam. Önceden bebek gördüm mü hemen öperdim, bunu hiç öpemedim. Teni o kadar narindi ki kıyamadım.
Çocuk bir iki ingaaaa diyordu sonra uykuya dalıyordu.Noldu diyodum annesi gene uyudu diyodu Çok uyuyormuş, hiç emmiyormuş annesi şikayet ediyordu. O kadar ki memeyi 1-2 çektikten sonra meme ağzından düşüyordu ve tekrar uyumaya başlıyordu. İçim bi hoş oldu.
Bende hemen emzirmek istiyorum bıdığımı yaaa...

zaten hep derler ya son iki ay geçmiyor diye sanırım öyle.başa dönüş söz konusu beni en çok rahatsız eden şey yatarken olan bel ağrısı.uzun süre ayakta durmak yoruyor insanı dikkat etmek lazım..

Rumuzcum bizde geçtiğimiz hafta bir arkadaşın bebeğini görmeye gittik 3 aya yaklaşmıştı çok cici bir şeydi ama doğum sonrası ciddi sıkıntılar yaşamışlar.

Hastane kötülemeye girmesin diye isim vermeyeceğim ama İstanbul'un en bilindik hastanelerinden biri bilindik de bir doktora gidiyorlardı, bebek peygamber sünneti ile doğmuş tüm hamilelik dönemi boyunca kızınız olacak dediler bebek doğmuş yine kızınız oldu demişler baba farketmiş erkek olduğunu. Kızın doktoru genital bölgede biraz ödem var sakın altını değiştirirken korkma falan diye tembihlemiş kızı narkoz etkisindeyken. Güya panik olmasınlar diye erkek olduğunu söylemişler. Bir sürü hormon testi, ultrason vs her şeyi kendileri halletmek durumunda kalmışlar hastane hiç ilgilenmemiş. Bebek 6 aylık olduğunda ameliyat olacakmış. Çok zor ya ben üzüldüm durumlarına ama şükrediyorlar tabi düzelmeyecek bir rahatsızlık değil diye. Aman bebeklerimiz sağlıklı doğsunlar da kızlar.

ayyy eslem kısır döngü diyince canım kısır çektiiiii:86:

hoşgeldin canım ,benim doktorum ,bana bırak sen doğum olayını dedi ,o karar vercekmiş son zamanlarda ...ama bende çok tırsıyorum ,kç gündür normal doğum anımı hayal ediyorum ,böyle biraz ağrı çekiyorum sonra ıkınıyorum ,yani en fazla bayılacak kadar canım acır dimi ,,ee bayılırsamda doğuramam ,ben önce doğurup sonra bayılırım ozaman ..ne diyorum ben yaaa...amaan hayırlısı...

ayy canım niye öyle ağrıyo sizin etler yaaa..ben dün yorulduğu için oldu bence normalde hiç yok ,bide sabah uyanınca şööle bi gerineyim diyorum ,bişrden kasığıma bi kramp giriyo ,sonra geçiyo ,okadar ,inşallah fazlası olmaz ,doğumuda bukadar acıyla atlatsam ne güsseeel oluuuurrrrr2 ciyak 1 viyak
yaa nasıl hissediliyoki o ,ben bayadır göremiyorum kendimi ,hissedemiyorumde büyüdüğünü enteresaaannn,bayramdan önce ilk defa gideceğim ağdacıya sorarım ,ebatları normalmi diyeekadın beni atarmış şeysımde ağdaylaaaa

:83::83::83::83::83::83:hiiç emzirmeye heves edemiyorum ,siz nasıl beceriyosunuzkii???

selam kızlar
belim ayaklarım çok ağrıyor çok yorgun hissediyorum kendimi.dün saat 18:30 da eşim arıyor yemeğe misafir var dedi ben kendimi mutfağa nasıl attım hatırlamıyorum çok ama çok yoruldum.anladımki misafir ağırlamak ve özellikle hızlı çalışmak hiç bana göre değil.
canom benide dün gece topikten ittiler bakımları bitmedi gitti bunların.
dün bebişimin kıyafetlerini yıkıyamadım bugünde bu halde nasıl yapacam bilemiyorum.
ESLEM ütü sormuşsun canım ben tefal kullanıyorum şu 8 programlı olanlar varya onlardan şimdi yeni modeli varmı bilmiyorum 3 senedir tık demedi

selamlar arkadaşlar, çok mutluyum 4 yıldır hasretini çektiğimiz izmire taşınıyoruz bebeğimiz orada doğacak kısmetse ,, eşiminde benimde ailelerimiz orada ayyy bu bebeğin göbek adını uğur koyucam ben ya şans getirdi bize 3 yıllık evliyim derlerdi de inanmazdım bilsem daha erken yapardık.. meleğimizi..

ayyy kıyamamm cılkın çıkmıştır ben almıyorum almicamda yemege kimseyi banane canım bu halimle kimseye hizmet edemem
dogurayım kendime geleyim o zaman anca sende eşine söyle almasın kimseyi senin dogumuna şurda ne kalmış alla allaa

hayırlı olsun canım izmir çok sıcak klimasız inan ki çekilmiyorrrrrrr izmirde annemler yaşıyo benden slm söyleugur ismide çok güzelllllll

aaaa tayinin çıktı demeeek hayırlı uğurlu olsun canım yaaa, bu tayinler çok iyi yapıldı galiba 1-2 arkadaşım ilk tercihlerine gittiler ...çok sevindim senin adına ,keşke bende aşimin ve kendi ailemi bi şehirde toparlayabilseemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…