ayyy eslem kısır döngü diyince canım kısır çektiiiii:86:
hoşgeldin canım ,benim doktorum ,bana bırak sen doğum olayını dedi ,o karar vercekmiş son zamanlarda ...ama bende çok tırsıyorum ,kç gündür normal doğum anımı hayal ediyorum ,böyle biraz ağrı çekiyorum sonra ıkınıyorum ,yani en fazla bayılacak kadar canım acır dimi ,,ee bayılırsamda doğuramam ,ben önce doğurup sonra bayılırım ozaman ..ne diyorum ben yaaa...amaan hayırlısı...
ayy canım niye öyle ağrıyo sizin etler yaaa..ben dün yorulduğu için oldu bence normalde hiç yok ,bide sabah uyanınca şööle bi gerineyim diyorum ,bişrden kasığıma bi kramp giriyo ,sonra geçiyo ,okadar ,inşallah fazlası olmaz ,doğumuda bukadar acıyla atlatsam ne güsseeel oluuuurrrrr2 ciyak 1 viyak
yaa nasıl hissediliyoki o ,ben bayadır göremiyorum kendimi ,hissedemiyorumde büyüdüğünü enteresaaannn,bayramdan önce ilk defa gideceğim ağdacıya sorarım ,ebatları normalmi diyeekadın beni atarmış şeysımde ağdaylaaaa
:83::83::83::83::83::83:hiiç emzirmeye heves edemiyorum ,siz nasıl beceriyosunuzkii???
ayyy eslem kısır döngü diyince canım kısır çektiiiii:86:
hoşgeldin canım ,benim doktorum ,bana bırak sen doğum olayını dedi ,o karar vercekmiş son zamanlarda ...ama bende çok tırsıyorum ,kç gündür normal doğum anımı hayal ediyorum ,böyle biraz ağrı çekiyorum sonra ıkınıyorum ,yani en fazla bayılacak kadar canım acır dimi ,,ee bayılırsamda doğuramam ,ben önce doğurup sonra bayılırım ozaman ..ne diyorum ben yaaa...amaan hayırlısı...
ayy canım niye öyle ağrıyo sizin etler yaaa..ben dün yorulduğu için oldu bence normalde hiç yok ,bide sabah uyanınca şööle bi gerineyim diyorum ,bişrden kasığıma bi kramp giriyo ,sonra geçiyo ,okadar ,inşallah fazlası olmaz ,doğumuda bukadar acıyla atlatsam ne güsseeel oluuuurrrrr2 ciyak 1 viyak
yaa nasıl hissediliyoki o ,ben bayadır göremiyorum kendimi ,hissedemiyorumde büyüdüğünü enteresaaannn,bayramdan önce ilk defa gideceğim ağdacıya sorarım ,ebatları normalmi diyeekadın beni atarmış şeysımde ağdaylaaaa
:83::83::83::83::83::83:hiiç emzirmeye heves edemiyorum ,siz nasıl beceriyosunuzkii???
ggözün aydın canım.hayırlı olsun.selamlar arkadaşlar, çok mutluyum 4 yıldır hasretini çektiğimiz izmire taşınıyoruz bebeğimiz orada doğacak kısmetse ,, eşiminde benimde ailelerimiz orada ayyy bu bebeğin göbek adını uğur koyucam ben ya şans getirdi bize 3 yıllık evliyim derlerdi de inanmazdım bilsem daha erken yapardık.. meleğimizi..
çıktı canım çıkmazmı ben kendimize göre yemek yapmıştım öyle oluncada durum değişti haliyle.ayyy kıyamamm cılkın çıkmıştır ben almıyorum almicamda yemege kimseyi banane canım bu halimle kimseye hizmet edemem
dogurayım kendime geleyim o zaman anca sende eşine söyle almasın kimseyi senin dogumuna şurda ne kalmış alla allaa
Merhaba arkadaşlaaar.
Umarım herkes iyidir.
Dün eve gider gitmez duş aldım yattım. Allahım nasıl felaket bir ağrı ve sızıydı o. Kemiklerim, etlerim her yerim acıyordu. Suyun tenime değmesi bile acı veriyordu. Bugün sabah 08:30 a kadar hep yataktaydım. Sadece namazlar için kalktım. Oturarak dahi zor kılıp geri yattım.
Benim bıdık 6 saat hiç hareket etmedi. Biraz kendime gelince farkettim. Korktum gittim ağzıma şekerli bişeyler attım, yine etmedi. 2 saat soluma yatp bekledim. Korkudan ağlamaya başladım. Bi yandan da oğlum, ufak bi tepik at nolur korkuyom diyorum. Sonra düşündüm sabah yediğim az bişeyle duruyorum, hiç yemek yemedimben. kalktım zorla alelacele karnımı doyurdum, beyefendi tepindi nihayet. Ohh dedim. Meğer çocuğun hareket etmeye mecali kalmamış.
Ha bide kocişe çorba yaptım iftardan yarım saat önce. Başka ne buldun onu ye dedim, yattım. yanına koyacağı hazır yemekler vardı haftasonu ayarladığım. salatayı yarım saatte yapmış. İftarı 15 dk geç açmış beceriksiz .
En son ağlama seansımı gece ağrıdan gerçekleştirdim. Sabah da yatağı bile toplamadan çıktım evden.
Şimdi daha iyiyim şükür. Bugün de evde yatsam yarına bişeyim kalmazdı ama öğleden sonra çok öenmli bi toplantım vardı. Sırf onun için geldim.
selamlar arkadaşlar, çok mutluyum 4 yıldır hasretini çektiğimiz izmire taşınıyoruz bebeğimiz orada doğacak kısmetse ,, eşiminde benimde ailelerimiz orada ayyy bu bebeğin göbek adını uğur koyucam ben ya şans getirdi bize 3 yıllık evliyim derlerdi de inanmazdım bilsem daha erken yapardık.. meleğimizi..
günaydıııınnnn hamişcikler çabuuuk help meee yardıma ihtiyacım var
dünden bebişlerin kıyafetlerini yıkadım bugün erkenden kalktım ütülüyodumm ki ne oldu bilin ütüm yandı Allahtan fişten çektikten sonra dumanlar çıkmaya başladı yoksa elimde yansaydı napardım şimdi aciln iyi ütü tavsiyelerinize ihtiyacım var hemen yenisini alıp dvm etmem lazım ama nolur bosh demeyin boshu boşadım sabah hiç niyetim yok bidaha bosh işler yapmaya:))))
iyiyim cnm aynen dediğin gibi biyeri karar verip yapana kadar diğe taraf kirleniyo zaten kısır bi döngünün içindeyim sankikayınvalidem gelsede rahatlasam biraz gerçi onlar geldiğinde daha çok yoruluyorum ama
cnm bende geçen gün hıçkırdığını hissettim kalp atışndan daha yavaş ama aynı yerde 15-20 dk sürekli bi atma oldu hıçkırıktan başka bişey olamazdı
denizcim merhaba yaaa ben anlamadım menemenimi kavanoza koydunuz ne yaptınız
evet cnm geniş ağızlı.
Bu arada dün üst komşuya çıktım 2,5 yaşında kızı var üstümde kısa elbise vardı karnına ne koydun dedi bana annesi bebek var kızım orda dedi karnıma bastı hani bakiim diye bende doğunca bakarsın daha göremezsin dedim sanırım tatmin olmadı önüme oturdu eteğimi kaldırıp bakmaya çalıştı bişey göremedi tıfıl yinede pes etmedi bu sefer sanırım çok büyüdü diikkat çekiyoki göğsüme dokunup bu ne dedi muzur şey bende sendeki neyse oda o dedim çocuklarla başetmek ne kadar zor Allah tan erkek yoktu ortamda yoksa yerin dibine geçerdimm
ay şimdiden düşünmeye başladım akşamki gösteride iyi oynayabilirmiyim diye ya gülersemmmm
kendimi 1 saat önceden hazırlayayım yaralı kuş misali ama ya sancım var diye kandırdıktan sonra giderseeee
o zaman ben ne yapıcammmmm yada hastaneye götürürseeeyalan oldugu çıkarmı hastanede çünkü baya abartmayı planlıyorum
canım ya benim de geçen markette parmağımın ucuna minik cam battı ama ne kan aktı çalışanlar panikledi resmen,kanımızın akış hızı fazla bebekten dolayı belki bundandır.niye kaşınıyorki anlamadım göbekin ilk başlarda oluyordu hepimizinkızlar sizdede oluyomu sabah ayak parmağımı masaya çarptım kanamaya başladı şeytan tırnağım çıkmış onu bıryere hafıften sıkıştırdım sanırsın bıçak kesti ne oluyoo kanım akacak yer arıyo sanki
bir göbüşümde çatlak LAARRR ÇIKIYO GİTGİDE VE KAŞINMAYA DA BAŞLADI AKŞAM EVE GİDİNCE NE SÜRÜCEĞİMİ ŞAŞIRIYORUM AKŞAM GİDERGİTMEZ LIERAC SÜRDÜM ONDAN SONRA BEBEK YAĞI VE SON BEPANTHENE KREM SÜRDÜMM 1 SAAT ARA İLE UYKUYA DALANA KADAR ANCA RAHAT EDEBİLDİM
aaaa tayinin çıktı demeeekhayırlı uğurlu olsun canım yaaa, bu tayinler çok iyi yapıldı galiba 1-2 arkadaşım ilk tercihlerine gittiler ...çok sevindim senin adına ,keşke bende aşimin ve kendi ailemi bi şehirde toparlayabilseemmm
canom teşşekürler, sorma klima geyiğini ben evlendiğim ilk yıl izmirdeydim yani eşim ve ev ordaydı klima eve alınan ilk eşya zaten, sonra tayin olamadım izmire eşim geldi ist a yerleştik annemler sitede hiç klima yokk aaaa hayret klima yok dediler klima takmadık malum geçen yaz ist çok sıcak oldu evimiz de güney cephe.. yandık bu yıl hamilelik olacağı planladığım için ekimde getirdik taktırdık klimayı yerleştik dedik ist a, tabiiii siftah yapamadan gidyoruz yine hatta bu gece sökülecek evimizin arkadaşların espri konusu oldu klima 3yıllık klima ama 3 ay kullanılmadı 1500 tl kendisi ama bugune kadar taktır söktür 500 tl verdikk oooff diyo eşim arabanın tepesine bağlıcam bunu ben,,, KLİMAMIMZDAN TÜM ARKADAŞLARA SEVGİLER HİHİHİHİHİHİİhayırlı olsun canım izmir çok sıcak klimasız inan ki çekilmiyorrrrrrrizmirde annemler yaşıyo benden slm söyle ugur ismide çok güzelllllll
ay şimdiden düşünmeye başladım akşamki gösteride iyi oynayabilirmiyim diye ya gülersemmmm
kendimi 1 saat önceden hazırlayayım yaralı kuş misali ama ya sancım var diye kandırdıktan sonra giderseeee
o zaman ben ne yapıcammmmm yada hastaneye götürürseeeyalan oldugu çıkarmı hastanede çünkü baya abartmayı planlıyorum
Çoook geçmiş olsun canım, acaba cereyanda filandamı kaldın, gerçi hamilelikten oluyo ama sen baya bi pert olmuşsun, nazarlanmışta olabilirsin keşke kendine okutsaydın o bulunduğun ortamda :) Bu bebişler böyle işte bazen tıkış fıkış yesekte kımıldamıcaksa kımıldamıyolar malesef :)
bende pek beceremem heleki böyle ciddi bir konudabende rol yapmayı hiç beceremem canom.sana taktikler vermek isterdim ama maalesef kabiliyetsizim bu konudaama sen yinede durumu hastaneye taşıcak kadar çok oynama bence
ne abartması kızzz..bırak korksunhastaneye götürürse ,arabaya bin biraz gidince hadi şurda dondurma yiyelim canım çekti dee..apışıp kalsıınn
vALLA Nida senden korkulur kız.
Hoşgeldin canım. Uyanabildin miii? Bugün tatildin dimi yanlış hatırlamıyorum.
Valla benimki cereyan daolabilir, hamilelikten de ve nazardan da. Hatta hepsi birden gibi geliyo bana. Umarım ctesiye bişeyim kalmaz yaa.
Bu arada okutmadım ama kendim kendime okudum.
kızlaarr bebeğimin çamaşırları çoook güzel kokuyo yaa,yan taraftaki odada ama buraya kadar gel,yo kokusu resmeen ...roxy toz ve bingonun beyaz üzerinde bebek resmi olanla yıkadım ,birazdanda ütülicem ,şimdi karnım acıktı öncebi doyuruyum elvinimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?