2011 Ekim Anneleri

benim canımda istedi şimdi

Canım hafta sonu ve pazartesi kendimi çok iyi hissettiğimden çok fazla yordum kendimi. Bir de pazartesi bağdaydık. Herkes çok üşümüş ama ben yandığım için hiç hissetmemiştim. Üşütmüşte olabilirim, bilmiyorum ama bundan sonra ben üşümesemde millet soğuk deyince üstüme bişey alıcam bu biiiir, kendimi iyi hissetsemde fazla çalışmıcam bu da ikiii.

Ben ağdayı ayna ile yaptığımdan oradan anlıyorum ki büyümüş. Yoksa bu göbekle görmek ne mümkün

kızlaarr bebeğimin çamaşırları çoook güzel kokuyo yaa,yan taraftaki odada ama buraya kadar gel,yo kokusu resmeen ...roxy toz ve bingonun beyaz üzerinde bebek resmi olanla yıkadım ,birazdanda ütülicem ,şimdi karnım acıktı öncebi doyuruyum elvinimi

ggözün aydın canım.hayırlı olsun.

çıktı canım çıkmazmı ben kendimize göre yemek yapmıştım öyle oluncada durum değişti haliyle.
ama eşiminde isteyerek yaptığı bir şey değilistanbuldaki arkadaşı aramış saat 4 gibi kurtköyde bir akrabadayız gelebilirsek gelicez demiş eşimde gelemzler diye düşünmüş ama sonradan gelicez diye arayınca bişey diyememiş.birde tayinleri çıktı gidicekler kabul etmese ayıp olurdu.

Çoook geçmiş olsun canım, acaba cereyanda filandamı kaldın, gerçi hamilelikten oluyo ama sen baya bi pert olmuşsun, nazarlanmışta olabilirsin keşke kendine okutsaydın o bulunduğun ortamda :) Bu bebişler böyle işte bazen tıkış fıkış yesekte kımıldamıcaksa kımıldamıyolar malesef :)

gözün aydın canııım

Buharlı Ütüler - Ütüler - Tefal Türkiye - canım ütü mağduriyetini duydum cvp yazayım istedim tefal autoclean 500 tavsiye ederim çoook memnunum

ay şimdiden düşünmeye başladım akşamki gösteride iyi oynayabilirmiyim diye ya gülersemmmm
kendimi 1 saat önceden hazırlayayım yaralı kuş misali ama ya sancım var diye kandırdıktan sonra giderseeee
o zaman ben ne yapıcammmmm yada hastaneye götürürseee yalan oldugu çıkarmı hastanede çünkü baya abartmayı planlıyorum

bende rol yapmayı hiç beceremem canom.sana taktikler vermek isterdim ama maalesef kabiliyetsizim bu konuda ama sen yinede durumu hastaneye taşıcak kadar çok oynama bence

canım ya benim de geçen markette parmağımın ucuna minik cam battı ama ne kan aktı çalışanlar panikledi resmen,kanımızın akış hızı fazla bebekten dolayı belki bundandır.niye kaşınıyorki anlamadım göbekin ilk başlarda oluyordu hepimizin

teşekkürler sansecim.. vallahi il emri malum ama sevindim çok..

hayırlı olsun canım izmir çok sıcak klimasız inan ki çekilmiyorrrrrrr izmirde annemler yaşıyo benden slm söyleugur ismide çok güzelllllll
canom teşşekürler, sorma klima geyiğini ben evlendiğim ilk yıl izmirdeydim yani eşim ve ev ordaydı klima eve alınan ilk eşya zaten, sonra tayin olamadım izmire eşim geldi ist a yerleştik annemler sitede hiç klima yokk aaaa hayret klima yok dediler klima takmadık malum geçen yaz ist çok sıcak oldu evimiz de güney cephe.. yandık bu yıl hamilelik olacağı planladığım için ekimde getirdik taktırdık klimayı yerleştik dedik ist a, tabiiii siftah yapamadan gidyoruz yine hatta bu gece sökülecek evimizin arkadaşların espri konusu oldu klima 3yıllık klima ama 3 ay kullanılmadı 1500 tl kendisi ama bugune kadar taktır söktür 500 tl verdikk oooff diyo eşim arabanın tepesine bağlıcam bunu ben,,, KLİMAMIMZDAN TÜM ARKADAŞLARA SEVGİLER HİHİHİHİHİHİİ

NEJLA, RUMUZ SAOLUN ARKADAŞLAR:)

ne abartması kızzz..bırak korksun hastaneye götürürse ,arabaya bin biraz gidince hadi şurda dondurma yiyelim canım çekti dee..apışıp kalsıınn

Hoşgeldin canım. Uyanabildin miii? Bugün tatildin dimi yanlış hatırlamıyorum.
Valla benimki cereyan daolabilir, hamilelikten de ve nazardan da. Hatta hepsi birden gibi geliyo bana. Umarım ctesiye bişeyim kalmaz yaa.
Bu arada okutmadım ama kendim kendime okudum.

Selam kızlar, dün gece bu gün izinliyim diye topiğe bir bakayı dedim, canoma yorum yazarken hooop yine kapı dışarı atıldım topikten... Şimdi dünyanın alıntısını yaptım, yazdım eklerken bir daha bakım sebebi ile atıldım artık sıkılmaya başladım bu durumdan. Yazmak dahi gelmiyor içimden. Yorumu eklemek için uzun süre bekliyorum. Umarım bu yazdığımı ekleyebilirim, gerçi bi deneme eklemesi yaptım rumuza....

Neyse biz evdeyiz bu gün, geç kalktık haliyle geç kahvaltı yaptık çok fazla çamaşırım var onları toparlayacağım şimdi, sağlık ocağından eşimi aramışlar bu gün gitmem için ama hiç halim yok, dışarısıda çok sıcak sanırım çıkmak istemiyorum. Eşim iftara gelmicek bu akşam iş yerinde iftar veriyolar. Ben kız kıza kuzenlere davetliyim ama oraya dahi gitmeye mecalim yok.. Şimdiden yarınki işlerin stresine girdim sanırım..

bende rol yapmayı hiç beceremem canom.sana taktikler vermek isterdim ama maalesef kabiliyetsizim bu konuda ama sen yinede durumu hastaneye taşıcak kadar çok oynama bence
bende pek beceremem heleki böyle ciddi bir konuda şimdiden heyecan yaptım
ne abartması kızzz..bırak korksun hastaneye götürürse ,arabaya bin biraz gidince hadi şurda dondurma yiyelim canım çekti dee..apışıp kalsıınn

ilahii hee çok hoşşşşşşşşşşşşşşşş

ayy kocam aradııııı iyi insanmı nee lafının üstüne geldiii tabi bende acıklı bir ses tonuyla açtım teli
canım nasılsın nasıl oldun diye sordu ben acıklı küçük emrah sesiyle idare ederim azcık sancım var
falan filan sesi gitti yorma kendini yat dinlen ben ararım sürekli seni didi galiba bu işi kıvırıcam ben

Zorla uyudum rumuzcum ya, eşimi yol ettim. Sonr ayattım ama yatmaktanda etleri acıyomuş insanın :) Zor bela uyumaya çalıştım... Saat 11 gibi kalktım... İyi yapmışsın okumakla canım dikkat et kendiner nazar insanı mezara hayvanı kazana derler.. Birde eşine okut inan erkek okuması daha etkili, ben çok kötü hissedince eşime bana okurmusun diyorum, erkek okuması gerçekten çok etkili. Hemencecik rahatlar ve uyurum :)

elvin mi koyucan oğluşunun ismini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…