2011 Ekim Anneleri

herkeze merhaba nasılsınız kızlar.. temızlık yaptım buun kapı pencere acık olunca heryer toz ıcınde hıc sevmıyorum bu durumu.. cok yoruldum... dıızmle kanepeyı ıtelerken az kasın dusuyodum ayagımı burktum... sol elımı ıncıttım.. allahtan bugun annem gelıyo... sımdı bıde sancım basladı... ben gercekten dogursam herhalde anlayamıyacam nasıl sancım oluyo bızden bu kadar... sızler nasılınız bakalım.....

sen bu işi başar canom sana bundan verecem

hadi yaaa bilmiyordum bakkk bende eşime okutayım kendimiii benimde sol yanıma yatmaktan solum çürüdü dayanamıyorum sağa dönüyorum hele uyuyamıyorsam perişanım allah yardımcımız olsun az kaldı sezeryan oluncada dikiş agrıları gecene kadar sırt üstü yatarız birde o agrıyı çek offf offf

vALLA Nida senden korkulur kız.

evet yaaa hamileliğin verdiği bütün yetkileri nimetleri kullanmayı iyi biliyoooo
yaşasın kötülüüüüüükkkk...nıhahahahah(bu smile i nezaman kullancaaamı düşünüyodum bende)

ilahi hanzade ayattım yazınca ,nasıl yani kocasını ayartmayamı çalışmış bu haliyle diyorum

aman bacım dikkat et artık son aylara girdik geçmiş olsunnnn:94:ayagın şiştiyse falan buz koy yüksekte tut

Canom birazcık naz yap sadece bence, çok ileri gitme.. Allah korusun gerçekten sancılanacağın zamanda olur... Ben bebekle ilgili böyle ciddi şakalar yapılmasını doğru bulmuyorum, Bence eşini çek kenara konuş adam akıllı, akşamda yazmıştım ama ekleyemedim.. Senin bu halde gece evde yanlız kalman akıl karı değil.. Korkuyorum beni bırakma de... Bunu anlat, gerekirse küs, konuşma, telini açma... Tartışma ama küsmekten kastım kavga değil, eşinle sadece tavır yap, ağırlığın koy biraz...

geçmiş olsun canım dikkat et kendine.

valla basına gelmedık sey kalmamıs canım..bır temızlık yapmak ıcın ablam gıbı sende hırpalıyon heralde kendını..ablamda ıkı cocugunu halıları yıkadıktan sonra dogurdu..gunduz guccucuk banyoda ıhıl ıhıl halı yıkadı egıle bukule..aksamda doguma gıtti..aman haa esırge kendını..az daha sık dişini dogurduktan sonra bol bol yaparsın sende ablamı goruyorum..

Şeymaaaa bak bana dönersin yamulursun sonra, demedi deme.
Sen bilemezsen biz nasıl bilecez yaa. 2. doğumun olacak bu inşallah dimi?
Benim ablamda ilk bebeğini suni sancıyla doğurduğundan bana diyo ki "Sancı gelince nasıl anlıyacağız?" Engin tecrübelerimle aydınlattım artık kendisini

%200 katılıyorum sana canımm.

bacım eşimle bu konuşmayı daha önce yapmıştım ve degişme görmedim maalesef bazen laf sokuyorum hala evliliğe alışamadın
benimle ilgili olan şeyler pek umrunda degil diyorum ama sadece dinliyor ben bebegimi kaybettiğim zaman köydeydi ve kanama oldugu zaman aradım
doktora git önemli bişey varsa gelirim demiş bir insan kendisi anlayacagın konuşma kar etmiyor yoksa bende istemem onu kandırmayı
korkarım ya gerçek olursa diye ama beni bırakma desemde söz verdim kimseyi bulamazlar deyip gider ama azcık rol yapsam belki
yanımda kalır

aman bacım dikkat et artık son aylara girdik geçmiş olsunnnn:94:ayagın şiştiyse falan buz koy yüksekte tut

geçmiş olsun canım dikkat et kendine.

cok tesekkur ederım kızlar... vala napıyım ben yapmasam kım yapıcak evde kucuk bebıs var emeklıyo yuruyo heryerı yalıyo mecburum:)
ya bu arada benım sancılarım aynı dogum sancısı gıbı bazen acaba doguruyomuyum dıye dusunuyorum... suyum kanamam olmayıncada gecer dıyorum gecıyo.. 2 dogum pespese olunca rahım tasımıyo benım herhalde...

hımmmmm bak ben baya utandım şimdii,baya aklıbaşında ,tam sana yakışır bi yorum olmuşşş aaamaaaaaaaa birazcık şımarıklıktan ne çıkar kiii sen yap şakanı sonrada söyle bundan sonraki şaka olmucak diye ,haberi olsun

erkek ismi değil mi elvin?

yaaa şimdi muallakta kaldım ,ama yani ben kız tanıyorum bitane onun adıda elvin ,hem daha önce bu soruyu soran hiç olmamıştı ..bi bildiğinmi varr???:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…