ayy kocam aradııııı iyi insanmı nee lafının üstüne geldiii tabi bende acıklı bir ses tonuyla açtım teli
canım nasılsın nasıl oldun diye sordu ben acıklı küçük emrah sesiyle idare ederim azcık sancım var
falan filan sesi gittiyorma kendini yat dinlen ben ararım sürekli seni didi galiba bu işi kıvırıcam ben
Zorla uyudum rumuzcum ya, eşimi yol ettim. Sonr ayattım ama yatmaktanda etleri acıyomuş insanın :) Zor bela uyumaya çalıştım... Saat 11 gibi kalktım... İyi yapmışsın okumakla canım dikkat et kendiner nazar insanı mezara hayvanı kazana derler.. Birde eşine okut inan erkek okuması daha etkili, ben çok kötü hissedince eşime bana okurmusun diyorum, erkek okuması gerçekten çok etkili. Hemencecik rahatlar ve uyurum :)
vALLA Nida senden korkulur kız.
yaşasın kötülüüüüüükkkk...nıhahahahahevet yaaa hamileliğin verdiği bütün yetkileri nimetleri kullanmayı iyi biliyoooo
Zorla uyudum rumuzcum ya, eşimi yol ettim. Sonr ayattım ama yatmaktanda etleri acıyomuş insanın :) Zor bela uyumaya çalıştım... Saat 11 gibi kalktım... İyi yapmışsın okumakla canım dikkat et kendiner nazar insanı mezara hayvanı kazana derler.. Birde eşine okut inan erkek okuması daha etkili, ben çok kötü hissedince eşime bana okurmusun diyorum, erkek okuması gerçekten çok etkili. Hemencecik rahatlar ve uyurum :)
herkeze merhaba nasılsınız kızlar.. temızlık yaptım buun kapı pencere acık olunca heryer toz ıcınde hıc sevmıyorum bu durumu.. cok yoruldum... dıızmle kanepeyı ıtelerken az kasın dusuyodum ayagımı burktum... sol elımı ıncıttım.. allahtan bugun annem gelıyo... sımdı bıde sancım basladı... ben gercekten dogursam herhalde anlayamıyacam nasıl sancım oluyobızden bu kadar... sızler nasılınız bakalım.....
herkeze merhaba nasılsınız kızlar.. temızlık yaptım buun kapı pencere acık olunca heryer toz ıcınde hıc sevmıyorum bu durumu.. cok yoruldum... dıızmle kanepeyı ıtelerken az kasın dusuyodum ayagımı burktum... sol elımı ıncıttım.. allahtan bugun annem gelıyo... sımdı bıde sancım basladı... ben gercekten dogursam herhalde anlayamıyacam nasıl sancım oluyobızden bu kadar... sızler nasılınız bakalım.....
yok canım ,benimki kızz
Canom birazcık naz yap sadece bence, çok ileri gitme.. Allah korusun gerçekten sancılanacağın zamanda olur... Ben bebekle ilgili böyle ciddi şakalar yapılmasını doğru bulmuyorum, Bence eşini çek kenara konuş adam akıllı, akşamda yazmıştım ama ekleyemedim.. Senin bu halde gece evde yanlız kalman akıl karı değil.. Korkuyorum beni bırakma de... Bunu anlat, gerekirse küs, konuşma, telini açma... Tartışma ama küsmekten kastım kavga değil, eşinle sadece tavır yap, ağırlığın koy biraz...
Canom birazcık naz yap sadece bence, çok ileri gitme.. Allah korusun gerçekten sancılanacağın zamanda olur... Ben bebekle ilgili böyle ciddi şakalar yapılmasını doğru bulmuyorum, Bence eşini çek kenara konuş adam akıllı, akşamda yazmıştım ama ekleyemedim.. Senin bu halde gece evde yanlız kalman akıl karı değil.. Korkuyorum beni bırakma de... Bunu anlat, gerekirse küs, konuşma, telini açma... Tartışma ama küsmekten kastım kavga değil, eşinle sadece tavır yap, ağırlığın koy biraz...
yok canım ,benimki kızz
Canlarım toplantıma az kaldı. İki üstünden geçeyim şu dosyaların. Sonra görüşürüüüz...
Canlarım toplantıma az kaldı. İki üstünden geçeyim şu dosyaların. Sonra görüşürüüüz...
aman bacım dikkat et artık son aylara girdik geçmiş olsunnnn:94:ayagın şiştiyse falan buz koy yüksekte tut
geçmiş olsun canım dikkat et kendine.
valla basına gelmedık sey kalmamıs canım..bır temızlık yapmak ıcın ablam gıbı sende hırpalıyon heralde kendını..ablamda ıkı cocugunu halıları yıkadıktan sonra dogurdu..gunduz guccucuk banyoda ıhıl ıhıl halı yıkadı egıle bukule..aksamda doguma gıtti ..aman haa esırge kendını..az daha sık dişini dogurduktan sonra bol bol yaparsın sende ablamı goruyorum..
Şeymaaaa bak bana dönersin yamulursun sonra, demedi deme.
Sen bilemezsen biz nasıl bilecez yaa. 2. doğumun olacak bu inşallah dimi?
Benim ablamda ilk bebeğini suni sancıyla doğurduğundan bana diyo ki "Sancı gelince nasıl anlıyacağız?" Engin tecrübelerimle aydınlattım artık kendisini
hımmmmm bak ben baya utandım şimdii,baya aklıbaşında ,tam sana yakışır bi yorum olmuşşşCanom birazcık naz yap sadece bence, çok ileri gitme.. Allah korusun gerçekten sancılanacağın zamanda olur... Ben bebekle ilgili böyle ciddi şakalar yapılmasını doğru bulmuyorum, Bence eşini çek kenara konuş adam akıllı, akşamda yazmıştım ama ekleyemedim.. Senin bu halde gece evde yanlız kalman akıl karı değil.. Korkuyorum beni bırakma de... Bunu anlat, gerekirse küs, konuşma, telini açma... Tartışma ama küsmekten kastım kavga değil, eşinle sadece tavır yap, ağırlığın koy biraz...
erkek ismi değil mi elvin?
kolay gelsın canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?