hadi yaaa bilmiyordum bakkk bende eşime okutayım kendimiii benimde sol yanıma yatmaktan solum çürüdü dayanamıyorum sağa dönüyorum hele uyuyamıyorsam perişanım allah yardımcımız olsun az kaldı sezeryan oluncada dikiş agrıları gecene kadar sırt üstü yatarız birde o agrıyı çek offf offf
yaşasın kötülüüüüüükkkk...nıhahahahah(bu smile i nezaman kullancaaamı düşünüyodum bende)
ilahi hanzade ayattım yazınca ,nasıl yani kocasını ayartmayamı çalışmış bu haliyle diyorum
bacım eşimle bu konuşmayı daha önce yapmıştım ve degişme görmedim maalesef bazen laf sokuyorum hala evliliğe alışamadın
benimle ilgili olan şeyler pek umrunda degil diyorum ama sadece dinliyor ben bebegimi kaybettiğim zaman köydeydi ve kanama oldugu zaman aradım
doktora git önemli bişey varsa gelirim demiş bir insan kendisi anlayacagın konuşma kar etmiyor yoksa bende istemem onu kandırmayı
korkarım ya gerçek olursa diye ama beni bırakma desemde söz verdim kimseyi bulamazlar deyip gider ama azcık rol yapsam belki
yanımda kalır
yaaa şimdi muallakta kaldım ,ama yani ben kız tanıyorum bitane onun adıda elvin ,hem daha önce bu soruyu soran hiç olmamıştı ..bi bildiğinmi varr???:26::26::26:
hımmmmm bak ben baya utandım şimdii,baya aklıbaşında ,tam sana yakışır bi yorum olmuşşşaaamaaaaaaaa birazcık şımarıklıktan ne çıkar kiii sen yap şakanı sonrada söyle bundan sonraki şaka olmucak diye ,haberi olsun
yaaa şimdi muallakta kaldım ,ama yani ben kız tanıyorum bitane onun adıda elvin ,hem daha önce bu soruyu soran hiç olmamıştı ..bi bildiğinmi varr???:26::26::26:
Sırt üstü yatalımda razıyım canom çok özledim şöyle sırt üst bir bacağım orda bir bacağım burda yatmayı :)
Allah cızırtını vermesin sanseee ne ayartması bu halde, öldürürsün sen adamı
Başka çaresi yoksa bişi diyemicem canım, sen daha iyi bilirsin.. Keşke konuşmayla durumun vehametini anlayabilse eşin ne güzel olurdu. Burda kayınvalidendede suç var.. Gelme eşinin ayağı ağır tek kalmasın demesi lazım eşin gitse bile... Neyse neticeyi bize söyle bari :)
senin ilk dogumun normalmiydi canım öyleyse kolay olur heralde dogumun :26:
Günaydın herkese, kimse burda olmasa daaaaaaa
tise kalktım yatamadım. kan ilacımı içtim. geçmişi okudum.
bişler yiyip yatayım. taktım kiloyu kafama :))
haaa bu arada bugün itibarıyla 30 olduk. otttttttttttttttttuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.
çok şükür :)
çok mu belli oluyo Zehra ya :)))
evet canım değiştim. görümcem takip ediyo sanırım. öyle hissettim. inş. yanılıyorumdur.
hımmmmm bak ben baya utandım şimdii,baya aklıbaşında ,tam sana yakışır bi yorum olmuşşşaaamaaaaaaaa birazcık şımarıklıktan ne çıkar kiii sen yap şakanı sonrada söyle bundan sonraki şaka olmucak diye ,haberi olsun
utanma kıss, bazen olgunluktan anlamayan kocişler için lazım tabi haklısın, ben canom heyecan yapar bebiş filan rahatsız olur diye dedim... Yoksa kocasının ruh halini düşünmüyorum, hak ediyo gerçekten bende çook kızıyorum :)
geçmişler olsun canım ,dikkat et kendine...herkeze merhaba nasılsınız kızlar.. temızlık yaptım buun kapı pencere acık olunca heryer toz ıcınde hıc sevmıyorum bu durumu.. cok yoruldum... dıızmle kanepeyı ıtelerken az kasın dusuyodum ayagımı burktum... sol elımı ıncıttım.. allahtan bugun annem gelıyo... sımdı bıde sancım basladı... ben gercekten dogursam herhalde anlayamıyacam nasıl sancım oluyobızden bu kadar... sızler nasılınız bakalım.....
Boşnakça bir isim olarak biliyorum ben, onlar erkeğe koyuyolar, ama belki de unisex'tir. sen boşnakmısın?
ggözün aydın canım.hayırlı olsun.
çıktı canım çıkmazmı ben kendimize göre yemek yapmıştım öyle oluncada durum değişti haliyle.
ama eşiminde isteyerek yaptığı bir şey değilistanbuldaki arkadaşı aramış saat 4 gibi kurtköyde bir akrabadayız gelebilirsek gelicez demiş eşimde gelemzler diye düşünmüş ama sonradan gelicez diye arayınca bişey diyememiş.birde tayinleri çıktı gidicekler kabul etmese ayıp olurdu.
ben de doğum dan ziyade sarılıktan yatcaz diye korkuyom.3 gün fototerapi görmüştü oğlum.sarılık sınırdaydı.uyumaktan emmez uyandıramazsın.küveze konunca basar yaygarayı.diğer bebişleride uyandırır.hemşireler doyuramıyon die sana kızar.dikişlerle wc ye gitmek zulüm.ben bide duygusaldım.sogukkanlı değildim.çok kötüydü.ama daha ne zor durumda olanlar vardı.insan sonradan şükrediyo tabi.ama yinede korkuyom.sık sık emzirmek,günışığına tutmak ve gecede beyaz florasanlı ışıkta yatırmak gerekiyo hafif geçircek olanlar aklınızda olsun.çünkü az yada çok illa oluyo.selam kızlar.dün iftara misafirim vardı,sahurada kaldılar:))öldüm yorgunluktan,ya eşimde misafirlerde çok yardım ettiler ama kıyafetle oturmak bile işkence hamişken.ben eşimle yanlızken evde,yeni bi huy edindim,eşimin şortları ve atlet tishörtleriyle dolaşıyorum evde,yayılmaya alıştım yani:)yorulunca dün karnım taş gibi oldu,gece hiç uyuyamadım,neyse bu gün sabah geçmişti.
bide doğum yapan bi arkadaşıma gittim bu gün,kucağıma verdi bebişi,kız bebek ve 2 900 doğdu 10 gün erken doğmuş,çok ilginç bi duyguydu.benimkide karnımda kıskançlıktan çıldırdı,masaneme tekmeler attı ve tuvalet bahanesiyle bıraktırdı kucağımdan bebişi:))spinal anesteziyle doğurdu ve çok memnun kalmış,epiduralden farklıymış ama farkının ne olduğunu bilmiyodu kendiside,bu daha ucuzmuş ama:)ha bide bebiş sarılık olmuştu ve malesef büyük çoğunluğunda oluyomuş,çok ağlamış,bende korktum açıkcası.bakalım bizleri neler bekliyo?
hastane çıkışını ya da takımları sarı pek önermiyo çocuk doktorları.sarılığı farkedemezsiniz diye.mantıklı anlaşılmıyo.ama adetlerde de sarı giydirilir.o ne yaaa..hamile kadında sahura kalmakta neymiş yaaaa..kusura bakmada canım onlarda accayip düşüncesizlermiş,bunu bana anca bacım kardeşim yapabilir kiii,bende zaten durmam bi süre sonra uyurum ,siz kendi eviniz gibi davranın dedim ,kii misafirlerin okadar samimi değilse bunu yapmaları çok saçma olmuş ,helede senin bu durumunda kınadım yaniiii....
sarılık için batıl biraz ama bende sarı mevlit örtüsü var ,onu koycam hastane çantama ,sarı bi tulum alıyım dedim ama hastane çıkışlarında öyle güzel bi sarı yokru ,bunla idare etcem artık napıyım ...inşallah ciddi bi sarılığa dönüşmez ,arkadaşın niye panik olmuşki ,yeni doğanların %90 ında olurmuş bu geçici ,fizyolojik sarılık deniyo buna.
kızlar bel ağrım kalçama vurmuştu ve ben iki haftadır işe gidemiyorum yürüyemiyourum tpallıyodum doktor magnezyumu 2 kereye çıkarmıştı bide günde bi tane parol iç geçer geçmezse bi hafta sonra ortopediye git dedii dün gittim ortapediye doktor tam çatı açılması oluyoken fazla hareketten ani oturup kalkmalardan fazla ayakta durmaktan sakroiliak eklem ağrıları başlamış belim esnemiş ilaç önermedi iğneside yok sadece istirahat ve korse veriyoo bele destk amaçlı yani kendimi iyi hissediyorum diyee alışveriş merkezlerinde dışarılarda fazla ayakta kalmayın kendinizi yormayın otururken çömelerek oturun öne eğilerek yerden bişi almayın doktorun söyledikleri bunlarr kendinize iyi bakınnnn minnoşlaradaaaaaa
haydaaaa durduk yere midem bulanmaya başladııııı:44:aç degilim açıkta degilimne oldu ki şincikkk
haydaaaa durduk yere midem bulanmaya başladııııı:44:aç degilim açıkta degilimne oldu ki şincikkk
hepinize selam...sizleri sürekli takip ediorum...bende 30 haftalık hamileyim ekimin sonunda doğum yapıcam alllah kısmet ederse..size bişey danışmak istiorum 50 kiloyla hamile kaldım ilk 6 ayda 15 kilo aldım ama son iki aydır hep 65 kiloyum hatta dün tartıldıgımda 64 buçuk çıktım..doktora en son 15 gün evvel gittim bebegim gayet iyiydi 1100 gramdı..doktorum bişey demedi kilom hakkında ama son bi kaç gündür aklıma takılıo kilo almamam bebegim alıomudur acaba bide hiç iştahım yokkk zar zorr yiyiorum önceki halim kalmadı yani...doktorumu arasammı kızlar ne dersiniz bi fikikr verin bana...
Philips - Azur Buharlı ütü GC4850/02 - Buharlı ütüler - Ütüler - Ev ürünleri utu bu canım
netten baktım fıyatına teknosada 300 yakın phılıpsın sıtesı onlıne alısverıste oraya yonlendırıyo ama bı sıtede cok uygun aynısı bı bak arastır ıstersen
Philips GC4850 2600W 170gr/dk Steamglide Plus Buharlı Ütü (STOKTAN AYNI GÜN KARGO) - Pratik Çarşı - Pratik Online Alışveriş bu sıtede 169 baskalarında 260 dan asagı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?