2011 Ekim Anneleri

Sırt üstü yatalımda razıyım canom çok özledim şöyle sırt üst bir bacağım orda bir bacağım burda yatmayı :)

Allah cızırtını vermesin sanseee ne ayartması bu halde, öldürürsün sen adamı

Başka çaresi yoksa bişi diyemicem canım, sen daha iyi bilirsin.. Keşke konuşmayla durumun vehametini anlayabilse eşin ne güzel olurdu. Burda kayınvalidendede suç var.. Gelme eşinin ayağı ağır tek kalmasın demesi lazım eşin gitse bile... Neyse neticeyi bize söyle bari :)

yaaa şimdi muallakta kaldım ,ama yani ben kız tanıyorum bitane onun adıda elvin ,hem daha önce bu soruyu soran hiç olmamıştı ..bi bildiğinmi varr???:26::26::26:

ben hıc elvin adında bır erkek ısmı duymadım..yakısmıyo bıle bı kere..ama ınsanların ısı bellı olmaz sanse koymusta olabılırler..ama kız ısmı olarak daha marjınal bence aklın kalmasın..beımm yegenımın adıda gorkem mesela..bırde kendısı kız guzelı gıbı yesıl gozlu beyaz tenlı bır tosuncuk olunca herkes kızmı demıstı..ama erkek..

Boşnakça bir isim olarak biliyorum ben, onlar erkeğe koyuyolar, ama belki de unisex'tir. sen boşnakmısın?

bende deli gibi özledim sırt üstü yatmayı yüzükoyun yatmayı ahhh ahhhh az kaldı diye avunuyorum

kadının belki haberi bile yok haber verilmemiş olabilir bakalım belki vazgeçerim yaa

canım sen nickini mi değiştirdin ? nasıl yaptın yaaa.... bana da söyleyiversene... bende deşifre olmadan değişsem iyi olcak. belkide olmuşumdir bileee

Son düzenleme:
geçmişler olsun canım ,dikkat et kendine...

Boşnakça bir isim olarak biliyorum ben, onlar erkeğe koyuyolar, ama belki de unisex'tir. sen boşnakmısın?

hayır canım ,malatyalıyım beenn ,türküm ,doğruyum çalışkanım yanii
yaşadığım yerde çok boşnak var aslında ,hatta öğrencilerimin nerdeyse hepsi boşnak ama ben hiç duymadım ,amaaan olursada olsun ,ben seviyorum bu ismi ,yaren 2. ismi olcaktı ama şu aralar tek isimmi olsa diye düşünüyorum ,belkide uygun bi 2. isim bulurumda böyle bi karışıklık yaaşanmadan önlenmiş olur...
bu arada eşimin kuzeninin eşininnüfus adı düzü :26: biz bukadar düşünürken neden insan çocuğunun dını düzü koyarkii??

almayın kimseyi ben aldımda iyi halt ettim sabahlara kadar uyuyamadım ayak agrısından yok kızlar bir daha almam asla ve asla

ben de doğum dan ziyade sarılıktan yatcaz diye korkuyom.3 gün fototerapi görmüştü oğlum.sarılık sınırdaydı.uyumaktan emmez uyandıramazsın.küveze konunca basar yaygarayı.diğer bebişleride uyandırır.hemşireler doyuramıyon die sana kızar.dikişlerle wc ye gitmek zulüm.ben bide duygusaldım.sogukkanlı değildim.çok kötüydü.ama daha ne zor durumda olanlar vardı.insan sonradan şükrediyo tabi.ama yinede korkuyom.sık sık emzirmek,günışığına tutmak ve gecede beyaz florasanlı ışıkta yatırmak gerekiyo hafif geçircek olanlar aklınızda olsun.çünkü az yada çok illa oluyo.
hastane çıkışını ya da takımları sarı pek önermiyo çocuk doktorları.sarılığı farkedemezsiniz diye.mantıklı anlaşılmıyo.ama adetlerde de sarı giydirilir.

geçmiş olsun zeynep.
ayy anca oturdum pc başına aile hekimi çagırmış.bilgi alcakmış.kim gitcek şimdi giyinip yaa off iş çıkarıyolar adama durduk yere

merhaba annişler ve bebişleri.geçmişi hiç kaçırmıyorum maşallah bana mutlaka okuyorum.
yani herkes iyi buna sevindim.ara sıra olan ağrılar var tabi bende de var ve hastalanan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum.tayini çıkan arkadaşa gözü aydın diyorum.
ailelelerle aynı yerde oturmak özellikle kendi ailenle çook güzel.kalabalıkta geçip gidiyo zaman.ona git onla program yap bunla yap derken. hayat yalnız çekilmez Allah kimseyi yalnız bırakmasın hayatta.
kızım 2 gündür daha bi hareketli benim göbeğimi ordan oraya yamultuyo falan ama yorulursam pusuyo az hareket ediyo yada daha yavaş.
griptim ya biraz geçti ama boğazım hala tahrişli.bide dün aniden ishal oldum mide bulantısı da vardı şimdi iyiyim çok şükür.

hepinize selam...sizleri sürekli takip ediorum...bende 30 haftalık hamileyim ekimin sonunda doğum yapıcam alllah kısmet ederse..size bişey danışmak istiorum 50 kiloyla hamile kaldım ilk 6 ayda 15 kilo aldım ama son iki aydır hep 65 kiloyum hatta dün tartıldıgımda 64 buçuk çıktım..doktora en son 15 gün evvel gittim bebegim gayet iyiydi 1100 gramdı..doktorum bişey demedi kilom hakkında ama son bi kaç gündür aklıma takılıo kilo almamam bebegim alıomudur acaba bide hiç iştahım yokkk zar zorr yiyiorum önceki halim kalmadı yani...doktorumu arasammı kızlar ne dersiniz bi fikikr verin bana...

selam canım.iştahsızlığın için arayabilirsin doktoru ama kilo almayıp yada az alıp bebeği çok iyi beslenenler var.bebek alıyodur besinini bence ama gene de doktoruna danış için rahat eder.:)

benim ütümde bundan 2 sene falan oluyor alalı,boynerde kampanyalı idi hem anneme hemde kendime almıştım. çok memnunum,tavsiye ederim ütü arayışında olanlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…