arkadaşnın bebeği hyırlı olsun cnmm fazla yorma kendini bnm gibi bel ağrısından duramazsıın vallaa bu arada mesaneme trekme attı dedin senin bebektemi ters benmkide doğum pozisyonunu almadı sen kaç haftalıksınn
seha ismi nasıl sizce kızlar ? anlamı cömertlik eli açıklık demek
erkek canım
jujuuuu
canım hoşgeldin bilgiler için teşekkür ederizzzz
bebe losyonu almamıştım yagını almıştım dimekki bir eksik daha çıktı
gögüs ucu içinde düşünüyordum nasıl çıkacak diye ilk dogdugunda hemşireler uçları olmayan annelerin gögüslerini
iğnesiz şırınga ile çekiyolar ve can yakıcı bir olay annemde bepanten ile gögüs uçlarına masaj yapmamı söyledi
uçlarını çıkarmak için işe yarıyomuş ama çok mıncıklamadan bebek ovar gibi
sefa ile karışabilir gibi geldi bana ama sen bilirsin tabiki.
sefa ile karışabilir gibi geldi bana ama sen bilirsin tabiki.
ben de süha ile karışır dicektim.ama bana ilk kız ismi gibi geldi.kız ismi olarak sanki daha uygun
erkek canım
erkek canım
eşimi ikna edebilirsem 2. ismi olacak zaten uzun zamandır düşünüyorum yeni dile getirdim siraç seha hoşuma gitti aslında ama bakalım teşekkür ederim yorumunuz için
ayyy kıyamamm cılkın çıkmıştır ben almıyorum almicamda yemege kimseyi banane canım bu halimle kimseye hizmet edemem
dogurayım kendime geleyim o zaman anca sende eşine söyle almasın kimseyi senin dogumuna şurda ne kalmış alla allaa
eşimi ikna edebilirsem 2. ismi olacak zaten uzun zamandır düşünüyorum yeni dile getirdim siraç seha hoşuma gitti aslında ama bakalım teşekkür ederim yorumunuz için
a aaa bak yaa kıza erkek ismi düşünmüş evde islami isimler sözlüğünden buldum ben ismi arapça ve erkek ismi olarak kullanılıyormuş henüz karar vermiş değilim ama fikrini söylediğin için teşekkürlerimi bir borç bilirim canımseha banada kız ismi geli geldi hatta hemen bende düşündüm elvin seha diye ama ,bence 1. ismi siraç ya,2. isim daha bildik bi isim olsaaa???nacizane fikrim tabii.
siraç seha bep havalı oldu ayol şimdi beyendim
ikiside değişik canım hiç duymamıştım...ne güzel değişikde olsa bi ismi var bebeğinin bizim kızımızın hala bi ismi yok:44:
jujuuuu
canım hoşgeldin bilgiler için teşekkür ederizzzz
bebe losyonu almamıştım yagını almıştım dimekki bir eksik daha çıktı
gögüs ucu içinde düşünüyordum nasıl çıkacak diye ilk dogdugunda hemşireler uçları olmayan annelerin gögüslerini
iğnesiz şırınga ile çekiyolar ve can yakıcı bir olay annemde bepanten ile gögüs uçlarına masaj yapmamı söyledi
uçlarını çıkarmak için işe yarıyomuş ama çok mıncıklamadan bebek ovar gibi
a aaa bak yaa kıza erkek ismi düşünmüş evde islami isimler sözlüğünden buldum ben ismi arapça ve erkek ismi olarak kullanılıyormuş henüz karar vermiş değilim ama fikrini söylediğin için teşekkürlerimi bir borç bilirim canım
:) önceki dediğin neydi siraç mı?
yok hayatım biz de daha isimle hitap edemiyoruz oğlumuza babasına kalsa tek isim siraç ama ben kendimce hala arayış içindeyim sizde güzel bir isim bulursunuz kızım olsaydı koyacağım isimler ayşe naz yada hayat olurdu muhtemelen....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?