2011 Ekim Anneleri

zeynepçim son üç aydır makat duruşluydu bu ay baş gelişli dedi doktor.baya korkmuştum ters diye ama doktorum paşa gönlü bilir daha çok döner diyo.30.hafta içindeyim daha.seninkide döner daha.normal doğum mu düşünüyosun sen?sezeryanda önemli değil nasılsa.mesanemi iç organlarımı tekmeliyo sürekli,basınçtan hissediyorum.bazen ayağıyla,sırtıyla,kafasıyla,kollarıyla,özellikle çok geriliyo benimki açıyo kendini,yataktan kalkınca yaparız ya öle,o zamanlar midemi yırtıpçıkıcak sanıyorum,elimle hafif bastırıyorum çekiyo hemen:)

benimde göğüs ucu içine kaçıyo ama çevresine bi tur masaj yaptığımda gerdirdiğimde çıkıyo.ben avent niplitte aldım ama kullanamadım çünkü göğüs ucuyla oynamak rahmi uyarıyo ve erken doğuma sebep oluyo.benim şahsi fikrim doğuma kadar bişe yapmamak.doğumdan sonra hemşireler çok zorlayıp bebeği memeden soğutuyomuş,en güzeli kendimiz uğraşmak,yavaş yavaş,stres yapmadan,kendi vücudumuzu en iyi biz tanıyoruz,nasıl dışarı çıkaracağımızı biliyoruz,dudağının kenarına dokundurucaz onun arayıp kapmasını bekliycez.allah bi dert verdimi dermanııda veriyo,bizim gibilerin bebişlerininde çenesi çok güçlü olucak inşallah çeke çeke çıkarıcak ucunu:)bide benim dikkatimi çeken göğüs ucu içe kaçanların çevredeki kahverengi halkası düz değil daha sivri oluyo,oda meme başı gibi tutulabilir,zaten o bölgeyide alması lazım.takma kafana yani,ne kadar pozitifim deee miii:)))

sefa ile karışabilir gibi geldi bana ama sen bilirsin tabiki.

ben de süha ile karışır dicektim.ama bana ilk kız ismi gibi geldi.kız ismi olarak sanki daha uygun

eşimi ikna edebilirsem 2. ismi olacak zaten uzun zamandır düşünüyorum yeni dile getirdim siraç seha hoşuma gitti aslında ama bakalım teşekkür ederim yorumunuz için

misafir çok yorucu ya ben sezonu kapattım daha kimseyi almayı düşünmüyorum sonra gece belimin ve sırtımın ağrısından uyuyamıyorum....en iyisini yaparısn valla misafir almamakla!

eşimi ikna edebilirsem 2. ismi olacak zaten uzun zamandır düşünüyorum yeni dile getirdim siraç seha hoşuma gitti aslında ama bakalım teşekkür ederim yorumunuz için

ikiside değişik canım hiç duymamıştım...ne güzel değişikde olsa bi ismi var bebeğinin bizim kızımızın hala bi ismi yok:44:

seha banada kız ismi geli geldi hatta hemen bende düşündüm elvin seha diye ama ,bence 1. ismi siraç ya,2. isim daha bildik bi isim olsaaa???nacizane fikrim tabii.
a aaa bak yaa kıza erkek ismi düşünmüş evde islami isimler sözlüğünden buldum ben ismi arapça ve erkek ismi olarak kullanılıyormuş henüz karar vermiş değilim ama fikrini söylediğin için teşekkürlerimi bir borç bilirim canım

siraç seha bep havalı oldu ayol şimdi beyendim

:) önceki dediğin neydi siraç mı?

ikiside değişik canım hiç duymamıştım...ne güzel değişikde olsa bi ismi var bebeğinin bizim kızımızın hala bi ismi yok:44:

yok hayatım biz de daha isimle hitap edemiyoruz oğlumuza babasına kalsa tek isim siraç ama ben kendimce hala arayış içindeyim sizde güzel bir isim bulursunuz kızım olsaydı koyacağım isimler ayşe naz yada hayat olurdu muhtemelen....

hosbulduk cnm.evet bende bebe yagını sonryaa bıkraktım bebe losyonu ve ikisi bir arada sac vücut sampuanı alıcam.evet gögüs ucunu ovunca cıkıyo ama onun da erken doguma sebep oldugu söyleniyor bende pompa aldım bi tane lansinoh un onunla cektigi anda cıkıyor gögüs ucu da uyarılmıyor tavsiye ederim :)

seha ismi nasıl sizce kızlar ? anlamı cömertlik eli açıklık demek

kulağa çok hoş geliyor ayrıca anlamıda güzel.. tek isim mi olacak...

bu arada bende muhammet ali koyacaktım vazgeçtim... niye die sorun... eşimin aile ve akrabaları sağolsun çok üstüme geldiler daha doğrusu çok lafını ettiler sanki ali koymak zorundaymışım gibiii... ailede benden sonra başka gelinde var hamile ama benimki önce olduğu için benim koymam gerekiyomuş.... yok yaaaaaaa dedim ben gönüllü olarak koyacakken eşimi alıştırmaya çalışırken zorlamaları ters tepti ve koymiycam ohhhhhhh oooooooooooooh

şimdilik daha güzelini bulana kadar muhammed bera olacak inşallah sanırsam galibaaa muhtemelen...

seha tek başına yalın kalıyodu şimdi çok güzel

ayşe naz güzelmiş ama eltimin kıznın adı ayşe o yüzden ayşe koyamayız..zeynep diyo eşim ama onuda ben istemiyorum pek. sueda var bide aklımızda ama bakalım buluruz ins doğmadan önce:)

kızlarr biz geldikkkk...
buaralar yerime alınacak personel adaylarıyla görüştüğüm için topiğe pek giremiyorum. Ama böyle giderse doğum iznine ayrılamıycam :))
neyse öncelikle hanzade dediğin gibi oldu minik kızım bugün kıpı kıpır bende çok mutluyum.
minietek canım çok özür dilerim ben sana yazmayı unuttum avantajlı ürünlerden kargom 3 gün içerisinde geldi ve herhangi bir proplem yaşamadım.. kampanya devam ediyor hala :))
deniz kurutma makinemi denedim güzel çalışıyor, tavsiye edebilirim alabilirsin siemensi
buarada hafta sonu minnoşumun kıyafetleri için 5 çekmeceli şifonyer ile gardorap almıştık. Dünde yıkayıp kuruttuğum kıyafetlerini ütüledim. bugündekıyafetlerin kalan diğer yarısını ütüleyip kurutucam :)) ayy çok zevkli,ydi minicik minicik çoraplarını bile öpe öpe ütüledim :))

Eşyalarını yerleştirince kızımın ilerdeki odasının fotolarını eklerim. biz odayı önümüzdeki yaz yapmayı düşünüyoruz buyüzden yatak odasına park yatak aldık. ama kızımın odasını boyayıp, duvar kağıdı kapladık, dolabını ve şifonyerinide aldık. birde fazxladan çift kişilik yatak vardı onuda kızımın odasına koyduk böylece küçük bir odamız daha oldu. en azından odası olana kadar eşyalarını düzenli bişekilde koyabiliriz diye düşündük. hastane çantamızıda hazırladık artıkkkk hazırız :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…