2011 Ekim Anneleri

bera mı çok güzelll bera yı otel ismi olarak biliyordum ama erkek bebeğe koyulacak değişik güzel isimlerden biri ali de dede adı falan sanırım annesi babası sizsiniz boşverin onu bunu ne isterseniz onu koyun adıyla yaşasın inşallah güzel oğlun bizim adımızı beğenmenizede sevindim canım tek isim değil ilk ismi siraç

ay maşallah tam tekmil bebeğin gelmesi bekleniyor yani hayırlısıyla gelsin inşallah o şimdi senin konuştuklarını düşündüklerini duyuyor içerde tebessüm ediyordur annem çoraplarımı öpüyormuş diye maşallah size

iyi yapmışsın bence.sen gene de koycakmışsın zorlama noluyo ki artık.ben zaten çok karşıyım büyüklerin özellikle de eşinin tarafının isimlerini koymaya.sen neler çekiyosun doğurana kadar Allah verirse inşallah.sonra eee hadi bizim ismimizi koy olduuuu canımmmm.ay çok şükür böyle bişey isteyen olmadı benden kavga sebebi valla.

nidacımbende şimdi astım oğlumun cicilerini dışarı ama üzerine temiz çarşaflardan serdim toz olmasın diye.
asarkende bir taraftanda sevip konuştum onlarla çok şirindi yaa.hepsi sığmadı balkondaki iplere birazınıda içeri serdim.

seha ismi nasıl sizce kızlar ? anlamı cömertlik eli açıklık demek
kübracım değişik bir isimmiş.
bende hala karar veremedim ne koyacağıma

Kübra Siraç ı çok beğenmedim sanki fonetik olarak çok hoş gelmiyor kulağa. Seha da güzel ama Sefa ile karıştırılabilir. Benim de ilk ismim pek duyulmadık bir isim sinir edici oluyor bir yerden sonra, herkes ismi başka bir şeyle karıştırıyor resmi belgelere yanlış yazıyorlar vs. Ama elbette ki siz bilirsiniz annesi babası beğendikten sonra bize laf düşmez

sen yavaş yavaş karar versen iyi olur artık baksana 34+3 diyor maşallah

Son düzenleme:

benimde dişlerimi fırçalarken dişetlerim çok kanıyor eskiden hiç böyle bi sorun yoktu son 1-2 haftadır var...hamileliktenmi kaynaklanıyo yani:)

kızlar zymafloru dr unuza sorun ve kullanın benım dr verdi dişlerime birşey olmasını istemiyorum dedim zymaflor kullanabılırsın dedı hıc diş etımde kanamadı ağrıda olmadı zaten bu yaşıma kadar çürük dolgu çekım olmadı çocukluk dişleri haricinde hepsi maşallah tam takım :))

oyyy yavrummm maşallahhh kızlar bebişleri hep uyandırıp emzirin zorla ilk günler ne kadar çok emerse o kadar iştahlı olcaklarr ben öle yapcam 2 saatte 1 25 dak emzırcezzz :))
hiiiii rabbim sağlıklı evlatlar versin inşallah böle şeylerle karşılaşmayız o nasıl hastane çocukta problem olsa sölemıceklermı yazık valla
kızkardeşiminde hamılelıkte çokkk kaşınıyordu inşallah onun gibi olmazzz benım çatlaklar yenı yenı şahlandı belırgınlestı ondan mı acaba
bılgıler ıcın sağol canım aklıma takılan bırçok seyı çözmüş oldum
funna baby de var cnm
bende uyku setlerini ordan almayı
düşünüyorum odamızıda ikeadan
moon odayı aldın mı canım resımlerı eklesene belkı bende ıkea dan alcammm çok merak ettim ikizlerine iyi bak canımmm benım

ohh sonunda canımvalla şimdi gidiyom almaya aklımdakılerı ıns bende problem yaşamam lansınoh un göğüs çıkarıcısını da alım barım

Ph ı yüksek falan yazmış biri geçmişi okurken gördüm o yüzden sordumm

karıştıran her yerde karıştırıyo canım yaa benim adım kübra bana büşra diyen çok oluyor safmısınız diycem denmiyo işte siraç konusunda bir sıkıntımız yok ta bakalım artık zaman neyi göstercek teşekkür ederim yorumuna
ph ı yüksek diyen bendim yalnızca setin içindeki şampuan için söyledim o şampuanı ilerleyen aylarda kullancakmışız ilk aylar için de chicconun yine hassas ciltler için şampuanını önerdi satıcı pişman olma bende ondan aldım burda kullananlar da çok memnun

Ph ı yüksek falan yazmış biri geçmişi okurken gördüm o yüzden sordumm

karıştıran her yerde karıştırıyo canım yaa benim adım kübra bana büşra diyen çok oluyor safmısınız diycem denmiyo işte siraç konusunda bir sıkıntımız yok ta bakalım artık zaman neyi göstercek teşekkür ederim yorumuna
ph ı yüksek diyen bendim yalnızca setin içindeki şampuan için söyledim o şampuanı ilerleyen aylarda kullancakmışız ilk aylar için de chicconun yine hassas ciltler için şampuanını önerdi satıcı pişman olma bende ondan aldım burda kullananlar da çok memnun

biz de isim konusunda karar veremedik.benim oğlanında ismi zor.ilk duyunca anlaşılmıyor.belki zorlancak.ama ben çok severek koydum çok eleştirilsemde.eşim diyo ben nasıl boş bulunup koydum diye.başınada kolay olsun diye ali koyduk.ALİ FUDAYL oldu.kendiside ben deyyal diyo.anlamı faziletli kişi.şimdikini eşim koycak.karar veremiyoruz.tek uyuştuğumuz sümeyye teklifi oldu.sizce nasıl sümeyye ismi.annemede isim beğendiremiyoz.ona eski isim buna kadın ismi gibi diyo yada anlamı güzel diilmiş diyo.o da tv de elifsu duymuş.onu diyo.elif eski değil mi su koyunca yeni mi oluyo diyom.elifsu hoşuma gidiyo ama kociş yanaşmıyo

sen yavaş yavaş karar versen iyi olur artık baksana 34+3 diyor maşallah
öyle canım karar vermem lazım ama işte bulamıyorum.ilk ismi babası ahmet olcak diyor böyle oluncada Ahmetin yanına yakışan isimlere bakıyorum.aklımda kayra,eymen,berkay ve bugünde bir tane daha ekledim kerem ama işte karar veremiyorum.

Bende iş yapmayacaktım güya çamaşır katladım bir sürü, yeniden makinayı doldurdum, bulaşık makinasını boşalttım bir daha doldurdum bu arada allahtan yemeğimi yapmışım çok acıktım şimdi yedim. Yarın için yemek yapıcam şimdide....

sansecim içeride kurutsaydın keşke dışarda toz filanda olur...

seha ismi nasıl sizce kızlar ? anlamı cömertlik eli açıklık demek

Seha tek başına çok hoş gelmiyor kulağa, ama siraç seha hem rahat söylenebilir hemde kulağa güzel geliyor canım :)

Vay be ilk ve tek seferde yorum ekledim :))) Ne rahatmış yahuu :)

Neyse kalkayım iç hazırlayacağım daha allahtan eşim gelmicek iftara yaydıra yaydıra yaparım :)

canım sen nickini mi değiştirdin ? nasıl yaptın yaaa.... bana da söyleyiversene... bende deşifre olmadan değişsem iyi olcak. belkide olmuşumdir bileee

canım http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yo...10100-kullanici-adi-degisikligi-hakkinda.html tıkla mesaj yaz gerekçenle birlikte değişiyolar.
valla ben izleniyorum bence canım sıkıldı. ahtermina da eskiden kullandıpım nicklerden biri aldım değiştim. gerçi takip eden okuyosa yine deşifre oldum ya neyse. takip eden utansın ne diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…