2011 Ekim Anneleri

çok mirak ettim sen nerelisin isminin anlamı nee çok değişik hiç duymamıştım
ay ne çok soru sordum

canım benim babaannem yugoslavmış. onun adını koymuslar bana.pero, duru berrak su anlamına geliyor. babamın adınıda annesi yugoslav ismi koymuş. şahbender, engin deniz,derya demek. uzaktan akrabalarımın saçma isimleri ise nerden geliyor bilmiyorum. anne tarafımın akrabası coğu, annem ankara elmadağlı. yosma teyze mahkeme kararıyla ismini gönül olarak değiştirdi bu arada:))))

ciddi misin. gerçekten isim mi bunlar yoksam lakap falan mı???

gercekten isim canım yaa. ne komik dimi:)))))

ben de 2 makine çamaşır yıkadım.astım.mutfağı toparla.çocuğa yemek hazırla derken fazla uzanamadım.bi de sağlık ocağına gittim.kan idrar aldılar yine.ödem varmış biraz.saat 5 bucuk olmuş bile.daha yemek yapılcak ama benim ayaklarım belim s.o.s vermeye başladı bile.neyseki cuma annem gelcekmiş sakaryadan ben rahat yatim diye.

buakşam eşim gelirken isim için kitap getircek inş içimize sinen bi isim bulabiliriz bizde.ahmet çok güzel bi isim canım ahmet eymen çok güzel bence,ahmet erende olabilir

fatoşşşşşş
hastane çantana neler koydun canım. geniş bi zamanında yazar mısın? ben de yavaş yavaş toparlıyayım diyorum.
ayyyy uykum geliyo yemeğim yok ne pişircem ben bu adama yaaaaaaa

Allahım,Sen ki bünyende hertürlü sıfatı noksansız bulunduran TEK sın..Sen den EL-KAHHAR adınla diliyorum ..şu mübarek gunlerde yuregınde vıcdan bulunmayan şu teröristlerı Sen ın engın bilgine, adaletıne,gucune,kudretıne ve azabına havale edıyorum ...biz onlardan razı degılız SEN de olma ya rabbım..analarına ,babalarına,sevdıklerıne ve sevenlerıne engın sabırlar ve dayanma gucu nasıp eyle ya rabbım...SEN bizi inananları agzından Allah lafzı çıkanları kalbınde resul sevdası tasıyanları onların, onların yolundan gıdenlerın..seytanların ve seytanlasmıs kişilerın şerrinden emin ve muhafaza eyle Allahım...

İNNA LİLLAHİ VE İNNA İLEYHİ RACİUN...MEKANININIZ CENNETI ÂLA OLSUN..

avantajlı ürünler den aldım kızlar ürünlerı

DR-455 DR.BROWN GENIŞ AGIZLI BİBERON 240 ML, 1 Adet 15,67 TL 15,67 TL
DR-555 DR.BROWN GENIS AGIZLI BİBERON 120 ML 1 Adet 14,40 TL 14,40 TL
LANSIN-70150 LANSINOH Göğüs Ucu Çıkartıcı 1 Adet 9,23 TL 9,23 TL
LANSIN-44201 LANSINOH Lanolin Meme başı kremi 56 gr 1 Adet 21,10 TL 21,10 TL
LANSIN-44265 Lansinoh Tek Kullanımlık Göğüs Pedi 60'lı

bunları gelsin de sevin kızımın biberonlarını :))

buakşam eşim gelirken isim için kitap getircek inş içimize sinen bi isim bulabiliriz bizde.ahmet çok güzel bi isim canım ahmet eymen çok güzel bence,ahmet erende olabilir
evet canım Ahmet Peygamber Efendimizin cennetteki ismi.önerilerin için teşekkür edrim.umarım hepimiz evlatlarımıza yakışan isimler buluruz.çünkü isim hem bu dünya için çok önemli hemde öteki dünya için önemli.

Son düzenleme:

amin.Allahımdan şu teröristlerin silinip gitmelerini yok olmalarını istiyorum.bidaha şehit haberi duymamayı istiyorum.Allah sabır versin şehit ailelerine.mekanları cennet olsun.

herkese hayırlı akşamlar hayırlı iftarlar.öptük sizi kızımla:)

aminnnnnn .
Iremcim ne güzel dua etmişsin.şehitlerimize allahtan rahmet diliyoruz.rabbim ailelerine sabır verisn 10 tane asker bir tanede korucu şehidimiz var.

aminnnnnn .
Iremcim ne güzel dua etmişsin.şehitlerimize allahtan rahmet diliyoruz.rabbim ailelerine sabır verisn 10 tane asker bir tanede korucu şehidimiz var.

Canım ben bılmezdım buralarda yasamazdan evvel ınsanlar bu kadar kolay daga cıkıp terorıst olurmu dıye dusunemezdım..burda hergun onlarla yasıyorum ..yasamak ıcın susmak zorunda olsada dillerımız yureklerımızde kı diller susmuyor..onuda en ıyı ALLAH bılıyor..

sayıları umarım daha fazla artmaz..7-8-11 derken ...

iremgözüm

aminn canımmm ağzına sağlıkkk

inşallahh o köpek soyları teröristlerin hepsinin soyu kurusunn kurda kuşa yem olsunlar o dağ başlarındaa

banada çevremdekiler anlatıyorlar gündüz normal insan gibi davranıyolarmış gece dağa çıkıyolarmış ALLAH bu mübarek günde hiçbirine fırsat vermesin.
benim dayımda astsubay 2 senedir van çataktaydı neler anlatıyordu tüylerim diken diken oluyordu.
inş bu son olur nasıl içim sızlıyor anlatamam kim bilir aileleri ne yapıyordur.birde onları mecliste görmüyormuyum tepem atıyor ama yapacak bişey yok.

sendemi leyna yaaaa. sen yapma bariii. zaten eşim ilk duyunca öyle dedi otel adı dedi. caprice koyalım bari dedi. o şimdi alıştı ama bu sefer de kayınpederim öyle dio.... napsam nerelere gitsem....

valla kavga sebebi billa kavga sebebi... kaynanam karışıyo ya... dioduki ibrahim koyun ben çok istiyodum 2 oğlumdada ama ibo diye dalga geçerler diye koymadım dio onunkiyle dalga geçerlerde benimkiyle geçmezler herhalde şimdi de ali koyun dio kayınpederinin adı ama sevdiğinden değilde millet desin die dio bence. benim oğlum olsa koyarım dio... dicem gençsin yap bi tane koy ama koymaz vallahada billahada koymaz... koycak olsaydı ibo yu koyardı deeeemi ya anlmıyom bu ne tepki elhamdülillah müslümanız aklımız başımız yerinde... mantıklı bi isim koyacak yeterlilikteyiz die düşünüyorum... kalkıp antin kuntin isimler koysak napcaklar bilmiorum... benim favorim TONGUÇ tur bu konuda... biraz daha üstüme gelirlerse tonguç koycam dicem... akılları başlarından gidecek...

ayriyeten kaynanam her ali koyun dediğinde görümcem sağolsun kızıyo ona anneeeeee dio. sana babaannem karıştı mı dio... siz nie kendiniz koydunuz sormadınız hiç dio... ne isterlerse onu koyarlar dio.... ama anlayan nerdeeeeeeeeee

yaşa sen be görümcelerin bi tanesiiii...sen de olmasan halimizden anlayan olmiycakkk

ben sümeyyeyi daha çok beğendim canım

Vay be ilk ve tek seferde yorum ekledim :))) Ne rahatmış yahuu :)

Neyse kalkayım iç hazırlayacağım daha allahtan eşim gelmicek iftara yaydıra yaydıra yaparım :)
ne içi yaaa..yaprakmı sarcan yoksaammm..dünki tarifmiii

insanlarla iletişim kuramıyorum ben sorunlumuyum neyim anlamadım.bebek kapı süsü sipariş verdim başka isteğiniz var mı dediler bende şeker ,şeker sepeti birde mavi tül bide şerbet seti dedim temin edelim size bilgi verelim dediler.şeker çok kötüydü hazırladığı olmaz dedim.kapı tülüne 20 tl istedi şeker olmayınca sepetede luzum kalmadı.msj yazdım çelenkle şerbet setinin ödemesini yapıyorum diye.bugün kargo bir geldi tülle şeker sepetinide yollamış.sinir oldum istemediğimi yazdım size neden yolladınız dedim.adam sert çıktı bana sizinle zor bir alışverişimiz oldu diye sinir oldum ya

şu isim telaffuzu özürlü insanlaara fıtık oluyorum.... ben çok dikkat ederim . bekarken babamın yanında çalışırdım ve çok şaşırırlardı ilk söylediklerinde doğru yazmamıza isimleri baba-kız... hatta bir müşteirm vardı halaa unutmam adını 5-6 yıl oldu :) devrimde gürler... soyadını bile hatırlıyorum.. ne bilim değişik isimlerde gelirdi ama yanlış hiç yazmadım ilk sferde bile...

leynaya gelince hadi seha dersin sefa anlaşılır daaaa ... bu biderecede.... kübrayı büşra anlayabilme yeteneği nasıl bişi anlayamıyorum... hafızam yetmiyor... öküz msüün bile derim valla ... nan bi benzerlik olsa tamam amenna yaaaa ... allah allah yaaa..... fıtık oluyorum... isim ne koycan diolar diorum şunu ama telaffuzu zor olur söyleyemezler banane yaa... o onun sorunu özürlüyse seslenmesin oğluma banane

insanlıktan nasibini almamışş adam ne olcak ödemsını yapmadın inş..

ahmet kayra acayip yakışmış... ve ikilemelerden telaffuzu en kolay olan sankimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…