çok mirak ettim sen nerelisin isminin anlamı nee çok değişik hiç duymamıştım
ay ne çok soru sordum
ciddi misin. gerçekten isim mi bunlar yoksam lakap falan mı???
öyle canım karar vermem lazım ama işte bulamıyorum.ilk ismi babası ahmet olcak diyor böyle oluncada Ahmetin yanına yakışan isimlere bakıyorum.aklımda kayra,eymen,berkay ve bugünde bir tane daha ekledim kerem ama işte karar veremiyorum.
evet canım Ahmet Peygamber Efendimizin cennetteki ismi.önerilerin için teşekkür edrim.umarım hepimiz evlatlarımıza yakışan isimler buluruz.çünkü isim hem bu dünya için çok önemli hemde öteki dünya için önemli.buakşam eşim gelirken isim için kitap getircek inş içimize sinen bi isim bulabiliriz bizde.ahmet çok güzel bi isim canım ahmet eymen çok güzel bence,ahmet erende olabilir
Allahım,Sen ki bünyende hertürlü sıfatı noksansız bulunduran TEK sın..Sen den EL-KAHHAR adınla diliyorum ..şu mübarek gunlerde yuregınde vıcdan bulunmayan şu teröristlerı Sen ın engın bilgine, adaletıne,gucune,kudretıne ve azabına havale edıyorum ...biz onlardan razı degılız SEN de olma ya rabbım..analarına ,babalarına,sevdıklerıne ve sevenlerıne engın sabırlar ve dayanma gucu nasıp eyle ya rabbım...SEN bizi inananları agzından Allah lafzı çıkanları kalbınde resul sevdası tasıyanları onların, onların yolundan gıdenlerın..seytanların ve seytanlasmıs kişilerın şerrinden emin ve muhafaza eyle Allahım...
İNNA LİLLAHİ VE İNNA İLEYHİ RACİUN...MEKANININIZ CENNETI ÂLA OLSUN..
allahım,sen ki bünyende hertürlü sıfatı noksansız bulunduran tek sın..sen den el-kahhar adınla diliyorum ..şu mübarek gunlerde yuregınde vıcdan bulunmayan şu teröristlerı sen ın engın bilgine, adaletıne,gucune,kudretıne ve azabına havale edıyorum ...biz onlardan razı degılız sen de olma ya rabbım..analarına ,babalarına,sevdıklerıne ve sevenlerıne engın sabırlar ve dayanma gucu nasıp eyle ya rabbım...sen bizi inananları agzından allah lafzı çıkanları kalbınde resul sevdası tasıyanları onların, onların yolundan gıdenlerın..seytanların ve seytanlasmıs kişilerın şerrinden emin ve muhafaza eyle allahım...
Inna lillahi ve inna ileyhi raciun...mekanınınız cennetı âla olsun..
aminnnnnn .
Iremcim ne güzel dua etmişsin.şehitlerimize allahtan rahmet diliyoruz.rabbim ailelerine sabır verisn 10 tane asker bir tanede korucu şehidimiz var.
Canım ben bılmezdım buralarda yasamazdan evvel ınsanlar bu kadar kolay daga cıkıp terorıst olurmu dıye dusunemezdım..burda hergun onlarla yasıyorum ..yasamak ıcın susmak zorunda olsada dillerımız yureklerımızde kı diller susmuyor..onuda en ıyı ALLAH bılıyor..
sayıları umarım daha fazla artmaz..7-8-11 derken ...
bera mı çok güzelll bera yı otel ismi olarak biliyordum ama erkek bebeğe koyulacak değişik güzel isimlerden biri ali de dede adı falan sanırım annesi babası sizsiniz boşverin onu bunu ne isterseniz onu koyun adıyla yaşasın inşallah güzel oğlun bizim adımızı beğenmenizede sevindim canım tek isim değil ilk ismi siraç
iyi yapmışsın bence.sen gene de koycakmışsın zorlama noluyo ki artık.ben zaten çok karşıyım büyüklerin özellikle de eşinin tarafının isimlerini koymaya.sen neler çekiyosun doğurana kadar Allah verirse inşallah.sonra eee hadi bizim ismimizi koy olduuuu canımmmm.ay çok şükür böyle bişey isteyen olmadı benden kavga sebebi valla.
ben sümeyyeyi daha çok beğendim canımbiz de isim konusunda karar veremedik.benim oğlanında ismi zor.ilk duyunca anlaşılmıyor.belki zorlancak.ama ben çok severek koydum çok eleştirilsemde.eşim diyo ben nasıl boş bulunup koydum diye.başınada kolay olsun diye ali koyduk.ALİ FUDAYL oldu.kendiside ben deyyal diyo.anlamı faziletli kişi.şimdikini eşim koycak.karar veremiyoruz.tek uyuştuğumuz sümeyye teklifi oldu.sizce nasıl sümeyye ismi.annemede isim beğendiremiyoz.ona eski isim buna kadın ismi gibi diyo yada anlamı güzel diilmiş diyo.o da tv de elifsu duymuş.onu diyo.elif eski değil mi su koyunca yeni mi oluyo diyom.elifsu hoşuma gidiyo ama kociş yanaşmıyo
ne içi yaaa..yaprakmı sarcan yoksaammm..dünki tarifmiiiVay be ilk ve tek seferde yorum ekledim :))) Ne rahatmış yahuu :)
Neyse kalkayım iç hazırlayacağım daha allahtan eşim gelmicek iftara yaydıra yaydıra yaparım :)
karıştıran her yerde karıştırıyo canım yaa benim adım kübra bana büşra diyen çok oluyor safmısınız diycem denmiyo işte siraç konusunda bir sıkıntımız yok ta bakalım artık zaman neyi göstercek teşekkür ederim yorumuna
ph ı yüksek diyen bendim yalnızca setin içindeki şampuan için söyledim o şampuanı ilerleyen aylarda kullancakmışız ilk aylar için de chicconun yine hassas ciltler için şampuanını önerdi satıcı pişman olma bende ondan aldım burda kullananlar da çok memnun
insanlarla iletişim kuramıyorum ben sorunlumuyum neyim anlamadım.bebek kapı süsü sipariş verdim başka isteğiniz var mı dediler bende şeker ,şeker sepeti birde mavi tül bide şerbet seti dedim temin edelim size bilgi verelim dediler.şeker çok kötüydü hazırladığı olmaz dedim.kapı tülüne 20 tl istedi şeker olmayınca sepetede luzum kalmadı.msj yazdım çelenkle şerbet setinin ödemesini yapıyorum diye.bugün kargo bir geldi tülle şeker sepetinide yollamış.sinir oldum istemediğimi yazdım size neden yolladınız dedim.adam sert çıktı bana sizinle zor bir alışverişimiz oldu diye sinir oldum ya
öyle canım karar vermem lazım ama işte bulamıyorum.ilk ismi babası ahmet olcak diyor böyle oluncada Ahmetin yanına yakışan isimlere bakıyorum.aklımda kayra,eymen,berkay ve bugünde bir tane daha ekledim kerem ama işte karar veremiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?