insanlıktan nasibini almamışş adam ne olcak ödemsını yapmadın inş..
slm kızlar drdan geliyoruz cadı kızım bal böcüğüm tam 2 kilo olmuş boyuda 42 cm civarıymış biraz uzun olacak galiba dedi drumuz.....
maşallah çok hareketliydi maymun sürekli bize dil çıkartıp durdu ağzı burnu dudakları öyle güzeldi ki.... doğum pozisyonunuda almış kızım herşey yolunda görünüyor dedi drumuz bundan sonra 2 haftada bir görüşücez dedi çıktıktan sonra kendime hastane için takımda aldım resimlerini gece eklerim bizden havadisler bu kadar şimdilik öpüyoruz hepinizi bi geçmişe dalalım şimdi
slm kızlar drdan geliyoruz cadı kızım bal böcüğüm tam 2 kilo olmuş boyuda 42 cm civarıymış biraz uzun olacak galiba dedi drumuz.....
maşallah çok hareketliydi maymun sürekli bize dil çıkartıp durdu ağzı burnu dudakları öyle güzeldi ki.... doğum pozisyonunuda almış kızım herşey yolunda görünüyor dedi drumuz bundan sonra 2 haftada bir görüşücez dedi çıktıktan sonra kendime hastane için takımda aldım resimlerini gece eklerim bizden havadisler bu kadar şimdilik öpüyoruz hepinizi bi geçmişe dalalım şimdi
sağol cnm inşallah....canım gözün aydın inşallah sağlıkla doğsun
maşşallah canım kızımızaaa,41x
bu arada hazır isim mevzuundan konuşuyoken söyliyim dedim ,belki öncedende söylmişimdir ,sude isminin anlamının çokda güzel olmadığını okumuştum bi sitede ,yani anlamı yanlış bilinen isimlerden diyodu yazıda ama dilersen bi araştır sende...
ayy bu çocuklar adamı kalbten götürür.benim oğlan demin geldi.anne parka gidim mi diye hayır dedim.tamam dedi.gitti.5 dk sonra bakim diye dışarı dolandım.yok.bağırdım yok.babasına dedim.çıktı baktı .yok.nasıl yüreğim ağzıma geldi.güvenli yer ama bi anda insanın aklına bin şey geliyor.taaa nerelere gitmiş çocukların peşinden.yuvarlana yuvarlana koşmaya çalışıyom bi yandan da babasına çıkışıyom.ben daha hızlı koşuyom bu halimle diye.aklım çıktı akşam akşam yaaa.bi daha bulursun dışarıyı dedim.daha yeni alışıyodum salmaya.artık zor bulur.annelik zor iş.içerdeyken ayrı korkuturlar doğar büyürler ayrı korkuturlar
canım http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yo...10100-kullanici-adi-degisikligi-hakkinda.html tıkla mesaj yaz gerekçenle birlikte değişiyolar.
valla ben izleniyorum bence canım sıkıldı. ahtermina da eskiden kullandıpım nicklerden biri aldım değiştim. gerçi takip eden okuyosa yine deşifre oldum ya neyse. takip eden utansın ne diyim
insanlarla iletişim kuramıyorum ben sorunlumuyum neyim anlamadım.bebek kapı süsü sipariş verdim başka isteğiniz var mı dediler bende şeker ,şeker sepeti birde mavi tül bide şerbet seti dedim temin edelim size bilgi verelim dediler.şeker çok kötüydü hazırladığı olmaz dedim.kapı tülüne 20 tl istedi şeker olmayınca sepetede luzum kalmadı.msj yazdım çelenkle şerbet setinin ödemesini yapıyorum diye.bugün kargo bir geldi tülle şeker sepetinide yollamış.sinir oldum istemediğimi yazdım size neden yolladınız dedim.adam sert çıktı bana sizinle zor bir alışverişimiz oldu diye sinir oldum ya
ezana az kaldı gidip salatamı da yapayım bari. herüf içerde horul horul ben karnım burnumda koşturuyorum mutfakta.
neyse ramazanın yüzü suyu hurmetine :)) yazık aç bilaç bütün gün. ramazandan sonra gösteririm ben ona
ay haksızlık yapıyom galiba ya valla ben kaşınıyorum yapma yumurta kırarım yorulma diyo ama oruçlu kıyamıyorum.
galiba kavgaya aş erdim ben rahat batıyo :))
yemekten sonra gelirim görüşürüz....
yok yapmamıştım.ama onlarıda alimmi mecburen napim.
Canim internetten alisverisin desavantajlari iste. Kafana takma kullanirsin yine, olmassa o sekerleri fazla samimi olmadiklarina verirsin. Daha samimi tanidiklarin icin daha güzellerini alip verirsin.
nurcannn geçen gün cicilerinizi gördüm hepsi pek güzeldi güle güle giydir canımşey bebek bakım çantanı daha çok beğendim:78: markası ne, ne kadara almıştın senin bulmuşken sorayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?