2011 Ekim Anneleri

slm kızlar drdan geliyoruz cadı kızım bal böcüğüm tam 2 kilo olmuş boyuda 42 cm civarıymış biraz uzun olacak galiba dedi drumuz.....
maşallah çok hareketliydi maymun sürekli bize dil çıkartıp durdu ağzı burnu dudakları öyle güzeldi ki.... doğum pozisyonunuda almış kızım herşey yolunda görünüyor dedi drumuz bundan sonra 2 haftada bir görüşücez dedi çıktıktan sonra kendime hastane için takımda aldım resimlerini gece eklerim bizden havadisler bu kadar şimdilik öpüyoruz hepinizi bi geçmişe dalalım şimdi

canım gözün aydın inşallah sağlıkla doğsun

maşşallah canım kızımızaaa,41x
bu arada hazır isim mevzuundan konuşuyoken söyliyim dedim ,belki öncedende söylmişimdir ,sude isminin anlamının çokda güzel olmadığını okumuştum bi sitede ,yani anlamı yanlış bilinen isimlerden diyodu yazıda ama dilersen bi araştır sende...
misal:
http://www.isimarsivi.com/isim/5784-Sude.html
http://www.main-board.eu/bunlari-bi...lis-bilinen-isimler-ecrin-aleyna-irem-vs.html
özellikle araştırmadım canım ,hatta 2. sinde elvin de cennet çiçeği demek değildir diyo ,ama ben zaten biliyodum ,kötü bi anlamı olmadığı için kararım sürüyo ,ama sudenin anlamı ,ezilmiş falan demekiş ,sonuçta ismin birazda kişiliği etkilediği söylenirya ondan üstümde kalmasın söylüyüm dedim ...

Son düzenleme:
ayy bu çocuklar adamı kalbten götürür.benim oğlan demin geldi.anne parka gidim mi diye hayır dedim.tamam dedi.gitti.5 dk sonra bakim diye dışarı dolandım.yok.bağırdım yok.babasına dedim.çıktı baktı .yok.nasıl yüreğim ağzıma geldi.güvenli yer ama bi anda insanın aklına bin şey geliyor.taaa nerelere gitmiş çocukların peşinden.yuvarlana yuvarlana koşmaya çalışıyom bi yandan da babasına çıkışıyom.ben daha hızlı koşuyom bu halimle diye.aklım çıktı akşam akşam yaaa.bi daha bulursun dışarıyı dedim.daha yeni alışıyodum salmaya.artık zor bulur.annelik zor iş.içerdeyken ayrı korkuturlar doğar büyürler ayrı korkuturlar

slmm kızlarr
primanın yarışmasına katıldık
bizi desteklerseniz seviniriz :))
Prima Yıldızını Arıyor
sitesine girip ''medaa'' diye aratırıp oylarınızı verebilirsiniz :))

canım gözün aydın inşallah sağlıkla doğsun
sağol cnm inşallah....

cnm ona başta bende takılmıstım ama biraz daha detaylı arama yapınca daha iyi sonuçlar elde ettik sudenin başına yada sonuna gelen harfler yada ekler ismin anlamını tamamen değiştiriyormus mesela asude olsa Rahatlamış, sükuna ermiş, keder ve sıkıntıdan uzak, müsterih anlamına geliyo ama biz sudenaz istiyoruz naz ekleyince farsça değil arapça kökenli oluyormuş boyalı sürmeli nazlı olan anlamına geliyormuş

çok güzel maşallah minik kuşa kocaman olmuş...

maş. canım koca kız olmuş :) Allah klay bi doğumla kucağına almayı nasip etsin

ayyy senin işin daha zor ya bi karnında bi peşinde:)) gerçi sen onun peşinde
kaç yaşındaki oğlun kaçıp çıkıyo böyle.

Canım hoşgeldin yeni nikin hayırlı olsun ama tekrar deşifre olmak istemişyorsan avatarını ve imzanınıda değiştir bence.. Bende listemde gördüğüm zaman hoşuma gitti iyi olmuş ahter mina:82:

Sen yavruya zayıf diye üzülüyon bende ne olur kilo almasın fazla sıpam diye dua ediyorum:) bizde pazartesi gidicez bakalım ne çıkıcak merak ediyorum.. aman canım benim sağlıklı olsunda zayıf doğsa bile sütünle toparlarsın inş annesi nasıl geçti tatilin, yine neye canın sıkıldı.. Bende güya diyet yapıyorum ama stres diz boyu hiç düştüğünü sanmıyorum şekerimin

ezana az kaldı gidip salatamı da yapayım bari. herüf içerde horul horul ben karnım burnumda koşturuyorum mutfakta.
neyse ramazanın yüzü suyu hurmetine :)) yazık aç bilaç bütün gün. ramazandan sonra gösteririm ben ona

ay haksızlık yapıyom galiba ya valla ben kaşınıyorum yapma yumurta kırarım yorulma diyo ama oruçlu kıyamıyorum.
galiba kavgaya aş erdim ben rahat batıyo :))

yemekten sonra gelirim görüşürüz....

Canim internetten alisverisin desavantajlari iste. Kafana takma kullanirsin yine, olmassa o sekerleri fazla samimi olmadiklarina verirsin. Daha samimi tanidiklarin icin daha güzellerini alip verirsin.

eliff maşallah canım cimcimene.. güzel haberler olunca insan kendi yavrusu gibi seviniyor valla, ne güzel bi bağ kurmuşuz...

bu arada asude benim favori ismimdi kızımız olsaydı, inş ikincide kızım olursa koymayı düşünüyorum.. ayrıca nursima var burda bi komşumuzun kızının ismi o dışardan seslendikçe benim nasıl hoşuma gidiyor anlamıda gayet hoş... vahide canım sümeyye güzel isim ilk hanım şehid sahabenin ismi, yanına güzel bir isim daha koyabilirsin mesela Hz Fatıma annemizin lakabı olan betül olabilir..

daha erken diil mi salata için yaaa.... benimde kalkmam lazım yemek için ama bi kaldırabilsem totomu

Canim internetten alisverisin desavantajlari iste. Kafana takma kullanirsin yine, olmassa o sekerleri fazla samimi olmadiklarina verirsin. Daha samimi tanidiklarin icin daha güzellerini alip verirsin.

nurcannn geçen gün cicilerinizi gördüm hepsi pek güzeldi güle güle giydir canım şey bebek bakım çantanı daha çok beğendim:78: markası ne, ne kadara almıştın senin bulmuşken sorayım dedim

Siz kocislerinizin salatalarini yapin ben bugün free yim :)

Esim bu gece gececi, yani yanliz uyicam hemde ilk defa.

Bu arada Hakkarideki sehitlerimize Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabir ve güc versin insallah

vahıdecım demek sneınde 3 yasında oglusun var allah bagıslasın benım ahmet beratım 3 yas 3 aylık teyzesı en buyuk korkum kıskanması uzulmesı ve benım ona karsı anlayıssız olmam oglum benım en ozelım herkesın oyledır 2. de oyle olacaktır ama endıselıyım :26:

nurcannn geçen gün cicilerinizi gördüm hepsi pek güzeldi güle güle giydir canım şey bebek bakım çantanı daha çok beğendim:78: markası ne, ne kadara almıştın senin bulmuşken sorayım dedim

Cok tesekkür ederiiiim, daha güzelleri senin bebisinin olsun insallah :)
Canim lila renginde olanini diyorsun heralde, onu bana ablam almisti Almanyadan.
Dm diye bir magaza var Almanyada, oradan almisti. Fiyati sanirsam 20-30 Euro civari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…