2011 Ekim Anneleri

3 yaşında olcak ekimde nasipse.napalım kendim kaşındım.yaş 30 olunca fazla ara vermek istemedim.Allah ta nasip etti.
evet..o yüzden onayladım zaten.isim hakkım yok maalesef babası ne koyarsa o anlaşma gereği.
sümeyye çok hoş kibar bi isim canım bence
bana da kibar geliyo.galiba son karar o olcak

senin ikinci de mi oğlan.benimde gönlümden geçen öyleydi.arkadaş olurlar diye.ama RABBİM kızı uygun görmüş.belki biraaz bocalarız ama inşallah en sağlıklı biçimde düzene koyarız

slm arkadaslar fotoları attım ozelımden msj yollayanlara geldıyse bana ya ozelden yada maılden donsunler

çok güzel maşallah minik kuşa kocaman olmuş...

ay kızlar bugün isim konusu konuşulmuş bizde azra ismine karar verdik ama aklımın bi köşesindede zeynep ismi var siz ne dersiniz?

slmm herkes nasıl o kadar dağıtıp birbirine karıştırmışımki sayfaları geçmişin ucunu bırakmmışımtutabilene aşkolsuun inşallah olumsuz bişey yoktur herkes çok çok iiyidir.. bu arada kaç gü
ndür aklımda hanzade denis_ruj göremedim bilgisi olan varmı kızlar:26::26:
bana gelince mide bulantım kabusum geri geldi fena halde bulanıyo nmidem dün bebek odası için perde sipariişi verdik yarın elimd eolucak inşallah bugünd ekocişi bekliyorum halı siparişi için netten buldum çok güzel bitane çok heyecanlıyım bir an önce tüm hazırlıklar bitsin istiyorum uyku setimizi yıkadık nevresimler yıkandı ufaktan kıyafetlerid eyıkıcam haftayada ütü yaparım çokmu aceleci davranıyorum bilmem ama evde işim yok yapaım hazır olsun deidm hem o zevki yaşamak için ertelememeli, bence hmmşimdilik bu kadaar herkesleri çok öperken son bir şey paylaşmak istiyorum tahin helvası ve pekmez ayrı ayrı tüketilmeli tabiki bebeklerde kilo yapıyormuş yanı sıra faydaları tartışılmaz zaten öptüm sizleri güzel kangurucuklar

canım benim bi arkadaşın kızının adı da nursima acaba aynı kişi mi bahsettiğimiz kenan evren civarı oturuyor o

ay kızlar bugün isim konusu konuşulmuş bizde azra ismine karar verdik ama aklımın bi köşesindede zeynep ismi var siz ne dersiniz?

bu iki ismi bende çok beğeniyorum.zeynep zaten Türk halkında en çok koyulan kız isimlerinin başındaymış.biizim ailede de var.o yüzden düşünmedim ben.

ayy gene alt karnım sancıyo.gündüz farkına varmıyom bişey olmaz gibi geliyo gece dertlerim azıyo.yatsı okunsada namazımı da kılabilsem.secdeye zor gidiyom yav.kendimi öne doğru attıryom anca.hele tokken ulaşması hepten zor

slm kızlar biz geldik eşim gittii......
geldiği zaman cidden sancım oldu ama hafifti çok siddetli değil uzandım koltuga dinlenince geçti.
amca oğlundan tel geldi adamla konuşurlarken eşim sen gelmiyomusun dedi tabi ben çıldırdım kapatınca teli
dedim ohhh x hanım yanlız kalmaya korkuyo diye kocası bırakmıyo ben karnım burnumda yanlız kalıyorum ne güzel dedim
eşim anlattı neymiş adam sabah gidip numara alacakmış o yüzden gitmiyomuş beni sakinleştirdi yarım saat sonra konuşmaya başladık
ben anlamıyorum sen hep ben köye gittiğim zaman kötüleşiyorsun hastanelik oluyosun dediniye böyle oluyo bunlar tesadüf olamaz psikolojik dediresmen bana sen bilinçlimi yapıyorsun demeye getirdi o kadar zoruma gitti ki gözlerim doldu...aglayacaktım ama tuttum kendimi
bende açtım agzımı yumdum gözümü haklısın her gidişinde hastalandım taş düşürdüm kistlerim patladı ben bebegimi kaybettim bunlar tesadüf olan şeyler
o sırada kasıgıma ani bir sancı girdi ama söylemedim dedim git herkesle güzelce vakit geçir çünkü bu son gidişin yok öyle ben köye gidiyorum falan
yarın 1 yıl olacak ilk bebegimizi kaybedişimizin ben korku doluo gunu geçirirken elimi tutacak kimsem olmicak o kötü günü unutturak kocam yanımda olmicak dedim geldi sarıldı falan karnımı sevdi ya benim gözüm arkada kalacak gitmek istemiyorum dedi hiiç cevap bile vermedim umursamadım iftar sofrasını bile hazırlamama yardım etmedi ben yalandan sancım var diye numara yaparım demiştim ya yapmadım çok kırdı beni telefonum çaldı o sırada eşim giyiniyordu teli kapatmamı beklemeden geldi öptü hoşçakal dedi ve gittiii......
kuzen diyo eşin nereye gidiyo dedim markete gidiyor ayyy canım canın bişeymi çekti dedi kız bende kıza yalan söyledim evet şeftali almaya gidiyo dedim
çok karışık anlatmış olabilirim kusura bakmayın canım sıkıldı aklım karman çorman

hayatım be ne köyü kalıyomu gidince

hayatım be ne köyü kalıyomu gidince

teyzesi yarın kan verecekmiş otobüsü kaldıramıyor kadın teyzesinin ogluda eşimden rica etmiş benim ehliyetim yok sen gel diye
eşimde hayır diyemediği için köye gitti bu akşam orda kalacak sabah erkenden çapaya geleceklermiş kan vermeye sonra teyzesini köye götürecek
bende armut gibi tek başıma kalıcam dua ediyorum kötü bişey olmaması için çünkü her beni bırakıp köye gittiğinde hastaneye taşıyo komşularım

allah korusunnn

Canom ya acaba annesi filanmı dolduruyor bunu buraya gelmeni istemiyor numaradan sancılanıyor filan diye.. böyle düşünmesi beni bile üzdü gerçekten.. Gerçi annesinide tanımıyorum günahını almak istemem ama anlayamadım.. Ne nuraması yapcan sanki gerçekten ağrı sızı oluyor ve gerçekten korkuyor insan yaa... Sen tavır yap ona duygusal takıl canım bir süre gerçekten çok üzüldüğün anlasın......

al bendende o kadarb.vallahi benimkinde aynı sorunlar oluyo olabilir

Canom köyleri çatalcaydı sanırım yenibosnadan sabah ezanından sonra saat 5,5 gibi çıksa maximum 1 saat ki 45 dakkaya gider yol bomboş oluyo, alır teyzesini getirir...illaki gidip yatılı kalması şart değil ki kuzum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…