2011 Ekim Anneleri

Neden anlamazlar bu kayınvalideler, artık oğlununda yuvası var eşi ve sorumluluğu var...

biraz önce bizimkine dedim ne olurdu odayı alsaydın gönlümü yapsaydın ben çok çile çektim bu bebek için dedim.param yok dedi buarada benim kocam hem eczacı hem fabrikası var ama sor parası yok

tam çatalca degil canım ilerde bir köy çatalcadan 45 dk kadar uzaklıkta zaten ailesi son olayları bilmiyorlar sadece uzun yola cıkmamın yasak oldugunu
biliyorlar mecbur sezeryan olacagımı bilmiyorlar son gittiğinde köye artık ne konuşulduysa eşim dogumdan önce bizimde bir kere köye gitmemiz gerek
dedi dedim nereye gidicem orda bişey olsa ne olacak sustu bişey demedi köylü senin gelin niye gelmiyor diye sıkıştırıyolarsa bilemem yanii ama eşimin
ima ettiği şey beni çok üzdü bebegimi kaybetmemin suçlusu benmişim gibi konuştu agrıma gitti

efkar yaptım canom yaaaaa nerde benim sigaram türk kahvem

kızzzz ellerine fururum haaaaaaaaaaaaaaaaa detttttt

ben içimde kalmasın yoksa kendimi yerim diye anlattım sizeee hani dertler anlatılınca azalırmış ya ondan şeyettim
yoksa sizi üzmek değildi niyetim şimdi anneme anlatsam çok üzülür zaten hasta siz benim kardeşlerim ablalarım gibisiniz dert ortaklarımsınız
iyi günde kötü günde yanımda olanlarsınız o yüzden anlattım canımmmm sakın sigara içmeee kahvede içmeeee

O eşinin aklı değildir tatlım ya üzülme illaki kafasına sokan vardır. Sen sancılandığında kayınvaliden alışverişe devam etmemişmiydi canım.. Bak köye gitmemiz lazım diyo demekki soruyolar illa gelsin getir diyolar.. Boşver gitme bebeğin daha önemli.. Sen tavrını yap, otur oğluşunla.. Zaten yakında erkekin gelcek gitsede gitmesede umrunda olmayacak eşin oğluş sana yetçek annesi :)

burcu cnm sen kendine ve bebişine dikkat et kim ne ederse kendine eder aklına kötü şeyleri getirip kötülüğü çağırma içini ferah tut lütfen bence eşinde rahatsız bu durumdan geçen söyledi dedin ya şimdi yardım isteyenlere söyleyecek bahane bulamıyor herhalde gerçi bahaneye ihtiyacı yok senin şu durumunu bilen insanların sizi rahat bırakması ve anlayışlı olması gerekli ama onlar bunu anlayacak daha doğrusu işlerine gelecek kapasitede insanlar değilmiş bu insanlar bu zamana kadar değişmediyse bu saatten sonrada zor değişir ama kısa süre sonra gör bakki eşin çok değişecek ve yanınızdan hiç ayrılmayacak bişey diyen olursa bebek var bırakamam artık diyecektir onun için sen üzülme cnm son gidişleri bunlar....

biraz önce bizimkine dedim ne olurdu odayı alsaydın gönlümü yapsaydın ben çok çile çektim bu bebek için dedim.param yok dedi buarada benim kocam hem eczacı hem fabrikası var ama sor parası yok

Oda olur zeynepçim sağlık olsun ben daha hiç bişi almadım sağlıkla gelsin diye bekliyorum :) Doğduktan sonra alır babasıda kıyamaz oğluna :)

yok canım yaaa ne gidicem kendinide paralasa gitmem benim bebegim onlardan çokkkkkk daha kıymetli önemli
bebegimin sağlıgı için ona bişi olmasın diye resmen kendimi eve hapsettim ben gerekmedikçe çıkmıyorum dışarı biliyorsunuz
bişey olsa bebegime suçlayacakları tek insan ben olucam ilkindede öyle oldu çok hopladın zıpladın tutmadı bebek demişlerdi
allahım korusun bebeklerimizi

inşallah canım o günler hemen gelsin istiyorum kociş bebiş ve bennnn

yani benimkine dedim ne olurdu odayı alıp beni gönülleseydin diye param yok diyor 2 bin liranda mı yok dedim tatil paran o senin dedim.hikaye tabi hepsi annesigilden korkuya alamadı

cnm belli ki odaya çok heves etmissin ama allaha şükür ki bebeğin seninle aldığın beşiğin içini dolduracaksın böyle düşününce inanki odanın hiç önemi yok zaten ilk aylar nasıl kıyıpta ayrı yatıracaktın ki zaten yanında yatacaktı eminim ki gözünün önünden ayırmayacaksın oğlusunu ki bırak başka odada ayrı yatırmayı üzülme ne olur bak bende sadece park yatak aldım kendi dolabımdanda eşyaları için yer açacağım inşallah allah kısmmet ederse biraz büyüyünce güzel bi oda yaparız kuzulara

evlenmeden önce paristen giyinirmiş özel gidermiş beyefendi şimdi evlendi burnunun ucunu çıkartmıyor.çok yoruldum çokkk

Ben bebekler gelince eşlerin çok fazla değişime uğrayacağını düşünüyorum pozitif yönde, siz şu dönemde sadece bebekelre odaklanın bence tek onlar saplıklı gelsin gerisi kendiliğinden yola giricek :)

evlenmeden önce paristen giyinirmiş özel gidermiş beyefendi şimdi evlendi burnunun ucunu çıkartmıyor.çok yoruldum çokkk

Ben bebekler gelince eşlerin çok fazla değişime uğrayacağını düşünüyorum pozitif yönde, siz şu dönemde sadece bebekelre odaklanın bence tek onlar saplıklı gelsin gerisi kendiliğinden yola giricek :)

selam kızlar

nihayet kocacıım hayalindeki telefonu aldı artık bende foto çekip koyabilirim

şimdiye kadar aldıklarımı bi fotolayıp sergiliim mi acaba..:44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…