al bendende o kadarb.vallahi benimkinde aynı sorunlar oluyo olabilir
Neden anlamazlar bu kayınvalideler, artık oğlununda yuvası var eşi ve sorumluluğu var...
efkar yaptım canom yaaaaa nerde benim sigaram türk kahvem
Canom köyleri çatalcaydı sanırım yenibosnadan sabah ezanından sonra saat 5,5 gibi çıksa maximum 1 saat ki 45 dakkaya gider yol bomboş oluyo, alır teyzesini getirir...illaki gidip yatılı kalması şart değil ki kuzum?
tam çatalca degil canım ilerde bir köy çatalcadan 45 dk kadar uzaklıkta zaten ailesi son olayları bilmiyorlar sadece uzun yola cıkmamın yasak oldugunu
biliyorlar mecbur sezeryan olacagımı bilmiyorlar son gittiğinde köye artık ne konuşulduysa eşim dogumdan önce bizimde bir kere köye gitmemiz gerek
dedi dedim nereye gidicem orda bişey olsa ne olacak sustu bişey demedi köylü senin gelin niye gelmiyor diye sıkıştırıyolarsa bilemem yanii ama eşimin
ima ettiği şey beni çok üzdü bebegimi kaybetmemin suçlusu benmişim gibi konuştu agrıma gitti
Neden anlamazlar bu kayınvalideler, artık oğlununda yuvası var eşi ve sorumluluğu var...
şişşşşttttttttt ne sigarası ne kahfesi... Yok efkar filan, oğluş var :)
biraz önce bizimkine dedim ne olurdu odayı alsaydın gönlümü yapsaydın ben çok çile çektim bu bebek için dedim.param yok dedi buarada benim kocam hem eczacı hem fabrikası var ama sor parası yok
Oda olur zeynepçim sağlık olsun ben daha hiç bişi almadım sağlıkla gelsin diye bekliyorum :) Doğduktan sonra alır babasıda kıyamaz oğluna :)
yok canım yaaa ne gidicem kendinide paralasa gitmem benim bebegim onlardan çokkkkkk daha kıymetli önemliO eşinin aklı değildir tatlım ya üzülme illaki kafasına sokan vardır. Sen sancılandığında kayınvaliden alışverişe devam etmemişmiydi canım.. Bak köye gitmemiz lazım diyo demekki soruyolar illa gelsin getir diyolar.. Boşver gitme bebeğin daha önemli.. Sen tavrını yap, otur oğluşunla.. Zaten yakında erkekin gelcek gitsede gitmesede umrunda olmayacak eşin oğluş sana yetçek annesi :)
burcu cnm sen kendine ve bebişine dikkat et kim ne ederse kendine eder aklına kötü şeyleri getirip kötülüğü çağırma içini ferah tut lütfen bence eşinde rahatsız bu durumdan geçen söyledi dedin ya şimdi yardım isteyenlere söyleyecek bahane bulamıyor herhalde gerçi bahaneye ihtiyacı yok senin şu durumunu bilen insanların sizi rahat bırakması ve anlayışlı olması gerekli ama onlar bunu anlayacak daha doğrusu işlerine gelecek kapasitede insanlar değilmiş bu insanlar bu zamana kadar değişmediyse bu saatten sonrada zor değişir ama kısa süre sonra gör bakki eşin çok değişecek ve yanınızdan hiç ayrılmayacak bişey diyen olursa bebek var bırakamam artık diyecektir onun için sen üzülme cnm son gidişleri bunlar....
yani benimkine dedim ne olurdu odayı alıp beni gönülleseydin diye param yok diyor 2 bin liranda mı yok dedim tatil paran o senin dedim.hikaye tabi hepsi annesigilden korkuya alamadı
evlenmeden önce paristen giyinirmiş özel gidermiş beyefendi şimdi evlendi burnunun ucunu çıkartmıyor.çok yoruldum çokkk
evlenmeden önce paristen giyinirmiş özel gidermiş beyefendi şimdi evlendi burnunun ucunu çıkartmıyor.çok yoruldum çokkk
saol cnm şu c4870 olanımı azurun çok çeşidi var fiyatı 230 civarı falan kırışıklıkları hemen açıyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?