2011 Ekim Anneleri

ealtin canımcım mesajı aynen alıntı yaptım. ben buradan girip gerekçemi ve almak istediğim kullanıcı adını söyledim yapıvermişler saolsunlar :)

ayy ben anca ezberleyip kim kimdi kafama yazıyom.katıp karıştırırım herkes değiştirirse nickini yav
canom bu gece bu konuları düşünüp sorgulayıp kendini dert sahibi yapma Allah aşkına madem yalnızsın.aman diyim.insan düşündükçe ağrına gidiyo.ağrına gittikçe sorguluyo.zaten hormonlar full çalışıyo.ağlama krizine falan girersin.ertele bu konuyu bu gecelik.güzel şeylerden bahsedelim.kafan dağılsın.anlatarak rahatlarım diosan o ayrı.biz dinleriz.ama yalnızm deyice endişeleniyorum senin için kendim nasıl olurum diye düşünerek

canım ben hep puf ta oturup kılıyorum ama ,eğilim kalkınca nefesim daralıyo ,sende öyle kılsanaa??
anaaaaam bişeyide becerememişin ,hemen duygussala bağlamışın yawrum yaaa....neyse boşver kızzz ,son yalnız kalışın bu ,bundan sonra herifin gitmez biyere ,gitsede özgür varken his sallamazsın ,ama tavır varya aynı benim herif ,oda arkadaşlarıyla biraz vakit geçirsin gelsin sonra bi sebep çıkıyo ve kavga etmiş oluyoruuuzzsonra oda diyoki ,hep böyle yapıyosun ben keyifli oluncaa...amaan napıyım huyum kurusun
gelince biraz tavır yap bari ,becerebilcenmi yoksa seni bi kursamı tabi tutayım
takma yawrum yaaaaa....ben olsam gezme manyağıyım yani ,takılır giderdim peşine ,süs fifileri gibide ön koltuğa kurulurum ,hiiiç tahammülüm yoktur kocamın yanına başkasının oturmasına ,yada şöyle yap bak gitmene izin verdim ,de uzun süredir yapmak istediğin bişeyi iste ondan ,alış veriş gibii,gezme gibii....yaa hanzade gibi çok aklıbaşında şeyler öneremiyorum ama napıyım içimden bunlar geçiyooo

bu arada bizde eşimle pendorya avm ye gittik ,engilish home den bebek nevresim yakımı aldım ,17 tl ye ,biraz büyük gibi ama güzel ,leride kullanırım bendeebide batikten böyle elestik bi eşofman gibi ,ama dışardada giyilen tiril tiril pant. lardan aldım ,daha bakınıyodum ama mağazalar kapandı ,haa bide anne çantası olarak sırt çantası düşünüyorum yaa nıke a gittik ,çok güzel çantalar vardı 49 dan başlıyo ,89 a bitane beğendim ısı yalıtımlı bölümü bilem var ,emin önündeki avivonun kıytırık çantasından çok daha güzel

yok canım yaaa ilk anlarda canım sıkıldı üzüldüm ama geçti çok üzülüp oglumuda üzmek istemiyorum ben o yüzden üzülmek yokkk

fotoları yüklesin die pixellerini düşürmeye uğraşıyom 1 saattir.

Eklentiler

• $IMG_0261.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 26
  • $IMG_0262.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 34
hayırlı akşamlar olsun hatunlar...

canom canım ya sıkma kendini, üzüntü sıkıntı iyi değil biliyorsun.. değişir bakalım yani değişecek mecburen bebekde olunca böyle milletin işine gidemeyeceğini öğrenecek... bide hanzedeninde dediği gibi bi yönlendirme var sanki, bak benim eşimde çok iyi niyetlidir, aklına gelecek şeyleri bilirim yani tahmin edebilirim en azından ama bazen dedikleri benimde aklımı kurcalıyor mesela anlıyosun bi kadın aklı olduğunu işin içinde dur bakalım sen şimdi bol bol dua et eşin için, senin yetişemediğin yerde Rabbim var nasılsa..

vardıgını haber vermek için aradı nasılsın agrın varmı diyor birde dedim yok merak etme
yarın arkadaşım gelecek kahvaltıya yanlız kalmıcam beni düşünen var dedim ooo hemen arkadaşınımı aradın dedi
dedim yooo bu hafta içi gelecek arkadaşım vardı mesaj atmış dedim arkadanda kaynananın sesi slm söyleeeee diye bagırınıyodu
yatarken çagrı at dedi atmicam işte

hoş bulduk canım. haklısın onları da değişeyim düşünemedeim ben onu :))
ya bu kilo işinin ortası yok mu acep :) tamam kilolu olmasın zaten istemiyorum ama ne bilim zayıf olunca da insan iyi bakamıyorum diye üzülüyo.
3 kilo doğsun sağlıklı olsun eli yüzü düzgün olsun yeter :)))) ( daha ne olacaksa:))

daha erken diil mi salata için yaaa.... benimde kalkmam lazım yemek için ama bi kaldırabilsem totomu

yeni nick güzel olmuş :)) erken değildi canım burda 7,28 gibi okudu anca yetiştirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…