yarabbi şüküüüüüüüüüürrrr...
hoş bulduk canım. haklısın onları da değişeyim düşünemedeim ben onu :))
ya bu kilo işinin ortası yok mu acep :) tamam kilolu olmasın zaten istemiyorum ama ne bilim zayıf olunca da insan iyi bakamıyorum diye üzülüyo.
3 kilo doğsun sağlıklı olsun eli yüzü düzgün olsun yeter :)))) ( daha ne olacaksa:))
yeni nick güzel olmuş :)) erken değildi canım burda 7,28 gibi okudu anca yetiştirdim
vardıgını haber vermek için aradı nasılsın agrın varmı diyor birde dedim yok merak etme
yarın arkadaşım gelecek kahvaltıya yanlız kalmıcam beni düşünen var dedim ooo hemen arkadaşınımı aradın dedi
dedim yooo bu hafta içi gelecek arkadaşım vardı mesaj atmış dedim arkadanda kaynananın sesi slm söyleeeee diye bagırınıyodu
yatarken çagrı at dedi atmicam işte
hoş bulduk canım. haklısın onları da değişeyim düşünemedeim ben onu :))
ya bu kilo işinin ortası yok mu acep :) tamam kilolu olmasın zaten istemiyorum ama ne bilim zayıf olunca da insan iyi bakamıyorum diye üzülüyo.
3 kilo doğsun sağlıklı olsun eli yüzü düzgün olsun yeter :)))) ( daha ne olacaksa:))
slm kızlar biz geldik eşim gittii......
geldiği zaman cidden sancım oldu ama hafifti çok siddetli değil uzandım koltuga dinlenince geçti.
amca oğlundan tel geldi adamla konuşurlarken eşim sen gelmiyomusun dedi tabi ben çıldırdım kapatınca teli
dedim ohhh x hanım yanlız kalmaya korkuyo diye kocası bırakmıyo ben karnım burnumda yanlız kalıyorum ne güzel dedim
eşim anlattı neymiş adam sabah gidip numara alacakmış o yüzden gitmiyomuş beni sakinleştirdi yarım saat sonra konuşmaya başladık
ben anlamıyorum sen hep ben köye gittiğim zaman kötüleşiyorsun hastanelik oluyosun dediniye böyle oluyo bunlar tesadüf olamaz psikolojik dedi resmen bana sen bilinçlimi yapıyorsun demeye getirdi o kadar zoruma gitti ki gözlerim doldu...aglayacaktım ama tuttum kendimi
bende açtım agzımı yumdum gözümü haklısın her gidişinde hastalandım taş düşürdüm kistlerim patladı ben bebegimi kaybettim bunlar tesadüf olan şeyler
o sırada kasıgıma ani bir sancı girdi ama söylemedim dedim git herkesle güzelce vakit geçir çünkü bu son gidişin yok öyle ben köye gidiyorum falan
yarın 1 yıl olacak ilk bebegimizi kaybedişimizin ben korku doluo gunu geçirirken elimi tutacak kimsem olmicak o kötü günü unutturak kocam yanımda olmicak dedim geldi sarıldı falan karnımı sevdiya benim gözüm arkada kalacak gitmek istemiyorum dedi hiiç cevap bile vermedim umursamadım iftar sofrasını bile hazırlamama yardım etmedi ben yalandan sancım var diye numara yaparım demiştim ya yapmadım çok kırdı beni telefonum çaldı o sırada eşim giyiniyordu teli kapatmamı beklemeden geldi öptü hoşçakal dedi ve gittiii......
kuzen diyo eşin nereye gidiyo dedim markete gidiyor ayyy canım canın bişeymi çekti dedi kız bende kıza yalan söyledim evet şeftali almaya gidiyo dedim
çok karışık anlatmış olabilirim kusura bakmayın canım sıkıldı aklım karman çorman
çok içime sinerek aldım kızlar bakalım sizler beğenecekmisiniz :26:
Cok tesekkür ederiiiim, daha güzelleri senin bebisinin olsun insallah :)
Canim lila renginde olanini diyorsun heralde, onu bana ablam almisti Almanyadan.
Dm diye bir magaza var Almanyada, oradan almisti. Fiyati sanirsam 20-30 Euro civari.
ya kızlar havlu ve peluş battaniyeleri de yıkadınız mı bi bozulma oldu mu yıkadıysanız. olmadysa nasıl yıkadınız :))
onlar kaldı yıkamadığım ama tereddüt ettim ya bozulursa daha kullanmadan diye. siz nasıl yaptınız?
canım benim bi arkadaşın kızının adı da nursima acaba aynı kişi mi bahsettiğimizkenan evren civarı oturuyor o
amin cnm çok sağol :))süper görünüyolar sende öyle canım...güle güle kullan en mutlu gününde inş
çok sağol tatlım bu arada çaktırmadan göbişte eklemiş oldumgüzelmiş elifcim güle güle giy canım.. mankenlikde yapmışsınhoş olmuş, yakışmış:82:
çok güzeller çok yakışmışşş mankenlik bile yapmış hatunnn sırf bizim içinnnn vay beeeöpim bariiiiii
ya kızlar havlu ve peluş battaniyeleri de yıkadınız mı bi bozulma oldu mu yıkadıysanız. olmadysa nasıl yıkadınız :))
onlar kaldı yıkamadığım ama tereddüt ettim ya bozulursa daha kullanmadan diye. siz nasıl yaptınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?