2011 Ekim Anneleri

teşekkür ederim canım sayende çok kolay oldu...

ayriyeten hııııııııı........ sen enrdesinki burda 8.09 da okunuyoda ondan didiydim ben

önemli olan çağrı atmadan aramak deseydin canom

anne milleti işte şöyle ele avuca gelsinde yeter dimi

bundan bi kaç ay önce eşimin bi arkadaşı kadınların şuram ağırıyo buram ağırıyo dedikleri genelde nazdır yemeyin demiş. ben bi sinir oldum dedim sence öyle mi?
yok canım diyo arkadaş öyle dedi falan fistan. valla dedim onun eşi naz olarak rahatsızlanıyosa bilemem ama demekki kadının ilgiye ihtiyacı var biraz odunluğu bırakın da eşlerinizle ilgilenin...
ya hayır psikolojik de olabilir neticede yalnızlık psikolojisi insana kendini kötü hissettiriyo. ne var yani anlasalar. çok tuhaf şu erkekler...

sen sıkma canını canocum. Allahın izniyle hiç bi şey olmayacak bebeğin olmuş 32 haftalık tekipleyip duruyo. eşin derdine yansın. millet bizimkileri kullanıyo bunlar ya farkında değiller ya da görmezden geliyolar.
anlar hatasını elbet ama ben hanzadeye katılıyorum biraz tavır yap gerekirse ileri gitmeden anlasın bir an önce böyle yapmaması gerektiini

çok içime sinerek aldım kızlar bakalım sizler beğenecekmisiniz :26:

Eklentiler

• $Görüntü009.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 31
  • $Görüntü010.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 24
  • $Görüntü011.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 25
  • $Görüntü012.webp
    15 KB · Görüntüleme: 23
  • $Görüntü005.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 23
  • $Görüntü006.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 20
  • $Görüntü007.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 25
iyi geceler herkeseeee.........nasılsınız guzel anneler umarım sızler ve bebeklerınız ıyıdır.uzun zamandır gıremedım nete.bız ıyıyız cok sukur kızımla.evde bol bol dınlenıyoruz.herkese kucak dolusu sevgıler........

Cok tesekkür ederiiiim, daha güzelleri senin bebisinin olsun insallah :)
Canim lila renginde olanini diyorsun heralde, onu bana ablam almisti Almanyadan.
Dm diye bir magaza var Almanyada, oradan almisti. Fiyati sanirsam 20-30 Euro civari.

Rica ederim nurcancım, ayrıca teşekkür ederim... hımm demek alman malı, belliydi zaten :82:

ya kızlar havlu ve peluş battaniyeleri de yıkadınız mı bi bozulma oldu mu yıkadıysanız. olmadysa nasıl yıkadınız :))

onlar kaldı yıkamadığım ama tereddüt ettim ya bozulursa daha kullanmadan diye. siz nasıl yaptınız?

ben battaniyemi yıkadım heçç bişi olmadıııı

süper görünüyolar sende öyle canım...güle güle kullan en mutlu gününde inş
amin cnm çok sağol :))
güzelmiş elifcim güle güle giy canım.. mankenlikde yapmışsın hoş olmuş, yakışmış:82:
çok sağol tatlım bu arada çaktırmadan göbişte eklemiş oldum
çok güzeller çok yakışmışşş mankenlik bile yapmış hatunnn sırf bizim içinnnn vay beeeöpim bariiiiii

eeee hani nerde öpücüğüm sağol cnm

valla canım daha ben bişey yıkamadım, çünkü hepsini toparlayım diye bekliyorum kocanın keyfi yetince alıcaz bakalım.. ayrıca bugün aklıma geldi benim sıpa iki hafta önde gitmeye başladı erken gelirsene yapcaz herkes haftasından önce doğurmaya başladı baksana

ama bence bişi olmaz, narin proğramda yıkamıyor musun zaten...

benim nickte yarına değişirse topik karışacak valla kimin kim olduğu belli değil ben hanzade yada leyna deyip ortalığımı karıstırsam acaba

canom bugun kocadan yana tek dertlı sen degılsın kuzum merak etme..

ıftardan sonra dedım teravıhe gıtsene evde oturup durma kalk..tamam dedı kalktı gıttı..neyse 21:30 gıbi geldı hadı dedı yuruyusu yapalım sureklı bı ısrar bı ısrar..ya dedım acelen ne cıkarız bırazdan (cok zaman 22:30 gıbı cıkıyoruz)24:00 da mac var onu seyretcem dedı ıyı dedım cıktık..daha apartmanın onunde beyfendı sinir ettı benı..kapının onu karanlık tutmus elımı cekıstırıyor onumde camur varmıs beyımız atladı gectı bende onun cekıstırmesıyle onumu goremeyıp gırdım camura ..terlıgım ayagım pantolonum camur ıcınde kaldı..ümüğünü sıkasım geldı..bır ıkı soylendım cıktım gerı eve ayaklar vıcık vıcık camur ıcınde... yıkadım terlıgımı ayagımı ındım gerı assagıya..neyse benım tepem attı tabı nıye soylemıyosun onunde camur var dıkkat et dıye de cekıstırıp duruyorsun ne dusuncesızsın dedım..ıdare ettı ozur dıledı falan derken ..mobılyacılar varmıs gel dedı besıkle şifonyerı kaca yapıyolarmıs soralım ıyı dedım ..oyle onu sorduk derken yola cıktık dedım burdan hastaneye kadar yuruyelım dunyanın lafını saydı..yok yol kenarıymıs cok toz ıcınde kalmısız(mardın kızıltepe tozuyla meshurdur..heryerı boyle)dedım karı gıbı vıyaklayıp durma bıde tamam de..car car beynımı yedın..gene canım sıkıldı tabı..sankı benle lutfedıyor yurumek ıcın...ara yoldan gırdık beyımızın gonlu olsun dıye ama benım canım sıkıldımı duzelmez kolay kolay..nıye konusmuyosun dıyo bana mı kızdın dıyo..bısey demedım..artık eve dogru gelıyorduk kı yolsa doktorumdan laf acıldı..dedım acaba 15 gun sonra gıdınce benı neyle korkutacak,psıkolojımı nasıl bozacak sozler soyleyecek..vs.beyımız ee doktor kendınce dogru olanı yapıyor yok olması gereken bu ,yok kadının uslubu bu derken baya baya avukat oldu bana..bende bu arada askım bak dıyorum mesele kılo meselesı degıl ben 15 20 kıloda almıs olsam onun bunu bana soyleyıs tarzı canımı sıkıyor benı dedım..resmen o muayene gunlerı cocugumu gordugum hakkında bılgı sahıbı oldugum ıcın mutlu olacagıma kendı acımdan cokuntu yasıyorum dedım..(2 gun oncekı ıftarda kımse ınanmadı 8 aylık hamıle olduguma kılo almadıgım ıcın..butun aksam benım hamılelıgımın ne derece guzel oldugundan bahsedıldı)buna ragmen ısrarla onu kayırıyor bana..patladım tabı bende..acayıp canım sıkkın eve geldım..o can sıkıntısıyla aldım elıme hortumu balkon yıkadım gece gece..ben yıkarken de askım ben yıkardım deseydım yorma kendını dıyo uyuzzzzyıkarım ben lazım degıl dedımbıraz oncede gelmıs sırtımı sıvazlıyor balkondan yazıyorum sımdı..askım üsütürsun dıkkat et..sana bır lımonlu soda hazırlayımmı falan fılan ...

ohhh canıma degsın ızledıgı mactan bıle tad alamıyoır..kalkıp kalkıp yanıma gelıyor canım sıkılıyor gel yanıma yanımda otur dıye..gıtmıyom ıste....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…