2011 Ekim Anneleri

0 12 ay arası hastane cıkısı altacması yanyatıs yastıgı damatlıgı takımlar tulumlar badıler toplam 100 u askın dısney kanz albımını bebepan sevıbebe yurtdısındanda olan urunlerım war ısteyen ozelden yazabılır erkek bebegı ıcın

0 12 ay arası hastane cıkısı altacması yanyatıs yastıgı damatlıgı takımlar tulumlar badıler toplam 100 u askın dısney kanz albımını bebepan sevıbebe yurtdısındanda olan urunlerım war ısteyen ozelden yazabılır erkek bebegı ıcın en cok 1 2 kez bazıları hıc kullanılmamıs urunler cokta ucuza verıcem ıster toptan ıster teklı

çok içime sinerek aldım kızlar bakalım sizler beğenecekmisiniz :26:

çok güzel canım güle güle kullan.
kaça aldın Elifçim bedeni ne bu arada? ha bi de sen kaç kilosun bu beden iyi olmuş ona göre bakınayım ben de.
göbüş de hiç belli olmuyo gecelik geniş diye mi acep?
eski fotolarında daha belirgindi sanki. iki kilo sudenaz hanımı nereye sakladın:))

ya işte ben de kokruyorum erken gelirse eksikler var biizmde
narinde yıkadım canım bi makina 30 derecede 600 devirde yıkadım hiç bişi olmadı hamd olsun misss gibi sabun kokuyolar.
ütüledim katladım şifonyerimde yer açtım onlar üstlerine de nevresim serdim bi güzel tozlanmasın deyü.
sahibini bekliyolar şimdi cicilerimiz :)

bende öle düşündüm ama gecelikde pek geniş diil sanki baksana tam vücuduna göreee... bence gayet formunda eliffff

cnm ayrı ayrıydı ben takım yaptım 120 tuttu hepsi şuan 63.5 kiloyum toplamda 5.5 kilo aldım gecelikle pijama takımı 2 beden aslında 1 de oldu ama biraz daha rahat olsun dedim ben sabahlık 1 beden bunların göbek kısımlarıda biraz dökümlü duruyo ondan yani yoksa bi yere saklamadım sudenazı normalde göbiş fotosu eklerken dar giyiyorum ki tam ne kadar büyüdüğü belli olsun diye

maşallah canım bebeğine ben de çook özledim kızımı ama daha 1 hafta varr:26:

güle güle sağlıkla kullanın inşallah bebeğinizle.

çok içime sinerek aldım kızlar bakalım sizler beğenecekmisiniz :26:

çok beğendim canım benim takımlarıma da benziyo biraz.benim de gecelik takımım pembe 2 tane de pijama takımım var alınan.kırmızı ve lila.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…