2011 Ekim Anneleri

eeee uyumuyonus mu gariiiiiiii...... ben uyuyum bariii... zaten dünde uyumadım sahura kadar..

biz kaçar.. oğlumunda pek uyuyası yok depikdepik içerde ama neyse zorliycaz artık...

birde benim bebeğim yan duruyodu hatta çapraz... başı sol tarafta yukarda poposu sağ alt taraftaydı. ben arkadaş aşağı doğru dönsün die beklerken sanki daha da yukarı çıkıyo yaaa... ara ara eğilince göğsümün heme altında sert bişiler batıyo... doğum pozisyonunun tam tersine doğru gidiyo sanırım.. anası gibi ters nooooooolcak

hımmm ben 3 beden alim ozaman 70e merdiven dayadım da :)
haklısın az geniş olsun ki rahat edelim.
ee o zaman sudenazın da göründüğü bi foto istiyoz oğlumla :)))
ay bu oğlan benim yüzünden çapkın olacak bu gidşle

Toplam 18 kullanıcı konuyu okuyor. (11 üye ve 7 ziyaretçi)

nddp
ealtinn
blackpearl77
Miranda
sansee
nejla_nemus
YsmnZ
makarnaa
sensen80
canom_14+

huuuu geçmişi mi okuyosunuz bakın esfanın uykusu yok benim de:))

ses verin azcuk

onuda yarın ekleriz artık teyzesi babamıza bide göbiş fotosu çek deyip tepesini attırmayalım adamın

ahanda ben uyuyamadan uyandı gene oğlum.... kıpır kıpır... mübarek bu saatlerde şaha kalkıyo ... oyyyy ya belden aşağı vuruyo ama yaaaaaa... çok canımı yakıyo... ben gidiyorum bu sefer inşallah .namaz kılıcam sonra bi banyoya giricem sonrada misss gibi uyurum inşallah. hepinize iyi geceler kızlar

Allah kabul etsin canım bize de dua et emi

ben de kalkıp kılayım namazımı cüzümün yarısı duruyo onu okuyayım. inş. ramazan sonuna hatmimi indirebiliirm.

neyle yıkadın hacı şakirle mi... maşallha canım bende öyle yapcam inş bi eksikleride alalımda inş, zaten burda her yer toz toprak.. bende hurcun içine koyup gardroba koydum şimdilik ordalar.. Rabbim nasib ederde inş üstlerinde görürüz

çok içime sinerek aldım kızlar bakalım sizler beğenecekmisiniz :26:
çok beğendim canım ,güle güle ,sağlıklı günlerde giyin inşallah ,bizde bu cumartesi etlimle gitcez heralde ,başka bişi çıkmazsa ,onun kom satan bi arkadaşı varmış ,baya uyguna gelcek diyo ama ...bakalım ,görcezz

canım benimki dışı kadife içi penye an içindede elyaf dolgu olan battaniyeden var ,bugün yıkadım ,ütüledim bi sorun yok ,30 derecede yıkadım.
blackpearl dı sanırım eklediğimi düşünüyodum ,bebeğinin giysileri eşyaları çok güzel maşşallah ,hayırlı günlerde giydir inşallah canım sağlıkla ...

hiç uykum yok kızlar. bugece ist bir bunaltıcı sanki değil mi? allah korusun depremin yıldönümü idi bugün((

dur canım Allah esirgesin, öyle evham yapma...
yanlış hatırlamıyorsam seninde şekerin yüksek çıkmıştı dimi, şimdi durum nasıl... tabi yanlışım yoksa

size doyum olmuyo ama bizde çıkalım artık azcık babamızla ilgilenelim sonrada yatalım allahım hepinize rahat ve huzurlu bi gece geçirtsin ölen şehitlerimize ve depremde hayatını kaybedenlerede rahmet eylesin.....
iyi geceler canlarım tatlı rüyalar hepinize

canoom üzülme sen bebimm yaşadıklarını okudum hanzade tam benim beynimi okumuş tekrarlamaya gerek yok her ne olursa olsun az daha dayan üzülme özgürümüde üzme olurmu taze annecik biz dua ediyoruk sana kızımla herşey çok daha güzel olucak hele bi hayırlısıyla özgür gelsin babamız evden çıkmıcak bak gör

hmm ciciler yıkanmaya başlamış bende bugün nevresim ve uyku setini yıkadım bebek odasında çamaşırlığa astım dışarıya asmadımki toz kokusu hava kokusu olmasın aay evde başka bi hava oldu o asılanları gördükçe fink attım evin her köşesinde şüküüür şükür binn şükür

kızlar dişlerim bişr anda çürüyverdi yokmu bi çözüm bi çare biri bunlara dur desin korkuyorum bi gecede rahmetli ninem gibi dişlerimi yutucam ekşime daha var böyle giderse düşünemiyorum peynirimi sütümü yoğurdumu bolca yer içerim dikkatte ederim daha neden olaki bi çare bi çare bu gurbetçi hamile kadına bi çareee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…