cnm ayrı ayrıydı ben takım yaptım 120 tuttu hepsi şuan 63.5 kiloyum toplamda 5.5 kilo aldım gecelikle pijama takımı 2 beden aslında 1 de oldu ama biraz daha rahat olsun dedim ben sabahlık 1 beden bunların göbek kısımlarıda biraz dökümlü duruyo ondan yani yoksa bi yere saklamadım sudenazınormalde göbiş fotosu eklerken dar giyiyorum ki tam ne kadar büyüdüğü belli olsun diye
bu da bizden gelsin teyzoşlar neşelenelim azcukk
Dailymotion - Gülben Ergen ft. Mustafa Sandal - Şıkır Şıkır 2011 Yeni - Müzik Kanalı
hımmm ben 3 beden alim ozaman 70e merdiven dayadım da :)
haklısın az geniş olsun ki rahat edelim.
ee o zaman sudenazın da göründüğü bi foto istiyoz oğlumla :)))
ay bu oğlan benim yüzünden çapkın olacak bu gidşle
hımmm ben 3 beden alim ozaman 70e merdiven dayadım da :)
haklısın az geniş olsun ki rahat edelim.
ee o zaman sudenazın da göründüğü bi foto istiyoz oğlumla :)))
ay bu oğlan benim yüzünden çapkın olacak bu gidşle
Toplam 18 kullanıcı konuyu okuyor. (11 üye ve 7 ziyaretçi)
nddp
ealtinn
blackpearl77
Miranda
sansee
nejla_nemus
YsmnZ
makarnaa
sensen80
canom_14+
huuuu geçmişi mi okuyosunuz bakın esfanın uykusu yok benim de:))
ses verin azcuk
ben 80 e merdiven dayadığıma göre bunların 5 yokyok 6 bedeni varmıdır kine
onuda yarın ekleriz artık teyzesi babamıza bide göbiş fotosu çek deyip tepesini attırmayalım adamın
esfa kim olaki ????
ahanda ben uyuyamadan uyandı gene oğlum.... kıpır kıpır... mübarek bu saatlerde şaha kalkıyo ... oyyyy ya belden aşağı vuruyo ama yaaaaaa... çok canımı yakıyo... ben gidiyorum bu sefer inşallah .namaz kılıcam sonra bi banyoya giricem sonrada misss gibi uyurum inşallah. hepinize iyi geceler kızlar
ya işte ben de kokruyorum erken gelirse eksikler var biizmde
narinde yıkadım canım bi makina 30 derecede 600 devirde yıkadım hiç bişi olmadı hamd olsun misss gibi sabun kokuyolar.
ütüledim katladım şifonyerimde yer açtım onlar üstlerine de nevresim serdim bi güzel tozlanmasın deyü.
sahibini bekliyolar şimdi cicilerimiz :)
kız bugün yolda giderken çaldı bu şarkı sabahtan dilimde benim de :))
eğlenceli bi şarkı teşekkür ederiz teyzemissss
vardıgını haber vermek için aradı nasılsın agrın varmı diyor birde dedim yok merak etme
yarın arkadaşım gelecek kahvaltıya yanlız kalmıcam beni düşünen var dedim ooo hemen arkadaşınımı aradın dedi
dedim yooo bu hafta içi gelecek arkadaşım vardı mesaj atmış dedim arkadanda kaynananın sesi slm söyleeeee diye bagırınıyodu
yatarken çagrı at dedi atmicam işte
çok beğendim canım ,güle güle ,sağlıklı günlerde giyin inşallah ,bizde bu cumartesi etlimle gitcez heralde ,başka bişi çıkmazsa ,onun kom satan bi arkadaşı varmış ,baya uyguna gelcek diyo ama ...bakalım ,görcezzçok içime sinerek aldım kızlar bakalım sizler beğenecekmisiniz :26:
ya kızlar havlu ve peluş battaniyeleri de yıkadınız mı bi bozulma oldu mu yıkadıysanız. olmadysa nasıl yıkadınız :))
onlar kaldı yıkamadığım ama tereddüt ettim ya bozulursa daha kullanmadan diye. siz nasıl yaptınız?
hiç uykum yok kızlar. bugece ist bir bunaltıcı sanki değil mi? allah korusun depremin yıldönümü idi bugün((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?