2011 Ekim Anneleri

yok dalan roxyle yıkadım hacışakiri protesto ediyoruz almadık

ben gideyim kızlar daha sahur haırlıyacam öncesinde biraz dinleneyim hiç değilse.
Herkese rahat huzurlu bebişlerimizi görüdğümüz rüyalar diliyorum.
Haydin Allah rahatlık varsin

ayrıca resimler yabancı değil ama isimler değişmiş inşallah tahminlerim doğrudur ayşeyi fatma sanmayayımda demi ama iyi geceler herkese

ben mutfaga meyve almaya gittim buz dolabımı sildim tezgahımı temizledim enteresan kadınım haaa geldim ama meyveyi unuttum

kızlar bizim şafakda 55 görünüyorrr ayy biz sekizinci ayımıza girmişiz yaaa:78:

Son düzenleme:
az önce benden bişey aktı nasıl tırstımmm dedim aha yanlızım ya bişi oldu diye koşa koşa tuvalete gittim meger altıma kaçırmışım yaaaaaa

biz çıkıyoruz annecikler yatalım oglumla ama önce ılık bir duş alayım çok sıcakkkkk çok nemliiiiii pöffff
haydin iyi uykularrrrrrrrrr

Kızlar yusufun bi kaç cicisini de ben ekleyim dedim gece gece hast. çıkışı, battaniyesi, alt açma bi iki şey işte:82:

fotoların boyutları büyük olduğu için ve ayrıca site iki e bir hata verdiğinden küçük yükledim ama üstlerine tıklayıp orjinal boyutta daha sağlıklı görebilirsiniz:) ayyy yüklenmedide bi türlü deli etti.. bu arada ilk fotolardaki alttaki pazen mavi battaniye benden kalma:)) annecim yollamıştı geçenlerde....

Son düzenleme:

çok şirinler ya tuluma bayıldım özellikle güle güle güzel sağlıklı günlerde kullanın inş.

Günaydin anneler bakiyorum resimler yüklenmis :)

Cok güzeller canim özellikle yesil takim cok hos. Güle güle giyinsin bebisin

çok içime sinerek aldım kızlar bakalım sizler beğenecekmisiniz :26:

Cok hosmus geceliklerin, bende buna yakin birsey almak istiyorum. Ama benimki kirmizi olsun istiyorum :)
Sormasi ayip olmassa kaca aldin tüm takimi?

Bir sürü ciciler almissin güle güle saglikli günlerde kullansin bebegin

az önce benden bişey aktı nasıl tırstımmm dedim aha yanlızım ya bişi oldu diye koşa koşa tuvalete gittim meger altıma kaçırmışım yaaaaaa

Ay öyle alta kacirmalar oluyor mu cidden?
Hamileligi gecirenler anlatirlardi da ne bilim simdiye kadar hic yasamadim. Insan gercekten hissetmeden saliveriyor mu yani
Ayy daha neler gelicek basimiza

ahesteee yusufun cicileri harika. maşallah. güle güle kullansın inşallah.

aslında yeşilde hoş bi renkmiş erkek için... hem 2. kız olursa dur bende aliim yeşil bi kaç parça bişiii... ösendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…