2011 Ekim Anneleri

kızlar toplanana kadar ben en iyisi gidiim şu küçük odamı topliiim.... şu an bütün fazlalıklarım orada. ama orası oğlumun odası olacak inşallah... ama adım atacak yer yok...içeri girilmio bile benden ötürümü ????:44::44::44: ııııı ııııı valla değil...

ama ben şimdi gidiim orayı topliim siliim süpüriiim. sonra usta gelsin o odadan geçerek geçebilerek bunu başararak küçük balkonuma çıksın. sonracııım aölçüsünü alsın. 1 hafta 15 gün sonra gelsin balkonumu kapatsın. bende annemdeki kızlıktan kalma mobilyamın dolabını getiriim.içine dolduriim bütün küçük odamı dolduran ıvır zıvırlarımı... derli toplu olsun şöyle hemde balkonda kalsın...sonra odamız boşalmış olsun ve mobilyacı amcalarımıza telefon edelim getirsinler oğlumun mobilyalarını dimi amaaaaa amma uzattım ya... kalkmış olsaydım bitirmek üzereydim işimi...

bugünlerde böyleyim ya... zor geldiğinden mi ne uzattıkça uzatıyom..

dün kaynanam aradı . cumartesi annem iftara çağırıyo. ama cumartesi başka biri de çağırmış da pazar olsa olmaz mıymış... dedim ben annemi arıcam söylicem o babamı arıcak söylicek babam gelecek olan diğer misafirleri arıcak söylicek onay alırsa annemi arıcak annem beni arıcak... ehhhh bi ara bende seni arar haber veririm.... kadın böle olmuştur herhal

karar verdik biz gidiyoruz inşallah başarmadan dönmicez... sonrada kendimize bunu vericez dimi annnnnnnnnnnemmmmmmmmm

hadi kalk gidelim oğlum...kalk da depinceeene anana yardım ediver gariiiiiii

- '' anneeee ! sabah sabah tavuklar uyanmadan , kargalar pislemeden (miydi neydi o tabir) senin çenen nie bu kadan düşmüş kiiii....'' ????

ısrarla yazıyosunnnnn kendi kendine yaaaa.. hadi bi git işine bakeeeeeeeem... haddiiiii... bak hala duruyooooo

günaydın kızlar
sularımız kesık ama yınede temızlıgımı kıt kanat suyla yaptım ıslerım bıttı yemegede dısardayız ısım yok bugun annemı beklıyorum bugun bende olucak
ıcımde sıkıntı var of of
vahıdecım 2. de erkek evet kız cok ıstemıstım ben ama nasıp boyleymıs alıstım artık 2 erkek fıkrıne
aheste , blackpearl77 cıcılerınız cok guzel ıyı gunlerde kulanın
aheste yusuf demek oglunun ısmı bende yusuf miraç düşünüyodum ama herkes yusuf ısmıne sonuk cok kıbar vs dedı oglusumun bı ısmı yok hala yusuf ısmını cok severım onun gıbı nevsı guclu yakısıklı olur oglun ınsallah
canom sınır oldum esının aılesıne hıc dusunmuyolar bı kan aldırmak ıcın nerden nereye cagırıp senı yalnız bıraktırıyolar uyuz oluyorum boyle seylere uyuz
umarım gecen ıyı gecmıstır canım

valla seni tebrik ediyorum....ben neredeyse hamile kaldığımdan beri oturarak kılıyorum Allahım inşallah kabul ediyordur

blackpearl77 kolay gelsın canım ısını bıtır benden sana en bırıncılık kupası

Son düzenleme:
Günaydın annecikler.....benim oğlumda hıçkırarak size günaydın diyor şu anda....diyorum oğlum tut neesini say 10 a kadara ama hiç oaralı değil...hıçkta hıçk:))

merhaba kızlar forumu arada takip ediyorum ama pek yazma fırsatım olmuyor.
bende 32+2 haftalık hamileyim,allah nasip ederse bir kızım olacak.
sizlere bir sorum var,çevrenizde ağrısız yani epiduralle normal doğum yapan varmı,bu konuda tecrübelerinize ihtiyacım var.acaba nasıl oluyor bir sakıncası varmı?bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
allah herkese bebişlerini sağlıcakla kucaklarına almasını nasip etsin inşallah...

Günaydın annecikler.....benim oğlumda hıçkırarak size günaydın diyor şu anda....diyorum oğlum tut neesini say 10 a kadara ama hiç oaralı değil...hıçkta hıçk:))

hıçkırığı nasıl oluyor? Düzenli şekilde karnında sanki çok mnik tekme yemiş gibimi? yani nasıl anlatsam her 10 sn bir karnından kalp sesi gibi bişey gelmesi gibimi? bendede oluyor bu şekilde tam anlatamadım ama ne olduğunu bilmiyorum

Son düzenleme:
bu arada mide yanması ve ejderha hissi tam gaz devam...artık gaviskonu tepeme dikiyorum oralı değil

sendemi leyna yaaaa. sen yapma bariii. zaten eşim ilk duyunca öyle dedi otel adı dedi. caprice koyalım bari dedi. o şimdi alıştı ama bu sefer de kayınpederim öyle dio.... napsam nerelere gitsem....
evet ama kuzum ne yalan söyleyim aklıma ilk o geldi ama otel ismi olduğunu unutursak çok güzel bir isim kayınpederde alışır sen kararından dönme boşverrr kim ne derse desin sen beğen yeter :))
vallahi dooğru söyledin kübra büşrayla nasıl karıştırılır ki ama ne diycen işte gülüp geçiyosun

maşallah miniğinize 2 kilo olmuş demek ağzını burnunu yesinler onun
ay allahım 3 leride görcez inşallah ya ben bir şeyi anlamadım her kes doğum pozisyonunu almasını istiyor alanlar seviniyor ama benim oğlum doğum pzisyonunu aldığı için doktor ilaç verdi pozisyondan çıksın daha erken dedi bizdemi var bir terslik ?
canooommm iyimisin geceyi sağ salim atlattın demi kuzum
eşini sana rağmen oraya götürtenlerin başı göğe ermiştir umarım boşver canım gül geç hiç dünü düşünüp canını sıkma bende bazen evde yanlız kalmak isterim ama eşim maça giderken bile beni zorla sürükleyerek ablama anneme götürüyo bir rahat bırakmıyorlar beni pazartesi işyerinin iftar daveti var ben gitmek istemiyorum yalnız gitcek umarım evde yanlız kalabilirim serilip yatmak istiyorum kumanda bende olsun istiyorum basketbol voleybol futbol haber hiç birini duymayıp stv nin sırlı dizilerini izlemek istiyorum

bence de şükür gözüm gönlüm açıldı hepsi birbirinden güzel bak benimki kıskandı içerde tepiniyor beğendiği birşeyler var sanırım

çok içime sinerek aldım kızlar bakalım sizler beğenecekmisiniz :26:

canım sizin cicileriniz de çok güzel ama puanlı tulumu çok beğendik çok ciciymiş güzel günlerde kullanın inşallah

canım epudralli normalde anneye düzgün ıkınabilmesi için çok az bir sancı payı bırakıyorlar geri kalan sancı iğneyle yok ediliyor riski elbette ki var ama usta ellerde o aklına bile gelmez ben normal düşünüyorum epudralliyi istemiyorum ama zaman neyi göstercek onu da bilmiyorum

evet aynen öyle içinde aynı düzenli ritimle daha çok balon patlıyor gibi...

günaydın bayanlar ve bebişler :)

bende mantar vardı akıntım fazlaydı ve bi türlü geçmemişti.dün abdest alırken hafif kahverengi avuç kadar bi akıntı geldi,panik oldum.mukabeleye gittim geldim bişey olmamış.sonra asasörde komşuya anlatmıştım.10 dak. sonra kapıya geldi ne yaptın diye ben ağla ağla sinirlerşm bozulmuştu dedim bişey yok dediki istersen eşini ara gidin yada birlikte gidelim içinde kalmasın dedi yok dedim neyse gitmeyeyim şimdi üzülme aklına kötü bişey getirme dedi.sonra eşimi aradım hemen geldi.gittik dr.a ultrasonda bebeğin suyu,kilosu,hareketleri iyiydi çok şükür.dr attan kontrol etti elini soktu aşağıdan bi akıntı geldi yine açık kahve ve kokulu.1 cm açılmış rahim erken doğum riski var dedi.müşahedeye alacağız serum verdiler antibiyotik yaptılar.idrar tahlili verdim.kan aldılar.dilimin altından nidilat verdiler.karnım baya sertti yumuşadı biraz.nts ye koydular ordada bişey çıkmadı şükür ama bizimksi bi oynuyor bi oynuyor maaşaallah subhanallah.nidilat,alfasid ve parol verdi.2 gün yine akıntı devam eder yanında kimse varmı dedi burda tekim ailem kayınvalidemler istanbulda bugün annem gelecek bi hafta dinlen hiç kalkma dedi iş yapma dedi.kayınvalideme anlattım neden alttan kontrol ettiriyorsun diye sitem etti.dr nasıl teşhis koyacaktı ki.Rabbim bebeklerimizi korusun inşaallah.sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Günaydınnnnnnnnnnnnnnn kızlar mutlu bir gün olsun hepimize inşallah.

Maşallah tatlım prenses kızına, doğuma yakın telefonlarımızı verelim birbirimize hastanen bana çok yakın ziyaretine gelmek isterim.

Aheste ve Black bebişlerinizin kıyafetleri çok güzel Rabbim sağlıcakla giymeyi nasip etsin.

evet aynen öyle içinde aynı düzenli ritimle daha çok balon patlıyor gibi...

ay yerim ben onların hıçkırığınıı

Çok geçmiş olsun canım inş. geçer bişeyin kalmaz. Kayınvalidenede bakma sen. Tabiki bakacak durum dahamı kötüye gitsin yani ilgilenmesinde. Ne güzel annende geliyormuş, bebk gibi bakar inş. sana. Sende iyileşirsin

geçmiş olsun ahset umarım aynı korkuyu bir daha yaşamazsın şu an tam olarak kaç haftalıksın ?

canım herşey güzel geçiçekk kafamı dinliyorum dıye kendını kandır olmadı kafan rahat etsın maşallah hersey yolunda
çok içime sinerek aldım kızlar bakalım sizler beğenecekmisiniz :26:
ÇOKK GÜZEL CANIM AYNISINI BULSAM HEMEN ALIRIMM

zymaflor canım ve calcıum taksıyesı druna kesınlıkleee sor canım bende hiç birşey olmadı şimdiye kadar

Geçmiş olsun canım, dinlen bol bol kim ne diyorsa tıka kulağını hiç üzme kendini. Doktordan daha mı iyi biliyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…