- 14 Eylül 2010
- 811
- 32
- 298
- 38
ayy gene alt karnım sancıyo.gündüz farkına varmıyom bişey olmaz gibi geliyo gece dertlerim azıyo.yatsı okunsada namazımı da kılabilsem.secdeye zor gidiyom yav.kendimi öne doğru attıryom anca.hele tokken ulaşması hepten zor
Günaydın annecikler.....benim oğlumda hıçkırarak size günaydın diyor şu anda....diyorum oğlum tut neesini say 10 a kadara ama hiç oaralı değil...hıçkta hıçk:))
evet ama kuzum ne yalan söyleyim aklıma ilk o geldi ama otel ismi olduğunu unutursak çok güzel bir isim kayınpederde alışır sen kararından dönme boşverrr kim ne derse desin sen beğen yeter :))sendemi leyna yaaaa. sen yapma bariii. zaten eşim ilk duyunca öyle dedi otel adı dedi. caprice koyalım bari dedi. o şimdi alıştı ama bu sefer de kayınpederim öyle dio.... napsam nerelere gitsem....
vallahi dooğru söyledin kübra büşrayla nasıl karıştırılır ki ama ne diycen işte gülüp geçiyosunşu isim telaffuzu özürlü insanlaara fıtık oluyorum.... ben çok dikkat ederim . bekarken babamın yanında çalışırdım ve çok şaşırırlardı ilk söylediklerinde doğru yazmamıza isimleri baba-kız... hatta bir müşteirm vardı halaa unutmam adını 5-6 yıl oldu :) devrimde gürler... soyadını bile hatırlıyorum.. ne bilim değişik isimlerde gelirdi ama yanlış hiç yazmadım ilk sferde bile...
leynaya gelince hadi seha dersin sefa anlaşılır daaaa ... bu biderecede.... kübrayı büşra anlayabilme yeteneği nasıl bişi anlayamıyorum... hafızam yetmiyor... öküz msüün bile derim valla ... nan bi benzerlik olsa tamam amenna yaaaa ... allah allah yaaa..... fıtık oluyorum... isim ne koycan diolar diorum şunu ama telaffuzu zor olur söyleyemezler banane yaa... o onun sorunu özürlüyse seslenmesin oğluma banane
slm kızlar drdan geliyoruz cadı kızım bal böcüğüm tam 2 kilo olmuş boyuda 42 cm civarıymış biraz uzun olacak galiba dedi drumuz.....
maşallah çok hareketliydi maymun sürekli bize dil çıkartıp durdu ağzı burnu dudakları öyle güzeldi ki.... doğum pozisyonunuda almış kızım herşey yolunda görünüyor dedi drumuz bundan sonra 2 haftada bir görüşücez dedi çıktıktan sonra kendime hastane için takımda aldım resimlerini gece eklerim bizden havadisler bu kadar şimdilik öpüyoruz hepinizi bi geçmişe dalalım şimdi
canooommm iyimisin geceyi sağ salim atlattın demi kuzumslm kızlar biz geldik eşim gittii......
geldiği zaman cidden sancım oldu ama hafifti çok siddetli değil uzandım koltuga dinlenince geçti.
amca oğlundan tel geldi adamla konuşurlarken eşim sen gelmiyomusun dedi tabi ben çıldırdım kapatınca teli
dedim ohhh x hanım yanlız kalmaya korkuyo diye kocası bırakmıyo ben karnım burnumda yanlız kalıyorum ne güzel dedim
eşim anlattı neymiş adam sabah gidip numara alacakmış o yüzden gitmiyomuş beni sakinleştirdi yarım saat sonra konuşmaya başladık
ben anlamıyorum sen hep ben köye gittiğim zaman kötüleşiyorsun hastanelik oluyosun dediniye böyle oluyo bunlar tesadüf olamaz psikolojik dedi resmen bana sen bilinçlimi yapıyorsun demeye getirdi o kadar zoruma gitti ki gözlerim doldu...aglayacaktım ama tuttum kendimi
bende açtım agzımı yumdum gözümü haklısın her gidişinde hastalandım taş düşürdüm kistlerim patladı ben bebegimi kaybettim bunlar tesadüf olan şeyler
o sırada kasıgıma ani bir sancı girdi ama söylemedim dedim git herkesle güzelce vakit geçir çünkü bu son gidişin yok öyle ben köye gidiyorum falan
yarın 1 yıl olacak ilk bebegimizi kaybedişimizin ben korku doluo gunu geçirirken elimi tutacak kimsem olmicak o kötü günü unutturak kocam yanımda olmicak dedim geldi sarıldı falan karnımı sevdiya benim gözüm arkada kalacak gitmek istemiyorum dedi hiiç cevap bile vermedim umursamadım iftar sofrasını bile hazırlamama yardım etmedi ben yalandan sancım var diye numara yaparım demiştim ya yapmadım çok kırdı beni telefonum çaldı o sırada eşim giyiniyordu teli kapatmamı beklemeden geldi öptü hoşçakal dedi ve gittiii......
kuzen diyo eşin nereye gidiyo dedim markete gidiyor ayyy canım canın bişeymi çekti dedi kız bende kıza yalan söyledim evet şeftali almaya gidiyo dedim
çok karışık anlatmış olabilirim kusura bakmayın canım sıkıldı aklım karman çorman
Eki Görüntüle 242656 Eki Görüntüle 242657 Eki Görüntüle 242658 Eki Görüntüle 242659 Eki Görüntüle 242660 Eki Görüntüle 242661 Eki Görüntüle 242662 Eki Görüntüle 242663 Eki Görüntüle 242664 Eki Görüntüle 242665 Eki Görüntüle 242666 Eki Görüntüle 242667 Eki Görüntüle 242668 Eki Görüntüle 242669 Eki Görüntüle 242670 Eki Görüntüle 242671 Eki Görüntüle 242672 Eki Görüntüle 242673 Eki Görüntüle 242674 Eki Görüntüle 242675 Eki Görüntüle 242676 Eki Görüntüle 242677 Eki Görüntüle 242678 Eki Görüntüle 242679 Eki Görüntüle 242680 Eki Görüntüle 242681 Eki Görüntüle 242682 Eki Görüntüle 242683 Eki Görüntüle 242684 Eki Görüntüle 242685 Eki Görüntüle 242686 Eki Görüntüle 242687 Eki Görüntüle 242688 Eki Görüntüle 242689
yarabbi şüküüüüüüüüüürrrr...
çok içime sinerek aldım kızlar bakalım sizler beğenecekmisiniz :26:
canım sizin cicileriniz de çok güzel ama puanlı tulumu çok beğendik çok ciciymiş güzel günlerde kullanın inşallah
Kızlar yusufun bi kaç cicisini de ben ekleyim dedim gece gecehast. çıkışı, battaniyesi, alt açma bi iki şey işte:82:
fotoların boyutları büyük olduğu için ve ayrıca site iki e bir hata verdiğinden küçük yükledim ama üstlerine tıklayıp orjinal boyutta daha sağlıklı görebilirsiniz:) ayyy yüklenmedide bi türlü deli etti.. bu arada ilk fotolardaki alttaki pazen mavi battaniye benden kalma:)) annecim yollamıştı geçenlerde....
merhaba kızlar forumu arada takip ediyorum ama pek yazma fırsatım olmuyor.
bende 32+2 haftalık hamileyim,allah nasip ederse bir kızım olacak.
sizlere bir sorum var,çevrenizde ağrısız yani epiduralle normal doğum yapan varmı,bu konuda tecrübelerinize ihtiyacım var.acaba nasıl oluyor bir sakıncası varmı?bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
allah herkese bebişlerini sağlıcakla kucaklarına almasını nasip etsin inşallah...
hıçkırığı nasıl oluyor? Düzenli şekilde karnında sanki çok mnik tekme yemiş gibimi? yani nasıl anlatsam her 10 sn bir karnından kalp sesi gibi bişey gelmesi gibimi? bendede oluyor bu şekilde tam anlatamadım ama ne olduğunu bilmiyorum
slm kızlar drdan geliyoruz cadı kızım bal böcüğüm tam 2 kilo olmuş boyuda 42 cm civarıymış biraz uzun olacak galiba dedi drumuz.....
maşallah çok hareketliydi maymun sürekli bize dil çıkartıp durdu ağzı burnu dudakları öyle güzeldi ki.... doğum pozisyonunuda almış kızım herşey yolunda görünüyor dedi drumuz bundan sonra 2 haftada bir görüşücez dedi çıktıktan sonra kendime hastane için takımda aldım resimlerini gece eklerim bizden havadisler bu kadar şimdilik öpüyoruz hepinizi bi geçmişe dalalım şimdi
evet aynen öyle içinde aynı düzenli ritimle daha çok balon patlıyor gibi...
günaydın bayanlar ve bebişler :)
bende mantar vardı akıntım fazlaydı ve bi türlü geçmemişti.dün abdest alırken hafif kahverengi avuç kadar bi akıntı geldi,panik oldum.mukabeleye gittim geldim bişey olmamış.sonra asasörde komşuya anlatmıştım.10 dak. sonra kapıya geldi ne yaptın diye ben ağla ağla sinirlerşm bozulmuştu dedim bişey yok dediki istersen eşini ara gidin yada birlikte gidelim içinde kalmasın dedi yok dedim neyse gitmeyeyim şimdi üzülme aklına kötü bişey getirme dedi.sonra eşimi aradım hemen geldi.gittik dr.a ultrasonda bebeğin suyu,kilosu,hareketleri iyiydi çok şükür.dr attan kontrol etti elini soktu aşağıdan bi akıntı geldi yine açık kahve ve kokulu.1 cm açılmış rahim erken doğum riski var dedi.müşahedeye alacağız serum verdiler antibiyotik yaptılar.idrar tahlili verdim.kan aldılar.dilimin altından nidilat verdiler.karnım baya sertti yumuşadı biraz.nts ye koydular ordada bişey çıkmadı şükür ama bizimksi bi oynuyor bi oynuyor maaşaallah subhanallah.nidilat,alfasid ve parol verdi.2 gün yine akıntı devam eder yanında kimse varmı dedi burda tekim ailem kayınvalidemler istanbulda bugün annem gelecek bi hafta dinlen hiç kalkma dedi iş yapma dedi.kayınvalideme anlattım neden alttan kontrol ettiriyorsun diye sitem etti.dr nasıl teşhis koyacaktı ki.Rabbim bebeklerimizi korusun inşaallah.sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
bende mantar vardı akıntım fazlaydı ve bi türlü geçmemişti.dün abdest alırken hafif kahverengi avuç kadar bi akıntı geldi,panik oldum.mukabeleye gittim geldim bişey olmamış.sonra asasörde komşuya anlatmıştım.10 dak. sonra kapıya geldi ne yaptın diye ben ağla ağla sinirlerşm bozulmuştu dedim bişey yok dediki istersen eşini ara gidin yada birlikte gidelim içinde kalmasın dedi yok dedim neyse gitmeyeyim şimdi üzülme aklına kötü bişey getirme dedi.sonra eşimi aradım hemen geldi.gittik dr.a ultrasonda bebeğin suyu,kilosu,hareketleri iyiydi çok şükür.dr attan kontrol etti elini soktu aşağıdan bi akıntı geldi yine açık kahve ve kokulu.1 cm açılmış rahim erken doğum riski var dedi.müşahedeye alacağız serum verdiler antibiyotik yaptılar.idrar tahlili verdim.kan aldılar.dilimin altından nidilat verdiler.karnım baya sertti yumuşadı biraz.nts ye koydular ordada bişey çıkmadı şükür ama bizimksi bi oynuyor bi oynuyor maaşaallah subhanallah.nidilat,alfasid ve parol verdi.2 gün yine akıntı devam eder yanında kimse varmı dedi burda tekim ailem kayınvalidemler istanbulda bugün annem gelecek bi hafta dinlen hiç kalkma dedi iş yapma dedi.kayınvalideme anlattım neden alttan kontrol ettiriyorsun diye sitem etti.dr nasıl teşhis koyacaktı ki.Rabbim bebeklerimizi korusun inşaallah.sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
slm kızlar biz geldik eşim gittii......
geldiği zaman cidden sancım oldu ama hafifti çok siddetli değil uzandım koltuga dinlenince geçti.
amca oğlundan tel geldi adamla konuşurlarken eşim sen gelmiyomusun dedi tabi ben çıldırdım kapatınca teli
dedim ohhh x hanım yanlız kalmaya korkuyo diye kocası bırakmıyo ben karnım burnumda yanlız kalıyorum ne güzel dedim
eşim anlattı neymiş adam sabah gidip numara alacakmış o yüzden gitmiyomuş beni sakinleştirdi yarım saat sonra konuşmaya başladık
ben anlamıyorum sen hep ben köye gittiğim zaman kötüleşiyorsun hastanelik oluyosun dediniye böyle oluyo bunlar tesadüf olamaz psikolojik dedi resmen bana sen bilinçlimi yapıyorsun demeye getirdi o kadar zoruma gitti ki gözlerim doldu...aglayacaktım ama tuttum kendimi
bende açtım agzımı yumdum gözümü haklısın her gidişinde hastalandım taş düşürdüm kistlerim patladı ben bebegimi kaybettim bunlar tesadüf olan şeyler
o sırada kasıgıma ani bir sancı girdi ama söylemedim dedim git herkesle güzelce vakit geçir çünkü bu son gidişin yok öyle ben köye gidiyorum falan
yarın 1 yıl olacak ilk bebegimizi kaybedişimizin ben korku doluo gunu geçirirken elimi tutacak kimsem olmicak o kötü günü unutturak kocam yanımda olmicak dedim geldi sarıldı falan karnımı sevdiya benim gözüm arkada kalacak gitmek istemiyorum dedi hiiç cevap bile vermedim umursamadım iftar sofrasını bile hazırlamama yardım etmedi ben yalandan sancım var diye numara yaparım demiştim ya yapmadım çok kırdı beni telefonum çaldı o sırada eşim giyiniyordu teli kapatmamı beklemeden geldi öptü hoşçakal dedi ve gittiii......
kuzen diyo eşin nereye gidiyo dedim markete gidiyor ayyy canım canın bişeymi çekti dedi kız bende kıza yalan söyledim evet şeftali almaya gidiyo dedim
çok karışık anlatmış olabilirim kusura bakmayın canım sıkıldı aklım karman çorman
canım herşey güzel geçiçekk kafamı dinliyorum dıye kendını kandır olmadı kafan rahat etsın maşallah hersey yolundateyzesi yarın kan verecekmiş otobüsü kaldıramıyor kadın teyzesinin ogluda eşimden rica etmiş benim ehliyetim yok sen gel diye
eşimde hayır diyemediği için köye gitti bu akşam orda kalacak sabah erkenden çapaya geleceklermiş kan vermeye sonra teyzesini köye götürecek
bende armut gibi tek başıma kalıcam dua ediyorum kötü bişey olmaması için çünkü her beni bırakıp köye gittiğinde hastaneye taşıyo komşularım
ÇOKK GÜZEL CANIM AYNISINI BULSAM HEMEN ALIRIMMçok içime sinerek aldım kızlar bakalım sizler beğenecekmisiniz :26:
canoom üzülme sen bebimm yaşadıklarını okudum hanzade tam benim beynimi okumuş tekrarlamaya gerek yok her ne olursa olsun az daha dayan üzülme özgürümüde üzme olurmu taze annecik biz dua ediyoruk sana kızımla herşey çok daha güzel olucak hele bi hayırlısıyla özgür gelsin babamız evden çıkmıcak bak gör
hmm ciciler yıkanmaya başlamış bende bugün nevresim ve uyku setini yıkadım bebek odasında çamaşırlığa astım dışarıya asmadımki toz kokusu hava kokusu olmasınaay evde başka bi hava oldu o asılanları gördükçe fink attım evin her köşesinde şüküüür şükür binn şükür
kızlar dişlerim bişr anda çürüyverdi yokmu bi çözüm bi çare biri bunlara dur desin korkuyorum bi gecede rahmetli ninem gibi dişlerimi yutucam ekşime daha var böyle giderse düşünemiyorum peynirimi sütümü yoğurdumu bolca yer içerim dikkatte ederim daha neden olaki bi çare bi çare bu gurbetçi hamile kadına bi çareee
geçmiş olsun ahset umarım aynı korkuyu bir daha yaşamazsın şu an tam olarak kaç haftalıksın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?