2011 Ekim Anneleri

geçmiş olsun canımm allah korusun

bir dahakine sen bakarsın annecim sen anlarsın diceksin olmucakkk ya neyseee

kızmı senin bebeğin....genelde kızlar azcık aceleci oluyor annesi ama 1cm açıklık çok önemli değil....sen bol bol dinlen....kaçıncı haftan

31+4 canım.nidilat doğum geciktiriciymiş alfasid antibiyotik diğeride ağrı kesici ağrım yok onu içmeyecektim aslında eşim kızdı mecburen içiyorum şimdi

sen muhtemelen biraz yormuşsundur kendini ondan olmuştur içini rahat tut bebeğin vaktinde zamanında gelir inşallah hadi bakalım hep iyi haberlerini bekliyoruz

ay size söylemeyi unuttum benim burda bir kumam var size söylemişmiydim bilmiyorum arkadaşımın kayınvalidesi 60 yaşında kadın ben dün sabah kahvaltı yaparken yanıma geldi bebek kaç kilo diye sordu 1.700 dedim hıı küçükmüş dedi 7 buçuk aylık dedim off hiç beslenmemiş dedi nasıl yani gülsen teyze doktor iyi olduğunu söylüyor dedim aman doktorlar herşeye iyi diyolar ben bilirim dedi bunak karı lokmalarımı boğazıma dizdi o kadar kızdım ki kendime niye lafını verip susturmadım diye halada gidip masasına yumruğumu vurup bunak karı diye bağırasım var

hahaah seni o halde düşünemiyorum leyna. Yap ama birinden rica et resmini çeksin sende bizle paylaş yolurrrrrr.

çok geçmiş olsun canım.kendine çok dikkat et bol bol dinlen.

Nerde çatlak var bizlere rastlıyo galiba aslında takmamak lazım ama insanın siniri bozuluyor işte.bende anlatım sana geçenlerde eşimin bi akrabasına ziyarete gittik bebeği olmuş hayırlı olsun demeye,Kadın sordu kızmı bebeğin dedi evet dedim.diyoki görümceninde ikitane kızı varya kaynananlar falan kızdan bıkmıştır.sende şimdi kız doğuruyosun,duyunca ne dediler bari :78:niye bişe demedim ben bu kadına daha içimden övüyo.

leyna bu eksik tipler hep bizi mi buluyor

iyi günlerde sağlıkla kullanın inşallah.hepsi çok güzel

hahaah seni o halde düşünemiyorum leyna. Yap ama birinden rica et resmini çeksin sende bizle paylaş yolurrrrrr.
TAMAM cesaretimi toplarsam sizede fotoğraflıycam söz

ya allah allah si-ze-neeeeeee ya hayırlı olsun deyip geçmiyorlar ıncığını cıncığını çıkarıyorlar yani kız olmuş erkek olmuş kimene ne lüzumsuz insanlar allahımmmm

leyna bu eksik tipler hep bizi mi buluyor

ya zaynepcim bu kadının yaptığı ilk değil daha önce de hergün iş çıkışına doğru dişlerimi fırçaladığım için laf söyledi bir kere eskiden parfüm sıkardın kendine bakardın evlendin hamile kaldın bakımsızlaştın dedi daha niceleri ve herkesin içinde söylüyor bunları ondan diyorum kumam diye ama bu son olsun bir dahakine yaşlı maşlı dinlemem yapıştırırım cevabını terbiyesiz kadın

ha bu arada geçenlerde e bebek mağazasından şikayetlenmiştim size dün aradılar paketiniz geldi adınıza ayırıyoruz diye süklüm büklüm oldular biraz önce de prima dan aradı bir yetkili özür diledi paketinizi adınıza kargolatıyım dedi gerek yok gidip alıcam dedim bu sefer de vermesinler yolarım o kızları valla

onu herkez diyor bacım ya....eskiden ultrason yokmuş ya ben şimdi 2 hafta önce gittiğimde 1800 gr dedim bana burdaki çalışanımız diyorki işte bazısının kendi alıyor kilo bazısının bebeği üzülme..dedim gülcüm senin bebeğin 6,5 aylıkken kaç kilo olduğunu biliyormusun diyor yok...dedim kuzu böyle kalmayacak alacak daha ya:))

ay bu kilo meselesini eskilerle konuşmak çok sorun... hele kaynanam gibi birine anlatmak.. düşünemiyorum.. kadın 5 çocuk doğurmuş ya en iyisini o bilir eder :)
bir de görümcem 7,5 aylık doğum yaptı kızı 3,500 doğdu.. kıyaslar durur.. sanki herkesin yapısı aynıymış gibi..
diğer kızına bakmaz ama.. ilk çocuğu 1,800 doğdu..
böyle insanları dinleyipte kendinizi üzmeyin

sular hala gelmedı sınır oldum ya
ahest gecmıs olsun canım hayırlı bı sekılde zamanında dogarumarım bebegın henuz cok kucukler rabbım onları korusun :85:

masallah canım zamanında dogsa ne olucakmıs benım oglum 40+2 3.310 dogmustu :) ya gebe kaldıgı tarıhı bılmıyordur ustune gormustur fılan 7.5 aylık dogdu saıyodur yok cıdden 7.5 aylıksa ozaman bı sıkıntı varmıs demekkı normal deyıl yanı takmayın kafanıza kızlar mıllet bısey bıldıgınden konusmuyooo cahıller cahıl
leynacım gıt o teyzeye benden selam soyle

sen nerelerdesin bakiim yok yazıyorum seni ne zamandır yoğun musun ?

sular hala gelmedı sınır oldum ya
ahest gecmıs olsun canım hayırlı bı sekılde zamanında dogarumarım bebegın henuz cok kucukler rabbım onları korusun :85:

ayyy iyi ki evde değilim susuz bir hayat düşünemiyorum bizimki de gitmişmidir akşama gelir inşallah sende işlerini bitirdin zaten sular yokken dinlen boşver

Son düzenleme:

bu kilolor gayet iyi bence neden sorun oluyo anlamadın ki

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yeni kalktık oğlumla açlıktan bayılıcam sanki selam verelim dedik oğlumla teyzelerine ve kardeşlerine bu hafta babamız evde olduğundan pek giremiyorum ama iyiz çok şükür inşallah sizlerde iyisinizdir

günaydın kızlaaarrr...bugün ufak tefek ütü işlerimden sonra bebeğimin eşyalarını evde bi yer bulup oraya yerleştircem bu akşam ve yarın iftarda eşim yok ,bende kaynanamlarla yiycem yemeği ,ama o olmayınca ,yada geç gelceğini bilince gün içinde hiç bişey yapmak istemiyorum ,canoooom bende sendenim bugün ,ama ben izin vermiştim ,cuma günü bende davetli olduğum için git dedim ama benim planım iptal olduuuneysee
geçmiş olsuncanım ,inşallah beklenmeyen bi durumla karşılaşmazsın ,olursada inşallah bebeğin sağlıkla dünyaya gelir ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…