2011 Ekim Anneleri

ya saki şişman bebek doğrumak marifet..manyak millet

bencede şeker falan olabilir.ondan erken doğmuştur o kadar büyük riteretüre aykırı

OHHHH senden iyisi yok valla birde çok acıktım diyor kadın kadınnn rüzgar bu saate kadar hiç mi tepiklemedi seni hadi bakimmm mutfağa doğru bir yol al sen güzel bir şeyler yiyceksen bizim yerimize de ye afiyet olsun

yok canım 7,5 aylıkmış.. kayınvalidemin eniştemle kavgası üstüne üzüntüden artık nasıl olduysa suyu gelmiş.. doktor da zaten demiş vaktinde doğsaydı 4,500 kg olurdu.. bebek doğum pozisyonuna geçmediği için de sezeryanla almışlar mecburen.. bu ikinci çocuğu.. şimdi 3. geliyor :) 8 haftalık hamile bahsetmiştim geçenlerde.. martın sonuna geliyor onun doğum.. yakında da oturuyor artık beraber büyütürüz bebikleri
bende diyorum aklımca son 2 ayda kaynanamı görmek istemiyorum :) bana da sataşır erkenden doğurur moğururum.. aman allah korusun..
ama doktorlar için 9aylık 2kg doğan bebek daha sağlıklı olurmuş bir yerde okuduydum.. acele etmez kuzularımız inşallah..

sen nerelerdesin bakiim yok yazıyorum seni ne zamandır yoğun musun ?
gezme modundaydım canım :) memlekete bulgaristana gittim 8 gün falan orda kaldım.. sonra 2 gün de istanbulda kaldım babamın yanında.. gezdim tozdum anlıycan :)
geçmişi okumaya çalışim dedim de.. gözüm kesmedi :) umarım herkes iyidir..

benden son havadisler.. dün detaylıya gittik.. herşeyimiz çok şükür iyi.. 14eylülde şeker yüklemesine gidicez.. 25 haftalık falan oluyoruz.. belki bayramdan sonra 1 kez daha özele giderim minnağımı görmeye.. dün hiç göremedim.. adam ekranı kendisine çevirmiş orda bilimsel bilimsel konuşuyordu

OHHHH senden iyisi yok valla birde çok acıktım diyor kadın kadınnn rüzgar bu saate kadar hiç mi tepiklemedi seni hadi bakimmm mutfağa doğru bir yol al sen güzel bir şeyler yiyceksen bizim yerimize de ye afiyet olsun

yok vallahi leynam çok şükür evdeyim darısı sizlerin başına
kahvaltımı hazırladım ekmek yok eşime çığlığı bastım açımmm diye bi bana bi balıklara bi de kaplumbağalara bakıp "aman Allah ım ne çok canlı var doyurmam gereken" dedi bu ifadeyle

aman allahım... acıdım eşine biz evdeki diğer canlılardan kurtulduk bir şekilde.. balıkları sattık 2 sene önce.. kuşlarda geçen ay sağolsun kaçtılar eşimin sayesinde.. bir ben kaldım evde doyurulacak...

hee bide çiçekleri var sulaması gereken
bizimki balıklarına pek düşkün içi yavru dolu akvaryumun bitkide yetiştiriyo aynı zamanda hayatta satmaz ama kaplumbaaları vermeye ikna ettim bende senin gibi sayıyı teke olmasada en az 2 ye düşürcem kopişcim

merhaba cancanlar.gecmisi btirip geldim,dun ara ara okuyup cikmistim,bugun bitirdim.biz bugun 34.haftaya basladik kizlar.birde kizlar benim yuzumde acayip sekilde sis olustu daha cok alnimda deyim.dogumdan sonra gecer degilmi?:26:.o kadarda krem kullandim halbuki ama yine oldu.ilk oglumdada olmustu ama bu kadar degildi sanki..goren diyorki, obur sefere kiz olursa daha olmazmis :26:.bende hele bir bu dogsun hayirlisiyla 3.mechul yapicammi bakalim

ben çok severim hayvanları da.. evin içinde bakımı çok zor ama ya.. kuş falan neyse de.. sulu olanlar ööğk.. hele bir de ben evi temizledikten sonra balık temizliğine girişen eşimle inan boşanma noktasına gelmiştim bir ara.. çünkü hep aynısını yapıyordu (yavrum daha evliliğe alışamadıydı herhalde )
sonra baktı kendi de yetiştiremiyor... sattı (genelde yavruları falan ona buna dağıtır.. dağıttığı adamlar da sonra yavru alıp satardı bizim mahsüllerden ) buna daha da çok sinir oluyordum.. besle büyüt başkası satsın..
benimde 1 tane çiçeğim var sadece.. kime filiz verdiysem tutturamadı.. ama ben 3 ev değiştirdim çiçek coştukça coştu..

günaydınnnnnn

sabah bi fasıl uyandım geri yatmışım. yeni uyandım çayımı yumurtamı koydum kahvaltı yaptırcam oğluşuma
ama bi muz yedim midem kasılınca. üfff sonra da niye kilo alıyorum diyorum

neyse biz bişiler yiyelim geliriz
öptük siziii

bendede aynı problem başladı 3 gündür ayaklarım şişior ama kilomda bi anda farketti 3 günde 1.5kilo farkedermi?(tamam 3 gündür iftara davetliydim ve çok yedim)sende de kilo farkı varmı?

ayyy aynıııymış enişteyle benim kocaa hayvanları temizlik sırasında Allah için güzel temizliyo aklıyo paklıyo ama sadece akvaryumları etraf batıyorr neyseki bizde orta yolu bulduk artık daha dikkatli benimde öyle bir çiçeğim vardı hatta kolay kolay çiçek açmayan bir çiçekti 3 senede 1 kere çiçek bile açmıştı ama burdan bi önceki evimiz o kadar rutubetliydiki çiçek dayanamadı biz bile evden çıktığımızda yeşillenmiştik keşkee banada versen belkim bende de coşarrrrrrrr :26:

aamma çok çiçek demişim :)))))))

Son düzenleme:
bear yazan çıtçıtlı badisi çok hoş.hepsi çok güzel.güle güle giysin inşallah.o havludan yapmak hep aklımda ama sadece niyette kalıyo.çok hoşuma gidiyo o havlu

istersen ben yapiim canım. sipariş alınır... :)

ya aslında sünnet için daha uygun ama şimdi düşündüm millet gelecek görecek nazar mazar değmesin onu görünce sonuçta içinden de olsa okuyosun zorla maşallah diosun yaniiii......... zekice dimiiii.... sırf o yüzden yaptım tam karşıya bi yere asıcam herkes okusun die

hııı bu arada kızlar beni kimse görmüyo dimi yokum ben yokum temizlik yapıyorum :76::76::76:

ya daha bitiremedim ama bi saat falan uğraştım sonra banyo yapıp mukabeleye gittim 2 cüz okuduk bugüün yeni geldim.şimdide ucundan bakıp kaçıyorum.kafama koydum bugün bitircem o işi ve yarın ustayı getirticem inşalllllllllah...

dun ogleden sonrada gıtmıstı 1 2 saat oyle olur sandım ama kalktıgımdan berı yok sızde kesılmemıstır belkı annemde kesılmemıs cunku esım sabah orda dus aldı bey efende her sabah dus alır bende her sabah banyo temızlerım su vardı bıraz onunla yaptım temzılıgımı gunluk temızlıgı yanı allahtan yemek dersdım yok bugn yemege gıdıcez hala beklıyorum suları

masallah dıyelım ozaman normalde 1.500 fılan olmalıydı o ayda ıyı beslenmıs bebek benımkı normal olsun oglumun kı ıyıydı 3.300 tombık olursa normal dogurtmazlar . 3lemıs demek bebgıne yasıt bebek olması ıyı yakın cevrende ıyı oluyo buyuduklerınde rahat edıyosun .ben 40+ 2 de sunı sancıyla dogurdum gelmeyende gelmıo hatta doguma sabah 10 da gıttım oncekı gece yanı sabahında doguma gıttıgım gece 4 de annem aradı abım bayıldı dıe esım doktor ya bı gıttıkkı ev havuz olmus su basmıs abım annemın cıglıgını duyunca kosmus ayagı kaymıs basını duvara vurmus esım babam onu hastaneye goturdu ben annemle o evı temızledım 2 kere kayıp dustum annem otur dedı am akıyamadım ıkımızde evlerımızı temızlemıstık yemeklerımız hazırdı hanı dogurcam ya mıs gıbıydı sabaha kadar ugrastık halıları yıkamaya yolladık sonra geldım eve dus aldım utu yaptım ac susuz yorgun doguma gıttım ıstahda kalmamıstı yanı demem okı dogmyan dogmuyo oglum banamısın demedı o korkuya telasa yorgunluga dusmeye ne sancı ne su :) rabbım kotu suprızlerden korusun zor bı gundu cok zor bı dogum yasadım acılma olmadı vs ınat ettım normal dogurcam dıye sunı sancı berbat aralıksız bısey ama ertesı gun hersey cok guzeldı ogllumla evımızde ıkımızde yıkandık mıs gıbı devam etmeyın neyse ben o gunlerguzel ama kotuydude cunku 3 gunlukken hastanede yatmıstık dıkıs acılarım ayaklarımın odemlerıyle bebgım basında hıc uyumadım rabbım bu sefer tadında yasammı nasıp etsın ınsallah amın dıyın kıslar :)

Son düzenleme:
Öfff ne çok konuşmuşunuz siz yaaa. İnat ettim bitiricem diye. Ter bastı valla. Bi yandan da önüme dosya yığıyorlar. Sinir oldum
Ya gitmeme 1 hafta kaldı daha bana dosya veriyolar yaa. Yerime alınan kızda konuştu patronlarla çıkacak. Patronda yeni biri gelen kadar en fazla 2 ay idareten dur dedi. Zorla kabul etti. E doğal olarak o da işlere bakmıyor çok fazla. Oy oyy dağlar oy. Neyse ki bana o gitsin sen 1 ay daha idare et demiyorlar.
Allahım hayırlsıyla şu önümüzdeki cuma bir gelseydi. Arkama bakmadan kaçıcam yiter yaa.

Ahmet Alper olsuuuun Bana kalsaydı oğluma Ahmet Alper ismini koyardım. Çok seviyorum ikisi bir arada...

Amaaan canom bunlar hep böyle takma kafana.
Böyle yapanları veya sebep olanları falakaya yatırmak lazım ya neyse.
Hemen savunmaya geçeceklerine güzellikle, kalp kırmadan olayı kurtarsalar ne olur sa sanki? Hep egemen olma duygularından kaynaklanıyor bu tutumları sanki.

Koprina hoşgeldinnn. Ay senin bebik kocaman olmuş görüşmeyeli yahuuu

çok içime sinerek aldım kızlar bakalım sizler beğenecekmisiniz :26:

Çok beğendim, çok yakışmııııış. Güle güle giyin canımmm.

Diğer foto ekleyen arkadaşların da cicilerine maşallah Rabbim ağız tadıyla giydirmeyi nasip etsin bıdıklarınızaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…