ay bu kilo meselesini eskilerle konuşmak çok sorun... hele kaynanam gibi birine anlatmak.. düşünemiyorum.. kadın 5 çocuk doğurmuş ya en iyisini o bilir eder :)
bir de görümcem 7,5 aylık doğum yaptı kızı 3,500 doğdu.. kıyaslar durur.. sanki herkesin yapısı aynıymış gibi..
diğer kızına bakmaz ama.. ilk çocuğu 1,800 doğdu..
böyle insanları dinleyipte kendinizi üzmeyin
masallah canım zamanında dogsa ne olucakmıs benım oglum 40+2 3.310 dogmustu :) ya gebe kaldıgı tarıhı bılmıyordur ustune gormustur fılan 7.5 aylık dogdu saıyodur yok cıdden 7.5 aylıksa ozaman bı sıkıntı varmıs demekkı normal deyıl yanı takmayın kafanıza kızlar mıllet bısey bıldıgınden konusmuyooo cahıller cahıl
leynacım gıt o teyzeye benden selam soyle
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yeni kalktık oğlumla açlıktan bayılıcam sankiselam verelim dedik oğlumla teyzelerine ve kardeşlerine bu hafta babamız evde olduğundan pek giremiyorum ama iyiz çok şükür inşallah sizlerde iyisinizdir
masallah canım zamanında dogsa ne olucakmıs benım oglum 40+2 3.310 dogmustu :) ya gebe kaldıgı tarıhı bılmıyordur ustune gormustur fılan 7.5 aylık dogdu saıyodur yok cıdden 7.5 aylıksa ozaman bı sıkıntı varmıs demekkı normal deyıl yanı takmayın kafanıza kızlar mıllet bısey bıldıgınden konusmuyooo cahıller cahıl
leynacım gıt o teyzeye benden selam soyle
gezme modundaydım canım :) memlekete bulgaristana gittim 8 gün falan orda kaldım.. sonra 2 gün de istanbulda kaldım babamın yanında.. gezdim tozdum anlıycan :)sen nerelerdesin bakiim yok yazıyorum seni ne zamandır yoğun musun ?
OHHHH senden iyisi yok valla birde çok acıktım diyor kadın kadınnn rüzgar bu saate kadar hiç mi tepiklemedi seni hadi bakimmm mutfağa doğru bir yol al sen güzel bir şeyler yiyceksen bizim yerimize de ye afiyet olsun
yok vallahi leynam çok şükür evdeyim darısı sizlerin başına
kahvaltımı hazırladım ekmek yok eşime çığlığı bastım açımmm diye bi bana bi balıklara bi de kaplumbağalara bakıp "aman Allah ım ne çok canlı var doyurmam gereken" dedi bu ifadeyle
aman allahım... acıdım eşinebiz evdeki diğer canlılardan kurtulduk bir şekilde.. balıkları sattık 2 sene önce.. kuşlarda geçen ay sağolsun kaçtılar eşimin sayesinde.. bir ben kaldım evde doyurulacak...
hee bide çiçekleri var sulaması gereken
bizimki balıklarına pek düşkün içi yavru dolu akvaryumun bitkide yetiştiriyo aynı zamanda hayatta satmaz ama kaplumbaaları vermeye ikna ettimbende senin gibi sayıyı teke olmasada en az 2 ye düşürcem kopişcim
Eki Görüntüle 242656 Eki Görüntüle 242657 Eki Görüntüle 242658 Eki Görüntüle 242659 Eki Görüntüle 242660 Eki Görüntüle 242661 Eki Görüntüle 242662 Eki Görüntüle 242663 Eki Görüntüle 242664 Eki Görüntüle 242665 Eki Görüntüle 242666 Eki Görüntüle 242667 Eki Görüntüle 242668 Eki Görüntüle 242669 Eki Görüntüle 242670 Eki Görüntüle 242671 Eki Görüntüle 242672 Eki Görüntüle 242673 Eki Görüntüle 242674 Eki Görüntüle 242675 Eki Görüntüle 242676 Eki Görüntüle 242677 Eki Görüntüle 242678 Eki Görüntüle 242679 Eki Görüntüle 242680 Eki Görüntüle 242681 Eki Görüntüle 242682 Eki Görüntüle 242683 Eki Görüntüle 242684 Eki Görüntüle 242685 Eki Görüntüle 242686 Eki Görüntüle 242687 Eki Görüntüle 242688 Eki Görüntüle 242689
yarabbi şüküüüüüüüüüürrrr...
merhaba cancanlar.gecmisi btirip geldim,dun ara ara okuyup cikmistim,bugun bitirdim.biz bugun 34.haftaya basladik kizlar.birde kizlar benim yuzumde acayip sekilde sis olustu daha cok alnimda deyim.dogumdan sonra gecer degilmi?:26:.o kadarda krem kullandim halbuki ama yine oldu.ilk oglumdada olmustu ama bu kadar degildi sanki. .goren diyorki, obur sefere kiz olursa daha olmazmis :26:.bende hele bir bu dogsun hayirlisiyla 3.mechul yapicammi bakalim
ben çok severim hayvanları da.. evin içinde bakımı çok zor ama ya.. kuş falan neyse de.. sulu olanlar ööğk.. hele bir de ben evi temizledikten sonra balık temizliğine girişen eşimle inan boşanma noktasına gelmiştim bir ara.. çünkü hep aynısını yapıyordu (yavrum daha evliliğe alışamadıydı herhalde)
sonra baktı kendi de yetiştiremiyor... sattı (genelde yavruları falan ona buna dağıtır.. dağıttığı adamlar da sonra yavru alıp satardı bizim mahsüllerden) buna daha da çok sinir oluyordum.. besle büyüt başkası satsın..
benimde 1 tane çiçeğim var sadece.. kime filiz verdiysem tutturamadı..ama ben 3 ev değiştirdim çiçek coştukça coştu..
bear yazan çıtçıtlı badisi çok hoş.hepsi çok güzel.güle güle giysin inşallah.o havludan yapmak hep aklımda ama sadece niyette kalıyo.çok hoşuma gidiyo o havlu
dun ogleden sonrada gıtmıstı 1 2 saat oyle olur sandım ama kalktıgımdan berı yok sızde kesılmemıstır belkı annemde kesılmemıs cunku esım sabah orda dus aldı bey efende her sabah dus alırsen nerelerdesin bakiim yok yazıyorum seni ne zamandır yoğun musun ?
ayyy iyi ki evde değilim susuz bir hayat düşünemiyorum bizimki de gitmişmidir akşama gelir inşallah sende işlerini bitirdin zaten sular yokken dinlen boşver
yok canım 7,5 aylıkmış.. kayınvalidemin eniştemle kavgası üstüne üzüntüden artık nasıl olduysa suyu gelmiş.. doktor da zaten demiş vaktinde doğsaydı 4,500 kg olurdu.. bebek doğum pozisyonuna geçmediği için de sezeryanla almışlar mecburen.. bu ikinci çocuğu.. şimdi 3. geliyor :) 8 haftalık hamile bahsetmiştim geçenlerde.. martın sonuna geliyor onun doğum.. yakında da oturuyor artık beraber büyütürüz bebikleri
bende diyorum aklımca son 2 ayda kaynanamı görmek istemiyorum :) bana da sataşır erkenden doğurur moğururum.. aman allah korusun..
ama doktorlar için 9aylık 2kg doğan bebek daha sağlıklı olurmuş bir yerde okuduydum.. acele etmez kuzularımız inşallah..
gezme modundaydım canım :) memlekete bulgaristana gittim 8 gün falan orda kaldım.. sonra 2 gün de istanbulda kaldım babamın yanında.. gezdim tozdum anlıycan :)
geçmişi okumaya çalışim dedim de.. gözüm kesmedi :) umarım herkes iyidir..
benden son havadisler.. dün detaylıya gittik.. herşeyimiz çok şükür iyi.. 14eylülde şeker yüklemesine gidicez.. 25 haftalık falan oluyoruz.. belki bayramdan sonra 1 kez daha özele giderim minnağımı görmeye.. dün hiç göremedim.. adam ekranı kendisine çevirmiş orda bilimsel bilimsel konuşuyordu
öyle canım karar vermem lazım ama işte bulamıyorum.ilk ismi babası ahmet olcak diyor böyle oluncada Ahmetin yanına yakışan isimlere bakıyorum.aklımda kayra,eymen,berkay ve bugünde bir tane daha ekledim kerem ama işte karar veremiyorum.
slm kızlar biz geldik eşim gittii......
geldiği zaman cidden sancım oldu ama hafifti çok siddetli değil uzandım koltuga dinlenince geçti.
amca oğlundan tel geldi adamla konuşurlarken eşim sen gelmiyomusun dedi tabi ben çıldırdım kapatınca teli
dedim ohhh x hanım yanlız kalmaya korkuyo diye kocası bırakmıyo ben karnım burnumda yanlız kalıyorum ne güzel dedim
eşim anlattı neymiş adam sabah gidip numara alacakmış o yüzden gitmiyomuş beni sakinleştirdi yarım saat sonra konuşmaya başladık
ben anlamıyorum sen hep ben köye gittiğim zaman kötüleşiyorsun hastanelik oluyosun dediniye böyle oluyo bunlar tesadüf olamaz psikolojik dedi resmen bana sen bilinçlimi yapıyorsun demeye getirdi o kadar zoruma gitti ki gözlerim doldu...aglayacaktım ama tuttum kendimi
bende açtım agzımı yumdum gözümü haklısın her gidişinde hastalandım taş düşürdüm kistlerim patladı ben bebegimi kaybettim bunlar tesadüf olan şeyler
o sırada kasıgıma ani bir sancı girdi ama söylemedim dedim git herkesle güzelce vakit geçir çünkü bu son gidişin yok öyle ben köye gidiyorum falan
yarın 1 yıl olacak ilk bebegimizi kaybedişimizin ben korku doluo gunu geçirirken elimi tutacak kimsem olmicak o kötü günü unutturak kocam yanımda olmicak dedim geldi sarıldı falan karnımı sevdiya benim gözüm arkada kalacak gitmek istemiyorum dedi hiiç cevap bile vermedim umursamadım iftar sofrasını bile hazırlamama yardım etmedi ben yalandan sancım var diye numara yaparım demiştim ya yapmadım çok kırdı beni telefonum çaldı o sırada eşim giyiniyordu teli kapatmamı beklemeden geldi öptü hoşçakal dedi ve gittiii......
kuzen diyo eşin nereye gidiyo dedim markete gidiyor ayyy canım canın bişeymi çekti dedi kız bende kıza yalan söyledim evet şeftali almaya gidiyo dedim
çok karışık anlatmış olabilirim kusura bakmayın canım sıkıldı aklım karman çorman
yok canım 7,5 aylıkmış.. kayınvalidemin eniştemle kavgası üstüne üzüntüden artık nasıl olduysa suyu gelmiş.. doktor da zaten demiş vaktinde doğsaydı 4,500 kg olurdu.. bebek doğum pozisyonuna geçmediği için de sezeryanla almışlar mecburen.. bu ikinci çocuğu.. şimdi 3. geliyor :) 8 haftalık hamile bahsetmiştim geçenlerde.. martın sonuna geliyor onun doğum.. yakında da oturuyor artık beraber büyütürüz bebikleri
bende diyorum aklımca son 2 ayda kaynanamı görmek istemiyorum :) bana da sataşır erkenden doğurur moğururum.. aman allah korusun..
ama doktorlar için 9aylık 2kg doğan bebek daha sağlıklı olurmuş bir yerde okuduydum.. acele etmez kuzularımız inşallah..
gezme modundaydım canım :) memlekete bulgaristana gittim 8 gün falan orda kaldım.. sonra 2 gün de istanbulda kaldım babamın yanında.. gezdim tozdum anlıycan :)
geçmişi okumaya çalışim dedim de.. gözüm kesmedi :) umarım herkes iyidir..
benden son havadisler.. dün detaylıya gittik.. herşeyimiz çok şükür iyi.. 14eylülde şeker yüklemesine gidicez.. 25 haftalık falan oluyoruz.. belki bayramdan sonra 1 kez daha özele giderim minnağımı görmeye.. dün hiç göremedim.. adam ekranı kendisine çevirmiş orda bilimsel bilimsel konuşuyordu
çok içime sinerek aldım kızlar bakalım sizler beğenecekmisiniz :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?